Financieel

Britse Europoliticus ontmaskert crimineel gedrag centrale banken (video)

Help door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Europees Parlement pleit al twee jaar voor een financiële transactiebelasting, die bij de EU-ministerraad vooralsnog geen kans lijkt te maken.

Het parlement stelt daarom voor om de nieuwe belasting desnoods met minder lidstaten in te voeren. De Britse Europarlementariër Godfrey Bloom legt uit dat uiteindelijk alleen de belastingbetaler de dupe is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De transactietax zou er zogezegd moeten komen om de invloed van de hebzuchtige bankiers terug te dringen. Uiteindelijk zal de belasting moeten worden betaald door de spaarders en de gepensioneerden, aldus Bloom.

Hebzuchtige bureaucraten

In de kleine lettertjes staat dat een deel van het geld dat met de belasting wordt binnengehaald kan worden gebruikt om in de toekomst falende banken te redden. Dus men weet al dat meer banken gaan omvallen. Men weet dat omdat we hetzelfde bankensydicaat hebben, hetzelfde criminele gedrag bij de centrale banken die geld drukken.

Opnieuw een duidelijk signaal naar bankiers en politici om geld te blijven stelen terwijl Londen buiten schot blijft, stelt Bloom. De financiële transactiebelasting is een speciale belasting. Wat komt hierna? Een speciale belasting op zonvakanties in Spanje. Mode in Parijs? Luxeauto’s in Duitsland? De hebzuchtige bureaucraten zijn alleen maar geïnteresseerd in uw geld.

Crimineel gedrag

Het probleem is volgens Bloom dat banken geld lenen wat ze niet hebben. Centrale banken en politici drukken geld zodat de waarde van de muntsoort daalt. Tot het criminele gedrag van de centrale banken stopt zal er niets veranderen.

poetin23497392387239234Begin deze week kregen Europese leiders een spervuur van kritische vragen over de Europese economie nadat de Russische president Poetin na afloop van een tweedaagse EU-Ruslandtop in Sint-Petersburg de pers een handje hielp met het in de hoek zetten van de Europese Unie.

Obstakel

Poetin benadrukte enkele keren hoezeer de crisis in de EU directe gevolgen heeft voor de Russische Federatie. Minzaam voegde hij eraan toe dat Europese leiders heel professioneel zijn en een weloverwogen programma hebben uitgedacht, zodat de Russen hun maar het voordeel van de twijfel moeten gunnen.

In Rusland, maar ook in de Verenigde Staten wordt de weinig slagvaardige besluitvorming van de EU als obstakel gezien voor het oplossen van problemen.

Bronnen: YouTube/europarl, Trouw.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
cr
cr
11 jaren geleden

ha ha weer goed nieuws , gaat goed zo nu gaat het wel heel snel . laat maar komen hoe meer van dit soort nieuws hoe beter .dan gaan de mensen het geloven die pas waker worden

Bert
Bert
11 jaren geleden

Lieten ze dit maar eens zien op het 20u journaal, maar zoals altijd geen aandacht van de mainstream media.

gallicflower
gallicflower
11 jaren geleden

de invoering van de bancor en wereldcentrale bank kunnen corruptie en criminaliteit van elke nationale centrale bank vb fed en ecb… en de nationale muntpariteitenspeculatie definitief aan banden leggen. Wiens profeiten en geen profeiten worden de pas afgensneden.
Wat geschiedeniservaring sinds de invoering van de Euro spreekt boekdelen.
Wat debatstof met Extraterrestrials….

Eden
Eden
11 jaren geleden

Haha, geweldig! 😀 Nog een Nigel Farage! 😀

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x