Homepagina » Buitenaards » Buitenaards gezicht in noorderlicht?
Buitenaards gezicht in poollicht?

Buitenaards gezicht in noorderlicht?

Een fotograaf was zeer verbaasd toen hij bij thuiskomst op één van zijn foto’s van het noorderlicht een buitenaards gezicht aantrof.

Landschapsfotograaf Iurie Belegurschi legde het tafereel vast boven het IJslandse schiereiland Reykjanes, even ten zuiden van hoofdstad Reykjavik.

Belegurschi bleef op 8 september jongstleden de hele nacht op om het noorderlicht te kunnen waarnemen. De lucht was die avond helder.

Mooiste fenomeen

“Ik kan niet met woorden omschrijven wat ik voel als ik het poollicht zie,” zei hij. “Het is in mijn ogen het mooiste fenomeen waar we getuige van kunnen zijn. Ik zou graag willen dat iedereen tenminste één keer in zijn of haar leven het noorderlicht mag aanschouwen.”

“Het buitenaardse gezicht viel me niet op toen ik de foto’s maakte, maar toen ik thuis kwam en ze op mijn computer bekeek kon ik mijn ogen niet geloven,” ging Belegurschi verder.

De 29-jarige Moldaviër maakte gebruik van een Canon 5D Mark III om het spektakel vast te leggen. Belegurschi verhuisde in 2006 naar IJsland vanwege zijn grootste passie: het noorderlicht.

Buitenaards gezicht in poollicht?

Hij wacht nu het zonnemaximum van 2013-2014 af om meer poollichtactiviteit te kunnen fotograferen, met of zonder buitenaardsen.

Bron: Dailymail.co.uk Foto: Caters News Agency

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

27 reacties

 1. people see what they want to see!

  1 likes
 2. categorie: de Heilige Maagd verschijnt op een pizza….

  1 likes
 3. [quote name=”investigator”]people see what they want to see![/quote]

  True, en ze zien ook wat er te zien is.

  0 likes
 4. noordelicht
  kijk zo snap ik waarom het daar mooi is
  en kijk – kijk
  zijn 2 opper wezens over onze aarde met overmacht – prometheus kan dat wel wezen hoor ? maar god ? zijn dat aliens ? of een opper alien ? dat DNA kan fixen ?

  0 likes
 5. Hoe weet je of iets een buitenaards gezicht heeft?

  0 likes
 6. Het menselijk brein is geprogrammeerd om overal gezichten in te zien.
  Leuk filmpje daarover:
  http://www.youtube.com/watch?v=Hrpv27-g3oQ&feature=player_embedded

  0 likes
 7. ik had eens twee lampjes in mijn truck van die rode en ze waren een beetje gesmolten van de warmte en ze projecteerde een schedel te zien vanuit elke hoek van zicht,
  maar he die portalen naar vijf d die zouden toch wel eens moeten gaan komen maar nu lees ik ineens op indigo revolution dat die poorten schijnbaar in jezelf zitten, ja zo gaan ze straks alles weer een draai geven, omdat zulke dingen niet komen.en het gekmakende schizo’s zijn,ik wordt er zo moe van allemaal

  0 likes
 8. Ik zie twee galactische schepen die achtervolgd worden door 4 dimmensionale wezens waarvan er twee al schietend neerstorten doordat ze zelf worden gehupt via 2 wezens vanuit de 6de stargate division.Het is een van de grootste spektakels die ooit zijn vastgelegd op foto!

  0 likes
 9. [quote name=”whoknows”]categorie: de Heilige Maagd verschijnt op een pizza….[/quote]
  Categorie: Jesus verschijnt op een tosti of een doorgezaagde boom of op een oude deur ! 2 categorie: Allah teken verschijnt in doorgesneden tomaat.

  0 likes
 10. Ha! Dit kan toch maar …. SALUSA! Dit is SaLuSa!!!

  0 likes
 11. Mensen zijn afgesteld om overal gezichten in te herkennen, niks buitenaards aan

  0 likes
 12. ik zie helemaal niet zak aan mij liggen zie geen gezicht en ok geen salusa ga nu nog beter kijken en laat nog wat horen !

  0 likes
 13. Ik heb precies zo’n foto onverwachts gemaakt toen ik een jaar of 17 was..vanuit mijn raam!! De lucht werd ineens heel bewolkt en het was zoo apart dat ik er veel foto’s van heb gemaakt..en ineens kreeg ook ik een heel duidelijk buitenaards gezicht.

  0 likes
 14. [quote name=”T R Hunter”][quote name=”whoknows”]categorie: de Heilige Maagd verschijnt op een pizza….[/quote]
  Categorie: Jesus verschijnt op een tosti of een doorgezaagde boom of op een oude deur ! 2 categorie: Allah teken verschijnt in doorgesneden tomaat.[/quote]

  Of op de aars van een labrador

  0 likes
 15. Very nice picture, lucky find, but nothing too special either 😉 Gotta love aurora borealis related footage.

  0 likes
 16. Dag mensen even iets leuks tussendoor. Ik heb dit al eerder in een artikel van niburu geplaatst: (inwoners Florida zien UFO) maar geen reacties.

  Wat ik vaak zie op YouTube zijn die UFO vloten die vaak uren in de lucht blijven hangen en waarvan niemand weet wat het zijn. De meeste mensen denken aan ballonnen maar omdat de camera niet zover kan inzoomen weten we het niet zeker. Is dit misschien geen toepasbare manier om bewijs te verzamelen? http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F%3Fgl%3DNL%26hl%3Dnl&hl=nl&gl=NL#/watch?v=ncbCVJ-J_Sc

  Helium ballon met camera. Die dingen gaan zo hoog dat je gelijk sommige mensen ervan kunt overtuigen dat de aarde echt niet plat is 🙂

  Bewijs komt niet naar je toe, die moet je zien te verzamelen.

  0 likes
 17. Buitenaards leven is al heel lang onder ons. Het is werkelijk vreemd om te veronderstellen dat we hier alleen zijn op aarde. De ruimte is daarvoor veel en veel te groot. Of dit een buitenaardse waarneming is is niet werkelijk belangrijk. Het gaat om het feit dat buitenaards leven bestaat; puur vanwege het feit dat er heel en heel veel ruimte is en ook omdat er er vanaf de aarde al duizenden jaren enorm veel boodschappen zijn uit gezonden en dat trekt nogal wat nieuwsgierigen (buitenaardsen bijvoor beeld) aan. Ook het verleden heeft nogal wat “neergezet” zoals de piramides op het Gizehplateau (precies in de vorm van de Orionconstellatie) en allerlei monumenten in Midden en Zuid Amerika (met name). Zo kunnen we welzekers concluderen dat buitenaards leven bestaat en in de nabije toekomst zullen we er zeker veel en veel meer over horen.

  0 likes
 18. [quote name=”Danny”]Ik heb precies zo’n foto onverwachts gemaakt toen ik een jaar of 17 was..vanuit mijn raam!! De lucht werd ineens heel bewolkt en het was zoo apart dat ik er veel foto’s van heb gemaakt..en ineens kreeg ook ik een heel duidelijk buitenaards gezicht.[/quote]

  Hopelijk ben je niet veel gepest met zo’n gezicht.

  0 likes
 19. onzin! zo’n buitenaardse een groot leugen is.

  0 likes
 20. Salusa is in de House.

  0 likes
 21. Buitenaards gezicht? Ik zou gewoon zeggen een gezicht. Wel appart overigens.

  0 likes
 22. [quote name=”Mark van de Ven”]Buitenaards gezicht? Ik zou gewoon zeggen een gezicht. Wel appart overigens.[/quote]

  Ikzou snel het huis uitrennen weg van die ontspoorde alien

  0 likes
 23. Het alziend oog! Whaahahaahahahahaa

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

organisator

Organisator coronaprotesten krijgt politie aan de deur: ‘Ze pakken m’n kinderen af als ik doorga’

Youri Plate, de organisator van een aantal ...

huisarts

Huisarts loopt leeg over Hugo de Jonge. ‘U hebt nog maar één taak: vertrekken!’

Op zaterdag verscheen er een onthullend interview ...