Homepagina » Vrije Energie » Vrije energie: 13-jarige uitvinder maakt op Tesla geïnspireerd apparaat dat stroom uit de lucht haalt
Vrije energie: 13-jarige uitvinder maakt op Tesla geïnspireerd apparaat dat stroom uit de lucht haalt

Vrije energie: 13-jarige uitvinder maakt op Tesla geïnspireerd apparaat dat stroom uit de lucht haalt

De 13-jarige Amerikaanse uitvinder Max Loughan laat zich inspireren door genieën als Nikola Tesla en Albert Einstein. Hij zegt dat hij hier gekomen is met een doel: de wereld veranderen met zijn uitvindingen.

“Vanaf dag één wist ik dat ik op deze planeet ben gezet met een reden,” zei Max. “En die reden is het doen van uitvindingen.”

Tijdens een interview met zender KTVN laat Max in het ketelhuis van zijn ouders zijn vrije energie-apparaat zien. Zijn uitvinding doet enigszins denken aan de Tesla-spoel en werkt op een soortgelijke manier.

Iets meer dan 10 euro

Het apparaat haalt elektromagnetische energie uit de atmosfeer en zet die om in stroom die kan worden gebruikt door elektrische apparaten. En nog verrassender: Max heeft zijn vrije energie-apparaat gemaakt van materialen die alles bij elkaar net iets meer dan 10 euro kosten.

Voor de prijs van een gemiddelde lunch kan iedereen dus toegang krijgen tot vrije energie. “Hij maakte het apparaat van een koffieblik, wat draad, twee spoelen en een lepel,” aldus KTVN.

Verbazing

In een demonstratie gebruikt Max de stroom die de machine opwekt tot verbazing van de cameraploeg en zijn familie om een aantal LED-lampjes te laten branden.

De uitvinding zet radiogolven, thermische energie en statische elektriciteit om in stroom. “Deze draad haalt energie uit de lucht,” klinkt het. “En in het koffieblik zetten we het om van wisselstroom in gelijkstroom.”

Bekijk hieronder een video over de uitvinding:

[The Anti-Media]
5 3 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
4 jaren geleden

Ik heb 6 jaar geleden een jaar lang uitgebreid geëxperimenteerd met dit soort zaken. Elektriciteit uit de lucht is niet uit het niks. Het is de elektrische energie die “ronddwaalt”, door de elektriciteitsmasten en de ongelooflijk onzuinige elektromagnetische straling die daarbij vrijkomt. Het word dus opgevangen uit de afval elektrische velden die voortkomen uit onze elektrische industrie. Zonder electrische activiteiten om ons heen ook geen elektriciteit uit de lucht.

onbekend
onbekend
Reactie op  Arwijn
4 jaren geleden

misschien gebruikt het apparaat de zwaartekracht

Rene DH
Rene DH
Reactie op  onbekend
4 jaren geleden

Nee.

Ph
Ph
Reactie op  Arwijn
4 jaren geleden

“Elektriciteit uit de lucht is niet uit het niks”

Dat klopt, want de energie is er al.

“Zonder electrische activiteiten om ons heen ook geen elektriciteit uit de lucht”

Dit klopt dan weer niet, want elektriciteit bestaat uit protonen (positief) elektronen (negatief) en andere geladen deeltjes zoals ionen.
Laat nu alles om ons heen (zelfs zonder elektriciteit afkomstig van de industrie zoals jij beweert) bestaan uit elektronen, protonen, photonen, ionen, neutronen etc..maw, energie (straling)
Deze energie (straling) is onder meer afkomstig van onze eigenste Aarde, denk maar aan ons aardmagnetisch veld, onze eigenste ster en de rest is afkomstig uit het universum, of ook wel kosmologische straling genoemd.

Dus ja, energie is overal om ons heen, niemand minder dan Nikolai Tesla had dat ook al begrepen, vandaar zijn idee om uit de lucht (ether) energie te halen en alles en iedereen van vrije/gratis energie te voorzien.
Alleen valt met die zgn vrije energie niets te verdienen, vandaar dat Tesla zijn idee door bepaalde multinationals snel naar de prullenmand werd geband.

Arwijn
Arwijn
Reactie op  Ph
4 jaren geleden

Wat een gel*l! Nicola Tesla had methodes ontwikkeld om hoogspannings electriciteit DOOR DE LUCHT HEEN te transporteren, dit kwam niet uit het niks maar werd op een punt opgewekt met generatoren. Het leuke was dat die vorm van eletriciteit gebruik veeeel zuiniger is en ook nog eens voordelige gezondheidsionvloeden heeft op levende wezens. Dit was allemaal contraproductief voor diegene die alleen maar geld wilde wringen uit het publiek, en daarom is het laagspannings systeem gebruikt wat levende dingen verstoord en heel erg veel verlies geeft op afstanden.

Om te zeggen dat de electriciteit uit het niks zou komen is een verschrikkele verbasterring van zijn werk! Ik wil niet uitsluiten dat het mogelijk is op 1 of andere manier, maar dit is niet de grote kluif van Tesla’s werk!

Ph
Ph
Reactie op  Arwijn
4 jaren geleden

Zo beweert u in uw eerste reactie het volgende:
“‘Het word dus opgevangen uit de afval elektrische velden die voortkomen uit onze elektrische industrie. Zonder electrische activiteiten om ons heen ook geen elektriciteit uit de lucht”

Ik wijs u er op dat dit niet correct is, want energie (straling) is altijd om ons heen, zelfs zonder de elektrische industrie zoals u beweert.

U geeft dan nu een heel betoog van wat Tesla wel en niet bedoelde, voor een stuk heb je gelijk, maar (Maar) Tesla heeft veel meer gedaan en willen doen dan dat…..als u dat niet weet, dan ben je toch niet bekend met Tesla zijn werk.

“Nikola Tesla Is The First Obtaining free energy from radiant energy was Discovered over a century ago, by Nicola Tesla. His invention “the magnifying transmitter” was intended to be the basic step of an ambitious idea to provide energy to people all over the world, free of cost”

3. What Is Free Energy? – For the most part it refers to energy that isever present around us and in the atmosphere;not part of any grid (FREE). – Radiant energy is radiation which can beconverted into electrical power. – Static electricity & T.V./Radio waves canalso be converted into electrical power
4. Radiant Energy = Electrical PowerRadiant energy is ever present in our atmosphere.Radiant energy includes solar radiation from thesun, as well as cosmic rays from the stars. New andvaried free energy devices harness this power toproduce electricity.

http://www.slideshare.net/chadallenfarmer/free-electricity-from-the-atmosphere-free-energy-plans-designs-or-devices-15444213

en een manier om gratis en ongelimiteerd energie uit de ether te halen.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Nikola_Tesla

Bij deze!!

Pinokkiocratie
Pinokkiocratie
Reactie op  Ph
4 jaren geleden

Zo gaat het met alles wat we met de beste bedoelingen uitvinden, het kapitaal staat te popelen om het voor eigen belang in handen te krijgen en de rijke jongens te spekken.

13 jaar handig, slim en sympathiek, die zal niet zo snel een monteur erbij roepen.
Als hij ouder wordt zal hij ontdekken dat de wereld vol zit met parasieten die hem voor zijn kunde willen misbruiken en domme mensen die niets kunnen dan alleen maar lullen.

Anne
Anne
Reactie op  Pinokkiocratie
4 jaren geleden

In jouw geval “Pinokkiocratie” vind ik je alleen maar negatief. Je kunt ook naar die jongen kijken en luisteren en er gewoon voor open staan i.p.v. het weer met een negatieve reactie de grond in te boren. Daarmee help je de parasieten. Dit vergelijk ik niet met de journalisten die de waarheid zeggen via internet o.a., want die waarheid moet wel gezegd worden en heb ik ook bewondering voor, voor deze journalisten of anderen die dit doen. Maar jij bent negatief.

Richard
Richard
Reactie op  Arwijn
4 jaren geleden

Inductiespanning

T
T
4 jaren geleden

Zonder poespas branden Tl-buizen al als je midden in het magnetische veld van een hoogspanningsmast gaat staan.
LED’s hebben veel minder energie nodig en als je die energie bundeld met een spoel of spoelenstelsel (lees: afstemmen op meerdere sterke radiogolven) dan gaan de LED’s branden.
Het zal mij dan ook niet verbazen dat als ze een speaker parallel over de LED’s zetten je een mix van storingen en radiozenders te horen krijgt,

Frank
Frank
Reactie op  T
4 jaren geleden

De leds gebruiken veeeeeel meer energie dan een TL buis die opgloeit door ionizatie van een wisselend magnetisch veld in de buurt.
Eerlijk gezegd geloof ik niet dat je met een spoel een hele Led string kan laten branden op de aanwezige electromagnetische straling. Wellicht een nacht buiten laten staan met een grote elco er in en dan de string even laten oplichten.

De string in het filmpje zal ongeveer 12V en 0,5A nodig hebben om te branden. No way dat je dat zonder “hulpmiddelen” uit de omgeving oppikt met zo’n antenne en spoel.

Johan Bosman (werktuigkundige)
Johan Bosman (werktuigkundige)
4 jaren geleden

Stel in een (denkbeeldige) proefruimte bevindt zich een bepaalde hoeveelheid energie. Nu kun je die energie van de ene in de andere vorm omzetten maar uiteindelijk zal de totale hoeveelheid energie in die proefruimte steeds hetzelfde blijken te zijn. Dit hardnekkige verschijnsel is de fysica ingegaan als de “wet van behoud van energie”.

In de dagelijkse praktijk kunnen we dus helemaal geen energie “maken”. Hoogstens energie van de ene vorm in de andere omzetten. Maar bij elke omzetting treden in de praktijk verliezen op (meestal in de vorm van ongewenste warmte) en daarom is het hele geklets over vrije energie onzin. En iedereen die VWO heeft gedaan en een beetje heeft opgelet -dus op de hoogte is van de wet van behoud van energie en de entiteiten kinetische en potentiële energie- weet dat. Maar omdat het begrip energie voor een leek nagenoeg onmogelijk te doorzien is zijn er steeds opnieuw charlatans die verklaren dat ze het perpetuum mobile hebben uitgevonden.

Het begrip energie is voor de fysica zelfs zo lastig geweest dat men er pas rond 1910 wat meer inzicht in begon te krijgen. Zo werden voor raceauto’s tot aan die tijd grote motoren gebouwd die de bolide met een enorm krukas-koppel en een laag toerental aandreef. Maar….men ontdekte dat kinetische energie gelijk was aan 1/2 mv-kwadraad. En dat betekent dat het koppel lineair maar het toerental kwadratisch tot het motorvermogen bijdraagt. Vanaf dat moment werden er veel lichtere en kleinere hoog-toerige motoren met een lager koppel gebouwd en die bleken veel beter te presteren.

Kortom: men had eindelijk begrepen wat energie was!

Ph
Ph
Reactie op  Johan Bosman (werktuigkundige)
4 jaren geleden

“en daarom is het hele geklets over vrije energie onzin.”

Waarom zou dat onzin zijn????

Het is gewoon kwestie van die straling (energie) die om ons heen is, dat kan warmte zijn, dat kan elektromagnetische straling zijn, dat kan ultraviolet licht zijn, dat kan licht in het zichtbare spectrum zijn etc..afkomstig van onze Aarde, onze ster, of uit het universum, om te zetten in bruikbare energie.

Deze energie moeten we dus zelf niet meer opwekken door middel van kernreactoren, gas en of kolencentrales, zelfs de watercentrales en windturbines kunnen we opdoeken.
Op die manier kun je weldegelijk spreken van behoud van energie (mits je het terug aanvult/omzet) straling is er altijd en word ook altijd weer (gratis) aangevuld.
Trouwens, het zelfde systeem word nu al toegepast met bv zonnepanelen, daar word ook licht afkomstig van onder meer onze ster, omgezet naar bruikbare energie.

Tikkertje
Tikkertje
Reactie op  Ph
4 jaren geleden

Ja ph… Onzin ja… Accepteren en constateren dat je er gewoonweg geen verstand van hebt.Met alleen hier en daar wat dubieuze stukjes en links posten kun je je onwetendheid echt niet verdoezelen. Vrije energie is onzin. Aliens zijn hier niet. En je kan beter je energie stoppen in het vinden van een baan.

Ph
Ph
Reactie op  Tikkertje
4 jaren geleden

Oei, gevoelige snaar geraakt, uw reactie zegt dus genoeg over u zelf!!

Marc
Marc
Reactie op  Ph
7 maanden geleden

@Ph: u hebt gelijk op alle gebied. Diegene die hier kwekken met hun zogezegde hoge diploma’s zijn uiteindelijk dom geleerd, geindoctrineerd en verschrikkelijk eigenwijs en kortzichtig.

josie
josie
4 jaren geleden

Deze jongen is een engel

hannie
hannie
Reactie op  josie
4 jaren geleden

JA jOSIE DENK IK OOK ,GEWELDIG HE DAT ER STEEDS MEER JONGE MENSEN KOMEN DIE PRACHTIGE UITVINDINGEN DOEN,
weet van Tesla dat hij uit eindelijk toch is vermoord ,,las jaren geleden over hem ,,,toen hij opgebaard stond ,wilde ze foto s nemen van hem in de kist ,,er kwam een grote zonnestraal op zijn gezicht ,en er konden geen fotos gemaakt worden …..dus wat je van de jonge zegt ,,hij is een engel was Tesla misschien ook .
de jonge mag wel oppassen dergelijke mensen worden vaak om gebracht ,,
zend hem mijn zegen , dag Josie alle goeds . Hannie,

Kalki
Kalki
4 jaren geleden

Als de wereld Vrije Energie gaat toepassen, dan krijgen we een schone planeet.

Rene DH
Rene DH
4 jaren geleden

Handige jongen, maar een oud idee. Vanaf ongeveer 1920 maakten mensen al zogeheten kristalradio’s die zonder batterijen of een andere voeding werkten, maar die de energie haalden uit de radiogolven die ook de signalen van het radioprogramma transporteren. Later werd zo’n installatie in een jampotje ingebouwd, daarom heetten het ook wel jampotradio’s. Zoals hierboven ook al gezegd, het gaat hierbij om door mensen reeds eerder opgewekte energie.
Zie ook: https://en.wikipedia.org/wiki/Crystal_radio

Calvin
Calvin
4 jaren geleden

Leuk he? De fantasie van kinderen.

Rene DH
Rene DH
4 jaren geleden

In de discussie wordt hier meermalen over vrije energie gesproken. In de zin dat het energie zou zijn die uit het niets ontstaat, is dit onzin, zoals Johan Bosman betoogt. Maar zoals onder meer Ph betoogt is er wel energie in de atmosfeer die afgetapt kan worden. Deels is dit energie die de mens er onder meer met radiostralen en hoogspanningsvelden in brengt. Dit kan er met onder meer kristalradio’s uitgehaald worden, of zoals de jongen uit dit artikel doet. Maar het gaat hier om minieme hoeveelheden energie, tenzij je in een (waarschijnlijk ongezond) hoogenergetisch veld bent, zoals vlakbij een hoogspanningsmast en zelfs dan levert het weinig op.

Daarnaast heb je energie in de atmosfeer die er van nature is, zoals ook reeds betoogd. Verreweg het grootste deel komt van de zon, in de vorm van met name zichtbaar licht, of indirect, in de vorm van warmte. Andere vormen van energie uit de ruimte (zoals UV- en gammastraling) dringt maar zeer minimaal tot het aardoppervlak door, en gelukkig maar, want anders was hier geen leven mogelijk. Een ander, veel kleiner deel van de energie bestaat uit vrijgekomen aardwarmte (uit nucleaire processen diep in de aarde) en uit warmte die vrijkomt als er fossiele brandstoffen worden verbrand (in feite is dat in het verleden vastgelegde zonne-energie).

De belangrijkste manieren om die energie in de atmosfeer te gebruiken is via zonnecellen en zonnepanelen (zonlicht) en windenergie (indirect het gebruik maken van warmte; wind stroomt door drukverschillen en dat hangt weer samen met temperatuurverschillen).
Andere energie valt er volgens mij nauwelijks uit de atmosfeer op te vangen, en als ik het me goed herinner vangen radiotelescopen met een oppervlakte van een voetbalveld niet eens genoeg energie uit de ruimte op om een kleine gloeilamp te laten branden.

franss
franss
Reactie op  Rene DH
4 jaren geleden

Ik meen dat er bij de 25 meter telescoop in Dwingeloo een fietslampje stond en als je een knopje indrukte gaf hij een kort flitsje. Dat stond voor de energie die de telescoop in één jaar opving.

Anne
Anne
4 jaren geleden

Kleine hoeveelheden energie, om een LED’je te laten branden bijvoorbeeld, kun je ook halen uit sinaasappels en citroenen. Waar we behoefte aan hebben is aan een bron van 3kW per huishouden – en dat gaat niet lukken met jampotjes, blikjes en fruit.

Vrije energie bestaat immers niet zoals meerderen al hebben aangegeven, je kunt alleen energie ‘omzetten’.

schneider
schneider
4 jaren geleden

toch leuk dat zo,n kind experimenteerd ,maar het werkelijke geheim energie van tesla heeft hij meegenomen in zijn graf.

Franss
Franss
Reactie op  schneider
4 jaren geleden

Wat??? Is dat kind dood?

x

Check Also

elon musk

Elon Musk weigert coronavaccin te nemen, noemt Bill Gates ‘sukkel’

Tesla-baas Elon Musk heeft gezegd dat hij ...

elektrische auto

Het smerige geheim achter je ‘groene’ elektrische auto

Afgelopen maand kreeg Teslabaas Elon Musk post ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

29
0
We lezen graag je reactie!x