Homepagina » Buitenland » Geschiedenis Tweede Wereldoorlog is bij elkaar gelogen. Deze ene brief is een gamechanger
Geschiedenis Tweede Wereldoorlog is bij elkaar gelogen. Deze ene brief is een gamechanger

Geschiedenis Tweede Wereldoorlog is bij elkaar gelogen. Deze ene brief is een gamechanger

David Irving is de beste historicus van de 20e eeuw. Dat stelt de Amerikaanse econoom, ex-onderminister en journalist Paul Craig Roberts op zijn website.

Zionisten maakten Irving kapot en organiseerden een lastercampagne tegen hem omdat hij een brief had geopenbaard van de voorganger van Hitler aan Winston Churchill, schrijft hij.

De brief was eigendom van een Amerikaanse uitgever die de publicatie ervan had weten te voorkomen.

Grootste banken

Oud-rijkskanselier Heinrich Brüning, die aan de nazi’s was ontsnapt en in Engeland woonachtig was, schreef aan Churchill dat twee belangrijke geldschieters van Hitler Joden waren die aan het hoofd stonden van twee van de grootste banken in Duitsland.

Eén van hen was een leider van de zionisten, valt te lezen in de brief.

De brief is authentiek en bestaat echt, maar omdat hij het document openbaar maakte werd Irving bestempeld als ‘antisemiet’ en ‘Holocaustontkenner’.

Irving deed gewoon zijn werk, aldus Roberts.

Nadrukkelijk verbood

Na 10 jaar onderzoek kon de historicus bovendien geen document vinden waaruit bleek dat Hitler persoonlijk verantwoordelijk was voor de Holocaust of ervan op de hoogte was.

Irving stuitte echter wel op officiële documenten waarin Hitler de uitroeiing van Joden nadrukkelijk verbood.

Dat Irving eerlijk is maakt hem nog geen Hitler-apologeet, stelt Roberts. Hij heeft nooit gezegd dat er geen Holocaust is geweest, alleen dat er binnen overheden en politiemachten bepaalde dingen gebeuren.

“Ik kan je met zekerheid zeggen dat er dingen zijn gebeurd tijdens de ambtstermijn van Reagan waar de president niet van op de hoogte was,” zegt hij.

Overwinnaars

“De geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog is incorrect,” benadrukt Roberts. “Ze is geschreven op een manier die de belangen van de overwinnaars dient.”

Nota bene Winston Churchill zei ooit: “Geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaars.”

Historici en zionisten hebben de beste historicus van deze tijd gedemoniseerd, concludeert Roberts.

“Het gebruik van geschiedenis als propaganda weerhoudt ons ervan te leren van geschiedenis. Om die reden blijven we dezelfde fouten maken,” besluit hij.

Foto: Spellcast Wikimedia Commons

[Paul Craig Roberts]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Herman de Graaf schreef:

  Wazig verhaal.
  Wie was Hitlers voorganger ?
  Waar is de brief ?

  16 likes
  • Gladiator schreef:

   @Herman de Graaf,

   Indien u gewoon een paar docu’s van David Irving bekijkt beste, dan bent u a) volledig op de hoogte en b) dan vind u het met zekerheid géén wazig verhaal meer.

   U kunt natuurlijk ook om het HELE WOII VERHAAL correct te leren kijken naar de 10 delige docu serie “Europa_The last Battle” welks wel een kleine 12-13 uurtjes van u al dan niet kostbare tijd in beslag neemt echter dan kunt u a) vervolgens op meepraten over de correcte geschiedenis van WOII én bespaard u zich in de toekomst minimaal een kleine 100 uur docu’s bekijken over dit thema daar deze genoemde docu alles omvat, in de juiste volgorde én volledig met documenten (de echte dan wel) onderbouwd door ‘s werelds TOP historici!!!

   En dit zijn noch overwinnaars noch verliezers, en dus geschiedschrijving zoals het hoort!!!!

   Gegroet,

   Gladiator

   31 likes
  • Hawks schreef:

   Hitlers voorganger was von Hindenburg, maar die is Duitsland blijven wonen (en is daar overlede).

   4 likes
  • peter snijder schreef:

   Rudolf Hess?

   2 likes
 • Bewust schreef:

  Hitler was de gebeten hond maar de Zionisten voerden hem de brokjes .
  Israël als land is Gods land , vandaar dat Satan op de loer ligt om de verheerlijking van de mens te voorkomen en hem te degraderen tot slaaf .
  Lees Openbaring 3 vers 9 . Zionisten zijn geen joden ! Daar is allang voor gewaarschuwd , maar door valse propaganda schuwen wij deze gedachte en blijven we in de waan van de allesomvattende leugen . De leugen regeert . Dat zien we volop . Wie de waarheid onthult moet het bekopen met de dood . In zio’n wereld leven wij .

  28 likes
 • PREDATOR schreef:

  Wij leven in een leugen…Die kan er nog wel bij over de twede wereld oorlog..

  5 likes
 • Maarten V schreef:

  Jawadde… Straks gaan ze hier nog beweren dat de tweede wereldoorlog (en de eerste wereldoorlog) nooit hebben plaatsgevonden. Wat een gedoe!

  Hitler was een door en door slecht mens. En hij haatte Joden en ergerde zich aan mensen met een verstandelijke handicap zo erg, dat hij ze naar de concentratiekampen stuurde om ze uit te roeien om zo de perfecte Arische (Duitse) ras te laten heersen over de wereld. Als hij in deze tijd zou geboren zijn dan zou hij zich afzetten aan de moslims etc… dat is zeker. Hij was een door en door slecht mens. Een racist, een narcist, een egoïst… kortom een wraakzuchtig arrogant persoon waar Trump een lachtertje mee vergeleken is.

  5 likes
  • Gladiator schreef:

   @Maarten V,

   Beste, doe uzelf nu eens een plezier en bekijk de docu serie “Europa_The Last Battle” en kom daarna pas weer met commentaar over WOII, want wat u er nu alweer uitblaat is ook wel zo ongelooflijk vooringenomen.

   Oorlog maakt van iedereen een slecht mens en o.a. in genoemde 10 delige docu komt alles aan bod en zelfs tot en met de verschrikkelijke onzinnige migranten golven toe.

   Ik meende ook veel over WOII te weten echter dit bleek in vele gevallen toch eventjes HELEMAAL ANDERS!!!

   Gegroet,

   Gladiator
   Ps En ik weet dat dit een kleine 12,5 uur duurt echter het bespaard daarna minstens 100 uur aan info bij elkaar zoeken en dit is ook nog eens in de juiste volgorde gezet.

   Deze docu krijgt overigens mega goede recensies en wordt dagelijks aangevallen!!

   7 likes
 • Typhoon schreef:

  Hmm bewijs komt eindelijk 1 voor 1 tevoorschijn..!

  Uiteindelijk zullen die zionisten en FANATEN ervan opgespoord worden en geelimineerd.
  Ondanks hun schuilplaats!

  10 likes
 • Winston schreef:

  We blijven dezelfde fouten maken omdat we mensen zijn.

  9 likes
 • Azraël schreef:

  @Bewust….het is juist jahweh die de verheerlijking van de mens probeert te voorkomen en de mens tot slaaf maakt…wij mochten geen kennis, geen trots. Slavernij word bemoedigd in de bijbel evenals incest en kindermoord.

  Neem 3 dingen in gedachten die je zou doen als je God was….realiseer je dan dat je een God aanbid die die 3 dingen waarschijnlijk nooit gedaan heeft.

  5 likes
  • Bewust schreef:

   Interessante gedachtengang , waarbij je in de voetsporen treedt van Blavatsky . In het OT heb je God en de Heere God , de boosaardige en de goede . De een wil ons vernietigen en de ander ons behoeden . Ik ben onvoldoende thuis in deze materie , die bovendien opzettelijk ondoorgrondelijk is , om hierover met recht te kunnen spreken . Maar je zou wel eens gelijk kunnen hebben . Desalniettemin hou ik God hoog .Als Jezus spreekt van mijn vader , dan denk ik toch dat dat Jahweh is , of niet ?????? Voor een avondvullend gesprek hou ik me aanbevolen , maar daar is deze site niet voor bedoeld .

   4 likes
 • ekseegese schreef:

  10 Mei 1940 : Nederland was alles behalve neutraal. Alles is gelogen van A tot Z

  https://debataafschecourant.wordpress.com/2018/05/15/10-mei-1940-nederland-was-niet-neutraal/

  Aanslag op Hitler mislukt. Wilhelmina kon haar geluk niet op.

  https://gerard1945.wordpress.com/2015/09/26/koningin-wilhelmina-en-haar-regering-konden-hun-geluk-niet-op/

  Ascher en Cohen. Altijd nog namen van invloedrijken in den lande :

  Op 7 november 1947 werden Abraham Asscher – de overgrootvader van PVDA-voorman Lodewijk Asscher en David Cohen gearresteerd omdat zij tijdens de bezetting, als voorzitters van de Joodse Raad, medewerking hadden verleend aan de massa-deportatie van Nederlandse Joden.

  Hier het hele artikel :

  https://gerard1945.wordpress.com/category/jodenvervolging/

  Kijk gerust verder op de site van Gerard de Boer, de schellen zullen u van de ogen vallen.
  Alles begeleid met originele krantenknipsels uit de betreffende tijd.

  8 likes
 • Martin52 schreef:

  Wat een onzin.Nog even en Auschwitz word door Irving omschreven als een gewoon kamp.Irving is ee wazig figuur die zichzelf historicus noemt.In mijn ogen is het eeneen gevaarlijke fantast.

  2 likes
  • Gladiator schreef:

   @Martin52,

   Beste, mag ik vragen wat u al allemaal GEZIEN heeft van David Irving, de beste historicus aller tijden, in elk geval vwm betreft!!!

   Doe u zelf nu eens een plezier en bekijk eens een docu van hem en dan zou ik u Churchill’s War zeer kunnen aanbevelen.

   A) krijgt u dan een geheel andere en vooral juiste kijk op met name WOII en b) krijgt u te zien wie de echte criminelen waren in WOII.

   Kijk gewoon eens met “open mind”!!!

   Gegroet,

   Gladiator

   4 likes
  • duitinzakje schreef:

   @Martin:

   Wat Irving heeft gezegd weet ik niet maar er zijn meer mensen die zeggen dat A. een gewoon werkkamp was.

   http://rense.com/lets_stop_with_the_auschwitz_lies.htm.html

   Het lijkt mij heel gezond om eens open en eerlijk alle informatie over de kampen te bekijken. Het irriteert mij persoonlijk in hoge mate dat een deel van de geschiedenis niet kritisch mag worden bekeken en zelfs met het strafrecht wordt afgeschermd. Dat moeten wij, mensen die in staat zijn te denken, niet willen.

   In ieder geval is bekend dat gruwelpropaganda één van de wapens was die de geallieerden tegen Duitsland gebruikten. Zoiets als baby’s die door Sadam’s soldaten uit de couveuses werden gegooid of de gifgasaanvallen van Assad op zijn eigen bevolking.

   http://heretical.com/walendy/sdelmer.html

   http://www.ihr.org/jhr/v01/v01p-43_App.html

   Als wij iets willen leren van de geschiedenis dan moeten we wel het hele verhaal kennen, toch…?

   2 likes
   • Uitgeslapen schreef:

    Beste duitinhetzakje eerst wil ik je danken voor de links die je hebt geplaatst, toen ik vroeger op school zat werd er met geschiedenis echt de meest ongelofelijke onzin verteld, b.v. het aantal joden die om het leven gekomen waren varieerde bijna wekelijks dan waren het 6 miljoen, dan weer 10 miljoen enz enz.
    Dan de gruwel verhalen over marcherende Duitse soldaten met baby’s op de bajonetten of baby’s die tegen trein loco’s werden dood geslagen.
    De meest idiote verhalen kwamen voorbij die zonder blikken of blozen door zo’n leraar werden verteld en inderdaad, allemaal gore propaganda en nog steeds zijn er onwetende dwazen die het klakkeloos geloven en die troep voor waar aannemen.
    Gelukkig had ik een vader die toen al was uitgeslapen die mij o.a. over Irving vertelde.
    Ook had hij het vaak over een professor waarvan ik helaas de naam ben vergeten, ik weet alleen nog dat hij een Franse achternaam had maar het manuscript van Irving “Stierven er werkelijk zes miljoen” heeft op mij veel indruk gemaakt en deed mij realiseren dat er heel veel tweebenige fantasten op de wereld rondliepen en nog doen.
    Wat je zegt over Saddam is daar een voorbeeld van en zoals je waarschijnlijk weet is dat ook in syrie onlangs gebeurd met z.g.n gifaanvallen die zijn gemeld door de witte helmen wat ook een nep organisatie is gebleken.

    0 likes
 • deze schreef:

  wat is er n i e t aan elkaar gelogen, tot op de dag va NU ..
  Bizarre tijden .. kortom niets is veranderd al 2000 eeuwen maar daar komt nu de pas in, de haast in brussel groot… groter als ooit.. ze knijpen hem

  de enige waarheid is dat je de leugen omhelst als zijnde de waarheid waaruit de leugen is geboren..

  5 likes
 • HPS schreef:

  Er ZIJN toch filmpjes te zien van Hitler waar hij uithaalt naar de Joden? Of keek deze historicus alleen naar tekst?

  1 likes
  • Gladiator schreef:

   @HPS,

   Ook voor u beste,

   Bekijk eens eerst een docu van deze man, zal ook voor u zeer verhelderend zijn. En ik geef u reeds een schot voor de boeg.
   Indien de JODEN aan MIJ, cq DUITSLAND letterlijk in 1933 DE OORLOG hadden verklaart en me op deze manier deden boycotten dan denk ik dat ik precies hetzelfde had gedaan, echter dat is met zekerheid niet wat u nu zult denken, en dus vandaar dat ik zeg, bekijk een docu van David Irving!!!

   Ook voor u is zeer aan te bevelen de docu “Churchill’s War” en als u helemaal op de hoogte wilt zijn van de geschiedenis van WOII dan zal u niets anders overblijven dan de 10 delige docu serie “Europa_The Last Battle” te bekijken wat een investering kost van een kleine 12-13 uurtjes. Hiermee bespaard u minimaal 100 uur internetten en alles is door top historici in de juiste volgorde gezet en dit al vanaf ongeveer 1900!

   Indien u deze heeft AFGEKEKEN kunt u pas meepraten over dit thema!!!

   Dan begrijpt u ook volledig wat de oorzaak van de oorlogen was én wat hiervan het gevolg IS en dat is wat zich NU aan het afspelen is!!

   Gegroet,

   Gladiator

   4 likes
 • loek123 schreef:

  kijk de vraag is, die je niet mag vragen, slim want het is verboden om er over te praten,
  maar hoe kwam Duitsland aan Brandstof, van 1933 tot 1945 . als je dat weet of uit zoekt, weet je genoeg, maar praat er niet over, dus had de olie boycot ingevoerd en Duitsland was kaar in een paar maanden,
  standard oil in Ney York verdien idergeval veel er aan.
  ook motor leveranciers

  3 likes
  • Jwilms schreef:

   Synthetische olie vervaardigd uit steenkool en olie afkomstig uit landen als Tsjechië en bondgenoot Roemenië. De olieboycot van de geallieerden heeft wel degelijk geholpen om het aantal bruikbare voertuigen voor het Duitse leger sterk te beperken.

   0 likes
 • RayOfLight schreef:

  Tja geschiedenis is altijd door de overwinnaars geschreven. Ik twijfel niet dat de 2de wereld oorlog anders was dan dat ons in de geschiedenis boekjes/tablets wordt verteld. Wat er echt gebeurt is zal wel altijd een raadsel blijven. Wanneer je echter zoiets zegt wordt je al heel snel als nazi afgeschilderd. Natuurlijk vond er genocide plaats en niemand ontkent dit. Juist als mensen ‘vraagstellingen’ associeeren met politieke ideologieen komen er problemen.

  3 likes
 • rob burgerhout schreef:

  Mijn naam is Rob jaren geleden maakte ik opmerkingen over “in de macht van” producenten producten ,media in een opvatting schadelijk te zijn.Hoewel ik niet al te braaf ben is er een dus gerede te rechtvaardigen opsporingsbevoegdheid maaaaaar MN recht op meningsuiting is omgezet in onrechtmatige vervolging op me door……….dus .Los of niet hiervan CocaCola is me verteld een van origine cocaiene bevattende fris drank van……maakt de fabrieks arbeider hoogs produktief en als verslaafd een slaaf van………zijn ze me in de supermarkt gaan stalcen met t …….produkt. Soort gelijk met Red Bull (ongeveer) en dan nog de nieuwe volksheld die …….ze aanstellen .Pffff ,dit jaar geen Max Verstappen voor mij , ik laat t me niet bepalen .Toe maar dan maar liever Jezus Christus.

  2 likes
 • Jean Kraft schreef:

  Rara hoe kan dat, dat David Irving openlijk antisemitisch is geworden?! Kijk op zijn site of op YouTube en er gaat een wereld open voor de historische waarheidzoeker. Ernst Zündel, Faurrisson, Rassinier, David Cole, Paul Eisen, Gilad Atzmon, om er een paar te noemen, helden der mensheid, zeker als ze joods zijn.

  2 likes
 • Dirtylaundry schreef:

  Als je de tweede wereldoorlog wil begrijpen en hitler moet je kijken naar hitler 10jaar voor de oorlog en naar Mussolini en je ziet dat hitler precies op de zelfde manier aan de macht is gekomen.

  1 likes
 • Pjotr schreef:

  Het is al ruim 80 jaar bekend dat een aantal Joodse bankiers en industriëlen begin jaren dertig Hitler op verschillende manieren steunden.
  Juist om te voorkomen dat hij te ver zou gaan met zijn anti-semitische uitlatingen en bevelen. Het blijkt niet te hebben geholpen.

  1 likes
 • Jean Kraft schreef:

  Nog even en het Revisionisme zal een toevoeging zijn aan de officiële geschiedschrijving. We moeten alleen zekere machten weerstaan die al ruim 2000 jaar hun duistere invloed uitoefenen. David Irving verdient alle lof en steun.

  1 likes
 • Jean Kraft schreef:

  Europe – the last battle. Wie oren heeft die hore. Ongelofelijk hoe de leugen tot waarheid werd en wordt verheven. Er is hoop: steeds meer mensen worden wakker.

  1 likes
 • x

  Check Also

  merkel

  Ambassadeur vergelijkt Merkel met Hitler: ‘Zijn droom is uitgekomen!’

  De Maltese ambassadeur in Finland heeft de ...

  poetin

  Poetin haalt uit naar Westen: ‘Júllie werkten met hem samen, met Hitler’

  Het Europees Parlement heeft onlangs een resolutie ...

  >