BuitenlandGreat Reset

De dystopische Great Reset: het terugdringen van de bevolking

Help anderen door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Great Reset, de Vierde Industriële Revolutie, de Grote Ontwaking en kunstmatige intelligentie. Dat zijn de echte thema’s die het sociaal-politieke, culturele en ideologische landschap in 2020 vormgeven, schrijft hoofdredacteur van Fort Russ News Joaquin Flores.

Steeds meer critici begrijpen dat de lockdowns en quarantainemaatregelen ons sturen richting een Great Reset – een grote reset – die staat voor massale slavernij, het terugdringen van de bevolking en collectieve straf.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Nu de mensheid onderworpen dreigt te worden aan een lockdown-regime, is er iets wat we moeten weten over gevangenen en de Grote Ontwaking. De Grote Ontwaking laat ons zien hoe mensen reageren op gevangenschap. Net zoals bij blinden het reukvermogen en het gehoor zeer sterk zijn ontwikkeld, ontstaat er bij iemand die fysiek gevangen wordt gehouden een spirituele vrijheid. Dit noemen we de ontwaking. Ergo: hoe meer mensen in lockdown moeten, hoe meer er zullen ontwaken.

Het censureren van feiten

Afgelopen maand werd de vader van de Britse premier Boris Johnson, Stanley Johnson, voor de tweede keer in het openbaar betrapt zonder mondkapje. Weet hij niet dat er een ‘zeer ernstige pandemie’ heerst? Of weet hij iets wat de rest van de wereld niet weet? Stanley Johnson is de auteur van The Virus, een dystopische roman die heel erg doet denken aan de situatie waar we ons momenteel in bevinden. In The Virus is er een verraderlijke elite die met behulp van een virus de bevolkingsgroei aan banden wil leggen. Dit sluit goed aan op Agenda 21/2030 van de VN en de plannen van Bill Gates, zegt Flores.

Is hier sprake van toeval of niet? De groep die zegt dat dit geen toeval is, wordt op grote schaal gecensureerd door de social media en de andere groep krijgt in de media alle ruimte om haar standpunt te verdedigen. Critici worden weggezet als ‘ontkenners’ of ‘extreemrechtse complotdenkers’.

Dezelfde overheden die ons voorlogen over de oorlogen in Irak en Vietnam, en daar miljoenen onschuldige mensen hebben vermoord, beweren nu dat we thuis moeten blijven om corona samen onder controle te krijgen. De elites proberen hun doelen niet langer te bereiken door middel van oorlogvoering omdat een nucleaire holocaust ook hun eigen leefomgeving zou verwoesten, aldus Flores. “Johnson weet dit en spreekt zich hier expliciet over uit.”

Het ideologische staatsapparaat

Hij legt uit dat er decennialang toegewerkt is naar ‘het nieuwe normaal’. Het ideologische staatsapparaat begon eind jaren zeventig te muteren en te absorberen, en projecteerde vervolgens dezelfde vorm van radicalisme terug op de samenleving waarmee het oude staatsapparaat werd geconfronteerd. Het nieuwe staatsapparaat bracht ons de cult van politieke correctheid.

Het is een vorm van ideologisch autoritarisme waarbij slavernij en zelfkastijding deugdsignalen zijn. Deze culturele verschuiving richting publieke geseling maakte het mogelijk dat lockdown, quarantaine en het dragen van een mondkapje nu deugdsignalen zijn. Zonder deze veranderingen had dit nieuwe normaal nooit geboren kunnen worden.

[Strategic Culture Foundation]

4.5 48 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eelke Piers
Eelke Piers
3 jaren geleden

Het mooie van de vaccinatie is dat je slaaf bent en je je daar erg gelukkig bij zult voelen.

rop
rop
3 jaren geleden

Dat het een psychologische oorlog voering, dat is mij al heel lang bekend, het is gebaseerd op Angst, daarmee hebben ze een hele grote troefkaart in handen, alleen met angst kunnen ze de bevolking manipuleren, zolang de mensen al bestaan hebben ze dat al gedaan, het begon al met een geloof met religie, deze was ook altijd op een Angst gebaseerd van de hemel en hel, zolang mensen angstig blijven voor een
Een of ander Macht, zal deze de mensheid altijd zo weten te beïnvloeden, dat deze machten altijd worden gelooft, in deze tijd is het heel complex, en de vele soorten angsten die er zijn, ze hebben heel veel gezichten, zolang mensen angstig zijn, kunnen ze woorden van voor en tegen elkaar gebruiken, en men heeft genoeg argumenten, elk argument vooral als men elkaar bestrijd met verschillende filosofieën [gedachten] , over hoe en wat, hoe men denkt over een onderwerp, of het een ziekte is of over de dood ,die zo en zo al voor vele meeste mensen al Angstig is, zit er altijd een Angst in verborgen, in deze nu heersende tijd is dat corona, alles wat men doet, elk handeling elk ingreep, elk maatregel, is nu doordrenkt van Angst, en dat maakt mensen ondergeschikt en gehoorzaam.

doornbos
doornbos
3 jaren geleden

En de meute? Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz….

AlbertV
AlbertV
3 jaren geleden

Een goede vriend die ik zojuist aan de lijn had vertelde dat, tot zijn blije verassing, in een super in het drukke Hoofddorp veel mensen zonder muilkorfje hun winkelwagentje aan het volladen waren, terwijl kort daarvóór het nog wemelde van volk met mondkapjes en angstige ogen daarboven.
Zou er iets aan het schuiven zijn?

Back to top button
43
0
We lezen graag je reactie!x