Binnenland

Bruna bedreigd om ‘complotblad’ Gezond Verstand: ‘Ruiten gaan aan diggelen’

Help door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sinds woensdag ligt het derde nummer van het blad Gezond Verstand in de winkels. Bij abonnementshouders plofte het afgelopen weekend al op de mat.

Het mediaoffensief tegen dit ‘complottijdschrift’ duurt onverminderd voort. De Reclame Code Commissie boog zich donderdag over de ‘vele tientallen klachten’ die zouden zijn binnenkomen over het blad. Een woordvoerster zei dat er naar aanleiding van een reclamespotje ‘in zeer korte tijd opvallend veel klachten’ waren binnengekomen. Binnen twee weken doet de klachtencommissie uitspraak, weet De Telegraaf. De STER liet eerder al weten geen reden te zien om de spotjes te weren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Eind vorige maande haalde D66-minister Kajsa Ollongren zich de woede van veel mensen op de hals door te zeggen dat het tijdschrift naast de Fabeltjeskrant hoort te liggen.

Dat Gezond Verstand als warme broodjes over de toonbank vliegt, kunnen veel overheidsgezinde burgers maar moeilijk verkroppen. Sommigen gaan zelfs zover dat ze winkelmedewerkers bedreigen en agressief gedrag vertonen, blijkt uit berichten op social media.

Telefonische bedreigingen

Frank de Greef schrijft dat hij in de Bruna – ‘ik zeg niet welk filiaal in welke stad’ – een medewerkster vroeg of ze het blad op voorraad hadden. “Ze keek om zich heen om zeker te weten dat niemand haar kon horen en fluisterde me toe dat ‘ze’ al telefonische bedreigingen hadden gekregen in verband met het blad. Als ze het in de winkel zouden leggen, zouden de ruiten aan diggelen gaan.”

“Wat is er van de vrijheid van meningsuiting geworden?” verzuchtte ze. De Greef had overigens geluk: Gezond Verstand lag in de schappen.

4.8 66 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

118 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dabiel kamp sieger
dabiel kamp sieger
3 jaren geleden

DENKT U MENSEN DAT HET GEZOND VERSTAND BIJ DE OVERHEID TE VINDEN IS NA HA HA HA DAT IS ECHT IETS VOOR MENEER DEN UIL

Thomas
Thomas
3 jaren geleden

Zie je nu hoe de links geïndoctrineerde zich gedragen als terroristen als zij hun zin niet krijgen en dan maar roepen dat het gevaar van de ‘ complot denkers ‘ wakkere geïnformeerde mensen komt , hoezo polariseren ?.
Dit gedrag van de angsthazen die elk kleine beetje verstand wat ze nog hadden kompleet hebben uitgeschakeld en zich laten leiden door de haat campagnes van de msm en onze zo bejubelde overheid .
Zijn wij dan nog de enigste die nog nadenken .Van veel mensen die je probeerd wakker te schudden hoor ik vaak ” maar wat kunnen wij eraan doen” alles verspreid het woord over deze hoax plant een zaadje we zien duidelijk dat onze ‘ betrouwbare’ overheid de hele tijd niets anders doet .
Ik mis ook de commentaren binnen de politiek onze volksvertegenwoordigers ? Uitzonderingen daargelaten .
De grote massa loopt nog steeds als zombies rond en zullen dat waarschijnlijk in de toekomst ook zo blijven ,daar moet je ook niets van verwachten die laten zich als makke schapen naar het slachthuis brengen en denken dan ook nog dat het een uitje wordt ,of naar een heropvoedings kamp dat kan natuurlijk ook.
Ik ben m,n hele leven gedacht in een beschaafd land te wonen , maar van die beschaving is niet veel meer over.
Waar blijven de Freek de Jonge,s
vroeger als er onrecht of als er van mensenrechten schending sprake is stonden ze boven op de barricades en nu oorverdovend stil een droevig moment voor onze maatschappij.
Blijf gezond en strijdvaardig en vooral positief.
Mvg Thomas

Rick
Rick
3 jaren geleden

Vreemd want er staat geen verkeerd woord in dat blad, of zou het betaald worden door de overheid om te dreigen?

Johannes
Johannes
3 jaren geleden

55 jaar terug kreeg ik een visioen wat nu allemaal aan het uitkomen is. Er zal veel op ons afkomen

Back to top button
118
0
We lezen graag je reactie!x