Het Complot

‘Overheden intimideren journalisten en klokkenluiders’ (video)

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse overheid voert een inconsistent beleid en het is de taak van een journalist om dit aan de kaak te stellen, aldus AP-journalist Matthew Lee.

Hij vindt de intimidatie van klokkenluiders zorgwekkend. Volgens hem geeft de overheid daarmee het signaal af dat zij veel te verbergen heeft.

Lee stelt verder dat de invloed van de journalistiek de laatste tijd is teruggelopen omdat veel journalisten voor informatie afhankelijk zijn overheidsbronnen.

Lee bespreekt onder meer de leugens van de regering Bush en de onvoorwaardelijke steun die de Verenigde Staten aan Israël geven. Hij legt ook uit waarom het land bepaalde dictators steunt.

Bron: YouTube/RussiaToday

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
9 jaren geleden

Dat de klokken luiders geassocieerd worden met een klikspaan, is een misopvatting.Meestal heeft de klokkenluider de waarheid in pacht.En dat regeringen de waarheid de kop in proberen te drukken, bewijst het gelijk van de klokkenluider, en de zieke brein van de regeringen.Ten onrechte denken zij dat wij DOM zijn.Helaas voor ze zijn we WAKKER.Dombo,s!!

Hunting Wolf
Hunting Wolf
9 jaren geleden

Als je dit hebt gezien krijg je de neiging om zelfs het nieuws op tv niet meer te willen zien, en dat kastje uit het raam te mikken.Moet je niet doen kun je ze betrappen, maar pas dan wel even de 7 w,s uit de communicatie toe, kun je zien hoe vaak je belazerd wordt.DAGELIJKS NAMELIJK.Uiteraard onder “gepaste druk” van regeringen, die maar raak intimideren.

Vonzie
Vonzie
9 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]Dat de klokken luiders geassocieerd worden met een klikspaan, is een misopvatting.Meestal heeft de klokkenluider de waarheid in pacht.En dat regeringen de waarheid de kop in proberen te drukken, bewijst het gelijk van de klokkenluider, en de zieke brein van de regeringen.Ten onrechte denken zij dat wij DOM zijn.Helaas voor ze zijn we WAKKER.Dombo,s!![/quote]
Helaas….nog niet eens een kwart van de bevolking is wakker…die houden vast aan de (schijn)veiligheid.

AwE130
AwE130
9 jaren geleden

100% bewijs dat een Apollo 11 foto gemaakt door een Nederlander die jaren is vertoont zonder enige uitleg dat het een compleet gemanipuleerde foto is. In 2012 is de aap uit de mouw gekomen en door goed onderzoek heeft AwE130 de waarheid bloot gelegd. The “zon” is een photoshop effect en de top antenne is van een andere Apollo missie, dit heeft de persoon die de foto heeft gemaakt zelf verklaard. Toen de maker van de compilatie foto door AwE130 werd benaderd, was het gelijk duidelijk dat het niks met de maan landingen had te maken. Het Apollo historische archief ALSJ heeft de foto nu verplaats naar een section die het als een “kunstwerk” beschrijft. Maar nog steeds word er met geen woord gerept over een photoshopped “zon” en de top van de aan lander die wordt gewoon beschreven als van Apollo 11? Lees het hele verhaal plus links.
http://awe130.nl/index.php/the-news-awe130/12-the-truth-about-as11-40-5863-69.html

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

6
0
We lezen graag je reactie!x