Paranormaal

Britse professor ‘heeft bewijs voor bestaan van elfen’

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Britse professor beweert elfen te hebben gefotografeerd in de Rossendale Valley in het Engelse graafschap Lancashire. Volgens de 53-jarige John Hyatt zijn de foto’s bewijs voor het bestaan van de magische wezens.

De directeur van het Manchester Institute for Research and Innovation in Art and Design (MIRIAD) van de Manchester Metropolitan University heeft een speciale tentoonstelling gewijd aan de foto’s, die de afgelopen twee jaar zijn gemaakt.

“Ik was een beetje geschokt toen ik ze uitvergrootte,” zei Hyatt. “Ik ging daarna naar buiten om foto’s te maken van vliegen en muggen, maar die zien er anders uit. Mensen kunnen voor zichzelf bepalen wat het zijn. Benader ze met een open geest. Dit is één van die gevallen waarbij je het met eigen ogen moet zien om het te kunnen geloven.”

Britse professor 'heeft bewijs voor bestaan van elfen'
Elfen in Rossendale Valley, gefotografeerd door professor John Hyatt.

“Veel mensen die elfen hebben gezien zeggen dat ze een beetje magie in hun leven hebben gebracht,” ging de professor verder. Zijn foto’s zijn veelbesproken op de sociale media. De tentoonstelling, Rossendale Fairies geheten, is de hele lente te bewonderen in The Whitaker Museum in Rossendale.

De naam van de tentoonstelling is een verwijzing naar het verhaal van de Cottingley Fairies. Aan het begin van de twintigste eeuw beweerden twee schoolmeisjes uit Cottingley in Yorkshire elfen in hun tuin te hebben gefotografeerd. Hyatt hoopt dat mensen door zijn foto’s anders gaan nadenken over elfen.

[Manchester Evening News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wim
Wim
8 jaren geleden

Ik dacht, dat het motten waren. Andere keer beter opletten. Doet mij denken aan de tekenfilm over die proffesor die ook ze hadden gezien, maar niemand wou het gelove.

Peterhs
Peterhs
8 jaren geleden

Hij heeft ze letterlijk ‘zien vliegen’……

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Die professor kan beter het bestaan van Ufo’s aantoonbaar maken; daar hebben we veel meer aan.

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

De maatschappij, ook wel gekken gesticht, wijst het bestaan van Elfen af en doet het af als zijnde ‘sprookjes’.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

29
0
We lezen graag je reactie!x