Homepagina » Buitenaards » Buitenaardse hoorzittingen geleid door oud-congresleden VS
Buitenaardse hoorzittingen geleid door oud-congresleden VS

Buitenaardse hoorzittingen geleid door oud-congresleden VS

De regering Obama houdt vol dat de Amerikaanse overheid geen bewijs heeft voor het bestaan van buitenaardsen, maar er zijn genoeg mensen die menen dat de regering dergelijke informatie achterhoudt.

De Paradigm Research Group, een lobbygroep die zich inzet voor het vrijgeven van deze informatie, heeft nu zes oud-congresleden opgetrommeld.

Oud-congresleden Lynn Woolsey (Californië), Carolyn Kilpatrick (Michigan), Darlene Hooley (Oregon), Roscoe Bartlett (Maryland), Merrill Cook (Utah) en oud-senator Mike Gravel (Alaska) zullen deelnemen aan een aantal hoorzittingen die eind deze maand worden gehouden.

Overheidsbeleid

Vijf dagen lang wordt er gesproken over ‘een buitenaardse aanwezigheid die in contact staat met het menselijk ras en een overheidsbeleid dat gericht is op het achterhouden van informatie over dit onderwerp’.

De groep betaalt de oud-congresleden ieder zo’n 20.000 dollar (15.200 euro) voor hun deelname en vergoedt ook de onkosten. Oprichter van de Paradigm Research Group Stephen Bassett vertelde aan CBSNews.com dat hij tientallen oud-congresleden heeft benaderd en gaf aan blij te zijn met het uiteindelijke resultaat.

Naar verwachting worden ruim 40 getuigen gehoord, waaronder ruimtevaarders en mensen uit de militaire wereld, zoals astronaut Edgar Mitchell en oud-afdelingshoofd van de Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA John Callahan.

Bewijsmateriaal

De hoorzittingen worden gehouden omdat het Congres zijn werk niet naar behoren doet, aldus Bassett. De laatste keer dat het Congres de kwestie onder de loep nam was in 1968 en sindsdien ‘stapelt het bewijsmateriaal zich op’. Volgens Bassett is er voldoende bewijs voor buitenaards contact op aarde.

De hoorzittingen vinden tussen 29 april en 3 mei aanstaande plaats in de National Press Club in Washington D.C. en worden in meerdere talen online gestreamed.

Oud-congreslid Merrill Cook (Utah) vertelde aan de Salt Lake Tribune dat hij ‘een ruimdenkende scepticus’ is en ‘niet gemakkelijk op andere gedachten kan worden gebracht’.

“Ik wil best geloven dat buitenaards leven tot de mogelijkheden behoort, maar tot op heden heb ik nog niets gehoord, gezien of gelezen waaruit ik heb kunnen opmaken dat iemand er op aarde één [een buitenaards wezen] tegen het lijf is gelopen,” zei hij.

Bron: Cbsnews.com

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. ‘ De Paradigm Research Group, een lobbygroep die zich inzet voor het vrijgeven deze informatie, heeft nu zes oud-congresleden opgetrommeld. ‘

  Ach ja… ze moeten de boel, van binnenuit, natuurlijk goed in de gaten houden wat er zoal besproken wordt. Heb die congres-leden niet zo hoog, eerlijk gezegd.

  0 likes
 2. maar tot op heden heb ik nog niets gehoord, gezien of gelezen waaruit ik heb kunnen opmaken dat iemand er op aarde één [een buitenaards wezen] tegen het lijf is gelopen,” zei hij.

  telt in een spirit-body/entiteit/energy lichaam(kleurtjes) mee als buitenaards? 😛

  0 likes
 3. [De regering Obama houdt vol dat de Amerikaanse overheid geen bewijs heeft voor het bestaan van buitenaardsen].

  Zal waarschijnlijk ook wel zo zijn en kunnen ze ook makkelijk blijven volhouden.
  Gewoon een gevalletje “need to know” en “plausible deniability”.
  Achter de schermen echter waarschijnlijk….

  0 likes
 4. Voor $20.000 zullen er veel mensen vanalles willen beweren.

  0 likes
 5. [quote name=”Biko Steve”]Voor $20.000 zullen er veel mensen vanalles willen beweren.[/quote]
  Volgens mij worden alleen de congresleden betaald en de getuigen niet.

  0 likes
 6. Ja als er zoveel bewijs is waarom komen ze dan altijd met nep-foto’s en slecht gemonteerde nep video’s.

  Volgens mij is een kernmerk van bewijsmateriaal dat het wetenschappelijk aan kan tonen dat de genomen kennisgeving een feit is. En youtube gefabriceerde filmpjes vallen daar zeker niet onder.

  0 likes
 7. [quote name=”wie”]Ja als er zoveel bewijs is waarom komen ze dan altijd met nep-foto’s en slecht gemonteerde nep video’s.

  Volgens mij is een kernmerk van bewijsmateriaal dat het wetenschappelijk aan kan tonen dat de genomen kennisgeving een feit is. En youtube gefabriceerde filmpjes vallen daar zeker niet onder.[/quote]

  Helemaal mee eens. Je hebt op YouTube elke keer van die klootzakken (sorrie dat ik het zeg)die het leuk vind om nep clipjes op het internet te zetten, en dan ook nog zeggen: kijk ik heb een echte ufo opgenomen. En ik zeg ook niet dat ze allemaal nep zijn. Maar hier heb je een simpel voorbeeld:

  https://www.youtube.com/watch?v=tFHSV4sMw6U

  Deze is waarschijnlijk gemaakt door een stel goede animatie makers.

  0 likes
 8. Oud-congreslid Merrill Cook (Utah) vertelde aan de Salt Lake Tribune dat hij ‘een ruimdenkende scepticus’ is en ‘niet gemakkelijk op andere gedachten kan worden gebracht’.

  “Ik wil best geloven dat buitenaards leven tot de mogelijkheden behoort, maar tot op heden heb ik nog niets gehoord, gezien of gelezen waaruit ik heb kunnen opmaken dat iemand er op aarde één [een buitenaards wezen] tegen het lijf is gelopen,” zei hij.
  Stuur die stakker het boek van Coen Vermeer ff!!!WIJ BLIJVEN DOORGAAN, TOT DE WAARHEID GESPROKEN IS!!!En als ik ook maar enig bewijsmateriaal van mijn scanner kan pleuren zal dat zeer zeker gebeuren en dan zal IK DE HEREN OP VLIEGBASIS LEEUWARDEN CONFRONTEREN.En als de wolf jaagt, en het ruikt zijn prooi,verschuil je dan het liefst in een kooi!!!Want ik ga ervoor!!

  0 likes
 9. Obama heeft in de astrologie Mercurius vierkant Neptunus, wat er dus op neer komt dat hij de waarheid een ware deuk kan geven.

  0 likes
 10. tuurlijk komt de amerikaanse regering er niet eerlijk vooruit,, vorig jaar had obama al gezegd dat amerika geen bewijs had voor het bestaan van!! en nu zeker wel!! dacht het niet,, staat te veel op het spel,, hoeveel mensen zijn er om vermoord,, de geloven moeten aangepast worden want onze god is een alien,, neee en hun technology moet geheim blijven,, stel je eens voor!! binnen een minuut in australie,, zolang deze global economische systeem in stand blijft,, of in stand word gehouden door de elite komt er niets vrij,, schapen moet je dom houden ze zijn dan makkelijk te hoeden,, moderne slavenij noemen we dat!!

  0 likes
 11. Vraagt iemand zich wel eens af waar onze culturen vandaan komen en waarom wij zoveel hebben met die gebouwen op palen en dat we nog koningen en koninginnen hebben? Zij wij echt een kolonie van de Annunaki en wil het Vaticaan die veel meer info hebben over hun ons net zo maken als zij? Weet iemand hier wat over?

  0 likes
 12. Vooruitlopende op de film:
  —————————————–
  SIRIUS: The Movie The Sirius World Premiere will be held on April 22, 2013 in Los Angeles, CA.
  Click here for more details…

  siriusdisclosure.com/

  Sirius Theatrical Trailer – Dr. Steven Greer, UFO’s, Extraterrestria ls, etc.
  —————————————–
  deze video (~2010):

  The Day Before Disclosure is a film documenting the growing awareness and the build up to what can potentially be the single, most important event in human history — the day the UFO and ET presence becomes a world wide accepted reality. This is the story of the witnesses that was laughed at, the researchers and reporters that wasn’t believed and the governmental and military personnel that were sworn to silence. A story that alters the foundation of everything you thought you knew, and takes you along for a ride all the way from the darkest abyss of living nightmares, through to the brightest hope for the future of humanity.

  This is the greatest story in human history.

  Features:

  Steven Greer
  Edgar Mitchell
  Steve Basset
  Robert Dean
  Budd Hopkins
  Barbara Lamb
  David Jacobs
  Richard Dolan
  Stanton Friedman
  Peter Robbins
  Jim Marrs
  Nadine Lalich
  Elaine
  Michael Salla
  Milton Torres
  Wendelle Stevens
  Paola Harris
  Nick Pope
  Miriam Delicado
  Linda Moulton Howe
  Robert Hastings
  Dr Roger Leir

  http://vimeo.com/13150886

  0 likes
 13. wat ik nog steeds niet snap dat de buitenaardsen zich gewoon niet laten zien. Ze hebben zich schijnbaar wel ingelaten met de mensen op aarde die het in de doofpot willen stoppen. Maar waarom benaderen ze simpelweg niet een andere groep?? Vooral als ze goede bedoelingen hebben? Waarom altijd zo vaag (filmpjes) en weet ik wat. ben er bijna klaar mee zo. Als ze zo goed ontwikkeld hebben dan voelen ze toch wel dat ze niet bij bepaalde overheden moeten zijn? Ze voelen toch wel dat de meerderheid nu wel eens contact zou willen? geven ze dat kleine machtige groepje zoveel macht dat ze zich daardoor nog niet hebben laten zien?? Kom op aliens…..land eens in mijn tuin en kom voor een bakkie….

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

gasverbod

Gasverbod officieel een feit in Utrecht. Politici geconfronteerd met leugens

Dankzij een wetswijziging kan Utrecht als eerste ...

coronavirus

‘Totale paniek’ in Italië door coronavirus. ‘Het lijkt wel een zombie-apocalyps’

Het coronavirus begint zich steeds sneller over ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.