Het Complot

Marilyn Monroe werd in 1962 vermoord. Deze nieuwe spraakmakende docu laat zien wat zij wist, waarom zij dood moest

Help mee door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De makers van de nieuwe documentaire Unacknowledged laten opnieuw een sneak peek zien. De film gaat over de manier waarop de VS het bestaan van bewijs voor aliens onder het tapijt veegt.

In het nieuwe fragment wordt gesuggereerd dat Marilyn Monroe werd vermoord omdat ze had gedreigd met het lekken van geheime informatie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

Dr. Steven Greer vertelt in de film dat de Amerikaanse acteur Burl Ives, een 33e graad vrijmetselaar, tegen hem had gezegd dat ‘we allemaal weten dat Marilyn Monroe niet is gestorven aan een overdosis’.

Doodsvonnis

“Weet je waarom ze Marilyn hebben gedood?” zou Burl aan dr. Greer hebben gevraagd, waarop hij een geopenbaard document laat zien dat haar doodsvonnis zou hebben getekend.

Het document, dat dateert van 3 augustus 1962, gaat over afgeluisterde gesprekken tussen journalist Dorothy Kilgallen, die onderzoek deed naar het Roswellincident, en haar goede vriend Howard Rothberg.

Rothberg had gezegd dat Monroe vanwege haar relatie met de Kennedy’s op de hoogte was van geheime dossiers.

Geheime vliegbasis

Eén van die dossiers had betrekking op het bezoek van president Kennedy aan een geheime vliegbasis om ‘dingen uit de ruimte te inspecteren’.

Als dit verhaal klopt zal het John F. Kennedy in ernstige verlegenheid brengen en de plannen van NASA om mensen op de maan te zetten flink in de war gooien, aldus Kilgallen.

Monroe klaagde volgens het overheidsdocument meermaals dat ze werd genegeerd door de president en diens broer.

Persconferentie

Ze dreigde een persconferentie te beleggen en alles te vertellen, aldus het document.

“Marilyn was een actrice en was dus niet bekend met de nationale veiligheidsstaat en de wreedheid van de mensen die dit soort geheimen willen bewaren,” zei Greer.

[Gizmodo]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Odette
Odette
7 jaren geleden

Ach wat toevallig, Burl Ives, sing-a-songwriter had een hitje met ‘Ghost riders in the storm’
https://youtu.be/j2klh2cTa_Q en een maand later kreeg Vaughn Monroe! een wereldhit met dit lied…

Bekende vrijmetselaars: John Wayne, Richard Dryfuss. Frans Liszt, Richard Pryor, Irving Berlin, Alexander Pushkin, Louis Armstrong, Oscar Peterson etc. etc. …

Laat haar nu eens en voor altijd in vrede

wysiwygman
wysiwygman
7 jaren geleden

Iedereen was blijkbaar een vrijmetselaar van de 7000e graad, elke 4e rangsacteur -of zanger kon zo de grootste wereldgeheimen te weten komen .. niet dus he. Ze zullen Monroe wss wel een overdosis hebben toegediend maar als de info van Steven Greer komt ben ik al niet meer geinteresseerd, die man heeft nog nooit nuttige informatie vrijgegeven, allez kom Burl Ives ? De man is al 22 jaar dood en nu pas komt Greer met die informatie op de proppen ? En wil iedereen nu aub eens stoppen met dat DOCTOR Steven Greer, de man is osteopaat van opleiding, dat geeft niet meteen meerwaarde aan zijn (intussen 27 jaar durende) zoektocht naar UFO’s .. Of bevinden we ons nog altijd in 1950 waar iedereen nog ontzag moest hebben voor de dorpsdokter ?

trackback
Eindtijdsignalen en andere opmerkelijke nieuwsfeiten | Silvia's Boinnk!!!
7 jaren geleden
Freba
Freba
7 jaren geleden

Ik denk dat mannen/presidenten die vreemd gaan zich wel eens iets laten ontvallen. Zij zijn DE machtige wezens die zo’n mevrouw willen imponeren, immers macht erotiseert. Dus heeft Mevrouw wel degelijk kennis gehad van bepaalde informatie. Zelf denk ik meer aan een uit de hand gelopen “spelletje” met een hoogwaardigheidsbekleder. Drugs volop aanwezig. Elke president van een machtige staat gebruikt “vitaminepreparaten”. Anders is dit ” Vak” niet vol te houden.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x