Homepagina » Bewustzijn » Lid Ku Klux Klan (13) na bijna-doodervaring: “Jezus is zwart”
Lid Ku Klux Klan (13) na bijna-doodervaring: "Jezus is zwart"

Lid Ku Klux Klan (13) na bijna-doodervaring: “Jezus is zwart”

Op internet gaat een verhaal rond over een 13-jarige jongen uit Alabama die tijdens een levertransplantatie korte tijd klinisch dood is geweest. Het jongetje, lid van de Ku Klux Klan, zou toen hij weer bij kennis was hebben verklaard dat hij tijdens zijn bijna-doodervaring Jezus had gezien.

In het leven na de dood ging het er heel anders aan toe dan de jongen had verwacht. “Er waren allemaal zwarte mensen,” zei Billy Landers tegenover de zender WKRG. “Er waren wel enkele blanken, maar die vermaakten de zwarte mensen door basketbal te spelen. Zwarte engelen keken toe hoe de blanken speelden. Jezus was ook zwart. Jezus was niet blank, zoals papa zegt.”

Billy vroeg zijn vader waarom Jezus zwart is, maar die kon daar geen antwoord op geven. “Ik heb altijd geleerd dat God en Jezus zwarte mensen haten, dat God hen vervloekte door hun huid zwart te maken,” aldus het KKK-lid uit Mobile, Alabama.

De vader van Billy stelde dat de ervaring van zijn zoon hem niet doet twijfelen aan de blanke suprematie en een blanke Jezus. “Het heeft me wel verontrust dat Billy terugkwam met verhalen over zwarte mensen in de hemel,” zei hij. “Maar het is me duidelijk dat mijn zoon aan een soort schizofrenie lijdt. Het is onmogelijk dat Jezus zwart is. Ik ga mijn zoon antipsychotica geven.”

Nadat het verhaal op internet viraal ging, was de hashtag #jesusisblack enige tijd trending topic op Twitter. Maar is het allemaal echt gebeurd of gaat het om een hoax? De websites die naar het interview met WKRG verwijzen bieden geen externe link. Ook op de website van WKRG is niets over de bijna-doodervaring van de jongen te vinden. Dat zou er volgens sommigen dan weer op wijzen dat het verhaal vanwege de gevoeligheid van de materie offline is gehaald.

[AD]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Denker..
Denker..
6 jaren geleden

zoals vele verhalen die van internet worden gehaald.,.
de waarheid is/kan voor de christen wel eens anders zijn dan ze altijd is verteld.
Hier een link naar “het” ware verhaal ?

https://www.youtube.com/watch?v=glm_AjwdIPo

Cynicastor
Cynicastor
6 jaren geleden

Wat een nonsensverhaal. Dat Jezus een getinte huidskleur heeft gehad lijkt me voor de hand liggend, Hij kwam immers uit het Midden-Oosten. Maar dat de Hemel vol zou zitten met zwarte mensen en een stel blanken als aapjes ter vermaak van hen lijkt me nogal stug. Hij zal een soort angstdroom hebben gehad, opgewekt door die absurde ideeën van zijn vader. Hoe kunnen we een huidskleur hebben in de Hemel als we ons lichaam hier op Aarde achter laten en daar als “ziel” of “energie” verder leven?

Een groot spel
Een groot spel
Reactie op  Cynicastor
5 jaren geleden

Mensen die wille bewijze dat jesus blank of zwart is . Wat een nonsens hij was is er voor ons allemaal ongeacht de diversietijd in de mensheid want die moet er zijn . Is tog saai als we allemaal op elkaar lijke maar we zijn wel allemaal gelijk. Als een religie is die onderscheid maakt tussen de mensheid is dat niet goed vanuit uit het menselijke standpunt we all familie

Bob
Bob
Reactie op  Een groot spel
5 jaren geleden

Jezus is nooit een mens geweest omdat Jezus onze zon is. Wie wat meer werkelijkheid wil moet zich afvragen waarom er geen Zwarte of gele of arab blauwe of rode neanderthalers waren. De neanderthalers zijn er alleen in het witte ras geweest en misschien moet men maar eens gaan denken dat alle andere rassen hier ter gast zijn om samen te evalueren.

Hoaxintelligence
Hoaxintelligence
6 jaren geleden

Dus als we dood gaan mogen we basketbal spelen met blanken mensen, terwijl Jezus en zijn zwarte engelen ons toejuichen op het veld van wolken… vertelde het ku klux xlan kneusje.

Klinkt meer als een wilde droom dan een spirituele ervaring.

zeus
zeus
6 jaren geleden

Hahahahahaha valt dat even vies tegen. Die jongen is nou officieel het zwarte schaap van de klan.

Old Mason 33
Old Mason 33
6 jaren geleden

Willen jullie weten wie Jezus was en of hij bestaan heeft? De volgende informatie is zowel bij de hoogste top van de Masons als het Vaticaan bekend:

Jezus heeft bestaan, zijn echte naam was Jeshua Sananda. Hij was iemand uit een upper-class familie, dus geen visser of armoedzaaier. Hij genoot een uitstekende opleiding en prolongeerde zich in die tijd als spiritueel leraar. Zijn boodschap was liefde.
Zijn uiterlijk was getint maar dit door vele gezonde uren in de buiten zon. Hij had lang lichtbruin haar (lang haar was in de mode) en hij had grijs blauwe ogen en verder had hij een baardje wat hij keurig bij hield. Hij was getrouwd met Maria Magdalena en hij had kinderen met haar. Ze kenden elkaar al van jongs af aan. Maria was een bijzonder mooie vrouw met bruin haar en bruine ogen.
Jezus is NOOIT gekruisigd, dat is een verzinsel van het Vaticaan. Wel is hij door de Romeinen het land uitgezet en heeft hij de laatste dagen van zijn leven in Azië gewoont samen met zijn vrouw en kinderen en hij is uiteindelijk een normale dood gestorven.
Zijn Discipelen waren gewoon zijn hechte vrienden, Jezus had een normaal leven, net zoals alle mensen, maar hij was een uitstekend spiritueel leraar en had mensen die hem daarin volgden, maar hij had nooit volgelingen zoals een Guru die heeft tegenwoordig.
Heel veel verhalen over Jezus in de Bijbel zijn op onwaarheid berust, door het Vaticaan of op macht beluste mensen.
Zodoende de mensen in hun greep te krijgen. Ook was Jezus NIET de enige zoon van God, iedereen is namelijk een zoon of dochter van God, ook weer door het Vaticaan verzonnen. Maar dat hij echt heeft bestaan dat is zeker want zij nazaten zijn nog steeds aanwezig.

Het is nu wachten op de officiële bevestiging van o.a. het Vaticaan, als deze hun duistere praktijken niet langer kunnen vasthouden, maar het is zeer zeker bij het Vaticaan bekend wie Jezus was en wat het echte verhaal is achter deze bijzondere man.

Cynicastor
Cynicastor
Reactie op  Old Mason 33
6 jaren geleden

Wat zijn je bronnen? Ik zou deze versie zelf wel eens willen lezen.

tinus
tinus
Reactie op  Old Mason 33
6 jaren geleden

Iedereen denkt de waarheid in pacht te hebben,sterker om te zeggen dat je het niet weet maar dat deze versie je wel aanspreekt. Wel goed om te weten dat Jesus zijn baardje altijd goed bij hield, nu vraag ik me af of die zijn zak ook schoor maar misschien weet de hoogste top van het Vaticaan ons meer te vertellen.

Stefan
Stefan
Reactie op  tinus
6 jaren geleden

De Waarheid IS.

Aardebewoner
Aardebewoner
Reactie op  Old Mason 33
6 jaren geleden

Leek Jezus wat op Arie Boom(n) sma. In deze reincarnatie een getatoeeerd Jezuswezen ?? (grapje).

Religies (ook Christen DOM) lijken me volgens mij achterlijk.

sananda hier sananda daar hoeraa, hallejula !

whatever
whatever
Reactie op  Old Mason 33
6 jaren geleden

Ik ben blij met de text en uitleg over hoe het binnen de kringen van de orde wordt opgevat en de kennis rondom bepaalde onderwerpen. Met vooral de laatste paar berichten is uw reactie een bevestiging voor mij, omdat ik opmerk dat heel wat familie leden van mij bij de orde zitten/zaten. Opvoeding en nonchalante opmerkingen binnen de familie bevestigen velen dingen voor mij.

Nobel
Nobel
Reactie op  Old Mason 33
6 jaren geleden

Heb je dit gedetailleerde vehaal van zijn Facebookpagina afgehaald? Hoeveel volgers heeft hij ondertussen? Er zijn in het verleden 10 tallen van dit soort Jezus figuren geweest. Allemaal waren ze uit op macht, en verzamelden volgelingen (discipelen) om zich heen, en verrichten wonderen, zoals een hedendaagse goochelaar dit ook doet.

Rory
Rory
Reactie op  Old Mason 33
6 jaren geleden

Goh grappig. Ik heb een boek gelezen over een vrijwillige “abductee” genaamt michel desmerquet, waar ook word beweerd dat Jesus heeft bestaan een goede opleiding heeft genoten en uiteindelijk gestorven is in Japan.

Wat er dan verder word verteld is dat een van het ras van thiaoouba vrijwillig een gedaante verandering heeft ondergaan en zich daar als Jesus heeft voorgedaan. er word over gesproken dat deze buitenaardse entiteit ook kon kiezen om te reincarneren als kind van Maria maar dat hij dan niet zou herinneren wat hij daar deed. Ook al zou hij dan wel bijzonder verlicht zijn.

Verder word er diep ingegaan op de ontwikkeling van de mensheid. Namelijk dat een blank en zwart ras in oorlog verkeerde op hun eigen planeet maar op het eind de handen in elkaar hadden gestoken om een nieuwe wereld te zoeken omdat hun wereld niet meer leefbaar was. uiteindelijk kwamen zij op aarde terecht

Ook word er gezegd dat het joodse volk veel later pas op aarde kwam. Deze 4 joden horen hier eigenlijk niet thuis omdat deze wereld een lagere vorm is dan waar zij vandaan kwamen. de Thiaoouba wezens dachten dat de joodse mensen wel op gingen in de rassen die aanwezig waren en vonden het niet nodig om de joodse mensen te verplaatsen naar hun eigen dichtheid. maar de joodse wezens bleven heel hecht en zijn praktisch puur gebleven.

Vind het af en toe nog steeds een ongelooflijk verhaal maar is zeker de moeite waard om te lezen. Al dan niet om te denken what if.

Thiaoouba prophecy by michel desmerquet. Gratis te downloaden in ebook als je aangeeft dat je het niet kunt betalen.

Kracht
Kracht
Reactie op  Old Mason 33
6 jaren geleden

En vanwaar heb jij die info? Of ben jezelf een vrijmetselaar? Ik wil dat verhalen ook lezen-de originele geschriften interesseren mij .

gerbrig arends
gerbrig arends
Reactie op  Old Mason 33
3 jaren geleden

jammer voor deze schrijver maar het Vaticaan ontstond pas eeuwen later dan dat de evangeliën het leven en sterven van de Here Jezus beschreven hebben, dus dat betekent dat uw bronnen juist vals zijn.

Zoidberg
Zoidberg
6 jaren geleden

Waarschijnlijk was Jezus niet zwart maar eerder had hij een getinte huidskleur zoals noordafrikanen dat hebben.
Maar serieus, ze hebben in de Hemel gewoon een dikke prank met dat KKK gozertje uitgehaald.
Wedden dat er nu op een wolk in de hemel “LMFAO” geschreven staat…..

ongewenste nederlander
ongewenste nederlander
Reactie op  Zoidberg
6 jaren geleden

En Jezus zei: “rezpekt mann dat zeg ik rezpekt” met een Noord (marrok/afrik) aans accent.

guillermovis
guillermovis
6 jaren geleden

Aan gene zijde, op hogere frequenties, zijn wij awarenes=> gewaarzijn=> bewustzijn. We zijn hier slechts gewaar in een tijdelijke ervaring als Henk en Ingrid. We zijn niet Henk en Ingrid en daar ligt de kink. Om in deze materiele dimensie van invloed te kunnen zijn hebben we een materieel kostuum aangetrokken en ervaren nu de gevolgen van ons handelen. In de hoop dat we erdoor groeien om vervolgens het kostuum weer achter te laten terug te gaan naar het universele bewustzijn. Je hebt daar geen lichaamsvorm nodig maar je kunt jezelf wel als zodanig manifesteren als je jezelf zo wilt kenbaar maken. Meestal gebeurd dat dan ook als, in het geval van het jongetje, een mens aan deze kant iets geleerd moet worden. Als hiervoor huidkleuren nodig zijn dan zullen ze dat ook tonen. Anders zouden wij immers de geboden les niet begrijpen. Ik heb ook bijzondere ervaringen gehad met een jezus figuur maar het ging niet om hem maar om de les die ik heb ontvangen.

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

De Christus van de Nieuwe Tijd is een aziatisch getinte man en die het ongeveer 2000 jaar durende Watermantijdperk zal overschaduwen, deze zal inspireren en adviseren o.a..

dennis
dennis
Reactie op  Kalki
6 jaren geleden

en zijn naam is alex orbito

Wim
Wim
6 jaren geleden

Noah was albino geboren. Zit in de genenen van veel mensen. Voor de zondvloed was iedereen van donkere kleur. Zoekt maar op, sneeuwaapje.

Enkidoe
Enkidoe
Reactie op  Wim
6 jaren geleden

Wat heeft dat met Jezus te maken? Jezus was van na de zondvloed. Voor de zondvloed leefden er ook reuzen op aarde.

Wim
Wim
6 jaren geleden

Black is beautyfull

Enkidoe
Enkidoe
Reactie op  Wim
6 jaren geleden

Denk niet dat we hier racistische zinnen moeten gaan plempen.

Edwin
Edwin
Reactie op  Enkidoe
6 jaren geleden

Ik snap niet wat hier racistisch aan is, Enkidoe, overdrijf je niet een beetje?

Ik ben bijna 20 jaar met een donkere schoonheid getrouwd geweest,
en inderdaad : “Black is Beautiful”…so what?

Maak je geen zorgen Enkidoe, ik zal het verbeteren, dan ben jij ook weer tevreden:

“All colours are Beautiful”

x

Check Also

arts

Arts noemt vaccinatie ‘cadeau van God’, zet sceptici weg als ‘complotdenkers’

Een arts heeft in een interview met ...

jezus

Jezus was een islamitische martelaar en een Palestijn, zegt deze leider

Tijdens de kerst claimden diverse Palestijnse leiders ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

41
0
We lezen graag je reactie!x