Buitenaards

Buitenaards gezicht in noorderlicht?

Help mee door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een fotograaf was zeer verbaasd toen hij bij thuiskomst op één van zijn foto’s van het noorderlicht een buitenaards gezicht aantrof.

Landschapsfotograaf Iurie Belegurschi legde het tafereel vast boven het IJslandse schiereiland Reykjanes, even ten zuiden van hoofdstad Reykjavik.

Belegurschi bleef op 8 september jongstleden de hele nacht op om het noorderlicht te kunnen waarnemen. De lucht was die avond helder.

Mooiste fenomeen

“Ik kan niet met woorden omschrijven wat ik voel als ik het poollicht zie,” zei hij. “Het is in mijn ogen het mooiste fenomeen waar we getuige van kunnen zijn. Ik zou graag willen dat iedereen tenminste één keer in zijn of haar leven het noorderlicht mag aanschouwen.”

“Het buitenaardse gezicht viel me niet op toen ik de foto’s maakte, maar toen ik thuis kwam en ze op mijn computer bekeek kon ik mijn ogen niet geloven,” ging Belegurschi verder.

De 29-jarige Moldaviër maakte gebruik van een Canon 5D Mark III om het spektakel vast te leggen. Belegurschi verhuisde in 2006 naar IJsland vanwege zijn grootste passie: het noorderlicht.

Buitenaards gezicht in poollicht?

Hij wacht nu het zonnemaximum van 2013-2014 af om meer poollichtactiviteit te kunnen fotograferen, met of zonder buitenaardsen.

Bron: Dailymail.co.uk Foto: Caters News Agency

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
investigator
investigator
9 jaren geleden

people see what they want to see!

cc
cc
9 jaren geleden

Spooky face..

Jona
Jona
9 jaren geleden

[quote name=”investigator”]people see what they want to see![/quote]

True, en ze zien ook wat er te zien is.

ROYROY28
ROYROY28
9 jaren geleden

noordelicht
kijk zo snap ik waarom het daar mooi is
en kijk – kijk
zijn 2 opper wezens over onze aarde met overmacht – prometheus kan dat wel wezen hoor ? maar god ? zijn dat aliens ? of een opper alien ? dat DNA kan fixen ?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

27
0
We lezen graag je reactie!x