Homepagina » Het Complot » Britse minister ‘vergeet’ dat hij in de Bilderberg-stuurgroep zit
Britse minister 'vergeet' dat hij in de Bilderberg-stuurgroep zit

Britse minister ‘vergeet’ dat hij in de Bilderberg-stuurgroep zit

De Britse minister zonder portefeuille Kenneth Clarke heeft toegegeven dat hij mogelijk heeft gefaald zijn betrokkenheid bij de organisatie van de geheimzinnige Bilderbergconferentie kenbaar te maken.

Clarke beheert samen met twee anderen de Bilderberg Association, de organisatie die de conferentie van afgelopen week heeft bekostigd.

De minister zei in het Britse Lagerhuis dat hij was ‘vergeten’ dat de controversiële bijeenkomsten werden betaald door deze groep.

Belangenverstrengeling

Hij zei dat hij na zou gaan of hij ambtenaren had geïnformeerd over zijn rol, iets wat zou kunnen leiden tot belangenverstrengeling. Clarke werd in het Lagerhuis aan de tand gevoeld over de ontmoeting tussen 140 zakenlui, politici en adviseurs in een hotel in de buurt van Watford afgelopen week. Parlementslid Michael Meacher vroeg zich af waarom er geen officiële verklaring over de conferentie naar buiten is gebracht.

De minister, die al 10 jaar lid is van de Bilderberg-stuurgroep, nam samen met David Cameron, George Osborn en Lord Mandelson deel aan de bijeenkomst.

Namens Nederland waren directeur van Heineken Jean-François van Boxmeer, directeur van het Institute for Advanced Study Robbert Dijkgraaf, hoogleraar economie van de Universiteit Leiden Victor Halberstadt, president van De Nederlandsche Bank Klaas Knot, prinses Beatrix der Nederlanden en minister-president Mark Rutte aanwezig.

Geen verantwoordelijkheid

Clarke deed de samenzweringstheorieën over de mysterieuze samenkomst af als ‘onzin’. Daarop vroeg parlementslid Tom Watson of Clarke zijn betrokkenheid bij de organisatie die de bijeenkomst van afgelopen week heeft gefinancierd duidelijk kenbaar heeft gemaakt. Clarke reageerde: “Dat zoek ik op omdat ik vergeten ben dat ik lid ben van de stuurgroep.”

“Toen we de conferentie in Watford organiseerden kwam ik onder meer tot de ontdekking dat ik lid ben van de Britse stuurgroep,” zei hij. “Ik was helemaal vergeten dat het op die manier was opgezet. Ik zit alleen maar in een commissie en vervul mijn rol binnen de organisatie, dat is alles wat ik ooit heb gedaan.”

Clarke zei dat hij nog nooit eerder ‘vragen in het Lagerhuis heeft moeten beantwoorden namens een privé-organisatie waar de Britse overheid geen verantwoordelijkheid voor heeft’.

Ach, we ‘vergeten’ allemaal wel eens voor wie we werken, nietwaar?

Bron: Telegraph.co.uk

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel goed? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. zoveel te ouder ik wordt zoveel temeer wordt het mij duidelijk dat de wereld verrot is tot in de diepste krocht, en dat allemaal door “mensen”

  2 likes
 2. [quote name=”John”]Dat Bea er dit jaar weer bij was bevestigd eigenlijk dat ze er niet zit omdat ze onze koningin is, ze is nu prinses en anders zou dit jaar Alex er moeten zitten. Ze zit daar dus eigenlijk voor een andere rol. Wat zou haar ‘geheime’ functie zijn binnen de Bilderberggroep? Die haar man had opgericht die een SSer was?[/quote]
  De tijd gaat snel hè? Het was haar vader:)

  2 likes
 3. Dit is dus een privé-organisatie en wie dokt dit alles dan ? Ik denk dat wij alle het recht hebben om te weten wat daar uitgespookt word !
  Dus Rutte, met je billen bloot manneke !

  1 likes
 4. Ze'(Bilderberggroep) vergeten ook dat ze de ergste vormen van ‘mindcontrol’ toepassen en ooit genocide-plannen hadden.

  1 likes
 5. [quote name=”diny”]Dit is dus een privé-organisatie en wie dokt dit alles dan ? Ik denk dat wij alle het recht hebben om te weten wat daar uitgespookt word !
  Dus Rutte, met je billen bloot manneke ![/quote]

  Ach zo, privé zeggen ze.. wel raar dan dat een premier van Nederland saampjes met Bea(en Alex ook?) privé zulke bijeenkomsten bijwoont,..riekt naar groots opgezette achterkamertjes politiek.Van ons willen ze alles weten alsof we hun bezit zijn en wij moeten nu maar teokijken hoe er over óns beslist wordt? Dacht het niet. Opening van zaken en snel nu!Zijn ze helemaal gek geworden of wat.Wat een verregaande kapsones .Ben die lui spuugzat.

  1 likes
 6. “amens Nederland waren directeur van Heineken Jean-François van Boxmeer, directeur van het Institute for Advanced Study Robbert Dijkgraaf, hoogleraar economie van de Universiteit Leiden Victor Halberstadt, president van De Nederlandsche Bank Klaas Knot, prinses Beatrix der Nederlanden en minister-president Mark Rutte aanwezig.”

  ZO Robbert Dijkgraaf ook al?? Ik had een redelijk hoge pet van hem op, maar dat HIJ bij die Bilderbergers zit?? Had ik hem toch bijna wat nieuwe fysica ideeën gegeven, maar dat is nu echt passe. Laat ze het lekker zelf uitzoeken. Maar waar hebben ze een natuurkundige voor nodig … om het ruimte Tesla wapen waarmee 9/11 uitgevoerd is te verbeteren? (Judy Wood)

  Raadselachtig en uiterst verdacht

  1 likes
 7. [quote name=”Kalki”]Ze'(Bilderberggroep) vergeten ook dat ze de ergste vormen van ‘mindcontrol’ toepassen en ooit genocide-plannen hadden.[/quote]

  Hoezo hadden Kalki?

  Ik denk dat men in Nederland ook kan spreken van genocide als mensen hun zorgpremie’s niet meer kunnen betalen en daardoor geen arts meer durven te bezoeken en daardoor hun medische hulp of medicatie missen. Deze mensen staan met hun rug tegen de muur. In feite wordt met deze mensen gedaan wat ze ooit met de Joden deden. Genocide verpakt in een wikkeltje van Merci.

  Genocide wordt niet alleen gepleegd met wapens. Bovenstaande is een andere manier om van mensen af te komen. Ik noem het gemanipuleerde genocide.

  1 likes
 8. Dat Bea er dit jaar weer bij was bevestigd eigenlijk dat ze er niet zit omdat ze onze koningin is, ze is nu prinses en anders zou dit jaar Alex er moeten zitten. Ze zit daar dus eigenlijk voor een andere rol. Wat zou haar ‘geheime’ functie zijn binnen de Bilderberggroep? Die haar man had opgericht die een SSer was?

  1 likes
 9. [quote name=”kim”][quote name=”diny”]Dit is dus een privé-organisatie en wie dokt dit alles dan ? Ik denk dat wij alle het recht hebben om te weten wat daar uitgespookt word !
  Dus Rutte, met je billen bloot manneke ![/quote]

  Ach zo, privé zeggen ze.. wel raar dan dat een premier van Nederland saampjes met Bea(en Alex ook?) privé zulke bijeenkomsten bijwoont,..riekt naar groots opgezette achterkamertjes politiek.Van ons willen ze alles weten alsof we hun bezit zijn en wij moeten nu maar teokijken hoe er over óns beslist wordt? Dacht het niet. Opening van zaken en snel nu!Zijn ze helemaal gek geworden of wat.Wat een verregaande kapsones .Ben die lui spuugzat.[/quote]
  Maar de wereld wordt wakker kijk eens hoeveel mensen al wakker zijn?Alex Jones en kijk eens hoeveel publiek? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LKOwVZovGTo David Icke: http://www.youtube.com/watch?v=2-YGE2KLa58&feature=player_embedded Wij laten de Bidenbergers struikelen vallen en we vertrappen hen.Op een vreedzame manier. Zij zijn met 1000 wij met 6 biljoen!

  1 likes
 10. [quote name=”redice”]zoveel te ouder ik wordt zoveel temeer wordt het mij duidelijk dat de wereld verrot is tot in de diepste krocht, en dat allemaal door “mensen”[/quote]
  Zo hoef je er niet naar te kijken, Redice. Ik las ergens dat het allemaal was voorbestemd om ons de de 3D wereld te laten ervaren. Daarvoor heb je tegenbewegingen nodig, voor goed en slecht, licht en duisternis, dag en nacht etc. Er werd Goddelijke goedkeuring aan gegeven. Het gaf ons de mogelijkheid om te kiezen. Zij speelden net zo goed hun rol als wij. We hoeven niet verbitterd te zijn. En zoals een tegelspreukje zegt: ik heb je nooit een kalme reis beloofd, maar wel een behouden aankomst. Het is allemaal goed, blijft goed en komt goed.
  Hij die zonder zonden is….

  1 likes
 11. Die Robbert Dijkgraaf heeft in Nederland de coldfusion belachelijk gemaakt. En kreeg in ruil daarvoor dat luizebaantje.

  1 likes
 12. [quote name=”Linda”][quote name=”redice”]zoveel te ouder ik wordt zoveel temeer wordt het mij duidelijk dat de wereld verrot is tot in de diepste krocht, en dat allemaal door “mensen”[/quote]
  Zo hoef je er niet naar te kijken, Redice. Ik las ergens dat het allemaal was voorbestemd om ons de de 3D wereld te laten ervaren. Daarvoor heb je tegenbewegingen nodig, voor goed en slecht, licht en duisternis, dag en nacht etc. Er werd Goddelijke goedkeuring aan gegeven. Het gaf ons de mogelijkheid om te kiezen. Zij speelden net zo goed hun rol als wij. We hoeven niet verbitterd te zijn. En zoals een tegelspreukje zegt: ik heb je nooit een kalme reis beloofd, maar wel een behouden aankomst. Het is allemaal goed, blijft goed en komt goed.
  Hij die zonder zonden is….[/quote]

  Sorry ff opnieuw ,mooi verwoord dan bedoel ik dat tegelspreukje. Ikzelf ben niet overtuigd ben dat het “kwade’ gearrangeerd is om ons wat te leren.Zij konden m.i ook kiezen welk pad zij zouden volgen zij verkozen anderen te onderdrukken.Maar een ieder krijgt wat hij zaait ook zij volgens mij,misschien komen zijn in een dimensie die die praktijken voortzet maar dan tégen hun.

  1 likes
 13. [quote name=”Lampje”]Wij laten de Bidenbergers struikelen vallen en we vertrappen hen.Op een vreedzame manier. Zij zijn met 1000 wij met 6 biljoen![/quote]

  Alleen zijn er hiervan 5,5 biljoen nog altijd blind of willen het niet zien.
  Ze gaan ook niet vallen. Alles wat nu gebeurd is puur schijn om de mensen te larten denken dat ze kans hebben.

  1 likes
 14. [quote name=”Peterhs”][quote name=”Lampje”]Wij laten de Bidenbergers struikelen vallen en we vertrappen hen.Op een vreedzame manier. Zij zijn met 1000 wij met 6 biljoen![/quote]

  Alleen zijn er hiervan 5,5 biljoen nog altijd blind of willen het niet zien.
  Ze gaan ook niet vallen. Alles wat nu gebeurd is puur schijn om de mensen te larten denken dat ze kans hebben.[/quote]
  Dan is er dus een nobele kans voor u, om mensen wakker te maken.Optimisme is heel wat beter dan alles zwartgallig zien.UPRICING: http://www.youtube.com/watch?v=w8KQmps-Sog&feature=player_embedded#!

  1 likes
 15. Tja, veel geld valt voor hun kennelijk onder het principe Macht, maar het geeft geen extra waarde aan de definitie van Macht.
  Zelfverworven Macht heeft in die zin dus geen betekenis, vraag is dus, wat is eigenlijk Macht…..
  Als je kunt lachen en van het leven kunt genieten ben je in mijn ogen de Machtigste mens van de wereld en kun je alles aan…..toch? 😉

  1 likes
 16. Aan Kim:
  ‘Ma ar een ieder krijgt wat hij zaait ook zij volgens mij,misschien komen zijn in een dimensie die die praktijken voortzet maar dan tégen hun.’

  Het heeft geen enkele zin je te verdiepen in het geweten, de toekomst of wat dan ook van de ander. Van niemand trouwens. De enige vraag die telt is: wat doe ik.

  1 likes
 17. [quote name=”Linda”]Aan Kim:
  ‘Ma ar een ieder krijgt wat hij zaait ook zij volgens mij,misschien komen zijn in een dimensie die die praktijken voortzet maar dan tégen hun.’

  Het heeft geen enkele zin je te verdiepen in het geweten, de toekomst of wat dan ook van de ander. Van niemand trouwens. De enige vraag die telt is: wat doe ik.[/quote]

  Ik verdiep me daar ook niet in maar stel voor mezelf die conclusie na alle zoek en denkwerk en gelezene ,ook heilge geschriften.Zelf leef ik in het Nu en doe gewoon voor mijn gevoel zoals een normaal mens zou leven.Redelijk betrokken bij mijn medemens etc etc Maar heb mijn ogen niet in mijn zak zeg maar.

  1 likes
 18. [quote name=”Lampje”] Zij zijn met 1000 wij met 6 biljoen![/quote]

  Wat zeg jij !? Wie 6 biljoen zegt is totaal de weg kwijt.

  1 likes
 19. [quote name=”Octane”][quote name=”Lampje”] Zij zijn met 1000 wij met 6 biljoen![/quote]

  Wat zeg jij !? Wie 6 biljoen zegt is totaal de weg kwijt.[/quote]

  Als mensen Amerikaanse of Engelse teksten lezen of uitspraken horen op een video dan wordt door de schrijver/spreker ALTIJD ‘billion’ genoemd als het om ‘miljard’ gaat. De Amerikanen/Engelsen gebruiken dit woord voor waar Europeanen het woord ‘miljard’ gebruiken. Dat wekt helaas maar al te vaak misverstanden op.

  Der verwisseling is dus in zekere zin begrijpelijk. 1 billion = 1000 miljoen = 1 miljard.

  http://en.wikipedia.org/wiki/1,000,000,000

  1 likes
 20. Zoals we vorige week hebben gezien met Edward Snowden en de NSA-files, kan 1 klokkenluider gigantisch veel stof doen opwaaien en het wereldpubliek achter de coulissen laten kijken. Ik ben van de actuele stand van zaken niet op de hoogte momenteel, maar het is duidelijk dat veel individuele moed nodig zal zijn de gevangenismuren waarachter wij zo subtiel geplaatst zijn in ons eigen verstand en geest te doorbreken.

  Het is letterlijk een ‘matrix’ die over ons heen is geplaatst, en dat al sinds eeuwen.

  Maar het gaat niet om ergens TEGEN vechten, wel om ergens VOOR vechten. En vreedzaam, inderdaad, zoals Lampje zegt in bericht 10. We weten wat Ghandi heeft kunnen bereiken, en we weten dat een vreedzame (r)evolutie niet laf of slap hoeft te zijn. Er is daarvoor nog meer moed nodig dan wat de ‘helden’ ons in de meeste (gemanipuleerde) Hollywood-films laten zien.

  Maar in allereerste instantie is het een gevecht IN onszelf. Waar staan we? Ben ik zover de ‘middenweg’ te gaan die o.a. Boeddha aan ons heeft overgedragen? Kan ik de ‘duivel’ als ‘ie bij mij in de buurt komt met een of andere verleiding, weerstaan? Hoe gedraag ik mij t.o.v. mijn medemens, en hoe kijk ik aan tegen de ‘gevallen engelen’ die zich in hun huidige vermomming gedragen als reddertjes van de hele mensheid (terwijl het eigenlijke plan heel anders is)?

  Juist geïnformeerd zijn is van groot belang. Maar wat vandaag juist lijkt, kan morgen alweer achterhaald zijn. Het is verwarrend allemaal, dat zeker.

  Maar wat wil je in een (zogenaamde ‘eind’-) tijd als deze? Wat is je visie voor deze wereld? Wat wil JIJ creëren hier?

  De behouden aankomst is idd gegarandeerd. Maar ja. Dat is wat je moet kunnen geloven. En ik geloof niet dat wij DEZE wereld ervoor moeten opgeven. Deze keer niet. Deze keer maken we er een feest van. Deze keer redden we het.

  Maar ik ben er maar een van de 7 billion… :):)

  Heel veel sterkte!

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

jensen

Jensen: ‘Agenda 2030 wordt nu al uitgerold in Nederland, zonder dat je het ziet’

Wat zijn de plannen voor de komende ...

artsen

81 artsen komen in verzet en schrijven brandbrief tegen coronabeleid: ‘Wij maken ons grote zorgen’

81 artsen hebben een openbare brandbrief geschreven ...