Het Complot

Britse minister ‘vergeet’ dat hij in de Bilderberg-stuurgroep zit

Help door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse minister zonder portefeuille Kenneth Clarke heeft toegegeven dat hij mogelijk heeft gefaald zijn betrokkenheid bij de organisatie van de geheimzinnige Bilderbergconferentie kenbaar te maken.

Clarke beheert samen met twee anderen de Bilderberg Association, de organisatie die de conferentie van afgelopen week heeft bekostigd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De minister zei in het Britse Lagerhuis dat hij was ‘vergeten’ dat de controversiële bijeenkomsten werden betaald door deze groep.

Belangenverstrengeling

Hij zei dat hij na zou gaan of hij ambtenaren had geïnformeerd over zijn rol, iets wat zou kunnen leiden tot belangenverstrengeling. Clarke werd in het Lagerhuis aan de tand gevoeld over de ontmoeting tussen 140 zakenlui, politici en adviseurs in een hotel in de buurt van Watford afgelopen week. Parlementslid Michael Meacher vroeg zich af waarom er geen officiële verklaring over de conferentie naar buiten is gebracht.

De minister, die al 10 jaar lid is van de Bilderberg-stuurgroep, nam samen met David Cameron, George Osborn en Lord Mandelson deel aan de bijeenkomst.

Namens Nederland waren directeur van Heineken Jean-François van Boxmeer, directeur van het Institute for Advanced Study Robbert Dijkgraaf, hoogleraar economie van de Universiteit Leiden Victor Halberstadt, president van De Nederlandsche Bank Klaas Knot, prinses Beatrix der Nederlanden en minister-president Mark Rutte aanwezig.

Geen verantwoordelijkheid

Clarke deed de samenzweringstheorieën over de mysterieuze samenkomst af als ‘onzin’. Daarop vroeg parlementslid Tom Watson of Clarke zijn betrokkenheid bij de organisatie die de bijeenkomst van afgelopen week heeft gefinancierd duidelijk kenbaar heeft gemaakt. Clarke reageerde: “Dat zoek ik op omdat ik vergeten ben dat ik lid ben van de stuurgroep.”

“Toen we de conferentie in Watford organiseerden kwam ik onder meer tot de ontdekking dat ik lid ben van de Britse stuurgroep,” zei hij. “Ik was helemaal vergeten dat het op die manier was opgezet. Ik zit alleen maar in een commissie en vervul mijn rol binnen de organisatie, dat is alles wat ik ooit heb gedaan.”

Clarke zei dat hij nog nooit eerder ‘vragen in het Lagerhuis heeft moeten beantwoorden namens een privé-organisatie waar de Britse overheid geen verantwoordelijkheid voor heeft’.

Ach, we ‘vergeten’ allemaal wel eens voor wie we werken, nietwaar?

Bron: Telegraph.co.uk

Gerelateerd:

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
diny
diny
10 jaren geleden

Dit is dus een privé-organisatie en wie dokt dit alles dan ? Ik denk dat wij alle het recht hebben om te weten wat daar uitgespookt word !
Dus Rutte, met je billen bloot manneke !

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Ze'(Bilderberggroep) vergeten ook dat ze de ergste vormen van ‘mindcontrol’ toepassen en ooit genocide-plannen hadden.

AwE130
AwE130
10 jaren geleden

Een hoge rechter in Italië over operatie Gladio en de Bilderberg groep.
http://www.dailyalternative.co.uk/the-republic-where-massacres-go-unpunished-bilderberg-link-cia-gladio/

redice
redice
10 jaren geleden

zoveel te ouder ik wordt zoveel temeer wordt het mij duidelijk dat de wereld verrot is tot in de diepste krocht, en dat allemaal door “mensen”

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x