Natuur en Milieu

VIDEO: Marokko in de ban van ‘uit de lucht vallende wolken’

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op internet gaat momenteel een filmpje rond waarin te zien is hoe een vreemde schuimachtige substantie zich door de Marokkaanse regio Doukala-Abda verspreidt. De maker van het filmpje reageert vol verbazing.

Op de sociale media is het filmpje inmiddels vele honderdduizenden keren bekeken. In de video is te zien hoe grote vlokken van het raadselachtige goedje over de grond rollen. De cameraman zegt dat hij nog nooit eerder zoiets heeft gezien en gelooft dat het wolken zijn die uit de lucht zijn gevallen. “Ik heb nog nooit wolken gezien die op de grond vallen,” zei hij. “Dit is vreemd.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Sommigen menen dat ze het gevolg zijn van chemtrails. Anderen denken dat het echte wolken zijn die op de grond zijn gevallen. Dan is er nog een groep die stelt dat het gewoon zeeschuim is dat door de wind aan wal is geblazen, aangezien de regio aan de Atlantische Oceaan grenst.

Eén iemand reageerde op YouTube dat de substantie mogelijk ‘kunstmatig schuim is, dat gemaakt is om in de lucht te zweven en op wolken lijkt’. “Ik denk dat het iets te maken heeft met chemtrails,” zei iemand anders.

Op de sociale netwerken wordt druk gespeculeerd over de rare witte substantie. Experts hebben nog niet kunnen vaststellen wat het precies is. Klimatoloog Said Karrouk vertelde aan de Huffington Post: “Dit is schuim dat ontstaat bij vervuiling en zeker geen wolk.”

Kijk en oordeel zelf:

[Morocco World News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
lucas
lucas
8 jaren geleden

Misschien een nieuw experiment met andere metalen of troep die ze over de mensen heen sproeien, het ziet er niet echt natuurlijk uit.

Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Dat is zeep schuim!

exegese
exegese
8 jaren geleden

Experts hebben nog niet kunnen vaststellen wat het precies is.

Dat is wat ik er nog het raarst aan vind. Hebben ze in Marokko geen laboratoria waar ze de exacte samenstelling van de stof gewoon kunnen analyseren ?

J. Hofmans
J. Hofmans
8 jaren geleden

Schuimparty..

Nee, even zonder gekkigheid. Ik zou in ieder geval uit de buurt blijven. Dat is alles behalve ‘wolk’.

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x