Buitenland

Drama: Meisje (17) sterft 11 dagen na tweede covidprik, onderzoek ingesteld

Help ons door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een 17-jarig meisje uit Frankrijk is 11 dagen na haar tweede coronaprik overleden. Het tienermeisje uit het Franse departement Bouches-du-Rhône werd op 20 september onwel op school. Ze werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar ze een dag later overleed.

Familieleden van het meisje lieten weten dat artsen bij haar een ‘enorme onverklaarbare longembolie’ hebben vastgesteld, bericht de Belgische nieuwssite RTL Info.

Breed uitgemeten

De autoriteiten hebben vrijdag een onderzoek ingesteld naar de doodsoorzaak van de 17-jarige Sofia. Er zal onder meer een autopsie worden uitgevoerd om te kijken of de dood van het meisje verband houdt met een bijwerking van de vaccinatie.

Het drama werd op social media breed uitgemeten. Veel mensen wezen met de beschuldigende vinger naar het vaccin.

Gezondheidsramp

Onlangs zijn in Frankrijk duizenden zorgmedewerkers geschorst die zich niet hebben laten inenten tegen het coronavirus. Zorgpersoneel in Frankrijk had tot 15 september om zich te laten vaccineren.

Op diverse plaatsen in Frankrijk begint zich nu een gezondheidsramp op kleine schaal af te tekenen, schreef het Reformatorisch Dagblad. Zo moest een ziekenhuis in Montélimar tientallen operaties annuleren door een tekort aan gevaccineerde anesthesisten.

4.7 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hendrik
Hendrik
1 jaar geleden

Zal ik de conclusie van het onderzoek alvast verklappen? “Het kwam door een zeer zeldzame aangeboren afwijking en heeft niets met het vaccin te maken.”

En zo gaan we nog een paar duizend van die “uiterst zeldzame” gevallen krijgen.

Elise
Elise
1 jaar geleden

Hugootje lees je dit. Medische mensen die de prik niet willen. En waarom willen ze hem dan niet Hugootje? OMDAT ZE WETEN DAT HET NIET VEILIG IS! Zij zien dingen van dichtbij en jij niet.
En Hugootje, jij kan ook in het ziekenhuis belanden door een ziekte, ongeluk enz.
Als jij dus staat voor algehele gezondheid dan stop je met het beleid.

jan
jan
1 jaar geleden

Ja gaat nog wel even duren voordat 3 miljard mensen over de hele wereld vermoorden worden. Wir haben es nicht ge wusst. En de staat media werkten hier aan mee.

Max
Max
1 jaar geleden

Langzaam maar zeker komt de genocide opgang.
Dieptriest.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

86
0
We lezen graag je reactie!x