Homepagina » UFO » Mysterieus driehoekig vliegtuig vastgelegd boven Kansas
Mysterieus driehoekig vliegtuig vastgelegd boven Kansas

Mysterieus driehoekig vliegtuig vastgelegd boven Kansas

Afgelopen maand verschenen foto’s van drie mysterieuze vliegtuigen die op grote hoogte boven Amarillo in de Amerikaanse staat Texas vlogen. Op de foto’s was een toestel in de vorm van een boemerang te zien. Onlangs is in Wichita in de staat Kansas een soortgelijke waarneming gedaan.

Amateurfotograaf Jeff Templin maakte in februari dit jaar foto’s van de natuur, toen hij een geluidloos driehoekig vliegtuig vastlegde dat een vreemde contrail achterliet. Is dit hetzelfde toestel dat in maart is gezien boven Texas? Er gaan geruchten dat het gaat om een nieuw geheim vliegtuig.

The Aviationist speculeert dat het een RQ-180 stealthdrone zou kunnen zijn of een prototype van een long range strike bomber (LRSB). Een gepensioneerde marinier met twee 20 jaar vliegervaring had zo zijn eigen theorie over het mysterieuze toestel dat afgelopen maand boven Texas is gezien. James Vineyard vertelde de Houston Chronicle dat het mogelijk SR-72 Blackbirds waren, onbemande spionagetoestellen die in minder dan een uur over de Verenigde Staten vliegen.

Mysterieus driehoekig vliegtuig vastgelegd boven Kansas

Vineyard zei dat het Pentagon de toestellen mogelijk naar de Indische Oceaan heeft gestuurd, in verband met de vermiste Boeing 777 van Malaysia Airlines. Fotograaf Steve Douglass, die de vliegtuigen met eigen ogen heeft gezien, is het niet met Vineyard eens.

“De SR-72 is nog in ontwikkeling,” zei hij. “Bovendien is het een hogesnelheidsvliegtuig en deze objecten vlogen net zo snel als een lijnvliegtuig. Ze hadden geen haast.” De SR-72 wordt door Lockheed Martin ontwikkeld in Californië. Volgens de website van het bedrijf is het vliegtuig op zijn vroegst in 2030 operationeel. De voorganger van de SR-72 vloog in 1976 in minder dan twee uur van New York naar Londen.

[The Aviationist]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • pietsnot schreef:

  die 3hoek met staart betekend gewoon ,,die kant op.

  6 likes
 • Boudewijn schreef:

  @Vonzie heeft gelijk. Het is de ASTRA-TR3B die ook stealth kan vliegen.
  Want een echte ufo verplaatst zich niet met straalaandrijving.

  3 likes
 • Vonzie schreef:

  Het lijkt meer op de B2 Spirit of nog beter de TR-3B

  4 likes
 • pietje schreef:

  Duidelijk dat heeft Neil Armstrong ook gezegd ! Ik weet niet wat sceptici op deze site doen maar …..ga naar een andere site want hier zijn mensen die geloven dat we nog gered kunnen worden als we onze levensgewoonten aanpassen ! Ja Anton en misschien bestaan de Goa’ulds gewoon ook, we weten het niet jij niet en ik niet …….we wachten gewoon af ! Maar probeer in iederval voor alles open te staan ! Wees positief want dat is alles wat we kunnen doen ! Of snap je nog steeds niet in wat voor gevaar we verkeren ?
  Trusten !

  2 likes
 • Woudstra schreef:

  Duidelijk een vliegtuig dat op het punt staat de geluidsbarriere door te gaan en dus niets nieuws onder de zon. Overigens heeft de stealth vorm voor moderne radarsystemen geen enkel probleem, het wordt gewoon een schitterend kontaktje op het scherm

  3 likes
 • Anton schreef:

  Schip van de Goa’ulds?

  3 likes
 • rob schreef:

  gewoon een vliegtuig met een kleur van een soort verf die camouflage oplevert om niet op te vallen ,dat levert een silhouet op van de vorm die half zichtbaar is..niks mysteries daar aan ,alleen als we beginnen
  met een woord mysterieus ,dat word het vanzelf ingevuld als mysterieus ,en het verhaal past zich aan hoe een ieder het invult

  1 likes
 • Blitzboy schreef:

  een mooie vlieger he mensen ?
  een nieuwe soort vlieger die zo hard gaat 🙂 dat voel ik wel aan .

  0 likes
 • garriet60 schreef:

  dat zelfde vliegtuig heeft ook laatst in Afghanistan beschoten en een munitie depot op geblazen met een nieuw soort raket .met dit soort vliegtuig kunnen ze ook de snelheid aanpassen in de lucht zo als een u f o
  denk denk

  0 likes
 • x

  Check Also

  pentagon

  Pentagon doet in Kazachstan onderzoek naar bioterrorisme (ook corona)

  Wetenschappers van het Pentagon doen in Kazachstan ...

  ghislaine maxwell

  Ghislaine Maxwell & Jeffrey Epstein zijn slechts het topje van de ijsberg. Dit gaat veel dieper

  Ghislaine Maxwell heeft in de jaren negentig ...

  >