Homepagina » Buitenland » Topontmoeting tussen twee supermachten komt er. Maar wie bestuurt deze twee landen werkelijk?
Topontmoeting tussen twee supermachten komt er. Maar wie bestuurt deze twee landen werkelijk?

Topontmoeting tussen twee supermachten komt er. Maar wie bestuurt deze twee landen werkelijk?

De diepe staat van het militair-industrieel complex is doodsbang dat president Trump tijdens de aanstaande topontmoeting met zijn Russische ambtsgenoot Poetin een overeenkomst zal sluiten die een einde zal maken aan de demonisering van Rusland. Dat schrijft econoom en journalist Paul Craig Roberts.

Het demoniseren van Rusland beschermt immers het enorme budget van het militair-industrieel complex, stelt hij.

De angst uit zich in de vorm van redactionele commentaren die de diepe staat onlangs liet plaatsen in de Washington Post en de New York Times, twee spreekbuizen van de diepe staat.

Bol van de leugens

In beide artikelen wordt Trump ervan beschuldigd te buigen voor het Kremlin. Ze staan bol van de leugens en het is dan ook niet gek dat het grootste deel van de Amerikanen het vertrouwen in deze kranten heeft opgegeven, aldus Roberts.

De Washington Post schrijft: ‘De redenen voor de spanningen tussen de VS en Rusland zijn duidelijk. Rusland nam de Krim in, begon een oorlog in het oosten van Oekraïne, greep in om dictator Assad te redden, beïnvloedde de Amerikaanse presidentsverkiezingen, vergiftigde een voormalige inlichtingenofficier op Britse bodem en beïnvloedt ook in andere landen de verkiezingen.”

Alleen al deze ene paragraaf staat vol leugens, klinkt het. Roberts wijst erop dat er al veel boeken zijn geschreven over de manier waarop de CIA de Amerikaanse media infiltreert.

Toen hij in 1975 zelf werkzaam was als ambtenaar, kreeg hij naar eigen zeggen al te horen dat de Washington Post in handen van de CIA was.

Alle gerenommeerde journalisten

“En vergeet Udo Ulfkotte niet, een oud-redacteur van de Frankfurter Allgemeine Zeitung, die schreef dat alle gerenommeerde journalisten in Europa worden betaald door de CIA,” benadrukt Roberts.

Er werd al snel een campagne op poten gezet om de publicatie van de Engelstalige versie van zijn boek tegen te houden, voegt hij toe.

De New York Times waarschuwt in een redactioneel stuk dat Trump niet luistert naar zijn adviseurs en suggereert dat hij een bedreiging is voor de nationale veiligheid van de VS.

Dat doet denken aan John F. Kennedy, die niet luisterde naar de CIA en de stafchefs toen men Cuba wilde binnenvallen en atoombommen op de Sovjet-Unie wilde gooien.

Vijfde colonne

The Saker schrijft dat Poetin zich in een soortgelijke situatie bevindt. Hij wordt alleen niet onder druk gezet door het militair-industrieel complex, maar door de vijfde colonne, de rijke Russische elite.

Deze elites leggen Poetin beperkingen op die de Russische soevereiniteit bedreigen, aldus The Saker.

Journalist Chris Hedges schrijft verder: “Het probleem is niet Trump. Het probleem is het politieke systeem, dat gedomineerd wordt door de macht van grote bedrijven en waarin het Amerikaanse volk niet telt.”

Hedges vervolgt: “We leven nu in een land waarin dokters de gezondheid schaden, universiteiten kennis vernietigen, de pers informatie vernietigt, religie moralen vernietigt en banken de economie vernietigen.”

Foto: NatigKrolik Wikimedia Commons

[Paul Craig Roberts]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
onbekend
onbekend
2 jaren geleden

Het mensdom is de prooi en de vossen staan springensklaar. Dat zie je overal.

deze
deze
2 jaren geleden

worden we dus toch ” geoogst ” en opgevreten…
wat voor bel gaat er rinkelen bij de vlees willende ziel ?

weg met ons
weg met ons
2 jaren geleden

….en banken de economie vernietgen…

Je hoeft geen financieel-expert te zijn om te begrijpen dat het economische systeem heden ten dage door en door verrot gemaakt is door het systeem om te draaien i.p.v. centrale banken en aandelenbeurzen afhankelijk maken van de economie naar de economie afhankelijk maken van centrale banken en aandelenbeurzen. Dit is een heel zieke situatie en doet denken aan dealer – junk gedrag.

Had nimmer gehoord van Paul Craig Roberts, maar de man lijkt een helder observatievermogen te bezitten.

andré
andré
2 jaren geleden

best moedig om een “Judas” rol op te nemen in deze valse media wereld….maar er is no way back…

J.Oshuwah
J.Oshuwah
2 jaren geleden

De powers eens gegeven by the almighty god aan Salomo heeft in de handen van hen, die door het offeren van onschuldigge levens energie aan of via entiteiten, niet nader te noemen, dat weten te bemachtiggen waar voor een menselijk offer, geslacht in ruil voor kennis, in dit geval die aangaande reincarnatie wat een select groepje creaturen (onmenselijken) al sinds heel lang in staat stelt om macht gelden en power over hun eigen nalatenschsp te geven alsmede de bijbehoorende macht. Steeds weer, en in moeilijke tijden zijn ze er steeds weer, zij die alweer een tijdje, zelfde ziel, ander lichaam de wereld denken te kunnen beheersen die paden weten te vinden naar de juiste ziel in een nieuw (vaak in bloed lijn nog ook) lichaam. En dit alles onder controle van wie ? Ooit gehoord van de Jezuieten ? De black pope ? En wat vind u van het woord slacht offer, vaak gebruikt om iemand die in de strijd (wat we op aarde “oorlog” noemen) is gevallen. Aan wie word er dan geofferd. Ten gunste van wie word er G E S L A C H T ? ? Ooit van “der tull” society, de oculte grondlegger voor de ” holocaust “, die samen met andere loge’s, een overeenkomst sloten om met aan het hoofd o.a. Stalin, Mao Tsjin Toen, Hitler, churchill en rooseveld, ruim 100 miljoen slachtoffers in door talloze metaforen alsmede parameters te kunnen manipuleren hetzij voornamelijk via het z.g. “goede” geloof, Het BESCHAAFDE geloof, met ORDE (vooral dat) om zo dat waaraan we onze hedendaagse techniek te danken hebben te kunnen verkrijgen. Met behulp van (niet nader te noemen entiteiten) sloot deze zich zelf elite noemende onstervelijken een overeenkomst waarbij door het slachten van menselijke offers in ruil daaarvoor kennis aangaande de ons nog net niet overneemende technieek die dat wat boveen aan een andere hierargie staat uiteindelijk ook nog ALLE macht zal geven. Hij zal ALLES doen om zijn schepper te schaden….Al zijnkinderen, waant DAT zijn wij, zal hij doen lijden, want daarmee raakt hij de goede god…….Het zal niet gaan dit keer. Dit keer niet.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  J.Oshuwah
2 jaren geleden

@J.Oshuwah,

Interessant wat u schrijft en van veel reeds meer gehoord, (o.a. Tull society, Black Pope, Jezuïeten etc.)

Indien u wat meer info heeft hierover, docu’s o.i.d. zou ik het op prijs stellen dat u wat info zou willen delen hier, of evt wat aanwijzingen geeft waarnaar te zoeken.

Bij voorbaat dank!!!

Gegroet,

Gladiator

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  J.Oshuwah
2 jaren geleden

LS…

De almachtige goede god bestaat niet. Wel een alles omvattende universele energie die ten goede of ten kwade kan worden aangewend door de oorspronkelijke mens. De entiteit die jij liever niet noemt is Jahweh. Een buitenaards bloeddorstig, jaloers, pedofiel en wraakzuchtig monster die door het Joden en Christendom valselijk wordt gepromoot als de goede god. I would say: F#ck him !

x

Check Also

coronawet

Coronawet: ‘Er is niks verloren, onze democratie was allang morsdood’

De coronawet van het kabinet is ook ...

bosma

Bosma: ‘Ik en miljoenen Nederlanders willen af van de NPO’

De gemiddelde Nederlander kijkt steeds minder tv ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

7
0
We lezen graag je reactie!x