New Reality Shows

De New Reality Show met Graham Nicholls over uittredingen

Help mee door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In deze aflevering van de New Reality Show gaat Elias in gesprek met Graham Nicholls, auteur van het boek Reis uit je lichaam.

Graham heeft als kind voor het eerst mogen ervaren hoe het is om met je geest het lichaam te verlaten. Hij raakte vervolgens gefascineerd door deze mogelijkheid en doet er al bijna zijn hele leven onderzoek naar.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Tegenwoordig is Nicholls een professional op het gebied van uittredingen. Hij onderneemt bijvoorbeeld reizen door ons zonnestelsel om andere planten te verkennen.

In dit interview vertelt hij over zijn boek, de mogelijkheden van een buitenlichamelijke ervaring en hoe hij geleerd heeft deze kunst te beheersen.

Graham Nicholls is als één van de hoofdsprekers aanwezig op de aankomende conferentie ‘Portalen van de geest’ in Amsterdam om de kennis over uittredingen te verspreiden.

Overzicht New Reality Shows

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kalkin avatar
kalkin avatar
10 jaren geleden

Hij onderneemt bijvoorbeeld reizen door ons zonnestelsel om andere planten te verkennen?

ik heb 1 uitreding beleeft en dat was ascentie na veel meditatie tot me 10e jaar.
niet op een andere planeet, maar wel zeker uit me lichaam zag de wereld voor me ascentie omdraaien en tada perfecte goude aura vol met ogen.

dat uitrede over reizen enzo geloof ik niet zo in..

maarja ik ben in een entiteit gaan, staan en zo begon het..

kharmea
kharmea
10 jaren geleden

Heb het een antal keren meegemaakt, dat ik wakker werdt , terwijl ik nog sliep, je weet het meteen dat je je lichaam los kan laten , de eerste keren schrok ik me wezenloos, later begon ik er een beetje aan te wennen, en nam ik de moed om door de slaapkamer muur te springen, en ik voelde die muur , was echt een rare ervaring , een andere keer vloog over de toppen van de bomen heen , en het duurde een geruime tijd voor ik weer in mijn lichaam schoof, maar van andere planeten enzo,dat heb ik niet meegemaakt,.

Ben Rijk
Ben Rijk
10 jaren geleden

Ik vind het allemaal maar te nauw verwant met http://en.wikipedia.org/wiki/Lucid_dream (lucide dromen). Ik heb twee jaar ervaring op het gebied van lucide dromen en door mijn training kan ik me in een lucide droom werken. Ik vlieg ook het heelal door en maak de mooiste dingen (zie: Inception (film)). Maar mij hoor je er niet over 😉

pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

[quote name=”kharmea”]Heb het een antal keren meegemaakt, dat ik wakker werdt , terwijl ik nog sliep, je weet het meteen dat je je lichaam los kan laten , de eerste keren schrok ik me wezenloos, later begon ik er een beetje aan te wennen, en nam ik de moed om door de slaapkamer muur te springen, en ik voelde die muur , was echt een rare ervaring , een andere keer vloog over de toppen van de bomen heen , en het duurde een geruime tijd voor ik weer in mijn lichaam schoof, maar van andere planeten enzo,dat heb ik niet meegemaakt,.[/quote]
het eerste wat gebeurd is dat je jou lichaam ziet ,met2 of 3 wakers ,gidsen,je kan kiezen voor plaatsen ,tijden,op aarde maar ook voor het universum,welke planeet of deel van het universum,paralelle universums,het kan heel ver gaan ,maar nooit meer dan het geen je mag zien en of aan kan.of je nu kiest voor b.v cape town, africa of mars .je reist puur op gedachten kracht .zeg mars de laatste letter uitgesproken en je bent er,en zie de werkelijkheid! hoe het daar is.het leven daar is ondergronds,iedereen vrij ,geld bestaat niet alles is voor het collectief geen hongen of armoede geen ziektes .de zon bv is plasma wat ze de mensheid wijs maken klopt niet.maar het probleem wat altijd om de hoek komt kijken ,vertel wat je gezien en ervaren heb .de reactie is bijna altijd kan niet .bestaat niet,dus hou het maar binnen bij jezelf.maar als je zo,n 60 jaar rond loop hier met de wetenschap dat overal leven is,en duizende eeuwen verder dan wij hier ,vraag je jezelf vaak af,waar is de mensheid toch mee bezig.het enige advies van mijn kant stap uit de matrix alles is,illusie.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x