Homepagina » New Reality Shows » De New Reality Show met Graham Nicholls over uittredingen
New Reality Show met Graham Nicholls over uittredingen

De New Reality Show met Graham Nicholls over uittredingen

In deze aflevering van de New Reality Show gaat Elias in gesprek met Graham Nicholls, auteur van het boek Reis uit je lichaam.

Graham heeft als kind voor het eerst mogen ervaren hoe het is om met je geest het lichaam te verlaten. Hij raakte vervolgens gefascineerd door deze mogelijkheid en doet er al bijna zijn hele leven onderzoek naar.

Tegenwoordig is Nicholls een professional op het gebied van uittredingen. Hij onderneemt bijvoorbeeld reizen door ons zonnestelsel om andere planten te verkennen.

In dit interview vertelt hij over zijn boek, de mogelijkheden van een buitenlichamelijke ervaring en hoe hij geleerd heeft deze kunst te beheersen.

Graham Nicholls is als één van de hoofdsprekers aanwezig op de aankomende conferentie ‘Portalen van de geest’ in Amsterdam om de kennis over uittredingen te verspreiden.

Overzicht New Reality ShowsVind je dit artikel leuk? Deel het dan met je kennissen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. Hij onderneemt bijvoorbeeld reizen door ons zonnestelsel om andere planten te verkennen?

  ik heb 1 uitreding beleeft en dat was ascentie na veel meditatie tot me 10e jaar.
  niet op een andere planeet, maar wel zeker uit me lichaam zag de wereld voor me ascentie omdraaien en tada perfecte goude aura vol met ogen.

  dat uitrede over reizen enzo geloof ik niet zo in..

  maarja ik ben in een entiteit gaan, staan en zo begon het..

  0 likes
 2. Heb het een antal keren meegemaakt, dat ik wakker werdt , terwijl ik nog sliep, je weet het meteen dat je je lichaam los kan laten , de eerste keren schrok ik me wezenloos, later begon ik er een beetje aan te wennen, en nam ik de moed om door de slaapkamer muur te springen, en ik voelde die muur , was echt een rare ervaring , een andere keer vloog over de toppen van de bomen heen , en het duurde een geruime tijd voor ik weer in mijn lichaam schoof, maar van andere planeten enzo,dat heb ik niet meegemaakt,.

  0 likes
 3. Ik vind het allemaal maar te nauw verwant met http://en.wikipedia.org/wiki/Lucid_dream (lucide dromen). Ik heb twee jaar ervaring op het gebied van lucide dromen en door mijn training kan ik me in een lucide droom werken. Ik vlieg ook het heelal door en maak de mooiste dingen (zie: Inception (film)). Maar mij hoor je er niet over 😉

  0 likes
 4. [quote name=”kharmea”]Heb het een antal keren meegemaakt, dat ik wakker werdt , terwijl ik nog sliep, je weet het meteen dat je je lichaam los kan laten , de eerste keren schrok ik me wezenloos, later begon ik er een beetje aan te wennen, en nam ik de moed om door de slaapkamer muur te springen, en ik voelde die muur , was echt een rare ervaring , een andere keer vloog over de toppen van de bomen heen , en het duurde een geruime tijd voor ik weer in mijn lichaam schoof, maar van andere planeten enzo,dat heb ik niet meegemaakt,.[/quote]
  het eerste wat gebeurd is dat je jou lichaam ziet ,met2 of 3 wakers ,gidsen,je kan kiezen voor plaatsen ,tijden,op aarde maar ook voor het universum,welke planeet of deel van het universum,paralelle universums,het kan heel ver gaan ,maar nooit meer dan het geen je mag zien en of aan kan.of je nu kiest voor b.v cape town, africa of mars .je reist puur op gedachten kracht .zeg mars de laatste letter uitgesproken en je bent er,en zie de werkelijkheid! hoe het daar is.het leven daar is ondergronds,iedereen vrij ,geld bestaat niet alles is voor het collectief geen hongen of armoede geen ziektes .de zon bv is plasma wat ze de mensheid wijs maken klopt niet.maar het probleem wat altijd om de hoek komt kijken ,vertel wat je gezien en ervaren heb .de reactie is bijna altijd kan niet .bestaat niet,dus hou het maar binnen bij jezelf.maar als je zo,n 60 jaar rond loop hier met de wetenschap dat overal leven is,en duizende eeuwen verder dan wij hier ,vraag je jezelf vaak af,waar is de mensheid toch mee bezig.het enige advies van mijn kant stap uit de matrix alles is,illusie.

  0 likes
 5. [quote name=”kharmea”]Heb het een antal keren meegemaakt, dat ik wakker werdt , terwijl ik nog sliep, je weet het meteen dat je je lichaam los kan laten , de eerste keren schrok ik me wezenloos, later begon ik er een beetje aan te wennen, en nam ik de moed om door de slaapkamer muur te springen, en ik voelde die muur , was echt een rare ervaring , een andere keer vloog over de toppen van de bomen heen , en het duurde een geruime tijd voor ik weer in mijn lichaam schoof, maar van andere planeten enzo,dat heb ik niet meegemaakt,.[/quote]

  Komt nog wel!

  0 likes
 6. Vind Robert Monroe geloofwaardiger.

  0 likes
 7. [quote name=”kalkin avatar”]Hij onderneemt bijvoorbeeld reizen door ons zonnestelsel om andere planten te verkennen?

  ik heb 1 uitreding beleeft en dat was ascentie na veel meditatie tot me 10e jaar.
  niet op een andere planeet, maar wel zeker uit me lichaam zag de wereld voor me ascentie omdraaien en tada perfecte goude aura vol met ogen.

  dat uitrede over reizen enzo geloof ik niet zo in..

  maarja ik ben in een entiteit gaan, staan en zo begon het..[/quote]


  M.b.t. het laatste wat je schreef: laat je helpen door een hele goede reiki- of magnified healing beoefenaar.

  0 likes
 8. Keep this on air Elias!!Over uitredingen.Iedereen kan het, slechts weinigen lukt het.Haast, stress, tv, pc, en de beslommeringen van het dagelijkse leven, houdt de uitreding slechts tegen.Succes gewenst aan een ieder die het wil proberen,mij hoef je het niet meer te leren.Ik was al wakker.

  0 likes
 9. Mooi interview Elias,ga zo door.

  0 likes
 10. ik heb niks met uittreders en/of instralers of jomanda,s daar ben ik te nuchter voor, maar als de goede man er baat bij heeft ,why not!! I guess he never came back from woodstock,,peace man.

  0 likes
 11. [quote name=”Hunting Wolf”]Keep this on air Elias!!Over uitredingen.Iedereen kan het, slechts weinigen lukt het.Haast, stress, tv, pc, en de beslommeringen van het dagelijkse leven, houdt de uitreding slechts tegen.Succes gewenst aan een ieder die het wil proberen,mij hoef je het niet meer te leren.Ik was al wakker.[/quote]
  beste jij vergeet een blokkade en dat is Angst voor het ombekende.

  0 likes
 12. In ‘Reis uit je lichaam’ vertelt de Engelse schrijver Graham Nicholls over zijn eigen ervaringen op het gebied van uittredingen, alsook over de jarenlange studie die hij naar dit fenomeen heeft gedaan. Aan bod komen verschillende technieken om het lichaam te verlaten; Nicholls geeft vooral inzicht in de persoonlijke aanleg die je kunt inzetten bij een uittreding en de krachten die je kunt aanwenden. Zo leer je bijvoorbeeld een groter bewustzijn te ontwikkelen door middel van een specifieke manier om jezelf op het astrale niveau te ‘projecteren’. Nicholls combineert zijn jarenlange kennis van zelfhypnose, ademwerk, kwantumwetenschap, voeding en heling in dit boek om de lezer te stimuleren nieuwe dimensies te leren kennen.
  Graham Nicholls geeft over de hele wereld workshops over uittredingen. Hij heeft onder andere lezingen gegeven aan Cambridge University en het Science Museum te Londen. Zijn werk werd verder besproken door de BBC en The Times.HUNTING WOLF ZEGT:EEN AANRADER!!

  0 likes
 13. [quote name=”Peer”][quote name=”kalkin avatar”]Hij onderneemt bijvoorbeeld reizen door ons zonnestelsel om andere planten te verkennen?

  ik heb 1 uitreding beleeft en dat was ascentie na veel meditatie tot me 10e jaar.
  niet op een andere planeet, maar wel zeker uit me lichaam zag de wereld voor me ascentie omdraaien en tada perfecte goude aura vol met ogen.

  dat uitrede over reizen enzo geloof ik niet zo in..

  maarja ik ben in een entiteit gaan, staan en zo begon het..[/quote]


  M.b.t. het laatste wat je schreef: laat je helpen door een hele goede reiki- of magnified healing beoefenaar.[/quote]

  die entiteit is nix mis mee. die zorgde ervoor dat ik snachts wakker werd in meditatie waardoor ik uiteindelijk verlichting bereikte. ben nu dus een buddha. peace !

  0 likes
 14. [quote name=”pietje bell”][quote name=”Hunting Wolf”]Keep this on air Elias!!Over uitredingen.Iedereen kan het, slechts weinigen lukt het.Haast, stress, tv, pc, en de beslommeringen van het dagelijkse leven, houdt de uitreding slechts tegen.Succes gewenst aan een ieder die het wil proberen,mij hoef je het niet meer te leren.Ik was al wakker.[/quote]
  beste jij vergeet een blokkade en dat is Angst voor het ombekende.[/quote]

  En fluoride wat je pijnappelklier laat ‘verstenen’

  0 likes
 15. [quote name=”Hunting Wolf”]Keep this on air Elias!!Over uitredingen.Iedereen kan het, slechts weinigen lukt het.Haast, stress, tv, pc, en de beslommeringen van het dagelijkse leven, houdt de uitreding slechts tegen.Succes gewenst aan een ieder die het wil proberen,mij hoef je het niet meer te leren.Ik was al wakker.[/quote]
  Mij hoef je het ook niet meer te leren. Maar het is niet makkelijk te berijken met een fulltimejob, een vrouw en kleine kinderen. Maar het is zeker iets wat ik mijn kinderen wil meegeven…

  0 likes
 16. Goed boek, echt een aanrader. Staan ook oefeningen in om zelf aan de slag te gaan, of moet ik zeggen training. Ook al ben je dat niet van plan is het wel een informatief boek.

  0 likes
 17. Integer interview en geloofwaardig, die Graham Nichhols. Heb er met veel plezier en nieuwsgierigheid naar gekeken. Ik lees dat het boek goed is. Maar ik ben te lui. Of misschien wel bang. Geen idee. De dood is de ultieme proef. Maar succes jullie!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

npo

NPO lanceert grootschalige haatcampagne tegen nieuwe omroep Ongehoord Nederland. Dit is de schandalige reden

Er is in Nederland sprake van een ...

antarctica

Beelden van mysterieuze objecten op Antarctica leiden tot theorieën over UFO’s en Epsteins vliegtuig. Kijk en oordeel zelf

Op Google Earth is een vreemd object ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 12 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.