Buitenaards

Buitenaardse hoorzittingen geleid door oud-congresleden VS

Help ons door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De regering Obama houdt vol dat de Amerikaanse overheid geen bewijs heeft voor het bestaan van buitenaardsen, maar er zijn genoeg mensen die menen dat de regering dergelijke informatie achterhoudt.

De Paradigm Research Group, een lobbygroep die zich inzet voor het vrijgeven van deze informatie, heeft nu zes oud-congresleden opgetrommeld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Oud-congresleden Lynn Woolsey (Californië), Carolyn Kilpatrick (Michigan), Darlene Hooley (Oregon), Roscoe Bartlett (Maryland), Merrill Cook (Utah) en oud-senator Mike Gravel (Alaska) zullen deelnemen aan een aantal hoorzittingen die eind deze maand worden gehouden.

Overheidsbeleid

Vijf dagen lang wordt er gesproken over ‘een buitenaardse aanwezigheid die in contact staat met het menselijk ras en een overheidsbeleid dat gericht is op het achterhouden van informatie over dit onderwerp’.

De groep betaalt de oud-congresleden ieder zo’n 20.000 dollar (15.200 euro) voor hun deelname en vergoedt ook de onkosten. Oprichter van de Paradigm Research Group Stephen Bassett vertelde aan CBSNews.com dat hij tientallen oud-congresleden heeft benaderd en gaf aan blij te zijn met het uiteindelijke resultaat.

Naar verwachting worden ruim 40 getuigen gehoord, waaronder ruimtevaarders en mensen uit de militaire wereld, zoals astronaut Edgar Mitchell en oud-afdelingshoofd van de Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA John Callahan.

Bewijsmateriaal

De hoorzittingen worden gehouden omdat het Congres zijn werk niet naar behoren doet, aldus Bassett. De laatste keer dat het Congres de kwestie onder de loep nam was in 1968 en sindsdien ‘stapelt het bewijsmateriaal zich op’. Volgens Bassett is er voldoende bewijs voor buitenaards contact op aarde.

De hoorzittingen vinden tussen 29 april en 3 mei aanstaande plaats in de National Press Club in Washington D.C. en worden in meerdere talen online gestreamed.

Oud-congreslid Merrill Cook (Utah) vertelde aan de Salt Lake Tribune dat hij ‘een ruimdenkende scepticus’ is en ‘niet gemakkelijk op andere gedachten kan worden gebracht’.

“Ik wil best geloven dat buitenaards leven tot de mogelijkheden behoort, maar tot op heden heb ik nog niets gehoord, gezien of gelezen waaruit ik heb kunnen opmaken dat iemand er op aarde één [een buitenaards wezen] tegen het lijf is gelopen,” zei hij.

Bron: Cbsnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter II
Peter II
10 jaren geleden

‘ De Paradigm Research Group, een lobbygroep die zich inzet voor het vrijgeven deze informatie, heeft nu zes oud-congresleden opgetrommeld. ‘

Ach ja… ze moeten de boel, van binnenuit, natuurlijk goed in de gaten houden wat er zoal besproken wordt. Heb die congres-leden niet zo hoog, eerlijk gezegd.

kalkin avatar
kalkin avatar
10 jaren geleden

maar tot op heden heb ik nog niets gehoord, gezien of gelezen waaruit ik heb kunnen opmaken dat iemand er op aarde één [een buitenaards wezen] tegen het lijf is gelopen,” zei hij.

telt in een spirit-body/entiteit/energy lichaam(kleurtjes) mee als buitenaards? 😛

Boon
Boon
10 jaren geleden

[De regering Obama houdt vol dat de Amerikaanse overheid geen bewijs heeft voor het bestaan van buitenaardsen].

Zal waarschijnlijk ook wel zo zijn en kunnen ze ook makkelijk blijven volhouden.
Gewoon een gevalletje “need to know” en “plausible deniability”.
Achter de schermen echter waarschijnlijk….

Biko Steve
Biko Steve
10 jaren geleden

Voor $20.000 zullen er veel mensen vanalles willen beweren.

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x