Homepagina » Binnenland » Bruna bedreigd om ‘complotblad’ Gezond Verstand: ‘Ruiten gaan aan diggelen’
gezond verstand
Foto: Twitter/Stichting Gezond Verstand

Bruna bedreigd om ‘complotblad’ Gezond Verstand: ‘Ruiten gaan aan diggelen’

Sinds woensdag ligt het derde nummer van het blad Gezond Verstand in de winkels. Bij abonnementshouders plofte het afgelopen weekend al op de mat.

Het mediaoffensief tegen dit ‘complottijdschrift’ duurt onverminderd voort. De Reclame Code Commissie boog zich donderdag over de ‘vele tientallen klachten’ die zouden zijn binnenkomen over het blad. Een woordvoerster zei dat er naar aanleiding van een reclamespotje ‘in zeer korte tijd opvallend veel klachten’ waren binnengekomen. Binnen twee weken doet de klachtencommissie uitspraak, weet De Telegraaf. De STER liet eerder al weten geen reden te zien om de spotjes te weren.

Eind vorige maande haalde D66-minister Kajsa Ollongren zich de woede van veel mensen op de hals door te zeggen dat het tijdschrift naast de Fabeltjeskrant hoort te liggen.

Dat Gezond Verstand als warme broodjes over de toonbank vliegt, kunnen veel overheidsgezinde burgers maar moeilijk verkroppen. Sommigen gaan zelfs zover dat ze winkelmedewerkers bedreigen en agressief gedrag vertonen, blijkt uit berichten op social media.

Telefonische bedreigingen

Frank de Greef schrijft dat hij in de Bruna – ‘ik zeg niet welk filiaal in welke stad’ – een medewerkster vroeg of ze het blad op voorraad hadden. “Ze keek om zich heen om zeker te weten dat niemand haar kon horen en fluisterde me toe dat ‘ze’ al telefonische bedreigingen hadden gekregen in verband met het blad. Als ze het in de winkel zouden leggen, zouden de ruiten aan diggelen gaan.”

“Wat is er van de vrijheid van meningsuiting geworden?” verzuchtte ze. De Greef had overigens geluk: Gezond Verstand lag in de schappen.

4.8 65 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dabiel kamp sieger
dabiel kamp sieger
2 maanden geleden

DENKT U MENSEN DAT HET GEZOND VERSTAND BIJ DE OVERHEID TE VINDEN IS NA HA HA HA DAT IS ECHT IETS VOOR MENEER DEN UIL

walgelijk
walgelijk
Reactie op  dabiel kamp sieger
1 maand geleden

en Ollogren.

Thomas
Thomas
2 maanden geleden

Zie je nu hoe de links geïndoctrineerde zich gedragen als terroristen als zij hun zin niet krijgen en dan maar roepen dat het gevaar van de ‘ complot denkers ‘ wakkere geïnformeerde mensen komt , hoezo polariseren ?.
Dit gedrag van de angsthazen die elk kleine beetje verstand wat ze nog hadden kompleet hebben uitgeschakeld en zich laten leiden door de haat campagnes van de msm en onze zo bejubelde overheid .
Zijn wij dan nog de enigste die nog nadenken .Van veel mensen die je probeerd wakker te schudden hoor ik vaak ” maar wat kunnen wij eraan doen” alles verspreid het woord over deze hoax plant een zaadje we zien duidelijk dat onze ‘ betrouwbare’ overheid de hele tijd niets anders doet .
Ik mis ook de commentaren binnen de politiek onze volksvertegenwoordigers ? Uitzonderingen daargelaten .
De grote massa loopt nog steeds als zombies rond en zullen dat waarschijnlijk in de toekomst ook zo blijven ,daar moet je ook niets van verwachten die laten zich als makke schapen naar het slachthuis brengen en denken dan ook nog dat het een uitje wordt ,of naar een heropvoedings kamp dat kan natuurlijk ook.
Ik ben m,n hele leven gedacht in een beschaafd land te wonen , maar van die beschaving is niet veel meer over.
Waar blijven de Freek de Jonge,s
vroeger als er onrecht of als er van mensenrechten schending sprake is stonden ze boven op de barricades en nu oorverdovend stil een droevig moment voor onze maatschappij.
Blijf gezond en strijdvaardig en vooral positief.
Mvg Thomas

ikbenik
ikbenik
Reactie op  Thomas
2 maanden geleden

We worden vreselijk gemanipuleerd.. waarom is dit nieuws? in Peru is een burgeroorlog aan het ontstaan waarom lezen we daar compleet helemaal niets over??

Elly Langedijk
Elly Langedijk
Reactie op  Thomas
2 maanden geleden

AMEN

Hoge Noorden
Hoge Noorden
Reactie op  Thomas
2 maanden geleden

Agressief gedrag en bedreigingen om een tijdschrift en dat in een Bruna winkel. Op normaal klantniveau zou je dit niet verwachten. Volgens mij zit hier een organisatie achter.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Hoge Noorden
2 maanden geleden

Lijkt me inderdaad ook een false flag van de overheid zelf. Hebben ze al vaker gedaan. We kennen allemaal de beelden van die undercover wouten om rellen uit te lokken zodat daarna de me kan optreden.

Nanda
Nanda
Reactie op  Hoge Noorden
2 maanden geleden

Misschien schieten zij zichzelf in de voet door dit soort acties, nu er zoveel reuring over dit blad ontstaat worden heel veel mensen nieuwsgierig en willen weten wat er dan wel niet instaat.
Des te meer mensen het kopen hoe meer mensen de ogen open gaan en wakker worden.

wolfje168
wolfje168
Reactie op  Thomas
2 maanden geleden

Waar zijn de Freek de Jonge’s? Daar waar ze altijd zijn als de shit de fan raakt.

Rob
Rob
Reactie op  Thomas
2 maanden geleden

Het lijkt er soms wel op of terreurorganisaties als Antifa en BLM meer volgers hebben gekregen. Helaas zijn dat de ‘angstige slaven’ die meewerken met het fascistische overheidsbeleid en de propaganda van de MSM. Maar wat ze niet begrijpen is dat ze zelf meewerken aan de vernietiging van hun eigen toekomst als mens.

Rick
Rick
2 maanden geleden

Vreemd want er staat geen verkeerd woord in dat blad, of zou het betaald worden door de overheid om te dreigen?

Margie
Margie
Reactie op  Rick
2 maanden geleden

Influencers…

Alice
Alice
Reactie op  Rick
2 maanden geleden

Ook hier zal Soros wel achter zitten.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Rick
2 maanden geleden

Ik ben ervan overtuigd dat dit wordt gestuurd vanuit de overheid.
Want mensen die niet zijn geïnteresseerd halen hierover gewoon hun schouders op.
En de mondkapjesdragers zijn over het algemeen schaapjes die het lef hiervoor niet hebben. Daarnaast ligt er nog veel meer in de schappen waar mensen zich druk over zouden kunnen maken, maar dat gebeurt niet.

Touwens, ook veteranen en oud militairen worden onder druk gezet. Bij deze laat ik weten voor 100% achter onderstaande tekst te staan. Als veteraan heb ik ooit zorg gedragen voor vrede, veiligheid én vrijheid en zal ik nooit (!) mijn mond houden en iedereen die tegen deze dictatuur ingaat steunen!

Beste Dimitri, ik sta volledig achter je!

https://twitter.com/DimitriVistick/status/1327050818181337090

‘Wederom krijg ik commentaar, Dimitri je bent oud militair, veteraan! Onthou je van commentaar, ik heb een verrassing voor je, oud militairen of veteranen zijn patriotten. Dus fuck you, ik en velen met mij houden onze bek niet.’

EMBÉ
EMBÉ
Reactie op  Rick
2 maanden geleden

Ik denk idd dat de overheid betaalt dat is blijkbaar hun werkwijze. Kijk maar Pim Fortuyn is ook door een hitman vermoord. Volkert van de Graaff krijgt nu nog maandelijks zijn honorarium. Vóór elke obstakel hebben ze hun “troubleshooter” zo ook bij deze “probleem” hebben ze betaalde werknemers.

Johannes
Johannes
2 maanden geleden

55 jaar terug kreeg ik een visioen wat nu allemaal aan het uitkomen is. Er zal veel op ons afkomen

Ries
Ries
Reactie op  Johannes
2 maanden geleden

Johannes, als jij dezelfde visioenen hebt gehad die ik in 1993 had, wordt het inderdaad zeer heftig. Daarna zal het een heel stuk beter worden dan nu.

Ana
Ana
Reactie op  Ries
2 maanden geleden

Zou je iets specifieker kunnen zijn? Er zijn aan een aantal zaken vaker genoemd, zoals het puntensysteem, onteigening etc, maar als u daar een aanvulling op hebt zou dat zeer welkom zijn. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, is wel een passende uitdrukking lijkt mij,

Jan
Jan
Reactie op  Ana
2 maanden geleden

Het chippen van de mens wellicht.

Ana
Ana
Reactie op  Jan
2 maanden geleden

Ook dat is al bekend, sinds de start van de hele plandemie heb ik veel discriminerende plannen voorbij zien komen. Van kampen tot onderdrukking, van uitsluiting tot opsluiting, van dna aanpassing tot chips. Misschien is er nog meer ellendig nieuws te verwachten, dan hoor ik het graag. Nou ja, graag.

Jan
Jan
Reactie op  Ana
2 maanden geleden

Herrijzen Ottomaanse Rijk (Turkije)? Volgens Vrijland wordt Europa en delen van het Midden-Oosten straks onderworpen aan dat regime. Verwachting vanaf 2023.

Jan
Jan
Reactie op  Ana
2 maanden geleden

Er zijn ook mensen die beweren dat het kwaad tegen het jaar 4500 verdwenen is

Tetris
Tetris
Reactie op  Jan
2 maanden geleden

En zoiets durf jij met droge ogen neer te plempen.

Het staat er toch echt he 4500 (het is nu 2020).

Jan
Jan
Reactie op  Tetris
2 maanden geleden

Ik beweer dat niet. Andere mensen die een visioen hadden, beweerden dat.

Martin
Martin
Reactie op  Jan
1 maand geleden

Ja, waarzeggers die de Bijbel al lang aan de kant hebben geschoven. Wat ons werkelijk te wachten staat lezen we in het laatste Bijbelboek Openbaringen. Maar er is hoop; wie op God vertrouwd heeft niets te vrezen! Dat vertrouwen hebben we nodig in de strijd waarin we ons bevinden.

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  Johannes
2 maanden geleden

Had dat visioen wellicht de volgende verschijningsvorm?
Vanuit de ruimte op de aarde af, die geel en rood oplichtte, alsof in brand. Toen opeens een ‘explosie’ en door een donkergrijs wolkendek door vliegend kwam je op de aarde af, waar alles groen en blauw was, waar het vredig was?

Ik geloof dat velen een dergelijk ‘visioen hebben gehad in de jaren ’70 en ’80. Het is echter de vraag of het te maken heeft met de toen in ontwikkeling zijnde visuele technieken voor TV, zoals de MTV visuele diarree en computer simulaties die opkwamen. Het kan helaas zijn dat dergelijke ‘visioenen’ geimplanteerd zijn, en dan is het doel onduidelijk. Enerzijds om bevrijders te maken, anderzijds om als middel voor de rattenvanger van Hamelen te dienen.
Erg ingewikkeld, dat brein van ons.. Maar, wees blij dat we het gebruiken en niet zoals de schapen vullen met Idols en Postcodeloterij en NOSS onzin. Houzee!

S.C.F
S.C.F
2 maanden geleden

Dat krijg je als een D’666 Feeks genaamd Ollongkreng een blad dat ze zelf waarschijnlijk nog nooit gelezen heeft bewust DEMONISEERD. .

MEDIA = VIRUS

Peter
Peter
2 maanden geleden

Wie zou hier nu toch achter zitten ?

boorzalf
boorzalf
Reactie op  Peter
2 maanden geleden

Groen links (antifa) en de demonen van d666.

Maarten
Maarten
2 maanden geleden

Kristalnacht?

Maarten
Maarten
Reactie op  Maarten
2 maanden geleden

Toeval? Kristalnacht was in de nacht van 9 op 10 november 1938 en een georganiseerde misdaad.
nagenoeg dezelfde datum, maar dan 82 jaar later

Densie
Densie
Reactie op  Maarten
2 maanden geleden

the seasons have their way…no mortal can understand…

namaste

ineke
ineke
2 maanden geleden

wat een vreselijke toestand, in 40/45 was ook niet iedereen mee en toen was het een vijand van buiten de grenzen, nu is de regering als marionet van….. de vijand en dat is moeilijker te verkroppen

Jean-Marie
Jean-Marie
2 maanden geleden

Triest

Walter
Walter
2 maanden geleden

Ik volg Karel van Wolferen al jaren en weet dat deze man de waarheid spreekt, kijk alleen maar eens naar het onlangs uitgebrachte WHO rapport over de werkerlijke covid sterfte cijfers. Die liggen onder de 70 jaar op een percentage van 0,05 en totaal op een percentage van 0,23. Ik heb van Haga hierover benaderd die me antwoordde dat dit rapport bij hen bekend is. Reageer als je het wil hebben !

Yvette
Yvette
Reactie op  Walter
2 maanden geleden

Dat lijkt me een goed plan. Openbaar dit of veel delen. Gelukkig zijn er ook wakkere mensen in mijn omgeving.

Leon
Leon
Reactie op  Walter
2 maanden geleden

Ja graag het rapport. Vriendelijk bedankt.

x

Check Also

verkiezingen

RedTeam-lid pleit voor uitstel verkiezingen als coronacijfers niet fors dalen: ‘zeer ondemocratisch’

Als de besmettingscijfers niet snel fors omlaag ...

kaag

Felle kritiek op propagandafilm Sigrid Kaag: hier zie je de kloof tussen burger en politiek in 38 seconden

Zondag zond de VPRO de documentaire ‘Sigrid ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

117
0
We lezen graag je reactie!x