CoronaBuitenland

Verpleegkundige luidt noodbel: ‘Coronapatiënten worden vermoord om hun organen te kunnen oogsten’

Help anderen door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

Een verpleegkundige uit de Amerikaanse staat Californië ziet naar eigen zeggen een verontrustende trend: coronapatiënten die orgaandonor zijn, krijgen remdesivir en andere dodelijke ‘medicijnen’ toegediend om vervolgens van hun organen te worden ontdaan.

Deze mensen worden doelbewust gedood in de ziekenhuizen, zei de verpleegster – die anoniem wil blijven – in de Stew Peters Show. Op de vraag waarom deze mensen worden gedood, antwoordde ze: “Organen zijn veel geld waard.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Het is krankzinnig

“Patiënten worden vermoord om hun organen te kunnen oogsten en te verkopen op de zwart markt of waar dan ook,” benadrukte ze. Een hart is volgens haar 1,5 miljoen dollar waard. Normaal gesproken stonden mensen lange tijd op een wachtlijst voor een transplantatie. “Nu krijgen mensen al na enkele weken nieuwe organen. Het is krankzinnig.”

Peters voegde toe dat ziekenhuizen een bepaald bedrag krijgen uitbetaald voor elke positieve coronatest, elke corona-opname, het toedienen van remdesivir en elke coronadode.

Genocide

Patiënten die op de spoedeisende hulp worden binnengebracht met minder dan 80 procent zuurstofsaturatie krijgen naast remdesivir ook vancomycine en worden aan de beademing gelegd, waarna ze sterven, zei de verpleegster, die al 24 jaar in het vak zit. Ze voegde toe dat er geen familie bij mag zijn.

Volgens haar zijn de artsen zich er terdege van bewust dat ze mensen doden. “Dit is moord met voorbedachten rade,” zei ze.

Op de vraag of er sprake is van genocide antwoordde ze bevestigend.

4.7 122 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

132 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wakkere
Wakkere
2 jaren geleden

In maart 2020 zijn er hier jonge sportieve mensen opgenomen waarna ze i coma gebracht werden. Aan de zuurstof en of beademing.
Wordt je enkele dagen later wakker met een onderbeen of hand minder.
Walchelijke praktijken.
Je kunt geen arts meer vertrouwen

NooT
NooT
2 jaren geleden

De D66-doctrine: iedereen donor!
Vervolgens een plandemie waarin patiënten een handje geholpen worden met doodgaan.
1+1=?
Binnenkort ook in NL!

ongevaccineerde
ongevaccineerde
2 jaren geleden

QR-pas

Men heeft het over 35.000 corona besmettingen op één dag, maar het zijn positieve PCR -testen. Deze testen zeggen eigenlijk niets. Meer dan 95% van deze positief getesten heeft niet eens een snotneus, laat staan dat ze besmet zijn of zich ziek voelen. Echter, de kosten en schade voor de maatschappij zijn enorm. Al die mensen en hun directe naasten moeten in quarantaine. En waarvoor? Bijna niemand is ziek of kan de anderen besmetten.
Die PCR-testen zijn gewoon onbetrouwbaar en nooit ontwikkeld om een coronavirus of de griep te detecteren. De uitvinder ervan en vele honderden gerenommeerde wetenschappers onderstrepen dit. Toch roept de westerse wereld de PCR-test uit tot de gouden standaard om covid waar te nemen. Dit past namelijk perfect in hun narratief. Het digitaliseren en controleren van de mens middels de CTB/QR-pas.

En nu het ergste! De minister van VWS gaat straks misschien voor de optie 1G; iedereen testen, en iedereen verplichten het CTB te gebruiken om toegang te krijgen tot de horeca, winkels, werk en onderwijs. Het ging nooit om corona of uw gezondheid, het gaat om het digitale pasje en de controle die ze daarmee krijgen.
Laten we met z’n allen stoppen met testen. Dan zijn we er het snelste van deze onzin af. Gewoon terug naar normaal. Terug naar hoe het was in 2019.

Dit kabinetsbeleid heeft de overheid, het bedrijfsleven en ondernemers inmiddels ruim 200 miljard euro gekost, en nu maken ze zich druk over de kosten van de koppeling van de AOW aan het minimumloon. Te duur! En worden er miljarden bezuinigd op de zorg.
Wel gaan er tientallen miljarden van óns belastinggeld naar teststraten, handhaving-BOA’s, klimaat, Europa, Italië en Griekenland.
Ons landsbestuur en onze volksvertegenwoordiging zijn er niet meer voor ons, voor Nederland. Ze zijn Europees geworden en willen deel uitmaken van de elite-pluche en laten óns hiervoor de rekening betalen. Het wordt tijd voor nieuwe verkiezingen.
Wat denk jij?

Carolina
Carolina
2 jaren geleden

Zieke wereld, waar het alleen maar om geld draait.

Met deze nieuwe organen kan Big Pharma
jarenlang medicijnen tegen afstoting aan de ontvanger verkopen.

Back to top button
132
0
We lezen graag je reactie!x