Bewustzijn

Lid Ku Klux Klan (13) na bijna-doodervaring: “Jezus is zwart”

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op internet gaat een verhaal rond over een 13-jarige jongen uit Alabama die tijdens een levertransplantatie korte tijd klinisch dood is geweest. Het jongetje, lid van de Ku Klux Klan, zou toen hij weer bij kennis was hebben verklaard dat hij tijdens zijn bijna-doodervaring Jezus had gezien.

In het leven na de dood ging het er heel anders aan toe dan de jongen had verwacht. “Er waren allemaal zwarte mensen,” zei Billy Landers tegenover de zender WKRG. “Er waren wel enkele blanken, maar die vermaakten de zwarte mensen door basketbal te spelen. Zwarte engelen keken toe hoe de blanken speelden. Jezus was ook zwart. Jezus was niet blank, zoals papa zegt.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Billy vroeg zijn vader waarom Jezus zwart is, maar die kon daar geen antwoord op geven. “Ik heb altijd geleerd dat God en Jezus zwarte mensen haten, dat God hen vervloekte door hun huid zwart te maken,” aldus het KKK-lid uit Mobile, Alabama.

De vader van Billy stelde dat de ervaring van zijn zoon hem niet doet twijfelen aan de blanke suprematie en een blanke Jezus. “Het heeft me wel verontrust dat Billy terugkwam met verhalen over zwarte mensen in de hemel,” zei hij. “Maar het is me duidelijk dat mijn zoon aan een soort schizofrenie lijdt. Het is onmogelijk dat Jezus zwart is. Ik ga mijn zoon antipsychotica geven.”

Nadat het verhaal op internet viraal ging, was de hashtag #jesusisblack enige tijd trending topic op Twitter. Maar is het allemaal echt gebeurd of gaat het om een hoax? De websites die naar het interview met WKRG verwijzen bieden geen externe link. Ook op de website van WKRG is niets over de bijna-doodervaring van de jongen te vinden. Dat zou er volgens sommigen dan weer op wijzen dat het verhaal vanwege de gevoeligheid van de materie offline is gehaald.

[AD]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Denker..
Denker..
9 jaren geleden

zoals vele verhalen die van internet worden gehaald.,.
de waarheid is/kan voor de christen wel eens anders zijn dan ze altijd is verteld.
Hier een link naar “het” ware verhaal ?

https://www.youtube.com/watch?v=glm_AjwdIPo

Cynicastor
Cynicastor
9 jaren geleden

Wat een nonsensverhaal. Dat Jezus een getinte huidskleur heeft gehad lijkt me voor de hand liggend, Hij kwam immers uit het Midden-Oosten. Maar dat de Hemel vol zou zitten met zwarte mensen en een stel blanken als aapjes ter vermaak van hen lijkt me nogal stug. Hij zal een soort angstdroom hebben gehad, opgewekt door die absurde ideeën van zijn vader. Hoe kunnen we een huidskleur hebben in de Hemel als we ons lichaam hier op Aarde achter laten en daar als “ziel” of “energie” verder leven?

Hoaxintelligence
Hoaxintelligence
9 jaren geleden

Dus als we dood gaan mogen we basketbal spelen met blanken mensen, terwijl Jezus en zijn zwarte engelen ons toejuichen op het veld van wolken… vertelde het ku klux xlan kneusje.

Klinkt meer als een wilde droom dan een spirituele ervaring.

zeus
zeus
9 jaren geleden

Hahahahahaha valt dat even vies tegen. Die jongen is nou officieel het zwarte schaap van de klan.

Back to top button
41
0
We lezen graag je reactie!x