Homepagina » Bewustzijn » Lid Ku Klux Klan (13) na bijna-doodervaring: “Jezus is zwart”
Lid Ku Klux Klan (13) na bijna-doodervaring: "Jezus is zwart"

Lid Ku Klux Klan (13) na bijna-doodervaring: “Jezus is zwart”

Op internet gaat een verhaal rond over een 13-jarige jongen uit Alabama die tijdens een levertransplantatie korte tijd klinisch dood is geweest. Het jongetje, lid van de Ku Klux Klan, zou toen hij weer bij kennis was hebben verklaard dat hij tijdens zijn bijna-doodervaring Jezus had gezien.

In het leven na de dood ging het er heel anders aan toe dan de jongen had verwacht. “Er waren allemaal zwarte mensen,” zei Billy Landers tegenover de zender WKRG. “Er waren wel enkele blanken, maar die vermaakten de zwarte mensen door basketbal te spelen. Zwarte engelen keken toe hoe de blanken speelden. Jezus was ook zwart. Jezus was niet blank, zoals papa zegt.”

Billy vroeg zijn vader waarom Jezus zwart is, maar die kon daar geen antwoord op geven. “Ik heb altijd geleerd dat God en Jezus zwarte mensen haten, dat God hen vervloekte door hun huid zwart te maken,” aldus het KKK-lid uit Mobile, Alabama.

De vader van Billy stelde dat de ervaring van zijn zoon hem niet doet twijfelen aan de blanke suprematie en een blanke Jezus. “Het heeft me wel verontrust dat Billy terugkwam met verhalen over zwarte mensen in de hemel,” zei hij. “Maar het is me duidelijk dat mijn zoon aan een soort schizofrenie lijdt. Het is onmogelijk dat Jezus zwart is. Ik ga mijn zoon antipsychotica geven.”

Nadat het verhaal op internet viraal ging, was de hashtag #jesusisblack enige tijd trending topic op Twitter. Maar is het allemaal echt gebeurd of gaat het om een hoax? De websites die naar het interview met WKRG verwijzen bieden geen externe link. Ook op de website van WKRG is niets over de bijna-doodervaring van de jongen te vinden. Dat zou er volgens sommigen dan weer op wijzen dat het verhaal vanwege de gevoeligheid van de materie offline is gehaald.

[AD]


Vind je dit artikel interessant? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

41 reacties

 1. Willen jullie weten wie Jezus was en of hij bestaan heeft? De volgende informatie is zowel bij de hoogste top van de Masons als het Vaticaan bekend:

  Jezus heeft bestaan, zijn echte naam was Jeshua Sananda. Hij was iemand uit een upper-class familie, dus geen visser of armoedzaaier. Hij genoot een uitstekende opleiding en prolongeerde zich in die tijd als spiritueel leraar. Zijn boodschap was liefde.
  Zijn uiterlijk was getint maar dit door vele gezonde uren in de buiten zon. Hij had lang lichtbruin haar (lang haar was in de mode) en hij had grijs blauwe ogen en verder had hij een baardje wat hij keurig bij hield. Hij was getrouwd met Maria Magdalena en hij had kinderen met haar. Ze kenden elkaar al van jongs af aan. Maria was een bijzonder mooie vrouw met bruin haar en bruine ogen.
  Jezus is NOOIT gekruisigd, dat is een verzinsel van het Vaticaan. Wel is hij door de Romeinen het land uitgezet en heeft hij de laatste dagen van zijn leven in Azië gewoont samen met zijn vrouw en kinderen en hij is uiteindelijk een normale dood gestorven.
  Zijn Discipelen waren gewoon zijn hechte vrienden, Jezus had een normaal leven, net zoals alle mensen, maar hij was een uitstekend spiritueel leraar en had mensen die hem daarin volgden, maar hij had nooit volgelingen zoals een Guru die heeft tegenwoordig.
  Heel veel verhalen over Jezus in de Bijbel zijn op onwaarheid berust, door het Vaticaan of op macht beluste mensen.
  Zodoende de mensen in hun greep te krijgen. Ook was Jezus NIET de enige zoon van God, iedereen is namelijk een zoon of dochter van God, ook weer door het Vaticaan verzonnen. Maar dat hij echt heeft bestaan dat is zeker want zij nazaten zijn nog steeds aanwezig.

  Het is nu wachten op de officiële bevestiging van o.a. het Vaticaan, als deze hun duistere praktijken niet langer kunnen vasthouden, maar het is zeer zeker bij het Vaticaan bekend wie Jezus was en wat het echte verhaal is achter deze bijzondere man.

  17 likes
  • Iedereen denkt de waarheid in pacht te hebben,sterker om te zeggen dat je het niet weet maar dat deze versie je wel aanspreekt. Wel goed om te weten dat Jesus zijn baardje altijd goed bij hield, nu vraag ik me af of die zijn zak ook schoor maar misschien weet de hoogste top van het Vaticaan ons meer te vertellen.

   16 likes
  • Wat zijn je bronnen? Ik zou deze versie zelf wel eens willen lezen.

   3 likes
  • Leek Jezus wat op Arie Boom(n) sma. In deze reincarnatie een getatoeeerd Jezuswezen ?? (grapje).

   Religies (ook Christen DOM) lijken me volgens mij achterlijk.

   sananda hier sananda daar hoeraa, hallejula !

   2 likes
  • Ik ben blij met de text en uitleg over hoe het binnen de kringen van de orde wordt opgevat en de kennis rondom bepaalde onderwerpen. Met vooral de laatste paar berichten is uw reactie een bevestiging voor mij, omdat ik opmerk dat heel wat familie leden van mij bij de orde zitten/zaten. Opvoeding en nonchalante opmerkingen binnen de familie bevestigen velen dingen voor mij.

   0 likes
  • Heb je dit gedetailleerde vehaal van zijn Facebookpagina afgehaald? Hoeveel volgers heeft hij ondertussen? Er zijn in het verleden 10 tallen van dit soort Jezus figuren geweest. Allemaal waren ze uit op macht, en verzamelden volgelingen (discipelen) om zich heen, en verrichten wonderen, zoals een hedendaagse goochelaar dit ook doet.

   0 likes
  • Goh grappig. Ik heb een boek gelezen over een vrijwillige “abductee” genaamt michel desmerquet, waar ook word beweerd dat Jesus heeft bestaan een goede opleiding heeft genoten en uiteindelijk gestorven is in Japan.

   Wat er dan verder word verteld is dat een van het ras van thiaoouba vrijwillig een gedaante verandering heeft ondergaan en zich daar als Jesus heeft voorgedaan. er word over gesproken dat deze buitenaardse entiteit ook kon kiezen om te reincarneren als kind van Maria maar dat hij dan niet zou herinneren wat hij daar deed. Ook al zou hij dan wel bijzonder verlicht zijn.

   Verder word er diep ingegaan op de ontwikkeling van de mensheid. Namelijk dat een blank en zwart ras in oorlog verkeerde op hun eigen planeet maar op het eind de handen in elkaar hadden gestoken om een nieuwe wereld te zoeken omdat hun wereld niet meer leefbaar was. uiteindelijk kwamen zij op aarde terecht

   Ook word er gezegd dat het joodse volk veel later pas op aarde kwam. Deze 4 joden horen hier eigenlijk niet thuis omdat deze wereld een lagere vorm is dan waar zij vandaan kwamen. de Thiaoouba wezens dachten dat de joodse mensen wel op gingen in de rassen die aanwezig waren en vonden het niet nodig om de joodse mensen te verplaatsen naar hun eigen dichtheid. maar de joodse wezens bleven heel hecht en zijn praktisch puur gebleven.

   Vind het af en toe nog steeds een ongelooflijk verhaal maar is zeker de moeite waard om te lezen. Al dan niet om te denken what if.

   Thiaoouba prophecy by michel desmerquet. Gratis te downloaden in ebook als je aangeeft dat je het niet kunt betalen.

   0 likes
  • En vanwaar heb jij die info? Of ben jezelf een vrijmetselaar? Ik wil dat verhalen ook lezen-de originele geschriften interesseren mij .

   0 likes
  • jammer voor deze schrijver maar het Vaticaan ontstond pas eeuwen later dan dat de evangeliën het leven en sterven van de Here Jezus beschreven hebben, dus dat betekent dat uw bronnen juist vals zijn.

   0 likes
 2. Wat een nonsensverhaal. Dat Jezus een getinte huidskleur heeft gehad lijkt me voor de hand liggend, Hij kwam immers uit het Midden-Oosten. Maar dat de Hemel vol zou zitten met zwarte mensen en een stel blanken als aapjes ter vermaak van hen lijkt me nogal stug. Hij zal een soort angstdroom hebben gehad, opgewekt door die absurde ideeën van zijn vader. Hoe kunnen we een huidskleur hebben in de Hemel als we ons lichaam hier op Aarde achter laten en daar als “ziel” of “energie” verder leven?

  29 likes
  • Mensen die wille bewijze dat jesus blank of zwart is . Wat een nonsens hij was is er voor ons allemaal ongeacht de diversietijd in de mensheid want die moet er zijn . Is tog saai als we allemaal op elkaar lijke maar we zijn wel allemaal gelijk. Als een religie is die onderscheid maakt tussen de mensheid is dat niet goed vanuit uit het menselijke standpunt we all familie

   0 likes
   • Jezus is nooit een mens geweest omdat Jezus onze zon is. Wie wat meer werkelijkheid wil moet zich afvragen waarom er geen Zwarte of gele of arab blauwe of rode neanderthalers waren. De neanderthalers zijn er alleen in het witte ras geweest en misschien moet men maar eens gaan denken dat alle andere rassen hier ter gast zijn om samen te evalueren.

    0 likes
 3. Hahahahahaha valt dat even vies tegen. Die jongen is nou officieel het zwarte schaap van de klan.

  9 likes
 4. Waarschijnlijk was Jezus niet zwart maar eerder had hij een getinte huidskleur zoals noordafrikanen dat hebben.
  Maar serieus, ze hebben in de Hemel gewoon een dikke prank met dat KKK gozertje uitgehaald.
  Wedden dat er nu op een wolk in de hemel “LMFAO” geschreven staat…..

  3 likes
 5. Aan gene zijde, op hogere frequenties, zijn wij awarenes=> gewaarzijn=> bewustzijn. We zijn hier slechts gewaar in een tijdelijke ervaring als Henk en Ingrid. We zijn niet Henk en Ingrid en daar ligt de kink. Om in deze materiele dimensie van invloed te kunnen zijn hebben we een materieel kostuum aangetrokken en ervaren nu de gevolgen van ons handelen. In de hoop dat we erdoor groeien om vervolgens het kostuum weer achter te laten terug te gaan naar het universele bewustzijn. Je hebt daar geen lichaamsvorm nodig maar je kunt jezelf wel als zodanig manifesteren als je jezelf zo wilt kenbaar maken. Meestal gebeurd dat dan ook als, in het geval van het jongetje, een mens aan deze kant iets geleerd moet worden. Als hiervoor huidkleuren nodig zijn dan zullen ze dat ook tonen. Anders zouden wij immers de geboden les niet begrijpen. Ik heb ook bijzondere ervaringen gehad met een jezus figuur maar het ging niet om hem maar om de les die ik heb ontvangen.

  7 likes
 6. Black is beautyfull

  2 likes
  • Denk niet dat we hier racistische zinnen moeten gaan plempen.

   2 likes
   • Ik snap niet wat hier racistisch aan is, Enkidoe, overdrijf je niet een beetje?

    Ik ben bijna 20 jaar met een donkere schoonheid getrouwd geweest,
    en inderdaad : “Black is Beautiful”…so what?

    Maak je geen zorgen Enkidoe, ik zal het verbeteren, dan ben jij ook weer tevreden:

    “All colours are Beautiful”

    3 likes
 7. Is Jezus dan een soort Zwarte Piet ?

  6 likes
 8. Noah was albino geboren. Zit in de genenen van veel mensen. Voor de zondvloed was iedereen van donkere kleur. Zoekt maar op, sneeuwaapje.

  1 likes
 9. Jezus leeft!
  Ik weet het zeker, en hij heet Humberto.
  Zo trots als een Pauw, heb ik uit vertrouwde bron vernomen.
  Sommige mensen schijnen hem elke avond te kunnen zien en horen.
  Afgelopen week was er een zwarte Boeddha bij hem op bezoek.
  Hij was ook al zo nederig en o zo sympathiek.
  Het maakte me zo happyyyyyyyy.
  Ok, genoeg weer.

  Dit was Lightpoint, goedendag

  4 likes
 10. Het Universum bestaat uit alles en nog wat en wij maar zeuren op Aarde wie blank is of zwart, grow up!

  4 likes
 11. zoals vele verhalen die van internet worden gehaald.,.
  de waarheid is/kan voor de christen wel eens anders zijn dan ze altijd is verteld.
  Hier een link naar “het” ware verhaal ?

  https://www.youtube.com/watch?v=glm_AjwdIPo

  3 likes
 12. Dus als we dood gaan mogen we basketbal spelen met blanken mensen, terwijl Jezus en zijn zwarte engelen ons toejuichen op het veld van wolken… vertelde het ku klux xlan kneusje.

  Klinkt meer als een wilde droom dan een spirituele ervaring.

  3 likes
 13. De Christus van de Nieuwe Tijd is een aziatisch getinte man en die het ongeveer 2000 jaar durende Watermantijdperk zal overschaduwen, deze zal inspireren en adviseren o.a..

  2 likes
 14. zo moet jezus eruit hebben gezien volgens de pastoor, en die baard had hij laten staan om niet herkend teworden anders zou hij worden gekruisigd

  http://uploadenfoto.nl/pictures/00ae45716ea5bf1f197ba87d4ef110b4.jpg

  0 likes
 15. Het leuke aan dit hele verhaaltje (hoax of niet…) is de tegenstelling. Je wordt in een bepaalde denkwijze opgevoed. Echter in je bde krijg je net het tegenovergestelde te zien. Boodschap: open your mind want hetgeen je denkt dat het is is het sowieso niet.
  Mij maakt het niets uit of jezus nu blank, zwart of groen is. Maar ik zal ook bepaalde denkwijzes hebben die nergens op slaan. Misschien wel dat ik mezelf constant nuanceer, ik ben toch enkel een mens die fouten kan maken…
  Alles is mogelijk.

  2 likes
 16. Mij is uitgelegd dat Jezus geheel niet bestaan heeft en dat Jezus onze ZON is.

  Wie deze site gaat zien en even naar beneden scrolt zal gaan zien waar het schilderij van Jezus met zijn 12 discipelen aan het laatste avondmaal voor staat.

  http://www.in5d.com/santos-bonacci-how-to-connect-to-the-christ-within-you.html

  2 likes
 17. Leuk om te zien dat iedereen weet hoe het allemaal in mekaar steekt. Ook opgevallen dat iedereen dan zijn eigen versie heeft? De mooiste reactie vind ik die met bakken humor. Niemand weet hoe het in mekaar steekt. Alle opties in prinicipe mogelijk. Die met verwijzing naar het filmpje met open haard van Bram Vermeulen is het ook niet, althans, er is geen steekhoudende onderbouwing daarvan. Sitchin heeft zich naar een bepaalde uitkomst toegeschreven lijkt het; en dat is precies wat de meeste mensen doen. Trouwens, Jezus was in die tijd gewoon een concurrent van de heer J. de Doper die in zijn tijd veel belangrijker schijnt te zijn geweest en hadden onderlinge strijd, zo schrijven sommige historici.
  En volgens andere bronnen heeft Jezus met zijn familie geleefd in Zuid-Frankrijk en is ook daar begraven. Maria Magedalena zou dan weer van Ethiopische afkomste zijn vandaar haar donkere kleur en het opvallende veel voorkomen van zwarte madonna in de kerken van het zuiden. Genoeg stof zou ik zeggen om wat verder te onderzoeken en gissen. Want het blijft gissen, maar niets op tegen. Beter dan de krant lezen of de miljoenennota doornemen in ieder geval, althans voor mij.

  1 likes
 18. knip:”Het is onmogelijk dat Jezus zwart is. Ik ga mijn zoon antipsychotica geven.”

  Wanneer hij zelfmoord heeft gepleegd kan de familie zeggen dat er iets niet goed met hem was.
  Ze zullen niet de pillen verdenken.
  Aderlaten is onschuldiger maar ja dat is verboden, hè.

  Hij had beter kunnen vluchten.

  1 likes
 19. Ik hoorde dat Jezus juist bedacht was door de Romeinen om de joden in toom te houden… De flavius familie ofzo…

  Punt was dat zij een koninklijke familie waren en ze kwamen erachter dat de priesters meer macht over het volk hadden. Dus kwamen ze aan de keukentafel met het idee dat ze een religie moest oprichten.

  Als je ook kijkt naar de eerste bevelhebbers in het christendom… Dan zijn het allemaal broeren, zussen, nichten en neven van elkaar… en allemaal van de Flavius familie… very very strange… MUY raro..

  En dat het in het begin ook gewoon bekend was onder het volk… Vele wisten van het plan van de Flavius familie.

  Zeg maar net zo iets als Scientology. Wij weten dat het bedacht is door een sciencefiction schrijver die de letterlijk tekst zei: “Ik richt een religie op, want daar zit het echte geld”… Maar toch zijn er een paar oetlullen die hun ziel een zaligheid er helemaal inleggen. En geloven met volle overtuiging…

  Dusja, christendom is eigenlijk net zoiets als scientology, maar scientology moet nog even 1000 jaar rijpen.

  1 likes
 20. Mijn zus is inderdaad zwart… komt dat ze een andere mama heeft.

  0 likes
 21. Natuurlijk is dit echt gebeurd. Dit is komische humor van het universum om de onzin van rassenscheidingen duidelijk te maken. Beter hadden ze het niet kunnen doen….

  Richard

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Foto van 'Christusfiguur' in de lucht boven Argentinië houdt de gemoederen bezig. Zo wordt er gereageerd op social media

Foto van ‘Christusfiguur’ in de lucht boven Argentinië houdt de gemoederen bezig. Zo wordt er gereageerd op social media

De afbeelding van een ‘Christusfiguur’ die door ...

Schotse vrouw ziet 'Jezus' in vuurzee Notre-Dame (en ze is niet de enige). Deze afbeelding zorgt voor beroering op social media

Schotse vrouw ziet ‘Jezus’ in vuurzee Notre-Dame (en ze is niet de enige). Deze afbeelding zorgt voor beroering op social media

Zie jij Jezus Christus in de vlammenzee in ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.