Financieel

‘Brussel is net als de Scientologykerk’ (video)

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Europarlementariër en leider van de Britse Onafhankelijkheidspartij Nigel Farage heeft gezegd dat het niets uitmaakt wie de volgende Britse verkiezingen zal winnen omdat het land wordt ‘bestuurd vanuit Brussel’.

De welbekende boeman van Barroso en Van Rompuy vergeleek de eurocratie afgelopen maand nog met de Scientologykerk.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De partij van Farage wil de Europese Unie verlaten. De voorman is van mening dat er niet langer een nieuwe regering wordt gekozen, maar een nieuw bestuur. Uit recente peilingen blijkt dat UKIP te midden van de eurocrisis op steeds meer steun kan rekenen.

Vreemde sekte

“We worden niet bestuurd vanuit Westminster, maar vanuit Brussel,” legde Farage uit. “Het maakt geen verschil.” Hij voegde toe dat de drie grootste Britse partijen nauwelijks nog van elkaar verschillen en niet van plan zijn de relatie tussen Groot-Brittannië en Europa te veranderen.

Volgens Farage kan de eurozone in zijn huidige vorm ‘op geen enkele manier’ overleven en zou de exit van landen als Griekenland en Spanje een ‘bevrijding zijn in plaats van armageddon’.

“Terwijl de publieke opinie overal in Europa verandert vind ik het onbegrijpelijk dat men nog steeds niet bereid is toe te geven dat er wellicht iets schort aan het hele europroject,” aldus Farage. “Ik heb hier in Brussel sterk de indruk te worden omringd door leden van de Scientologykerk, een vreemde sekte, die zelfs nu het zo slecht gaat nog steeds blijven geloven. Ik ben verbaasd dat er nog niet meer wakker zijn geworden.”

Bron: BBC.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sipco
Sipco
11 jaren geleden

Nigel Farage heeft groot gelijk, en Rutte loopt er achteraan als een speels kindje.Het federale Europa met haar paleis in Brussel,is nu eenmaal het draaiboek wat achter de schermen is gemaakt.Om te walgen hoe “WIJ” als bevolking erin zijn geluisd.Tot de bevolking van Europa in opstand komt, en dan is Armagedon een feit.

Boddhi
Boddhi
11 jaren geleden

We geven langzaam maar zeker onze souvereigniteit en macht weg aan de niet-democratisch gekozen en geldverslindende EU maffia.

Eden
Eden
11 jaren geleden

Eerste video: (1:29) “Why do Britons think that pulling out of the European Union would leave them frankly with much more significance than for instance a Norway or a, or a… or an Iceland?”

Nou daar noem je eens een land!

activist
activist
11 jaren geleden

Ik ga binnenkort zelf maar een activisme groep maken all weet ik niet hoe, hehe!! Niemand doet het… Dus ga ik het maar doen. denk dat ik start met een twitter account. mensen zullen me vast een lachertje vinden.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x