Homepagina » Vrije Energie » Vrije energie: 13-jarige uitvinder maakt op Tesla geïnspireerd apparaat dat stroom uit de lucht haalt
Vrije energie: 13-jarige uitvinder maakt op Tesla geïnspireerd apparaat dat stroom uit de lucht haalt

Vrije energie: 13-jarige uitvinder maakt op Tesla geïnspireerd apparaat dat stroom uit de lucht haalt

De 13-jarige Amerikaanse uitvinder Max Loughan laat zich inspireren door genieën als Nikola Tesla en Albert Einstein. Hij zegt dat hij hier gekomen is met een doel: de wereld veranderen met zijn uitvindingen.

“Vanaf dag één wist ik dat ik op deze planeet ben gezet met een reden,” zei Max. “En die reden is het doen van uitvindingen.”

Tijdens een interview met zender KTVN laat Max in het ketelhuis van zijn ouders zijn vrije energie-apparaat zien. Zijn uitvinding doet enigszins denken aan de Tesla-spoel en werkt op een soortgelijke manier.

Iets meer dan 10 euro

Het apparaat haalt elektromagnetische energie uit de atmosfeer en zet die om in stroom die kan worden gebruikt door elektrische apparaten. En nog verrassender: Max heeft zijn vrije energie-apparaat gemaakt van materialen die alles bij elkaar net iets meer dan 10 euro kosten.

Voor de prijs van een gemiddelde lunch kan iedereen dus toegang krijgen tot vrije energie. “Hij maakte het apparaat van een koffieblik, wat draad, twee spoelen en een lepel,” aldus KTVN.

Verbazing

In een demonstratie gebruikt Max de stroom die de machine opwekt tot verbazing van de cameraploeg en zijn familie om een aantal LED-lampjes te laten branden.

De uitvinding zet radiogolven, thermische energie en statische elektriciteit om in stroom. “Deze draad haalt energie uit de lucht,” klinkt het. “En in het koffieblik zetten we het om van wisselstroom in gelijkstroom.”

Bekijk hieronder een video over de uitvinding:

[The Anti-Media]
5 5 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Ik heb 6 jaar geleden een jaar lang uitgebreid geëxperimenteerd met dit soort zaken. Elektriciteit uit de lucht is niet uit het niks. Het is de elektrische energie die “ronddwaalt”, door de elektriciteitsmasten en de ongelooflijk onzuinige elektromagnetische straling die daarbij vrijkomt. Het word dus opgevangen uit de afval elektrische velden die voortkomen uit onze elektrische industrie. Zonder electrische activiteiten om ons heen ook geen elektriciteit uit de lucht.

T
T
5 jaren geleden

Zonder poespas branden Tl-buizen al als je midden in het magnetische veld van een hoogspanningsmast gaat staan.
LED’s hebben veel minder energie nodig en als je die energie bundeld met een spoel of spoelenstelsel (lees: afstemmen op meerdere sterke radiogolven) dan gaan de LED’s branden.
Het zal mij dan ook niet verbazen dat als ze een speaker parallel over de LED’s zetten je een mix van storingen en radiozenders te horen krijgt,

Johan Bosman (werktuigkundige)
Johan Bosman (werktuigkundige)
5 jaren geleden

Stel in een (denkbeeldige) proefruimte bevindt zich een bepaalde hoeveelheid energie. Nu kun je die energie van de ene in de andere vorm omzetten maar uiteindelijk zal de totale hoeveelheid energie in die proefruimte steeds hetzelfde blijken te zijn. Dit hardnekkige verschijnsel is de fysica ingegaan als de “wet van behoud van energie”.

In de dagelijkse praktijk kunnen we dus helemaal geen energie “maken”. Hoogstens energie van de ene vorm in de andere omzetten. Maar bij elke omzetting treden in de praktijk verliezen op (meestal in de vorm van ongewenste warmte) en daarom is het hele geklets over vrije energie onzin. En iedereen die VWO heeft gedaan en een beetje heeft opgelet -dus op de hoogte is van de wet van behoud van energie en de entiteiten kinetische en potentiële energie- weet dat. Maar omdat het begrip energie voor een leek nagenoeg onmogelijk te doorzien is zijn er steeds opnieuw charlatans die verklaren dat ze het perpetuum mobile hebben uitgevonden.

Het begrip energie is voor de fysica zelfs zo lastig geweest dat men er pas rond 1910 wat meer inzicht in begon te krijgen. Zo werden voor raceauto’s tot aan die tijd grote motoren gebouwd die de bolide met een enorm krukas-koppel en een laag toerental aandreef. Maar….men ontdekte dat kinetische energie gelijk was aan 1/2 mv-kwadraad. En dat betekent dat het koppel lineair maar het toerental kwadratisch tot het motorvermogen bijdraagt. Vanaf dat moment werden er veel lichtere en kleinere hoog-toerige motoren met een lager koppel gebouwd en die bleken veel beter te presteren.

Kortom: men had eindelijk begrepen wat energie was!

josie
josie
5 jaren geleden

Deze jongen is een engel

x

Check Also

elon musk

Elon Musk weigert coronavaccin te nemen, noemt Bill Gates ‘sukkel’

Tesla-baas Elon Musk heeft gezegd dat hij ...

elektrische auto

Het smerige geheim achter je ‘groene’ elektrische auto

Afgelopen maand kreeg Teslabaas Elon Musk post ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

29
0
We lezen graag je reactie!x