Homepagina » Financieel » Britse Europoliticus ontmaskert crimineel gedrag centrale banken (video)

Britse Europoliticus ontmaskert crimineel gedrag centrale banken (video)

Het Europees Parlement pleit al twee jaar voor een financiële transactiebelasting, die bij de EU-ministerraad vooralsnog geen kans lijkt te maken.

Het parlement stelt daarom voor om de nieuwe belasting desnoods met minder lidstaten in te voeren. De Britse Europarlementariër Godfrey Bloom legt uit dat uiteindelijk alleen de belastingbetaler de dupe is.

De transactietax zou er zogezegd moeten komen om de invloed van de hebzuchtige bankiers terug te dringen. Uiteindelijk zal de belasting moeten worden betaald door de spaarders en de gepensioneerden, aldus Bloom.

Hebzuchtige bureaucraten

In de kleine lettertjes staat dat een deel van het geld dat met de belasting wordt binnengehaald kan worden gebruikt om in de toekomst falende banken te redden. Dus men weet al dat meer banken gaan omvallen. Men weet dat omdat we hetzelfde bankensydicaat hebben, hetzelfde criminele gedrag bij de centrale banken die geld drukken.

Opnieuw een duidelijk signaal naar bankiers en politici om geld te blijven stelen terwijl Londen buiten schot blijft, stelt Bloom. De financiële transactiebelasting is een speciale belasting. Wat komt hierna? Een speciale belasting op zonvakanties in Spanje. Mode in Parijs? Luxeauto’s in Duitsland? De hebzuchtige bureaucraten zijn alleen maar geïnteresseerd in uw geld.

Crimineel gedrag

Het probleem is volgens Bloom dat banken geld lenen wat ze niet hebben. Centrale banken en politici drukken geld zodat de waarde van de muntsoort daalt. Tot het criminele gedrag van de centrale banken stopt zal er niets veranderen.

Begin deze week kregen Europese leiders een spervuur van kritische vragen over de Europese economie nadat de Russische president Poetin na afloop van een tweedaagse EU-Ruslandtop in Sint-Petersburg de pers een handje hielp met het in de hoek zetten van de Europese Unie.

Obstakel

Poetin benadrukte enkele keren hoezeer de crisis in de EU directe gevolgen heeft voor de Russische Federatie. Minzaam voegde hij eraan toe dat Europese leiders heel professioneel zijn en een weloverwogen programma hebben uitgedacht, zodat de Russen hun maar het voordeel van de twijfel moeten gunnen.

In Rusland, maar ook in de Verenigde Staten wordt de weinig slagvaardige besluitvorming van de EU als obstakel gezien voor het oplossen van problemen.

Bronnen: YouTube/europarl, Trouw.nl

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • cr schreef:

  ha ha weer goed nieuws , gaat goed zo nu gaat het wel heel snel . laat maar komen hoe meer van dit soort nieuws hoe beter .dan gaan de mensen het geloven die pas waker worden

  0 likes
 • Bert schreef:

  Lieten ze dit maar eens zien op het 20u journaal, maar zoals altijd geen aandacht van de mainstream media.

  0 likes
 • gallicflower schreef:

  de invoering van de bancor en wereldcentrale bank kunnen corruptie en criminaliteit van elke nationale centrale bank vb fed en ecb… en de nationale muntpariteitenspeculatie definitief aan banden leggen. Wiens profeiten en geen profeiten worden de pas afgensneden.
  Wat geschiedeniservaring sinds de invoering van de Euro spreekt boekdelen.
  Wat debatstof met Extraterrestrials….

  0 likes
 • Eden schreef:

  Haha, geweldig! 😀 Nog een Nigel Farage! 😀

  0 likes
 • Ron schreef:

  AHA, is dat de achterliggende reden van de IBAN-banknrs. Zo kunnen ze dus nog meer plukken, ik had al zo’n vermoeden dat hier meer achter zou steken.

  0 likes
 • pommetje schreef:

  Twordt tijd dat anonymous eens het 20:00 uur journaal hackt, om dit soort berichten aan het grote publiek kenbaar te maken.

  Zolang dit niet op de TV komt, of in actualiteiten programma’s hoeven de banken en de nederlandse overheid neit te vrezen.

  0 likes
 • Elene schreef:

  Misschien een idee: kunnen we niet iets v piraterij doen of zo? Op 1 of andere manier op moment als heel nl naar het journaal kijkt inbreken en dan zelf uitzenden net als in de film;-)

  0 likes
 • jeseah schreef:

  Wat we momenteel zien gebeuren ligt in de lijn der verwachtingen.
  Het lijkt momenteel alsof er geld richting banken en op andere manieren “verdampt”.
  Hier worden door economen heel veel mooie constructies en woorden aan verbonden om dit te verklaren, inflatie, deflatie, marktcorrectie en veel meer.
  Wat er in feite gebeurd is het volgende:
  Vanaf 1913 is de waarde van geld losgekoppeld van de goudstandaard.
  Vanaf toen is geld gedrukt, wat diect waarde had, naar gelang de cijfers die er op gedrukt werden.(terwijl het in feite gewoon bedrukt papier is)
  Dat geld is er dus eigenlijk nooit geweest, het is uit het niets gecreëerd.
  Nu is het dus niet zo dat geld verdwijnt, we komen er langzaam achter dat het nooit echt bestaan heeft.
  Dit mede vanwege internetbankieren, waardoor geld letterlijk alleen in een virtuele wereld bestaat, waarbij het in de “echte” wereld niet bestaat, maar er worden wel “echte dingen” mee betaald.
  Iets voor niets…

  0 likes
 • Sheyan schreef:

  [quote name=”Bert”]Lieten ze dit maar eens zien op het 20u journaal, maar zoals altijd geen aandacht van de mainstream media.[/quote]
  Helaas kijken nog te veel mensen alleen naar de fabeltjeskrant om 20.00 uur.

  0 likes
 • ab schreef:

  Dit is gewoon TOP :)!!

  0 likes
 • magdalena schreef:

  Laat die domino stenen maar vallen,kunnen we meteen doorgaan met het opruimen van dat zooitje uitvreters.Het heeft nu wel lang genoeg geduurd geduld is op bij de mensheid.

  0 likes
 • cr schreef:

  pommetje mischien heb je in nederland meer kans op succes …in Belgie verleden week nog op Panorama kregen zij toch wel veel de schuld zag ik wel .

  0 likes
 • rufus schreef:

  straffe gast

  0 likes
 • Hobbel/Willie schreef:

  Wij, de (meeste) burgers zijn eigenlijk heel braaf, maar: TE BRAAF. We vertrouwen teveel (vele decennialange hersenspoeling-praktijken). De media, de gevestigde kerk, de politici, de illuminatie-adel, de bankiers en de grootindustriëlen weten dat en zij samen gebundeld worden almaar brutaler en brutaler (lees misdadiger/crimineler).

  0 likes
 • Hobbel/Willie schreef:

  @pommetje 6: ja, dat snap ik ook echt niet. Waarom dat nou niet gebeurt. Moet voor iemand met verstand van dit soort zaken toch te doen zijn. Moet die wel zeer anoniem/anonymus (vele anonymi) zijn. Maar pas op: onder Anonymus zitten natuurlijk weer verrajers via de polletiek en Hermandad! We zien toch bijna of geen acties meer van Anonymus. Zijn ze vleugellam geworden en door wie of wat?

  0 likes
 • dymph schreef:

  Ik vraag me af hoe een bank plat kan gaan. Als je geld daar leent, maken de banken van 1000 euro op papier die ze hebben ineens op hun scherm 10.000 Dus ze hebben 90 procent winst plus de rente die de klant erover moet betalen. Welk bedrijf verdient zoveel geld ? Een stadje van bv 100.000 mensen dat zijn plus min 50.000 gezinnen waarvan plus min weer iets minder dan de helft een koophuis heeft.2O.000 gezinnen dus, hebben plus min gemiddelt 100.000 euro hypotheek en leningen die open staan.
  is 2.000.000.000 Euro Waarvan 10 procent 200.000.000 euro geld van de bank was
  En 1.800.000.000 euro is de 90 procent dikke winst en hierboven op betaald men pl.min 5% rente en dat is dan 90.000.000 euro per jaar erboven op. Trek van deze 90.000.000 euro kosten gebouwen af personeel ect dan heb je denk ik nog zeker 40.000.000 euro overop jaar basis. dan heb ik het nog niet over de 1.800.000.000 euro wat ook dikke winst die de klant ook in loop der tijd gaat betalen aan hen.

  0 likes
 • najef schreef:

  Economische crisis is verzonnen om een reden te hebben om geld weg te sluizen naar banken en om mensen angst aan te spreken waardoor ze zelf gaan eisen dat hun vrijheid afgepakt wordt voor een beetje bescherming.

  Als banken om zouden vallen dan is het veeeeeeels goedkoper om de bevolking geld te geven dan aan Banken.

  Ik kan niet wachten tot de eu klapt en hopelijk de rest van de wereld meeneemt.

  0 likes
 • Paul Harmans schreef:

  Wat mij opvalt is dat de kranten opeens volstaan met jankverhalen over ‘onterechte’ bezuinigingen. Plotseling begint het bij veel Nederlanders te dagen dat we bedonderd zijn, dat al ons geld naar de banken is overgeheveld en dat het nog niet genoeg is. Al die wakkere mensen die al jaren verkondigen dat er iets goed mis is en dat we moeten protesteren, zijn altijd uitgelachen door het slapende en goedgelovige deel van de bevolking. Nu ze moeten betalen dringt plotsklaps de waarheid bij hen door.

  Het gaat mij ook geld kosten, maar ik kan er tenminste om lachen, uiteindelijk gelijk krijgen is heerlijk en dat mag wat mij betreft wel wat kosten. Ik geniet elke dag van het geleidelijk ineenstorten van de wereldeconomie. Wie niet horen wil, moet maar voelen!

  0 likes
 • dymph schreef:

  als men al die miljarden nou aan de bevolking zouden geven dan kreeg de economie een oppepper. Iedereen kon dan zijn schulden betalen, dat willen de banken toch graag. De fabrieken konden dan draaien meer mensen hadden dan werk. Stop eens 40 miljard in de economie van NL kijk dan ens wat voor oppepper die zou krijgen. 40 miljard door 17 miljoen mensen en dat op ieders bankrekening gestort.
  E komt dan leven in de economie.
  Maar dat geld moest naar de banken toe.
  omdat de mensen hun schulden niet betaalde. Net of ze dat nou wel kunnen ? PPFFF.
  Maar men koos voor de banken te spekken want die landen moesten plat gaan zodat de machtige de staatsbedrijven konden opkopen. Zodat er meer contole kan onstaan. OV chip kaarten meer camera’s, post die gecontroleerd kan worden (acta)ect ect. De rijken moeten rijker worden ten kosten van alles.

  0 likes
 • rob schreef:

  we betalen niet met GELD,we betalen met GETALLEN een stukje papier of metaal met een getal erop,als ik wat koop vraag ik weleens hoeveel getallen ik moet betalen.staans ze je soms stom aan te kijken, getallen? moeten ze even denken ja je hebt gelijk het zijn getallen op een stukje papier uiteindelijk worden we beheers en beduvelt met getallen vroeger had men goud om wat te betalen, maar dat werd gewogen en er kwam een getal uit voort hoeveel gram je moest betallen ,dus ook een getal? het getal is meer waard dan een mensenleven door dat we beheers worden door getallen vallen er [ge]tal van mensenlevens erdoor we noemen dat overleven met tal van mogelijkheden om te blijven groeien al kost het mensenlevens dat maakt niet uit moorden stelen enzv een dagelijks gebeuren de hele economie probeerd te overleven met getallen als kost het mensenlevens en stres het maakt niet uit OVERLEVEN is een zaak van leven of dood onze grootste angst is onze angst voor de DOOD van getallen?

  0 likes
 • rob schreef:

  angst houd ons in zijn macht het is een soort doodgaan en wie wil er nou dood we zijn al bang om te sterven.en praten er liever niet over..allemaal angst.we praten liever over geld je hoort niets anders op tv de media er word wat rond geslingert met getallen compleet in de macht van HET GETAL wat we geld noemen een stukje vod, geld schept en geld dood heb je ook een reclame spotje van we spelen een raar spel eigenlijk noem ik dat een krankzinnig spel maar dat hebben de meeste niet door de hele maatschappij staat op instorten een soort doodgaan en kost wat het kost om het te redden.weet je de staatsschuld bedraagt zeg maar 1000,000000,000 miljard je ziet hier nu nullen die in weze niks waard zijn het is zo eenvoudig om de schuld op te doen lossen ,haal gewoon die [een] 1 voor de nullen weg en weg is de schuld ze doen veel liever moeilijk daar over dat is om de mens te beduvelen.en blind te houden maar we worden bewust van dat smerig spelletje.

  0 likes
 • cr schreef:

  ja rob is waar men kan gewoon speelgoed geld gebruiken dat heb je nog gekocht van je speelgoed geld je begrijp me wel .

  0 likes
 • Ik schreef:

  Voeger was het zo dat als je een miljoen op de bank had dat de bank naar je toe kwam om te vragen of ze dit geld mochten investeren en daar betaalde ze je voor.
  Je kon dan een paar maanden niet over je geld beschikken.Maar hoe dan ook het geld bleef van jou.

  Nu krijgt iedereen die geld op de bank heeft
  een klein beetje rente en ze mogen doen en laten met je geld wat ze willen.

  Met gevolg dat het geld weggesluisd word in hun zakken.
  Waar is jouw geld? Het staat in ieder geval niet op de bank.

  In wezen zijn de banken nu van ons(ik weet niet of je daar blij mee moet zijn). Wij houden ze overeind,
  het is ons geld,
  Wij lopen alle risico.

  Raar eigenlijk,
  68% van de winst van de banken gaat naar
  bonissen.

  Als de groenten boer op de hoek zo deed, was hij vandaag nog over de kop.

  0 likes
 • rob schreef:

  bewustworden,bewustzijn hoe meer mensen bewust worden van de getallen hoe moeilijker het bankwezen en regeringen het gaan krijgen met getallen, ze botsen nu al met de bewustzijn waar mensen zich bewust van worden ook van de vele misleidingen begaan door priesters en kerkvaders zeker er zit ook een goede kant aan ,maar dat heb je ook met de G van geld en ook de G van god beide G, zijn denkcreaties bedacht DOOR DE MENSELIJKE GEEST ZELF een ulusie niet werkelijk maar het heeft ons geholpen in wat en wie we ZIJN ? beide G ZIJN NU IN VERVAL men gaat steeds minder geloven vandaar dat we weer iets nieuws zoeken om ergens in te geloven.ufo,s enzv bevoorbeeld we kijken teveel naar de buiten[wereld]en de gebeurtenissen de mens moet toch ergens in geloven want wie zijn we als dat wegvalt in ieder geval de macht van geld en ook van het goud deze waarde,s gaan plaats maken voor wat anders de waarde van het leven op de eerste plaats laten we daar ons bewust van worden de G VAN GELD GOUD GOD

  0 likes
 • Hobbel/Willie schreef:

  Helemaal gelijk Ron. Geld is fixie! Van nul en generlei waarde maar door de slimmeriken zgn. waardevol gemaakt. Tja, en dat het nu maar tot de gehele bevolking gaat doordringen en er de juiste conclusies worden getrokken teneinde hier een streep te trekken.

  0 likes
 • cr schreef:

  menskes vraag eens om met Niburu iets te gaan doen om de politiek eens goed op hun plek te zetten nu kan het nog .kijk dit zij dingen wat de mensen kunnen doen gewoon laten zien dat er niet met ons mensen niet te sollen valt .wij zijn sterk . er is ook een video van liloe en Marcel Messing .hij zegt ook dat wij dit jaar 2012 op moeten treden .

  0 likes
 • Hobbel/Willie schreef:

  [quote name=”Hobbel/Willie”]Helemaal gelijk Ron. Geld is fixie! ….[/quote]
  Ron moet zijn Rob!

  0 likes
 • p r schreef:

  Willie zou jij het erop wagen om voor 2 jaar de cel in te gaan en 2000 euro boeten .ik niet ze zijn hun aan het dwars leggen .wat cr gezegd heeft klopt heb net gekeken.naar panorama op canvas .

  0 likes
 • Hobbel/Willie schreef:

  [quote name=”p r”]Willie zou jij het erop wagen om voor 2 jaar de cel in te gaan en 2000 euro boeten .ik niet ze zijn hun aan het dwars leggen .wat cr gezegd heeft klopt heb net gekeken.naar panorama op canvas .[/quote]
  Beste p r: Het geld dat dom is, maak recht wat krom is. Natuurlijk waag ik zoiets niet, waar wordt dat gevraagd p r? Misschien mis ik iets :). Geld heeft een waarde (gekregen en wie bepalen dit?) die niet werkelijk is: is fixie. Nu “zitten wij in die schuit” en moeten wij erin meevaren of we willen of niet, want we moeten toch (over)leven? Dus heeft het geld de mensheid in de tang. Tijd om los te komen van onze ketenen.

  0 likes
 • RenéevanZalkNunspeed schreef:

  Voor iedereen die door de crisis zijn/haar baan verloren is:

  http://www.youtube.com/watch?v=6Gx6oagypxU

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  defensie

  Oh jee: Defensie betrokken bij bestrijding van ‘desinformatie’ over corona

  In de Militaire Spectator, het tijdschrift voor ...

  van haga

  Van Haga: ‘Enorme foutenmarge bij coronatest leidt tot verkeerd beeld’

  Premier Rutte beweerde in de Tweede Kamer ...

  >