Homepagina » Paranormaal » Britse professor ‘heeft bewijs voor bestaan van elfen’
Britse professor 'heeft bewijs voor bestaan van elfen'

Britse professor ‘heeft bewijs voor bestaan van elfen’

Een Britse professor beweert elfen te hebben gefotografeerd in de Rossendale Valley in het Engelse graafschap Lancashire. Volgens de 53-jarige John Hyatt zijn de foto’s bewijs voor het bestaan van de magische wezens.

De directeur van het Manchester Institute for Research and Innovation in Art and Design (MIRIAD) van de Manchester Metropolitan University heeft een speciale tentoonstelling gewijd aan de foto’s, die de afgelopen twee jaar zijn gemaakt.

“Ik was een beetje geschokt toen ik ze uitvergrootte,” zei Hyatt. “Ik ging daarna naar buiten om foto’s te maken van vliegen en muggen, maar die zien er anders uit. Mensen kunnen voor zichzelf bepalen wat het zijn. Benader ze met een open geest. Dit is één van die gevallen waarbij je het met eigen ogen moet zien om het te kunnen geloven.”

Britse professor 'heeft bewijs voor bestaan van elfen'

Elfen in Rossendale Valley, gefotografeerd door professor John Hyatt.

“Veel mensen die elfen hebben gezien zeggen dat ze een beetje magie in hun leven hebben gebracht,” ging de professor verder. Zijn foto’s zijn veelbesproken op de sociale media. De tentoonstelling, Rossendale Fairies geheten, is de hele lente te bewonderen in The Whitaker Museum in Rossendale.

De naam van de tentoonstelling is een verwijzing naar het verhaal van de Cottingley Fairies. Aan het begin van de twintigste eeuw beweerden twee schoolmeisjes uit Cottingley in Yorkshire elfen in hun tuin te hebben gefotografeerd. Hyatt hoopt dat mensen door zijn foto’s anders gaan nadenken over elfen.

[Manchester Evening News]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wim
Wim
6 jaren geleden

Ik dacht, dat het motten waren. Andere keer beter opletten. Doet mij denken aan de tekenfilm over die proffesor die ook ze hadden gezien, maar niemand wou het gelove.

Peterhs
Peterhs
6 jaren geleden

Hij heeft ze letterlijk ‘zien vliegen’……

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Die professor kan beter het bestaan van Ufo’s aantoonbaar maken; daar hebben we veel meer aan.

days of our lives
days of our lives
Reactie op  Kalki
6 jaren geleden

Is allang aangetoond dat die er zijn. Of bedoel je soms van buitenaardse herkomst? Nee, dat is nog nooit aangetoond, zelfs geen flinter…

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

De maatschappij, ook wel gekken gesticht, wijst het bestaan van Elfen af en doet het af als zijnde ‘sprookjes’.

Emile
Emile
6 jaren geleden

Ehm, heel mooi allemaal maar ik kan geen oordeel geven op deze manier, geen foto’s niks, ik klik op de link van het museum maar daar kan ik al helemaal niks vinden.

Dus ik wil best iets aannemen of een oordeel geven maar dan heb ik iets meer nodig helaas, en ik zal zeggen, vang er een paar, ze zijn nogal mini geloof ik hehe.
Of een Dyson stofzuiger gebruiken hehe, dan kan je ze direct bekijken in het reservoir.
Ik denk niet dat zulke kleine wezentjes een heel groot territorium hebben , een zuchtje wind en weg zijn ze.
Dus ga terug naar de plek van de foto’s en het lijkt me geen grote opgave om er een paar te vangen en uiteraard later weer vrijlaten.

BdeD
BdeD
Reactie op  Emile
6 jaren geleden
Vonzie
Vonzie
6 jaren geleden

Dan zal Peter Pan ook wel in de buurt zijn…sommigen worden met de dag gekker.

gerie
gerie
6 jaren geleden

Waarom zullen ze niet bestaan? Godzijdank bestaat er zoveel meer dan wij kunnen zien en bevatten met onze afgesloten hersenen? Ik kan iedereen aanraden jezelf open te gaan stellen op het geestelijke. Het geeft iemand zoveel meer. Ik vind wel dat je niet mag liegen over deze ervaringen. Jammer genoeg zijn er ook mensen die misbruik maken van het spirituele en liegen over hun ervaringen. Ik vind dat je dat niet zou wilen. Als je een ervaring hebt gehad mag je niet liegen of overdrijven als je dat al aan derden vertelt. Om interresant te zijn of aandacht te krijgen ofzo.Je misleidt jezelf en anderen. We zijn en worden al zo misleidt en al zo lange tijd!! Openheid en transparent, simpel en eerlijk. Ik snak naar dat nieuwe tijdperk van Licht!! Ik ben zo moe van al dat oude en donkere!! Wanneer wanneer hoelang nog wanneer breekt dat nieuwe, dat Lichttijdperk door?

gerie
gerie
6 jaren geleden

Of mensen die deze ervaringen belachelijk maken of afwijzen! Wat hebben jullie met de tijd gedaan? Als zij nu nog niet kunen geloven of aanvaarden dat er meer is dan het zichtbare dan zou ik niet weten wat zo”n iemand zou kunnen doen om zn visie te verruimen! Waar zou iemand uit voort moeten komen? Heb jij jezelf geschapen? Weet zon iemand hoeveel universums er zijn of hoe je reist tussen deze univerums of universa? Heb zo”n iemand ooit portals gezien? Zijn deze dingen toeval , zomaar ontstaan?Wat doe je als plotseling je fijne leven verandert, dramatisch. Hoe hendel je zoiets? Wie weet alles van jou en van alles, wie voorziet, grijpt in, bestuurt alles? Wij mensjes? Godzijdank niet, zeg! Godzijdank is er God, de Creator, en ieder moet en kan dit ooit eens facen. We hebben zoveel te leren en te begrijpen of kan ik beter zeggen,het is tijd om je te gaan herinneren wie en wat jij bent. Want we weten dit wel en we zijn nog steeds degene die we waren maar we zijn vergeten. En dat is ook de bedoeling dat jij je afkomst vergeet en dat je vergeet wie jr schepper is en waar je vandaan komt en wat je hier kwam doen. Maar don´`t worry´,omdat wij afkomstig zijn van die ene schepper daarom en alleen daarom kunnen we zeggen dat wij nooit verloren zijn en nooit zullen verliezen, ook al zeg je fuck it. Jouw tijd van begrijpen en weten zal zeker komen.Het enige verschil tussen een verlicht iemand en een ontwetend iemand is dat de een wat sneller de keuze maakte om zich te herinneren wie hij is.All is wel, goodnigt In de tijd dat je slaapt wordt er over je gewaakt en geduldig gewacht tot dat jij je ogen openslaat. En juist vanwege die ene schepper die alles heeft bedacht in liefde en macht, daarom is all well.

FFHK
FFHK
6 jaren geleden

als dat elven zijn wat zijn wij dan noemen ze ons ook mensen of dieren ?

GiordanoB
GiordanoB
Reactie op  FFHK
6 jaren geleden

Nee,ik meen dat ze denken:Ooh kijk daar lopen ze hoor,dus dat zijn die zogenaamde”belastingbetalers”…

flerx
flerx
6 jaren geleden

Die kapitein die je bedoeld was kapitein Ortega. En dat waren geen elven maar snorkels

x

Check Also

sociale media

Ben jij nog wel echt vrij, of heeft dit gevaarlijke fenomeen jou ook in zijn greep?

Het gebruik van sociale media zoals Facebook, ...

ua nfn stop vergelijken

Ontdek waarom jezelf vergelijken fout is

Jezelf vergelijken met anderen. We doen het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

29
0
We lezen graag je reactie!x