UFO

Mysterieus driehoekig vliegtuig vastgelegd boven Kansas

Help mee door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen maand verschenen foto’s van drie mysterieuze vliegtuigen die op grote hoogte boven Amarillo in de Amerikaanse staat Texas vlogen. Op de foto’s was een toestel in de vorm van een boemerang te zien. Onlangs is in Wichita in de staat Kansas een soortgelijke waarneming gedaan.

Amateurfotograaf Jeff Templin maakte in februari dit jaar foto’s van de natuur, toen hij een geluidloos driehoekig vliegtuig vastlegde dat een vreemde contrail achterliet. Is dit hetzelfde toestel dat in maart is gezien boven Texas? Er gaan geruchten dat het gaat om een nieuw geheim vliegtuig.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

The Aviationist speculeert dat het een RQ-180 stealthdrone zou kunnen zijn of een prototype van een long range strike bomber (LRSB). Een gepensioneerde marinier met twee 20 jaar vliegervaring had zo zijn eigen theorie over het mysterieuze toestel dat afgelopen maand boven Texas is gezien. James Vineyard vertelde de Houston Chronicle dat het mogelijk SR-72 Blackbirds waren, onbemande spionagetoestellen die in minder dan een uur over de Verenigde Staten vliegen.

Mysterieus driehoekig vliegtuig vastgelegd boven Kansas

Vineyard zei dat het Pentagon de toestellen mogelijk naar de Indische Oceaan heeft gestuurd, in verband met de vermiste Boeing 777 van Malaysia Airlines. Fotograaf Steve Douglass, die de vliegtuigen met eigen ogen heeft gezien, is het niet met Vineyard eens.

“De SR-72 is nog in ontwikkeling,” zei hij. “Bovendien is het een hogesnelheidsvliegtuig en deze objecten vlogen net zo snel als een lijnvliegtuig. Ze hadden geen haast.” De SR-72 wordt door Lockheed Martin ontwikkeld in Californië. Volgens de website van het bedrijf is het vliegtuig op zijn vroegst in 2030 operationeel. De voorganger van de SR-72 vloog in 1976 in minder dan twee uur van New York naar Londen.

[The Aviationist]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

die 3hoek met staart betekend gewoon ,,die kant op.

Vonzie
Vonzie
10 jaren geleden

Het lijkt meer op de B2 Spirit of nog beter de TR-3B

Boudewijn
Boudewijn
10 jaren geleden

@Vonzie heeft gelijk. Het is de ASTRA-TR3B die ook stealth kan vliegen.
Want een echte ufo verplaatst zich niet met straalaandrijving.

Woudstra
Woudstra
10 jaren geleden

Duidelijk een vliegtuig dat op het punt staat de geluidsbarriere door te gaan en dus niets nieuws onder de zon. Overigens heeft de stealth vorm voor moderne radarsystemen geen enkel probleem, het wordt gewoon een schitterend kontaktje op het scherm

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x