Buitenaards

‘Buitenaardsen hebben ondergrondse basis in Peru’

Help mee door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse marinier Jonathan Weygandt was gestationeerd in Peru op het moment dat hem werd gevraagd naar de crashplek van een mysterieus toestel te gaan.

Eenmaal aangekomen zag hij dingen die hij nog nooit van zijn leven had gezien. Hij werd gearresteerd en een aantal dagen opgesloten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Weygandt werkte als beveiliger van een radarinstallatie die formeel werd gebruikt om Boliviaanse drugsvliegtuigen te volgen. Op een nacht kwam een melding binnen dat in de omgeving een vliegtuig was neergestort. Weygandt vertrok met een aantal collega’s richting de crashplek.

Telepathisch contact

De plek waar het toestel was neergekomen was niet moeilijk te vinden omdat het een gapend gat had achtergelaten in de grond. Weygandt was één van de eersten die het grote toestel zag. Het was vast komen te zitten in de flank van een ravijn.

Uit het toestel droop siroopachtige vloeistof met een groenpaarse kleur. De motor van het vaartuig bracht een zoemend geluid voort. Het toestel was voorzien van een soort ventilatiekokers in de vorm van kieuwen van een vis.

In het vaartuig bevonden zich wezens die telepathisch contact met Weygandt probeerden te leggen en hem kalmeerden. Hij meende één van de wezens om hulp te horen roepen. Plotseling kreeg Weygandt opdracht om bij het toestel vandaan te komen.

Zwarte pakken

Werknemers van het Amerikaanse ministerie van Energie verschenen ten tonele en namen de marinier in hechtenis. Mannen in zwarte pakken namen al zijn uitrusting af. Hij werd aan boord van een grote helikopter geleid en vloog weg.

Na een lang verhoor moest Weygandt een formulier ondertekenen waarmee hij verklaarde niets te hebben gezien. Hij werd nog drie weken apart gehouden voordat hij weer terug mocht naar de radarinstallatie.

Weygandt legt uit dat onbekende vliegende objecten, die van buiten de atmosfeer leken te komen, vaker in het gebied werden gezien toen hij er gestationeerd was.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vonzie
Vonzie
10 jaren geleden

…Weygandt legt uit dat onbekende vliegende objecten, die van buiten de atmosfeer leken te komen, vaker in het gebied werden gezien toen hij er gestationeerd was….

Eh..moesten ze hem hebben dan? Dus toen hij weg ging werd het daar ook meteen rustiger qua fantasie?

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

In de video heb ik niet goed verstaan om welke datum het gaat en wanneer dit gebeurde.

Hoaxintelligence
Hoaxintelligence
10 jaren geleden

Dit filmpje is al oud.

https://www.youtube.com/watch?v=n2lK3gihJIA
Hij is 2 jaar geleden geupload.
Het beeld materiaal zelf ziet er nog veel ouder uit.
Of het een hoax is blijft altijd maar de vraag.

edjuh
edjuh
10 jaren geleden

Vanavond was er op 1 vandaag op nederland 1 een topic over windmolens bijna aan het einde van die topic is er een intervieuw met een man die in een shot staat dat een windmolen en de lucht samen met hem in beeld komen, wat je super duidelijk met hoge snelheid ziet vliegen links in beeld is geen vliegtuig of een ander vliegend object wat ik ken. Het ziet er sigaar vormig uit en heeft geen vleugels… ik heb geprobeert het op te nemen maar is niet gelukt.. ik verwacht dat er in de loop van de avond herhalingen te zien zijn van 1 vandaag. Hoop dat iemand het kan rippen en kan plaatsen zodat er meer mensen kunnen onderzoeken wat dit is.

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x