UFO

Britse UFO-dossier geopenbaard na verkiezingen. Gaan deze stukken het Britse Roswell-mysterie oplossen?

Help mee door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een UFO-dossier dat al bijna 50 jaar geheim wordt gehouden door de Britse overheid, wordt waarschijnlijk na de parlementsverkiezingen in juni vrijgegeven.

De documenten bevatten naar verluidt details over UFO-waarnemingen van de afgelopen vijf decennia.

Alien-jagers hopen dat ze bewijs zullen onthullen van een doofpot rond incidenten die gerelateerd zijn aan buitenaardsen, waaronder het incident in Rendlesham Forest in 1980, dat ook wel het Britse Roswell wordt genoemd.

Vreemde lichten

Dat jaar zagen soldaten vreemde lichten in de lucht boven de bossen bij de bases RAF Bentwaters en RAF Woodbridge.

De waarnemingen werden gedaan tussen 26 en 28 december 1980, toen Groot-Brittannië en het Westen in opperste staat van paraatheid waren vanwege de Koude Oorlog.

Eerder werden al duizenden stukken vrijgegeven die in de loop der jaren waren verzameld door het Britse ministerie van Defensie.

Doofpot

De documenten die nog vrijgegeven moeten worden zouden betrekking hebben op de periodes 1971-1976, 1996-2000 en 2004.

Het was de bedoeling om ze in 2013 samen met duizenden andere vrij te geven, maar 18 specifieke documenten werden achtergehouden.

Dat leidde tot claims dat de overheid probeert het bestaan van buitenaards leven in de doofpot te stoppen. Vorig jaar werd opnieuw besloten het vrijgeven van de stukken uit te stellen.

Brexit

Volgens de Duitse website Grenzwissenschaft-aktuell is in maart dit jaar alweer besloten tot uitstel vanwege de Brexit.

Een woordvoerder van het Britse Nationaal Archief verwacht dat de stukken in juni dit jaar beschikbaar zijn voor het publiek.

Volgens Nick Pope, die jarenlang voor de UFO-desk van het Britse ministerie van Defensie werkte, is het uitstel vooral te wijten aan bureaucratie, niet zozeer aan een complot.

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zeven zusters
Zeven zusters
5 jaren geleden

Ja hoor tuurlijk,alweer!!

De Waarheid
De Waarheid
5 jaren geleden

Het lijkt wel een beetje “De wereld vergaat dan en dan” te worden, en da’s ook nog steeds niet gebeurd, dus ik verwacht …..

Jeff
Jeff
5 jaren geleden

Oh ja, dat zijn die documenten met al die zwart gemarkeerde regels, dus: wordt in juni na de parlementsverkiezing weer niet vrijgegeven. Als ze open willen zijn, dan gaan ze zelf wel met die eer aan de haal. Weer een speculaasje.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

3
0
We lezen graag je reactie!x