Homepagina » Buitenland » De dystopische Great Reset: het terugdringen van de bevolking
great reset
Foto: World Economic Forum CC BY 3.0

De dystopische Great Reset: het terugdringen van de bevolking

De Great Reset, de Vierde Industriële Revolutie, de Grote Ontwaking en kunstmatige intelligentie. Dat zijn de echte thema’s die het sociaal-politieke, culturele en ideologische landschap in 2020 vormgeven, schrijft hoofdredacteur van Fort Russ News Joaquin Flores.

Steeds meer critici begrijpen dat de lockdowns en quarantainemaatregelen ons sturen richting een Great Reset – een grote reset – die staat voor massale slavernij, het terugdringen van de bevolking en collectieve straf.

Nu de mensheid onderworpen dreigt te worden aan een lockdown-regime, is er iets wat we moeten weten over gevangenen en de Grote Ontwaking. De Grote Ontwaking laat ons zien hoe mensen reageren op gevangenschap. Net zoals bij blinden het reukvermogen en het gehoor zeer sterk zijn ontwikkeld, ontstaat er bij iemand die fysiek gevangen wordt gehouden een spirituele vrijheid. Dit noemen we de ontwaking. Ergo: hoe meer mensen in lockdown moeten, hoe meer er zullen ontwaken.

Het censureren van feiten

Afgelopen maand werd de vader van de Britse premier Boris Johnson, Stanley Johnson, voor de tweede keer in het openbaar betrapt zonder mondkapje. Weet hij niet dat er een ‘zeer ernstige pandemie’ heerst? Of weet hij iets wat de rest van de wereld niet weet? Stanley Johnson is de auteur van The Virus, een dystopische roman die heel erg doet denken aan de situatie waar we ons momenteel in bevinden. In The Virus is er een verraderlijke elite die met behulp van een virus de bevolkingsgroei aan banden wil leggen. Dit sluit goed aan op Agenda 21/2030 van de VN en de plannen van Bill Gates, zegt Flores.

Is hier sprake van toeval of niet? De groep die zegt dat dit geen toeval is, wordt op grote schaal gecensureerd door de social media en de andere groep krijgt in de media alle ruimte om haar standpunt te verdedigen. Critici worden weggezet als ‘ontkenners’ of ‘extreemrechtse complotdenkers’.

Dezelfde overheden die ons voorlogen over de oorlogen in Irak en Vietnam, en daar miljoenen onschuldige mensen hebben vermoord, beweren nu dat we thuis moeten blijven om corona samen onder controle te krijgen. De elites proberen hun doelen niet langer te bereiken door middel van oorlogvoering omdat een nucleaire holocaust ook hun eigen leefomgeving zou verwoesten, aldus Flores. “Johnson weet dit en spreekt zich hier expliciet over uit.”

Het ideologische staatsapparaat

Hij legt uit dat er decennialang toegewerkt is naar ‘het nieuwe normaal’. Het ideologische staatsapparaat begon eind jaren zeventig te muteren en te absorberen, en projecteerde vervolgens dezelfde vorm van radicalisme terug op de samenleving waarmee het oude staatsapparaat werd geconfronteerd. Het nieuwe staatsapparaat bracht ons de cult van politieke correctheid.

Het is een vorm van ideologisch autoritarisme waarbij slavernij en zelfkastijding deugdsignalen zijn. Deze culturele verschuiving richting publieke geseling maakte het mogelijk dat lockdown, quarantaine en het dragen van een mondkapje nu deugdsignalen zijn. Zonder deze veranderingen had dit nieuwe normaal nooit geboren kunnen worden.

[Strategic Culture Foundation]
4.5 48 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eelke Piers
Eelke Piers
5 maanden geleden

Het mooie van de vaccinatie is dat je slaaf bent en je je daar erg gelukkig bij zult voelen.

Ton
Ton
Reactie op  Eelke Piers
5 maanden geleden

Ja, dan mag je een bandje dragen aan je pols, en laten zien dat je bij degenen hoort die deugen…

AlbertV
AlbertV
Reactie op  Eelke Piers
5 maanden geleden

De blauwe pil dus. Er was nog iets met ‘n blauwe pil waar men heel gelukkig van zou worden.

Elvi
Elvi
Reactie op  Eelke Piers
5 maanden geleden

Nu nog een bandje en heel snel een chip…… Oooohhhh wat gelukkig ben je dan, dan mag je naar een festival, maar dan staat ondertussen ook precies vast hoe je je daar moet gedragen. En anders? Simpel, dan wordt je ook dat en alles wat je leuk vindt, afgenomen. Conclusie, je gaat je precies zo gedragen als ze van je verwachten. Alleen ben je dan niet zo gelukkig meer.

Matt
Matt
Reactie op  Elvi
5 maanden geleden

Het zal nog erger zijn want je beseft niet eens meer of je gelukkig of ongelukkig bent. Of je daar blij mee moet zijn? Zelfs dat besef is dan weg.

Margie
Margie
Reactie op  Matt
5 maanden geleden

Er is geen besef…

jur
jur
Reactie op  Elvi
5 maanden geleden

je vergeet nog een oorlog ertussen

Daan
Daan
Reactie op  Eelke Piers
5 maanden geleden

vergeet het sterrensysteem niet of je een brave voorbeeldig burger bent, kunnen ze showen op social media

Wim
Wim
Reactie op  Eelke Piers
5 maanden geleden

Yet our best trained, best educated, best equipped, best prepared troops refuse to fight. As a matter of fact, it’s safe to say that they would rather switch than fight
Past nu goed in deze tijd
Fight the power

rop
rop
5 maanden geleden

Dat het een psychologische oorlog voering, dat is mij al heel lang bekend, het is gebaseerd op Angst, daarmee hebben ze een hele grote troefkaart in handen, alleen met angst kunnen ze de bevolking manipuleren, zolang de mensen al bestaan hebben ze dat al gedaan, het begon al met een geloof met religie, deze was ook altijd op een Angst gebaseerd van de hemel en hel, zolang mensen angstig blijven voor een
Een of ander Macht, zal deze de mensheid altijd zo weten te beïnvloeden, dat deze machten altijd worden gelooft, in deze tijd is het heel complex, en de vele soorten angsten die er zijn, ze hebben heel veel gezichten, zolang mensen angstig zijn, kunnen ze woorden van voor en tegen elkaar gebruiken, en men heeft genoeg argumenten, elk argument vooral als men elkaar bestrijd met verschillende filosofieën [gedachten] , over hoe en wat, hoe men denkt over een onderwerp, of het een ziekte is of over de dood ,die zo en zo al voor vele meeste mensen al Angstig is, zit er altijd een Angst in verborgen, in deze nu heersende tijd is dat corona, alles wat men doet, elk handeling elk ingreep, elk maatregel, is nu doordrenkt van Angst, en dat maakt mensen ondergeschikt en gehoorzaam.

Margie
Margie
Reactie op  rop
5 maanden geleden

Angst bij de vuilnisbak naast de tv

doornbos
doornbos
5 maanden geleden

En de meute? Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz….

AlbertV
AlbertV
5 maanden geleden

Een goede vriend die ik zojuist aan de lijn had vertelde dat, tot zijn blije verassing, in een super in het drukke Hoofddorp veel mensen zonder muilkorfje hun winkelwagentje aan het volladen waren, terwijl kort daarvóór het nog wemelde van volk met mondkapjes en angstige ogen daarboven.
Zou er iets aan het schuiven zijn?

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
5 maanden geleden

Oh, wat -hadden- de complotdenkers, de aluhoedjes en wappies ongelijk en -waren- ze gek en -hadden- ze het bij het verkeerde eind.

Bezorgd
Bezorgd
Reactie op  Het leugentijdperk
5 maanden geleden

Ik zeg altijd,liever een aluhoedje dan een mondkapje want met dat hoedje kan ik nog gewoon adem halen.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
5 maanden geleden

En dan deze:

https://mobile.twitter.com/hoefgeest

Hoe de farmaceutische maffia miljoenen/miljarden mag binnenharken.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
5 maanden geleden

als AI de 4de industriële evolutie is zal deze voor ons zorgen.. akkers worden door drons en robots bewerkt, als ook het vee..
verwerking en distributie gaan zelfsturend net als zelf bestuurt de levering in jou koelkast het berijden doet een robokookkok.. etc…
dan kunnen 7 tot 8 miljard mensen genieten van de door hun in het verleden vervuilde wereld..
of deze schoon opruimen..
wat denk jij er gaat gebeuren…………..

Bas Norden
Bas Norden
Reactie op  :adrianus-johannes.
5 maanden geleden

Jij denkt nog veel te positief! Als je de inmiddels door hun zelf verwijderde reclamevideo van het World Economic Forum bekijkt maar ook leest wat hun plannen zijn, dan heb je in de toekomst geen eigendommen meer en wordt er geen vlees meer gegeten door het volk. In het begin zal er nog kweekvlees gegeten kunnen worden, dat is vlees dat in een laboratorium uit gekloonde cellen wordt gekweekt. Je ziet al jaren dat ze daar al naar toe werken. Steeds vaker reclame voor vegetarische producten en de promotie van een vegetarische of veganistische levensstijl. Daar is op zich niets mis mee, maar het moet een vrije keuze zijn en niet voor de zoveelste keer het milieu als reden gebruiken. Tijdens de coronacrisis breken op steeds meer slachterijen en vleesverwerkende bedrijven coronabesmettingen uit, dat is ook toevallig!
Ook groenten zal op dezelfde manier uit een laboratorium komen. Op Svalbard bevindt zich een kluis waarin zaden, cellen en DNA ligt opgeslagen van alle planten en dieren op de wereld. Of daar ook DNA ligt of komt te liggen van de hele wereldbevolking (via de PCR-testen) weet ik natuurlijk niet, wel ligt er DNA opgeslagen van bepaalde belangrijke mensen.

Het boerenland hebben ze nodig om vol te bouwen met heel veel kleine woningen omdat ze alle mensen uit probleemgebieden willen overbrengen naar gebieden waar er minder natuurlijke rampen zijn. Veel mensen bij elkaar in een vrij kleine ruimte zijn toevallig ook veel makkelijker controleerbaar.
De familie van Bill Gates is altijd al voor het actief omlaag brengen van de wereldbevolking geweest en promoten verplichte abortie, net als wat de Democratische Partij in Amerika wil invoeren, verplichte abortie bij vrouwen die zij niet capabel vinden om zich te mogen voortplanten: niet intelligent genoeg, niet rijk genoeg, verkeerde ideeën of niet gezond genoeg. Klinkt dit bekend? Er moet een superras komen, geen natuurlijke selectie meer. Aborteren zal mogelijk zijn zolang de baby nog niet geboren is, dus tot 9 maanden!
Voor degenen die denken dat zoiets belachelijks nooit zal gebeuren, in Californië zijn er al vrouwen uit minderheidsgroeperingen die verplicht een abortie hebben moeten ondergaan omdat zijn niet-capabel werden geacht om een kind op te voeden. Dit is de reden waarom Trump tegen abortie zou zijn. Maar hij is tegen deze soorten van abortie, niet tegen abortie na bijvoorbeeld een verkrachting.
De corona-adviseur (hij is arts) van Biden heeft van de week gezegd dat het leven na je 75ste geen waarde meer heeft voor de maatschappij.

Bill Gates zei dat de wereldbevolking met minimaal 30% verlaagd moet worden omdat we anders een tekort aan grondstoffen zouden krijgen hij verteld echter niet hoe dat zou moeten gebeuren. Maar aangezien dat binnen een relatief korte tijd zou moeten plaatsvinden, zal dat dus aktief moeten gebeuren. De coronacrisis zal ook bijdragen aan een veel hogere wereldsterfte direct of indirect het gevolg van de maatregelen.

Bas
Bas
Reactie op  Bas Norden
5 maanden geleden

Daarom te zijner tijd het verplichte vaccin. In GB beginnen ze op 1 december met vaccineren.

Bas Norden
Bas Norden
Reactie op  Bas
5 maanden geleden

De vaccins zullen sowieso verplicht gaan worden alleen pakken ze het per land anders aan omdat er culturele verschillen zijn. In landen waar ze minder snel opstandig zijn of er al een lichte dictatuur heerst, beginnen ze direct met verplicht vaccineren. Kijk maar naar Zuid-Amerikaanse landen en enkele landen in Azië. Daarom trekken ze er tot eind 2022 voor uit voordat ze iedereen gevaccineerd hebben. In de tussentijd maken ze het leven voor de weigeraars zo zwaar mogelijk dat ze uiteindelijk graag gevaccineerd zullen worden. Dan wordt het aantal dat onder dwang gevaccineerd moet worden kleiner.
Om hun doel te bereiken moet iedereen die niet tot hun clubje behoord gevaccineerd zijn. Ik denk dat de “puppets” zoals Rutte dat vergeten, als hun taak er op zit, krijgen ze ook gewoon dezelfde spuit in hun arm of ze worden geruimd.

Casper
Casper
5 maanden geleden

“You Are Either With Us, Or With the Terrorists” – 2001-09-21
Dat is dan nu, in de juiste context. Het was het moment, dat ik wakker werd. Niet dat ik die man wil plaatsen op een voetstuk waar hij niet thuishoort. De nieuwe wereld orde zal en gaat falen. In welk stadium in de tijd dat zal zijn, zal aan ons liggen. Vereniging is de enige manier.

Thoughtful
Thoughtful
5 maanden geleden

Ik denk dat ik maar gele davidsterren ga knippen met daarop ” niet gevaccineerd”
Misschien helpt een T-shirt met daarop de beruchte poort van Auswitch, met daarboven : “Impfung macht frei”
Ik ga het woord “elite” afschaffen, klinkt teveel als übermensch, voor mij is het van nu af aan “predator race”

Bricks
Bricks
Reactie op  Thoughtful
5 maanden geleden

Elite = parasieten

jenne aakster
jenne aakster
5 maanden geleden

Ach het zal ze niet lukken, het begon ooit met Valium tranquilizers, nu alcohol en cocaïne, ooit valse persoons ausweizen, zal weer gebeuren, ze blijven het proberen onder steeds andere noemers, ze hebben ons geloof weten op te lossen, waar door geen echte troost meer mogelijk, en ook geen echte éénheid, wens U allen sterkte toe !

Anita
Anita
Reactie op  jenne aakster
5 maanden geleden

Het is ze wel degelijk gelukt. De vaccinaties komen eraan, die uiteindelijk wel verplicht zijn. Dat is van tevoren allemaal afgesproken.

x

Check Also

de wit

Professor Bob de Wit: ‘De elite heeft maar één vijand en dat is een verenigd volk’

De elite heeft maar één vijand. Dat ...

de jonge

De Jonge bevestigt hier dat gevaccineerden anderen kunnen besmetten: ‘Wordt steeds maller’

De Tweede Kamer en minister Hugo de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

43
0
We lezen graag je reactie!x