Homepagina » Buitenland » Topontmoeting tussen twee supermachten komt er. Maar wie bestuurt deze twee landen werkelijk?
Topontmoeting tussen twee supermachten komt er. Maar wie bestuurt deze twee landen werkelijk?

Topontmoeting tussen twee supermachten komt er. Maar wie bestuurt deze twee landen werkelijk?

De diepe staat van het militair-industrieel complex is doodsbang dat president Trump tijdens de aanstaande topontmoeting met zijn Russische ambtsgenoot Poetin een overeenkomst zal sluiten die een einde zal maken aan de demonisering van Rusland. Dat schrijft econoom en journalist Paul Craig Roberts.

Het demoniseren van Rusland beschermt immers het enorme budget van het militair-industrieel complex, stelt hij.

De angst uit zich in de vorm van redactionele commentaren die de diepe staat onlangs liet plaatsen in de Washington Post en de New York Times, twee spreekbuizen van de diepe staat.

Bol van de leugens

In beide artikelen wordt Trump ervan beschuldigd te buigen voor het Kremlin. Ze staan bol van de leugens en het is dan ook niet gek dat het grootste deel van de Amerikanen het vertrouwen in deze kranten heeft opgegeven, aldus Roberts.

De Washington Post schrijft: ‘De redenen voor de spanningen tussen de VS en Rusland zijn duidelijk. Rusland nam de Krim in, begon een oorlog in het oosten van Oekraïne, greep in om dictator Assad te redden, beïnvloedde de Amerikaanse presidentsverkiezingen, vergiftigde een voormalige inlichtingenofficier op Britse bodem en beïnvloedt ook in andere landen de verkiezingen.”

Alleen al deze ene paragraaf staat vol leugens, klinkt het. Roberts wijst erop dat er al veel boeken zijn geschreven over de manier waarop de CIA de Amerikaanse media infiltreert.

Toen hij in 1975 zelf werkzaam was als ambtenaar, kreeg hij naar eigen zeggen al te horen dat de Washington Post in handen van de CIA was.

Alle gerenommeerde journalisten

“En vergeet Udo Ulfkotte niet, een oud-redacteur van de Frankfurter Allgemeine Zeitung, die schreef dat alle gerenommeerde journalisten in Europa worden betaald door de CIA,” benadrukt Roberts.

Er werd al snel een campagne op poten gezet om de publicatie van de Engelstalige versie van zijn boek tegen te houden, voegt hij toe.

De New York Times waarschuwt in een redactioneel stuk dat Trump niet luistert naar zijn adviseurs en suggereert dat hij een bedreiging is voor de nationale veiligheid van de VS.

Dat doet denken aan John F. Kennedy, die niet luisterde naar de CIA en de stafchefs toen men Cuba wilde binnenvallen en atoombommen op de Sovjet-Unie wilde gooien.

Vijfde colonne

The Saker schrijft dat Poetin zich in een soortgelijke situatie bevindt. Hij wordt alleen niet onder druk gezet door het militair-industrieel complex, maar door de vijfde colonne, de rijke Russische elite.

Deze elites leggen Poetin beperkingen op die de Russische soevereiniteit bedreigen, aldus The Saker.

Journalist Chris Hedges schrijft verder: “Het probleem is niet Trump. Het probleem is het politieke systeem, dat gedomineerd wordt door de macht van grote bedrijven en waarin het Amerikaanse volk niet telt.”

Hedges vervolgt: “We leven nu in een land waarin dokters de gezondheid schaden, universiteiten kennis vernietigen, de pers informatie vernietigt, religie moralen vernietigt en banken de economie vernietigen.”

Foto: NatigKrolik Wikimedia Commons

[Paul Craig Roberts]


Vind je dit artikel interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

7 reacties

 1. Het mensdom is de prooi en de vossen staan springensklaar. Dat zie je overal.

  13 likes
 2. De powers eens gegeven by the almighty god aan Salomo heeft in de handen van hen, die door het offeren van onschuldigge levens energie aan of via entiteiten, niet nader te noemen, dat weten te bemachtiggen waar voor een menselijk offer, geslacht in ruil voor kennis, in dit geval die aangaande reincarnatie wat een select groepje creaturen (onmenselijken) al sinds heel lang in staat stelt om macht gelden en power over hun eigen nalatenschsp te geven alsmede de bijbehoorende macht. Steeds weer, en in moeilijke tijden zijn ze er steeds weer, zij die alweer een tijdje, zelfde ziel, ander lichaam de wereld denken te kunnen beheersen die paden weten te vinden naar de juiste ziel in een nieuw (vaak in bloed lijn nog ook) lichaam. En dit alles onder controle van wie ? Ooit gehoord van de Jezuieten ? De black pope ? En wat vind u van het woord slacht offer, vaak gebruikt om iemand die in de strijd (wat we op aarde “oorlog” noemen) is gevallen. Aan wie word er dan geofferd. Ten gunste van wie word er G E S L A C H T ? ? Ooit van “der tull” society, de oculte grondlegger voor de ” holocaust “, die samen met andere loge’s, een overeenkomst sloten om met aan het hoofd o.a. Stalin, Mao Tsjin Toen, Hitler, churchill en rooseveld, ruim 100 miljoen slachtoffers in door talloze metaforen alsmede parameters te kunnen manipuleren hetzij voornamelijk via het z.g. “goede” geloof, Het BESCHAAFDE geloof, met ORDE (vooral dat) om zo dat waaraan we onze hedendaagse techniek te danken hebben te kunnen verkrijgen. Met behulp van (niet nader te noemen entiteiten) sloot deze zich zelf elite noemende onstervelijken een overeenkomst waarbij door het slachten van menselijke offers in ruil daaarvoor kennis aangaande de ons nog net niet overneemende technieek die dat wat boveen aan een andere hierargie staat uiteindelijk ook nog ALLE macht zal geven. Hij zal ALLES doen om zijn schepper te schaden….Al zijnkinderen, waant DAT zijn wij, zal hij doen lijden, want daarmee raakt hij de goede god…….Het zal niet gaan dit keer. Dit keer niet.

  2 likes
  • @J.Oshuwah,

   Interessant wat u schrijft en van veel reeds meer gehoord, (o.a. Tull society, Black Pope, Jezuïeten etc.)

   Indien u wat meer info heeft hierover, docu’s o.i.d. zou ik het op prijs stellen dat u wat info zou willen delen hier, of evt wat aanwijzingen geeft waarnaar te zoeken.

   Bij voorbaat dank!!!

   Gegroet,

   Gladiator

   4 likes
  • Caesar Lion Cachet

   LS…

   De almachtige goede god bestaat niet. Wel een alles omvattende universele energie die ten goede of ten kwade kan worden aangewend door de oorspronkelijke mens. De entiteit die jij liever niet noemt is Jahweh. Een buitenaards bloeddorstig, jaloers, pedofiel en wraakzuchtig monster die door het Joden en Christendom valselijk wordt gepromoot als de goede god. I would say: F#ck him !

   0 likes
 3. ….en banken de economie vernietgen…

  Je hoeft geen financieel-expert te zijn om te begrijpen dat het economische systeem heden ten dage door en door verrot gemaakt is door het systeem om te draaien i.p.v. centrale banken en aandelenbeurzen afhankelijk maken van de economie naar de economie afhankelijk maken van centrale banken en aandelenbeurzen. Dit is een heel zieke situatie en doet denken aan dealer – junk gedrag.

  Had nimmer gehoord van Paul Craig Roberts, maar de man lijkt een helder observatievermogen te bezitten.

  3 likes
 4. worden we dus toch ” geoogst ” en opgevreten…
  wat voor bel gaat er rinkelen bij de vlees willende ziel ?

  2 likes
 5. best moedig om een “Judas” rol op te nemen in deze valse media wereld….maar er is no way back…

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Advocatenteam 9/11-verdachten geïnfiltreerd door CIA. Grootste strafzaak in Amerikaanse historie krijgt bizarre wending

Advocatenteam 9/11-verdachten geïnfiltreerd door CIA. Grootste strafzaak in Amerikaanse historie krijgt bizarre wending

Het wordt de grootste strafzaak in de ...

Voormalig CIA-agent onthult in deze video wat de Russische hoax, zaak Epstein en coup tegen Trump met elkaar te maken hebben

Voormalig CIA-agent onthult in deze video wat de Russische hoax, zaak Epstein en coup tegen Trump met elkaar te maken hebben

Voormalig CIA-agent en klokkenluider Kevin Shipp zegt ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.