Buitenaards

Nieuwe docu over nulpuntsenergie en buitenaardse technologie

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er wordt momenteel gewerkt aan een documentaire over de ontdekkingen van luchtvaartillustrator Mark McCandlish.

Volgens McCandlish heeft het Amerikaanse leger door middel van reverse engineering gebruik gemaakt van buitenaardse technologieën.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij wilde in 1988 naar eigen zeggen een vliegshow bijwonen in San Bernardino, toen hij op het laatste moment werd gevraagd om illustraties te maken voor een editie van het tijdschrift Popular Mechanics.

Een vriend van McCandlish ging wel en zou toegang hebben gekregen tot een afgesloten deel van de vliegbasis. Daar werden volgens de vriend drie vliegende schotels getoond aan politici en militairen. Ze konden recht omhoog vliegen en maakten geen enkel geluid.

Flux Liner

De toestellen werden ook wel Alien Reproduction Vehicles (ARV) genoemd. Ze kregen al snel de bijnaam Flux Liner. McCandlish vermoedt dat ze onderdeel zijn van een geheim programma dat al enkele decennia loopt.

Hij begon onderzoek te doen naar deze toestellen en ontdekte dat ze werken op basis van nulpuntsenergie, een concept waar Albert Einstein en natuurkundige Otto Stern in 1913 al aan werkten.

Nieuwe docu over nulpuntsenergie en buitenaardse technologie

De documentaire, die wordt gemaakt door fotograaf en filmmaker James Allen, nadert voltooiing. Kijk hier voor meer informatie over de documentaire Zero-point – The Story of Mark McCandlish and the ‘Flux Liner’.

Bron: Savannahnow.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Blup
Blup
10 jaren geleden

Jammer dat die vriend (Brad Sorenson) niet traceerbaar is, evenals de tweede getuige die er bij was. En jammer dat alle artikelen waar deze persoon in voorkomt, allemaal gaan over het verhaal van Mark McCandlish. Hetzelfde voor zijn bijdrage aan het Diclosure Project.
De opbouw, andere getuigen, andere scheinbaar samenhangende feiten.. Het maakt het verhaal in mijn beleving iets teveel een verhaal.

Kerel maakt wel mooie tekeningen overigens!

lauke
lauke
10 jaren geleden

Volgens de kwantummechanica bestaat er door de onzekerheidsrelatie van Heisenberg zelfs in het absolute vacuümaltijd een kans op het spontaan verschijnen van deeltjes-antideeltjes. Deze vernietigen elkaar dan weer (annihilatie), waarbij tweefotonen ontstaan. Door het aantonen van het Casimir-effect is het bestaan van deze deeltjes-antideeltjes/fotonen inmiddels bewezen.

MentiX
MentiX
10 jaren geleden

[quote name=”lauke”]Volgens de kwantummechanica bestaat er door de onzekerheidsrelatie van Heisenberg zelfs in het absolute vacuümaltijd een kans op het spontaan verschijnen van deeltjes-antideeltjes. Deze vernietigen elkaar dan weer (annihilatie), waarbij tweefotonen ontstaan. Door het aantonen van het Casimir-effect is het bestaan van deze deeltjes-antideeltjes/fotonen inmiddels bewezen.[/quote]
Ja, dat is het na-papagaaien van de mainstream media. Ook wel sheople genoemd !

lauke
lauke
10 jaren geleden

[quote name=”MentiX”][quote name=”lauke”]Volgens de kwantummechanica bestaat er door de onzekerheidsrelatie van Heisenberg zelfs in het absolute vacuümaltijd een kans op het spontaan verschijnen van deeltjes-antideeltjes. Deze vernietigen elkaar dan weer (annihilatie), waarbij tweefotonen ontstaan. Door het aantonen van het Casimir-effect is het bestaan van deze deeltjes-antideeltjes/fotonen inmiddels bewezen.[/quote]
Ja, dat is het na-papagaaien van de mainstream media. Ook wel sheople genoemd ![/quote]heb daar wel eens wat les ingehad,, zag het staan , maar goed er is bewijs daarvoor en geen aannames, maar jij weet het beter natuurlijk?

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x