Financieel

Britse Europoliticus ontmaskert crimineel gedrag centrale banken (video)

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Europees Parlement pleit al twee jaar voor een financiële transactiebelasting, die bij de EU-ministerraad vooralsnog geen kans lijkt te maken.

Het parlement stelt daarom voor om de nieuwe belasting desnoods met minder lidstaten in te voeren. De Britse Europarlementariër Godfrey Bloom legt uit dat uiteindelijk alleen de belastingbetaler de dupe is.

De transactietax zou er zogezegd moeten komen om de invloed van de hebzuchtige bankiers terug te dringen. Uiteindelijk zal de belasting moeten worden betaald door de spaarders en de gepensioneerden, aldus Bloom.

Hebzuchtige bureaucraten

In de kleine lettertjes staat dat een deel van het geld dat met de belasting wordt binnengehaald kan worden gebruikt om in de toekomst falende banken te redden. Dus men weet al dat meer banken gaan omvallen. Men weet dat omdat we hetzelfde bankensydicaat hebben, hetzelfde criminele gedrag bij de centrale banken die geld drukken.

Opnieuw een duidelijk signaal naar bankiers en politici om geld te blijven stelen terwijl Londen buiten schot blijft, stelt Bloom. De financiële transactiebelasting is een speciale belasting. Wat komt hierna? Een speciale belasting op zonvakanties in Spanje. Mode in Parijs? Luxeauto’s in Duitsland? De hebzuchtige bureaucraten zijn alleen maar geïnteresseerd in uw geld.

Crimineel gedrag

Het probleem is volgens Bloom dat banken geld lenen wat ze niet hebben. Centrale banken en politici drukken geld zodat de waarde van de muntsoort daalt. Tot het criminele gedrag van de centrale banken stopt zal er niets veranderen.

poetin23497392387239234Begin deze week kregen Europese leiders een spervuur van kritische vragen over de Europese economie nadat de Russische president Poetin na afloop van een tweedaagse EU-Ruslandtop in Sint-Petersburg de pers een handje hielp met het in de hoek zetten van de Europese Unie.

Obstakel

Poetin benadrukte enkele keren hoezeer de crisis in de EU directe gevolgen heeft voor de Russische Federatie. Minzaam voegde hij eraan toe dat Europese leiders heel professioneel zijn en een weloverwogen programma hebben uitgedacht, zodat de Russen hun maar het voordeel van de twijfel moeten gunnen.

In Rusland, maar ook in de Verenigde Staten wordt de weinig slagvaardige besluitvorming van de EU als obstakel gezien voor het oplossen van problemen.

Bronnen: YouTube/europarl, Trouw.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
cr
cr
10 jaren geleden

ha ha weer goed nieuws , gaat goed zo nu gaat het wel heel snel . laat maar komen hoe meer van dit soort nieuws hoe beter .dan gaan de mensen het geloven die pas waker worden

Bert
Bert
10 jaren geleden

Lieten ze dit maar eens zien op het 20u journaal, maar zoals altijd geen aandacht van de mainstream media.

gallicflower
gallicflower
10 jaren geleden

de invoering van de bancor en wereldcentrale bank kunnen corruptie en criminaliteit van elke nationale centrale bank vb fed en ecb… en de nationale muntpariteitenspeculatie definitief aan banden leggen. Wiens profeiten en geen profeiten worden de pas afgensneden.
Wat geschiedeniservaring sinds de invoering van de Euro spreekt boekdelen.
Wat debatstof met Extraterrestrials….

Eden
Eden
10 jaren geleden

Haha, geweldig! 😀 Nog een Nigel Farage! 😀

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

30
0
We lezen graag je reactie!x