CoronaBuitenland

Er worden zoveel gevaccineerde kinderen behandeld voor leukemie dat er een tekort aan bedden is

Help ons door dit met anderen op je social netwerk te delen!

Nadat de 4-jarige dochter van Li Jun uit de Chinese provincie Gansu haar eerste coronavaccin had gehaald, kreeg ze last van koorts en hoestbuien. Na de tweede prik ontstonden er zwellingen rond haar ogen die maar niet weg wilden gaan.

Wekenlang klaagde het meisje over pijn in haar benen, waar bloeduitstortingen op verschenen. In januari, enkele weken na haar tweede dosis, werd ze gediagnosticeerd met acute lymfatische leukemie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Vader Li (naam gefingeerd) zegt tegenover de krant The Epoch Times dat zijn dochter voor het vaccin kerngezond was. Hij is net als honderden anderen lid van een groep op social media voor kinderen die na het coronavaccin leukemie hebben gekregen.

Onder druk gezet

Eind oktober vorig jaar begon China kinderen tussen de 3 en 11 jaar in te enten tegen corona. De afgelopen maanden stijgt het aantal gevallen van leukemie in die leeftijdsgroep.

De dochter van Li kreeg haar eerste prik in november op verzoek van de kleuterschool. Nu ondergaat ze chemotherapie. Een arts zei tegen hem dat het aantal kinderen dat in het ziekenhuis wordt behandeld voor leukemie in vergelijking met voorgaande jaren is verdubbeld en dat er inmiddels een tekort aan bedden is.

Li zei dat in Suzhou, waar hij woont, recentelijk minstens acht kinderen zijn gestorven aan leukemie.

Sinds 13 november zijn in China 84,4 miljoen kinderen van 3 tot 11 jaar gevaccineerd. Ouders die huiverig waren om hun kinderen te laten vaccineren, werden onder druk gezet. Sommigen liepen bonussen mis of kregen een preek van hun baas. In andere gevallen werden kinderen gestraft en mochten ze niet naar school.

‘Toeval’

Dat overkwam de 10-jarige zoon van Wang Long. De jongen was niet welkom in de klas, tenzij hij zich zou laten vaccineren. Hij kreeg zijn tweede dosis op 4 december. Een maand later kreeg hij last van vermoeidheid en koorts. Op 18 januari werd hij gediagnosticeerd met acute leukemie.

Op het sociale mediaplatform WeChat is Li in contact gekomen met meer dan 500 patiënten die ook leukemie kregen na het vaccin. Volgens de lokale gezondheidsautoriteiten berusten de gevallen op ‘toeval’ en zijn ze niet gerelateerd aan de vaccins.

Li zegt dat de autoriteiten hem van het kastje naar de muur sturen. Kritische berichten over vaccins worden meteen verwijderd. Li werd zelfs gebeld door de politie en kreeg te horen dat hij dingen verzint. Hij moest bovendien de chatgroep verlaten.

De behandeling kost ongeveer 400.000 tot 500.000 yuan (57.403 tot 71.753 euro), meer dan 20 jaarinkomens.

[Zero Hedge via The Epoch Times]

4.6 72 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pepper
Pepper
2 jaren geleden

Ff afwachten of hier ook zo’n kinderleukemie- storm komt, dus
Aids zit er ook al aan te komen…

salvar
salvar
2 jaren geleden

de enigste gedachte die moet hebben is ze willen ons kapot maken.

jan de wit
jan de wit
2 jaren geleden

Leukemie bij kinderen werd een ding toen we aan de cocktails begonnem rond 1983. Daarvoor hoorde je t amper net als wiegendood. Vera scheibner heeft er een heel onderzoek aan besteed en daarna gedemoniseerd. Een schande. De silent holocaust noem ik t en ben tegen iedere spuit sinds de jaren 90. Ik durf te stellen dat geen een baby kind of tiener ook maar ooit baat heeft gehad bij welk vaccin dan ook. En altijd de dooddoener voor de groepsumminiteit. Fuck dat zeg

alexander
alexander
2 jaren geleden

de genocide is al lang bezig

Back to top button
55
0
We lezen graag je reactie!x