Buitenaards

Buitenaardse beschaving: Venus

Help ons door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We kennen Venus vooral als de tweede planeet in ons zonnestelsel. De planeet is vernoemd naar de Romeinse godin van de liefde. Venus wordt ook wel de avond- of morgenster genoemd.

Vanaf de jaren vijftig melden zich mensen die naar eigen zeggen in contact staan met wezens van de planeet Venus.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Mensen als Howard Menger, Luis Maertens en George Adamski beweerden contact te hebben met vriendelijke mensachtige wezens die aangaven van Venus te komen. Deze wezens hadden veelal blond haar en zagen eruit als Nordics.

Orthon

De Mariner 2 ontdekte in 1962 dat onder het relatief koele wolkendek van Venus een zeer heet oppervlak schuilging. Er wordt gespeculeerd dat de atmosfeer van Venus vier miljard jaar geleden erg leek op die van de aarde.

De atmosferische druk en de temperatuur op 50 tot 65 kilometer boven het oppervlak van de planeet zijn nagenoeg hetzelfde als op aarde. Wetenschappers hebben voorgesteld de bovenste lagen van de atmosfeer te gaan verkennen.

George Adamski werd in de jaren vijftig naar eigen zeggen benaderd door een wezen met de naam Orthon. Het wezen maakte op telepathische wijze contact met hem. Orthon waarschuwde Adamski in 1952 voor de gevaren van een eventuele kernoorlog.

Juliana

Hij wilde niet gefotografeerd worden, maar Adamski en George Hunt Williamson waren wel in staat om afgietsels te maken van de voetafdrukken van het wezen, die mysterieuze symbolen bevatten. Orthon wilde Adamski meenemen op een reis door het zonnestelsel om hem onder meer te laten zien waar zijn vrouw was gereïncarneerd.

Enkele jaren later werd Adamski uitgenodigd op het paleis van koningin Juliana. Na de ontmoeting op 18 mei 1959 zei voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor de Luchtvaart Cornelis Kolff dat ‘de koningin buitengewoon veel interesse had getoond in het onderwerp’. Persbureaus United Press International en Reuters brachten verslag uit waarna het bericht door diverse kranten werd gepubliceerd. Het bezoek leidde tot imagoschade voor Juliana en de pers deed er lacherig over.

Omnec Onec

Naast Adamski woont in de Verenigde Staten een vrouw die beweert in 1955 naar de aarde te zijn gekomen. Ze luistert naar de naam Omnec Onec en woonde naar eigen zeggen in Teutonia, een plaats op het astrale niveau van Venus. Ze zegt enkele honderden jaren oud te zijn.

Theosofen stellen dat de beschaving op Venus zich op het etherische niveau bevindt en dat de wezens het fysieke rijk kunnen betreden door hun trilling of vibratie aan te passen. De hoofdstad van Venus, die zich op een hoger trillingsniveau bevindt, wordt ook wel Azure genoemd.

Gerelateerd:

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
days of our lives
days of our lives
11 jaren geleden

Een atmosfeer bestaande uit bijna volledig co2, een gemiddelde temperatuur van 480 graden en een luchtdruk waarin ieder mens binnen 1 minuut tot pannenkoek wordt gereduceerd.

En daar komen blonde mensen vandaan die in onze atmosfeer kunnen leven? Get a life zeg.

Wesley
Wesley
11 jaren geleden

Ik krijg altijd een beetje de kriebels van berichten zoals deze. Dat begint al als ik de titel lees.

Ik heb het artikel gelezen en ik heb maar 1 vraag: waar is het bewijs? Of in ieder geval iets wat enige ondersteunende waarde heeft? Het hele verhaal staat weer vol met:

…beweert
volgens eigen zeggen…

En dat wezen wil niet gefotografeerd worden, maar vond het wel goed dat er voetafgietsels werden gemaakt. Hoe moet ik me dat gesprek dan voorstellen?

“Zeg, mag ik misschien een foto van je maken? Anders gelooft niemand me.”
“Nee, ik wil niet gefotografeerd worden, maar als je wilt vind ik het wel goed als je een gipsafdruk van mijn voeten maakt. Daarmee overtuig je de sceptici direct”

Wat mij opvalt aan de website van Omnec Onec is dat ze (zoals altijd bij dit soort figuren) heel prominent haar boek wil aansmeren. Ze wil er dus aan verdienen. Waarom zou een buitenaards wezen dat in staat is in verschillende dimensies te opereren en van Venus naar aarde kan reizen geïnteresseerd zijn in aards geld…..Het is een grote scam om goedgelovige zielen geld uit hun zak te kloppen.

Wesley
Wesley
11 jaren geleden

Is er trouwens een foto van die gipsafdruk? Ik kan er alleen maar tekeningen van vinden.

Anne Huitema
Anne Huitema
11 jaren geleden

Niet alleen mensen als Howard Menger, Luis Maertens en George Adamski beweren dit. Ook in de boeken van Benjamin Creme werd er eind jaren 70 al over geschreven.

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x