Homepagina » Buitenaards » Buitenaardse hoorzittingen geleid door oud-congresleden VS
Buitenaardse hoorzittingen geleid door oud-congresleden VS

Buitenaardse hoorzittingen geleid door oud-congresleden VS

De regering Obama houdt vol dat de Amerikaanse overheid geen bewijs heeft voor het bestaan van buitenaardsen, maar er zijn genoeg mensen die menen dat de regering dergelijke informatie achterhoudt.

De Paradigm Research Group, een lobbygroep die zich inzet voor het vrijgeven van deze informatie, heeft nu zes oud-congresleden opgetrommeld.

Oud-congresleden Lynn Woolsey (Californië), Carolyn Kilpatrick (Michigan), Darlene Hooley (Oregon), Roscoe Bartlett (Maryland), Merrill Cook (Utah) en oud-senator Mike Gravel (Alaska) zullen deelnemen aan een aantal hoorzittingen die eind deze maand worden gehouden.

Overheidsbeleid

Vijf dagen lang wordt er gesproken over ‘een buitenaardse aanwezigheid die in contact staat met het menselijk ras en een overheidsbeleid dat gericht is op het achterhouden van informatie over dit onderwerp’.

De groep betaalt de oud-congresleden ieder zo’n 20.000 dollar (15.200 euro) voor hun deelname en vergoedt ook de onkosten. Oprichter van de Paradigm Research Group Stephen Bassett vertelde aan CBSNews.com dat hij tientallen oud-congresleden heeft benaderd en gaf aan blij te zijn met het uiteindelijke resultaat.

Naar verwachting worden ruim 40 getuigen gehoord, waaronder ruimtevaarders en mensen uit de militaire wereld, zoals astronaut Edgar Mitchell en oud-afdelingshoofd van de Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA John Callahan.

Bewijsmateriaal

De hoorzittingen worden gehouden omdat het Congres zijn werk niet naar behoren doet, aldus Bassett. De laatste keer dat het Congres de kwestie onder de loep nam was in 1968 en sindsdien ‘stapelt het bewijsmateriaal zich op’. Volgens Bassett is er voldoende bewijs voor buitenaards contact op aarde.

De hoorzittingen vinden tussen 29 april en 3 mei aanstaande plaats in de National Press Club in Washington D.C. en worden in meerdere talen online gestreamed.

Oud-congreslid Merrill Cook (Utah) vertelde aan de Salt Lake Tribune dat hij ‘een ruimdenkende scepticus’ is en ‘niet gemakkelijk op andere gedachten kan worden gebracht’.

“Ik wil best geloven dat buitenaards leven tot de mogelijkheden behoort, maar tot op heden heb ik nog niets gehoord, gezien of gelezen waaruit ik heb kunnen opmaken dat iemand er op aarde één [een buitenaards wezen] tegen het lijf is gelopen,” zei hij.

Bron: Cbsnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter II
Peter II
8 jaren geleden

‘ De Paradigm Research Group, een lobbygroep die zich inzet voor het vrijgeven deze informatie, heeft nu zes oud-congresleden opgetrommeld. ‘

Ach ja… ze moeten de boel, van binnenuit, natuurlijk goed in de gaten houden wat er zoal besproken wordt. Heb die congres-leden niet zo hoog, eerlijk gezegd.

kalkin avatar
kalkin avatar
8 jaren geleden

maar tot op heden heb ik nog niets gehoord, gezien of gelezen waaruit ik heb kunnen opmaken dat iemand er op aarde één [een buitenaards wezen] tegen het lijf is gelopen,” zei hij.

telt in een spirit-body/entiteit/energy lichaam(kleurtjes) mee als buitenaards? 😛

Boon
Boon
8 jaren geleden

[De regering Obama houdt vol dat de Amerikaanse overheid geen bewijs heeft voor het bestaan van buitenaardsen].

Zal waarschijnlijk ook wel zo zijn en kunnen ze ook makkelijk blijven volhouden.
Gewoon een gevalletje “need to know” en “plausible deniability”.
Achter de schermen echter waarschijnlijk….

Biko Steve
Biko Steve
8 jaren geleden

Voor $20.000 zullen er veel mensen vanalles willen beweren.

x

Check Also

booster

Man (77) wordt onwel na boosterprik en overlijdt in LUMC: ‘Gewoon doorlopen mensen, niets aan de hand hoor!’

Dinsdagochtend is een 77-jarige man onwel geworden ...

prik

Helft volwassen Nederlanders heeft 3e prik niet gehaald: ‘Coronatoegangsbewijzen en 2G feitelijk opgeblazen’

Afgelopen week hadden bijna 6,5 miljoen volwassenen ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

13
0
We lezen graag je reactie!x