Homepagina » Natuur en Milieu » Inuit-oudsten in brief aan NASA: “Aardas is verschoven”
Inuit-oudsten in brief aan NASA: "Aardas is verschoven"

Inuit-oudsten in brief aan NASA: “Aardas is verschoven”

De Inuit vormen de inheemse bevolking van Groenland, Siberië en Alaska. Hun oudsten hebben in een brief aan de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA geschreven dat de as van de aarde is verschoven.

De oudsten geloven niet dat de uitstoot van CO2 verantwoordelijk is voor klimaatverandering. Zij zeggen dat de verandering van het klimaat te maken heeft met veranderingen in de lucht. De zon komt niet langer op dezelfde plaats op en de dagen duren langer, aldus de oudsten.

Ze voegden toe dat de sterren en maan ook op andere plekken aan de hemel staan en dat dit invloed heeft op de temperatuur op aarde. De Inuit zijn voor hun overleving afhankelijk van de stand van de maan en de sterren omdat ze een aantal maanden van het jaar in duisternis leven.

De oudsten zeggen ook dat ze het weer niet langer kunnen voorspellen. Daarnaast neemt het aantal ijsberen toe, waardoor de Inuit geregeld oog in oog komen te staan met deze dieren.

De Inuit wonen al honderden jaren in het poolgebied. Ze bouwen in de warmere maanden tenten en tipi’s van kariboehuid en leven ’s winters in iglo’s. Het woord Inuit wordt gebruikt als alternatief voor het woord ‘Eskimo’, omdat die term door sommige Inuit als beledigend wordt beschouwd.

Onlangs verschoof de aardas nog als gevolg van de zware aardbeving bij Japan in 2011. Die was zo krachtig dat het Japanse hoofdeiland bijna 2,4 meter werd opgeschoven naar het oosten. De aardas verschoof daarnaast 10 centimeter.

[NaturalNews]


Vind je dit artikel interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

50 reacties

 1. Simpel advies: koop een sterrengids en zoek de tabel op met de efemeriden van de zon. Of download Stellarium en kijk waar de zon zou moeten staan. Controleer het zelf.

  27 likes
  • Da’s niet helemaal waar Henk001.
   In 2012 schreef ik hier al dat de zon op een andere plek op komt. Iedereen moest mij zo nodig voor gek verklaren. 2 weken later stond in de MSM hetzelfde maar dan verklaard door de Inuit; “Zon komt op een andere plek op.

   Augustus 2014 constateer ik dat de Zon meer richting het zuidwesten onder gaat, en jawel een aantal weken later zijn het weer de Inuit in de MSM die verklaren dat er iets mis is omdat de Zonsondergang en opkomst wederom is verschoven.

   Dus Henk001, hoe dicht sta jij in godsnaam bij de natuur en moedertje Aarde?

   Ik ben altijd veel buiten en merk door oplettendheid meteen veranderingen. Sterren staan absoluut niet op dezelfde plaats, want ook aan dat had ik het al gezien. Toch iets beter opletten!!!!

   11 likes
   • Even voor alle duidelijkheid: Ook de sterrenhemel vertoont een dagelijkse en jaarlijkse beweging (schijnbaar: het is de projectie van de beweging van de Aarde.) Maar afgezien daarvan heb ik gisteravond nog kunnen zien dat die draaiing om de poolster gebeurt, die nog steeds recht boven het noorden staat. De aardas wijst dus nog steeds dezelfde kant op. Bovendien hebben we de richting van zonsondergang bepaald: 8° ten zuiden van het westen, overeenkomend met waar het had moeten gebeuren. Straks op 20 maart is dat precies in het westen. En dan zal de Zon steeds verder naar het noordwesten ondergaan. Tot 21 juni. Daarna schuift het ondergangspunt weer op naar het westen en door naar het zuidwesten tot 21 december.

    18 likes
    • Henk001
     Gezien jij je nogal met sterretjes bezig houdt kan ik me voorstellen dat je het niet opmerkt. Natuurlijk wijst de aardas nog steeds (ongeveer) in dezelfde richting, ware het niet dat de grote afstand tot de sterren het verschil bijna niet aantoont.
     Een verschuiving van de aardas van een paar graden is te verwaarlozen en toch kun je het verschil zien, al is het minimaal.

     Wie is “we” Henk zijn dat dezelfde soort figuren als het IPCC welke de “Global Warming” hebben verandert in “Climate-change”?

     Of misschien zijn “we” de chemtrail ontkenners.

     Misschien is het interessant voor je niet zo lang geleden is via een skyview vanuit België aan getoond dat de Aarde wobbelt en voila je hoort weer niks.

     Je kunt je überhaupt afvragen wanneer het laatste onderzoek heeft plaats gevonden inzake de aardas. Feit is dat het zich verplaatst en diegene die het dichtst bij de natuur staan valt het meteen op.

     5 likes
     • Sjonge jonge, wat een wantrouwen. “We” is een clubje sterrenkundefanaten die op maandagavond bij elkaar komen. En die poolster wordt iedere kijkavond opgezocht tot op de tiende graad nauwkeurig, om de computeraansturing van de vaste kijker uit te richten. Geen paar graden, nog geen tiende graad is de aardas verschoven. (en dat is echt een feit)Veel amateurastronomen doen hetzelfde. Alle astronomische observatoria hebben een nog veel nauwkeuriger uitlijning nodig om de draaiende sterrenhemel te volgen. De kleinste afwijking leidt meteen tot fouten bij het fotograferen.
      btw. de afstand tot de sterren doet er niet zo veel toe, het gaat om de richting.

      15 likes
   • Onzin, de zon en de sterren staan nog steeds op dezelfde plaats, en dat valt te controleren met allerlei astronomische software. Er is alleen een niet optisch zichtbare verschuiving geweest van de aardas na de aardbeving in Japan, van 10 cm.

    Overigens was er een iets ander verhaal, die zei dat de zon en maan op een andere plek opkwamen, omdat de horizon was verandert doordat veel ijs was verdwenen, en de horizon daardoor iets lager was geworden, maar dat is ook minimaal. Er zal waarschijnlijk iets verkeerd gegaan zijn bij de vertaling…

    Dus, zoek en installeer wat oude astronomische software, en zoek het zelf uit.

    De essentie van het verhaal is, is dat de hoogte van de horizon is verandert, en dat daardoor zon, maan en sterren op een iets andere plaats opkomen.

    16 likes
    • ” Overigens was er een iets ander verhaal”
     Kun je me daar een bron voor geven?

     5 likes
     • Dat zag ik in een documentaire op tv, enkele jaren geleden, dus geen bron.

      Wel wordt het idee geopperd dat de Inuit’s kalender anders is dan de onze, op seizoenen gebaseerd, i.p.v. maanden. Dus als de seizoenen veranderen, veranderen ook de opkomsten en ondergangen van zon, maan en sterren…
      En dat zou ook een verklaring kunnen zijn voor mensen die vinden dat de zon te fel is.

      http://www.skepticalscience.com/Inuit-Climate-Change.html

      0 likes
     • Ik moet nog e.e.a. verduidelijken. Het eerste verhaal was dat het ijs, dat normaal gesproken op het land ligt verdwenen is, en je dus de zon, maan en sterren op een iets andere positie ziet opkomen. Vergelijk dit met het opkomen van de zon boven een heuvel. Haal de heuvel weg en de zon komt op een andere positie op.
      Waarschijnlijker is dat men het tweede verhaal bedoelde, de seizoenslengte veranderd, bijv. voorjaar en najaar worder langer daar de Inuit op veranderingen in de natuur letten, en niet op de kalender kijken in de keuken. Als dus bijv. het voorjaar eerder begint, veranderd daarmee ook de relatieve positie waarmee zon, maan en sterren opkomen en ondergaan.

      0 likes
   • Ik denk dat jij zeer oplettend bent Loki. Ik zou mij kunnen voorstellen dat dit soort “kleine” veranderingen een stuk beter zichtbaar zijn op de poolkappen wegens het “kleine” oppervlak wat om zijn as draait.

    Dat jij dit ook opmerkt daar neem ik mijn pet voor af 🙂 (als ik die had)

    5 likes
 2. Is goed te merken want het warmste moment van de dag ligt niet meer tussen 12 en 1 maar rond 3 uur in de middag. Dit kan enkel en alleen veroorzaakt worden door een verschuiving van de aardas.
  En de politiek en diverse lobbyisten maar roepen dat dit het gevolg is van milieuvervuiling opdat men mer belasting kan vragen.

  31 likes
  • Het warmste moment van de dag zal gemiddeld genomen enige tijd na de hoogste stand van de zon op een dag komen, ongeveer 2 uur later, als gevolg van de opwarmtraagheid van de atmosfeer. Door dezelfde oorzaak is de warmste maand niet juni (als de zon het hoogst staat) maar juli.
   De zon bereikt haar hoogste stand in Nederland gemiddeld om 12u35 (wintertijd) (en 13u35 zomertijd) met afwijkingen die in februari tot 15 min later en begin november tot 20 min vroeger kan oplopen.
   De te verwachten tijd voor de maximumtemperatuur is dus half 3 wintertijd en half 4 zomertijd.

   43 likes
 3. Iedere avond als ik sterren kijk zie ik de poolster nog steeds op de zelfde plaats staan. Dat betekent dat de aardas nog steeds dezelfde kant op wijst. De zon komt ook nog steeds op de plek op waar ze op deze datum in Nederland op zou moeten komen.

  33 likes
  • Een verschuiving van de aardas (anders dan de reguliere precessie van de equinoxen die ongeveer 26000 jaar duurt) zou er voor zorgen dat alle (amateur)astronomen op de achterste benen staan.
   Oh nee, die zitten natuurlijk allemaal in het complot… ik ook, want ik geloof er niks van, dus ik word betaald door de Rothschilds.

   21 likes
 4. Ik wil niet elke keer met mijn Pole Shift aankomen, maar dit artikel kan ik niet aan me voorbij laten gaan.
  Deze verandering van de aardkern is namelijk een voorteken van deze draaing van de aarde.
  De invloed van Planet X, valt echt niet langer meer te ontkennen.
  Als jullie mij niet willen geloven, luister dan eens naar deze mensen:

  https://www.youtube.com/watch?v=6BFS7oV7uvA
  https://www.youtube.com/watch?v=NKmHmA4kIao

  6 likes
  • Je reactie moet eerst goedgekeurd worden.

   Beide youtube videos slaan volledig de plank mis met betrekking tot het artikel. De videos hebben over het verplaatsen van de magnetische polen. Deze verplaatsen zich altijd, dat weten `we` al lang. En ja, af en toe keren de polen compleet om. Echter de magnetische polen hebben niets te maken met de plaats waar wij de zon zien opkomen.

   De plaats van de zon wordt bepaald door de stand van de aardas, en ook deze verplaatst zich. Dat gaat echter wel langzaam. Als deze Inuit gelijk hebben, zou de stand van de aardas veranderd zijn. Als dit waar is, zou mijn zonnewijzer in de tuin (en alle andere zonnewijzers op aarde) ook niet meer werken. En daar heb ik niets van gemerkt.

   En denk je werkelijk dat er niet één astronoom, amateur of professioneel, niet zou merken dat de stand van de sterren plotseling is veranderd?

   21 likes
  • Die geloof ik anders ook niet

   8 likes
 5. Is goed te merken want het warmste moment van de dag ligt niet meer tussen 12 en 1 maar rond 3 uur in de middag. Dit kan enkel en alleen veroorzaakt worden door een verschuiving van de aardas.
  En de politiek en diverse lobbyisten maar roepen dat dit het gevolg is van milieuvervuiling opdat men meer belasting kan vragen.

  4 likes
 6. Ik hecht vrij veel waarde aan het ooordeel, waarneming, etc. van imboorlingen. Echter zie ik de verschuiving ook niet. De Zon komt netjes op de correcte plaats op, en ook weer onder. Daar zit in een compleet jaar veel verschuivingen van plek in. Dat is al mijn hele leven zo. Ook staat wat al is aangehaald door Henk0001, de Poolster gewoon netjes op de plek waar het hoort te staan. Pas over duizenden jaren staat de Poolster niet meer in het Noorden. Ik zal wel dom en onontwaakt zijn, maar ik zie niets vreemds aan de Zon, de Maan en de sterren. En de planeten die zichtbaar zijn.

  11 likes
  • Ik weer niet helemaal zeker of ik heel die aardas snap. In 1 beeld die ik ervan heb schuift die horizontaal naar het noorden of zuiden maar dat zou niet kloppen want dan is die niet meer centraal. Dus hij schuift (wanneer je de as op het centrale punt bekijkt) link omhoog of omlaag en rechts de andere kant op. Wellicht is Nederland zodanig centraal gelegen dat wij er niks van zien/merken. Maar dat het in andere landen waar de afwijking evenredig groter word met de afstand van het centrale punt meer merkbaar is. Zoals in Noord Amerika. (Sneeuwstorm)

   Dit is niet een poging tot complot denken, dit is een poging tot begrijpen. Zit ik ernaast? (Ik gok van wel maar het klinkt wel logisch lol)

   0 likes
   • Die strenge winter in Oost-VS heeft te maken met een slinger in de straalstroom. Aan de andere kant van die slinger beleeft de west-VS een idioot zachte winter. Dat kan niet allebei door een verschuiving van de aardas komen. En nogmaals: Een verschuiving van de aardas, hoe klein ook zou onmiddelllijk door (amateur-) astronomen worden opgemerkt, want die gebruiken de poolster om hun kijkers uit te richten. Heb dat zelf gisteren no gedaan En ook de zonsondergang opgemeten: er is niets verschoven.

    9 likes
   • De aarde is zowiezo geen perfekte bol. Als ik het goed had een beetje afgeplat.

    5 likes
 7. Beide youtube videos slaan volledig de plank mis met betrekking tot het artikel. De videos hebben over het verplaatsen van de magnetische polen. Deze verplaatsen zich altijd, dat weten `we` al lang. En ja, af en toe keren de polen compleet om. Echter de magnetische polen hebben niets te maken met de plaats waar wij de zon zien opkomen.

  De plaats van de zon wordt bepaald door de stand van de aardas, en ook deze verplaatst zich. Dat gaat echter wel langzaam. Als deze Inuit gelijk hebben, zou de stand van de aardas veranderd zijn. Als dit waar is, zou mijn zonnewijzer in de tuin (en alle andere zonnewijzers op aarde) ook niet meer werken. En daar heb ik niets van gemerkt.

  En denk je werkelijk dat er niet één astronoom, amateur of professioneel, niet zou merken dat de stand van de sterren plotseling is veranderd?

  13 likes
 8. Hier blijkt maar weer dat die Inuits net als vele andere Indianentribes de natuur beter begrijpen en beleven dan de overwegend blanke mensen en dat terwijl zij door die blanken altijd als primitief werden gezien en dat zeg ik natuurlijk met alle sarcasme, hopelijk doet de gemeenschap eens wat met die woorden van de Inuits, ook de Hopi waarschuwen de wereldbevolkingen maar tot nu toe zijn zij horende doof en ziende blind gebleken, dan gaan we gelukkig allemaal te gelijk, een troost!

  9 likes
 9. Is het ook al iemand opgevallen dat het zonlicht anders is. Het lijkt wel feller, witter.
  Kan het niet zo goed uitleggen maar het is anders.
  Valt mij al twee jaar op.

  2 likes
  • Absoluut !
   Ik had vroeger nooit een zonnebril op, maar nu kan ik niet meer zonder.
   Het licht is veel scherper geworden.
   Doet gewoon pijn aan mijn ogen, en ik kan het dus niet goed meer verdragen.
   Heb nu ook al zo’n 2 jaar de zonneschermen naar beneden.
   Had ik vroeger niet nodig.

   1 likes
   • 1. Eerst kijken of je geen oogproblemen, danwel vitaminetekort hebt.
    2. Waarschijnlijker ligt het aan het “langer” worden van het voor- en najaar. De winter wordt steeds minder koud, voor- en najaar warmer, meer voor- en nazomer. De zon in de zomer is feller dan in de winter, dus ook feller in voor- en najaar…

    4 likes
  • Merk/zie ik ook. Mogelijke verklaring: De ozonlaag wordt dunner, omdat er gaten in zitten door de satellieten/raketten enz. Het zonlicht wordt helderder en pikt harder op de huid. Om dit weer op te lossen gebruikt men chemtrails(sluiergordijn). Hierdoor lijkt de zon witter, omdat licht moet reflecteren om kleur te kunnen zien en we daarom een andere kleur(wit is geen kleur, maar we zien wit) zien. De economie/technologie moet doorgaan en dus mag dit gewoon door blijven gaan. De tempel van Salomon/NWO moet af. En dan kom je toch weer uit bij de heilige boeken. De mens vernietigd zichzelf en de natuur helpt een handje mee. of nog sterker. Het loopt parallel aan elkaar, omdat we graag een oplossing willen om het eeuwige leven te creëren. Daar bedoel ik mee, dat er mensen zijn die de natuurlijke cyclus van de wereld overstroming willen blokkeren, maar hoe meer ze dat tegenwerken, hoe erger men het maakt. Natuur/kosmos enz. blijft altijd de baas, want als je die verandert, dan wringt ie net zo lang totdat ie weer zijn balans vindt. Daarom hebben we extra heftig weer. Als ware zijn de polen(hart van aarde) harder aan het pompen. Weet niet of de zuidpool dezelfde functie heeft als de noordpool. En misschien zijn die grote zwarte gaten in de zee(bv. bermudadriehoek) ook wel pompen of oude polen(kanteling aarde)
   Maar goed, we zitten als ware in een tosti ijzer en de astma patiënten, allergieën enz. groeien. We meten steeds vaker de lucht en ze vertellen dat we gezond moeten leven. Kuch. Raad iedereen aan om de huid te bedekken met kleren(wit), want die zon is nu extra gevaarlijk. Vitamine d opdoen kun je beter in de ochtendzon(oosten) doen. Nu weet je ook waarom moslims zich zo bedekken en naar het oosten bidden. Tja, de geloven vertellen je veel, maar ze leggen het niet goed uit. Kan ook niet, want als je mijn verhaal lang geleden moest vertellen, dan hadden de mensen gezegd, waar heeft dat mens het nu over. Satellieten, raketten, computers, enz. haha De tijd zal het leren zoals huisheks al zei.

   1 likes
 10. Goed dat de Inuit het er niet bij laten zitten.
  Maar…, zou een brief werkelijk helpen?
  Bedoel, NASA wordt hierdoor waarschijnlijk niet aangespoord om dit bericht wereldkundig te maken.

  Voor wie dit bericht liever op video ziet,
  https://www.youtube.com/watch?v=AtG1paGpfv0
  Welke ik gevonden heb via, nemesis maturity
  https://www.youtube.com/channel/UClTW8hInWWrvVB-tw1DRWFQ

  5 likes
 11. Volgens mij is dit een bericht van jaren terug. Ik vind het dan ook jammer dat de brief niet te vinden is.

  Ik verwacht dat veel amateur astronomen hier melding van zouden maken.

  3 likes
  • ja SWB dat heb ik ook gelezen toen,,, maar weet je de vissersmannen en boeren wisten ,,met hun vinger omhoog ook het weer te voorspellen ,
   en de wereld is toch altijd verandert ,,ijstijd ,,,enz ,,dus in wezen is er niks nieuws onder de zon he ,,,,,ha ha
   wij leven nu in deze tijd die niet bepaald leuk is met al het bedrog en onmenselijkheid
   diefstal ,klinkt niet leuk he .
   maar de zon schijnt nu ,dus diep ademhalen .veel goeds .

   1 likes
 12. Wat vervelend als je IQ te laag is om het te begrijpen maar je wel meent te moeten reageren.
  Zoiets heet het Dunning-Kruger Effect.
  Te dom om in te zien dat je niet alles kan weten en het eigen vermogen tot redeneren absoluut hoog inschat. Alles wat je niet snapt pik je niet op of verwijs je naar het rijk der fabelen…
  Henk001 is iemand die nuchter redeneerd, als ie t niet snapt dan schrijf ie dat gewoon.
  Hij onderzoekt en stelt vast of stelt niet vast en dan is het dus een vraagteken.
  Dommies stellen geen vragen, doen lagere diersoorten ook niet.
  Ik vind het ook heel vervelend zoveel domme mensen om mij heen te zien zowel in het echte leven als online. 😉

  2 likes
  • Caesar Lion Cachet

   LS…

   Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten of: Wie de schoen past trekke hem aan…
   Ik ben niet zo met spreekwoorden maar deze arrogante dombo uitspraken slaan alles !
   OVER DOM GESPROKEN !

   1 likes
 13. Dan is er een rijzende zeespiegel opkomst; laten ‘ Aliens’ dit bevestigen en ons de hulpende hand toereiken.

  3 likes
 14. Fout, er vindt een spin reversal plaats. De draairichting van de aarde gaat veranderen!

  1 likes
  • Daarom hebben die indianen het verhaal: als de spinnenwebben in de lucht hangen dan is het einde nabij.(begin daarvan). web verwijst naar: chemtrails, internet, schimmels enz. Een vrouwtjes spin eet haar eigen kinderen/man op. En wat gebeurt er in de maatschappij. Men wil de vrouw hoger plaatsen. Mannen en vrouwen groeien uit elkaar ipv naar elkaar toe.(vaak)Akelige verhalen in de telegraaf dat een alleenstaande vrouw haar adoptiekindje terug geeft en hoe wij dat vinden. Het wordt eng en enger.

   1 likes
 15. Ja Ellen , je hebt helemaal gelijk de zon is veel scherper en ik heb geen idee waarom dat is veranderd tov vroeger ?
  De verklaring laat op zich wachten en ik ben daar zeer benieuwd naar, mits iemand de reden weet .

  1 likes
 16. Als simpele ziel geloof ik eerder een Eskimo, dan een Cum Laude afgestudeerde …………van Harvard.
  Zag vandaag dat ” we ” naar Mars gaan als een experiment slaagt met tweelingen, waarvan er eentje op aarde verblijft en de andere in het ruimtestation. Ook als is de uitkomst negatief. Wedden dat we gaan. Ik zou zeggen, dat we hier op aarde maar eens aan de slag moesten gaan. Hoezo geen werk.

  1 likes
 17. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Voor de NAZI USSA weer een excuus om het zoveelste natuurvolk in rap tempo (helemaal) uit te moorden. Een natuurvolk bestaat namelijk uit mensen en daar hebben de monsters geen behoefte aan.

  1 likes
 18. Allemaal mooi of niet. Ik zit, zonder dat ikzelf van dit forum af weet, te zoeken over de aardas. Want er is mij gewoon iets opgevallen. Ik begin om 8 uur (ziekenhuis ) mijn werk en ikzelf stop om 16 :30 uur. We klagen altijd dat we midden in de winter in het donker naar het werk gaan en in het donker naar huis. Nu is mij echt opgevallen dat tijdens de periode dat de dagen kort zijn , het nogal licht is als ik het ziekenhuis om halfvijf uitloopt. Het was ook een aantal collega’s opgevallen . Het in gewoon niet echt donker, als ikzelf dan om 5 uur thuis kom. Het is echt anders dan één paar jaar geleden! Of het allemaal klopt weet ikzelf niet, maar er is iets gebeurt!

  1 likes
 19. maar 1 uitdrukking hier op zijn plaats; gissen is missen en de tijd zal het leren.

  0 likes
 20. Kali Mantra India juni 2010

  Whe roll them in the thunder , kick them in the lightning ,
  Tare them in the lightning appart ,
  DUMP THEM ON EARTH , INTO THE OCEAN , [Sumatra / Japan !!!,]
  Chace them behind into hell ,
  roll them in the thunder , kick them in the lightning , once more ,
  Kick them out of the volkano , dump them on earth again ,
  INTO THE OCEAN once more , and the’ll burn in hell as in the lightening for ever ,
  The satan ,the devil, the beasts , the dragon , the demons,
  hell’s angels , comorra , ndrangetta , dargon [maffia]
  witches , black magicians , mass murderers , slave hunters , pedofille fucfers ,
  the liars , the cheaters and so on, and so on , fremasons , jezuíts , and so on and so on
  40% of mankind these days [?]
  The’ll burn in hell 4 ever ….

  Nogmaals beschreven : En De Duivel wordt op aarde en in de zee geworpen , alsmede in 1 beweging de verlossingen per 10.000 in het geheim !
  Dat waren de ”Natuurrampen op afspraak ” geregeld tussen 1981 en 2000 en in de praktijk uitgevoerd tussen begin 2001 en eind 2013 .
  Uitvoering in de praktijk met donders gebliksem en bliksems gedonder tussen 5 dec. 2013 en 29 jan. 2015 in en om en nabij Nederland..

  Sri Sri Magnitude

  0 likes
 21. Ik had ook al gemerkt dat de Zon ´s zomers meer noordelijker kwam.

  Het kwam door de driekloven dam die de aarde omtrok.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

lockdown

Lockdown faalt: Thuiszitters vaker besmet dan mensen met vitaal beroep

De Franse arts en microbioloog Didier Raoult ...