Mens en Dier

Gideon van Meijeren ontmaskert ‘rioolratten’ van de mainstream media, te beginnen bij Hart van Nederland

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!

Toen FVD-voorman Thierry Baudet begin deze week in een podcast zei dat we volgens hem worden geregeerd door kwaadaardige reptielen, was het hek van de dam. Het establishment schoot in een kramp. Er werd zelfs gesproken over ‘antisemitische hondenfluitjes’.

FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren legde vervolgens tegenover de toegestroomde pers uit dat Baudet dit niet in de letterlijke zin van het woord bedoelde. Reptiel betekent in dit geval ‘verachtelijk wezen’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Verslaggever Merel Ek van Hart van Nederland vroeg Van Meijeren hoe het dan zit met andere woorden. Johan Derksen riep recentelijk op tot het liquideren van Baudet. Volgens haar kan liquideren ook ‘wegsturen’ betekenen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Tijd voor de tegenaanval

Dat bleek Ek zelf te hebben verzonnen. Intussen was het kwaad al geschied. Van Meijeren liet het er niet bij zitten en besloot Ek te confronteren met haar uitspraken. Voor de camera.

“Activisten die riooljournalistiek bedrijven, mogen niet langer wegkomen met hun leugens, desinformatie en fake news. Tijd voor de tegenaanval!” zegt hij heldhaftig. Ek wilde niet voor de camera reageren, maar gaf buiten beeld wel toe dat ze fout zat.

Het establishment schoot andermaal in een kramp. Opnieuw worden de antisemitische hondenfluitjes tevoorschijn getoverd. Zo zegt ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers: “Gideon van Meijeren heeft eerder een journalist-onderzoeker op de korrel genomen, die daarna ernstig bedreigd is. Nu blaast hij opnieuw op z’n hondenfluitje. Dit is bedreigend voor de veiligheid van journalisten, voor het vrije woord, voor onze democratie. Doodeng. Onacceptabel.”

Heel erg

Ook minister Hugo de Jonge was niet gecharmeerd. “Doelbewust intimiderend en ondermijnend. Puur vergif, dit,” twittert hij. Ironisch genoeg zei diezelfde De Jonge eind november vorig jaar in de Eerste Kamer ‘vrij goed, vrij precies per postcode, te weten’ waar de groep zit die tegen vaccineren is. Als klap op de vuurpijl blokkeerde hij Baudet op Twitter.

“Met draaiende camera binnenlopen. Tegenwoordig heel normaal voor journalisten, maar loop je met een draaiende camera binnen bij een journalist dan is het heel erg,” reageert journalist Joost Niemoller.

Interessant gedaan

Van Meijeren krijgt veel steun. “Geweldig wat hij doet: op rustige manier uitleggen dat het hoernalistiek is om via leugens een politicus te framen. Grappig ook dat journalisten dan niet op beeld willen verschijnen wanneer ze zelf voor ophef zorgen,” stelt topmodel Lonneke Engel.

Vastgoedondernemer Erik de Vlieger schrijft: “Dit is interessant gedaan van Gideon van Meijeren.”

4.8 136 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

157 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bep
Bep
1 jaar geleden

De humor van FVD vindt men erger dan de oversterfte niet onderzoeken en doorgaan met vaccineren ook nog met oude vaccines.

Marc
Marc
1 jaar geleden

Ratten, reptielen, kakkerlakken… Het wemelt van het ongedierte in den haag.

wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

‘Doelbewust intimiderend en ondermijnend’ zegt de onderwijzer. Hij kan het weten.

Miriam
Miriam
1 jaar geleden

Heerlijk man die Van Meijeren !!! Well done …. Pak ze maar aan die rioolratten

Back to top button
157
0
We lezen graag je reactie!x