UFO

Het Nederlandse koningshuis en vliegende schotels

Help door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In mei 1959 nodigde de toenmalige koningin Juliana een zogeheten ‘contactee’ uit op Paleis Soestdijk. Het ging om George Adamski, een man die beweerde in contact te staan met buitenaardse wezens.

Juliana was al langer geïnteresseerd in het onderwerp vliegende schotels en nodigde eens vooraanstaande geleerden uit om erover te spreken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ze sprak onder meer met de professoren Hendrik Casimir, directeur van het Philips Natuurkundig Laboratorium, en Jan Hendrik Oort, directeur van de Leidse Sterrenwacht.

Open geest

Adamski gaf aan contact te hebben met wezens van Venus. Die zien er net zo uit als u en ik, zei hij destijds. Hij merkte verder op dat bewoners van andere planeten al onder de bevolking van de aarde leven om onze toestanden te bestuderen. Deze uitspraak werd eind vorig jaar nog eens bevestigd door de huidige Russische premier Dmitri Medvedev. Juliana verzocht Adamski niets over de ontmoeting openbaar te maken.

De Amerikaanse contactee hield ook een lezing in het gebouw voor Kunsten en Wetenschappen in Den Haag. Na afloop van zijn verhaal zei hij: “Ik zou graag willen dat iedereen het hele proces van de kennismaking met ruimtewezens met eenzelfde open geest als koningin Juliana zou volgen, dan zou de wereld er beter uitzien.”

Koning van Disclosure

Bij de lezing waren onder meer aanwezig: prins Bernhard, plaatsvervangend chef van de Luchtmachtstaf luitenant-generaal H. Schaper, hoogleraar luchtvaartgeneeskunde professor J. Jongbloed, communicatiedeskundige en oud-hoofdredacteur van de NRC professor M. Rooij en voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor de Luchtvaart C. Kolff.

Later zou Adamski ook de Britse prins Philip ontmoeten. De voorbereidingen werden getroffen door de Ierse ufoloog en auteur Desmond Leslie, wiens vader de neef van Winston Churchill was. De ontmoeting tussen Adamski en de hertog van Edinburgh werd uiteindelijk afgeblazen omdat men bang was dat het nieuws zou uitlekken.

Juliana werd op 30 april 1980 opgevolgd door haar dochter Beatrix. Op 30 april aanstaande zal zij plaatsmaken voor haar zoon Willem-Alexander. Gaat hij zich openlijk uitspreken over het onderwerp waar zijn grootmoeder zo veel belangstelling voor had? Krijgen we Koning Willem-Alexander of de Koning van Disclosure?

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
biff
biff
11 jaren geleden

Ik verwacht wel dat hij zich zal gaan uitspreken en openlijk op tafel gooit wat hij allemaal weet.

Willem Alexander, IK REKEN OP JE!!

S0M30N3
S0M30N3
11 jaren geleden

Hoop alsnog op Disclosure, als Obama er nou mee begint en schijt heeft aan de “touwtjes-trekkers” van boven hem!

XenoN
XenoN
11 jaren geleden

disclosure ? God hemel. De duitsers hadden eeb schotel operationeel in 1938. De amerikanen kregen die technologie te pakken en vanaf begin 50er jaren zag je die dingen dus in Amerika zie kenneth Arnold en over washington. Die Adamski schotel zag er geklinknageld uit naar de techniek van die tijd. Dan begrijp je ook waarom die lui als ons uitzagen volgens Adamski.

Danny
Danny
11 jaren geleden

Willem Alexander zal niet meer bekend maken!
Hij gaat zijn moeder toch niet veraden .
Wat gaan wij nou verwachten van de mensen die ons altijd hebben en zullen uitkleden .
Net zoals de regering heeft ook het koningshuis weinig in te brengen .
Het zijn de farmaceutische bedrijven die de wereld al regeren van voor de 2 wereld oorlog .

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x