Homepagina » Buitenaards » ‘Buitenaardsen hebben ondergrondse basis in Peru’
Buitenaardsen hebben ondergrondse basis in Peru

‘Buitenaardsen hebben ondergrondse basis in Peru’

De Amerikaanse marinier Jonathan Weygandt was gestationeerd in Peru op het moment dat hem werd gevraagd naar de crashplek van een mysterieus toestel te gaan.

Eenmaal aangekomen zag hij dingen die hij nog nooit van zijn leven had gezien. Hij werd gearresteerd en een aantal dagen opgesloten.

Weygandt werkte als beveiliger van een radarinstallatie die formeel werd gebruikt om Boliviaanse drugsvliegtuigen te volgen. Op een nacht kwam een melding binnen dat in de omgeving een vliegtuig was neergestort. Weygandt vertrok met een aantal collega’s richting de crashplek.

Telepathisch contact

De plek waar het toestel was neergekomen was niet moeilijk te vinden omdat het een gapend gat had achtergelaten in de grond. Weygandt was één van de eersten die het grote toestel zag. Het was vast komen te zitten in de flank van een ravijn.

Uit het toestel droop siroopachtige vloeistof met een groenpaarse kleur. De motor van het vaartuig bracht een zoemend geluid voort. Het toestel was voorzien van een soort ventilatiekokers in de vorm van kieuwen van een vis.

In het vaartuig bevonden zich wezens die telepathisch contact met Weygandt probeerden te leggen en hem kalmeerden. Hij meende één van de wezens om hulp te horen roepen. Plotseling kreeg Weygandt opdracht om bij het toestel vandaan te komen.

Zwarte pakken

Werknemers van het Amerikaanse ministerie van Energie verschenen ten tonele en namen de marinier in hechtenis. Mannen in zwarte pakken namen al zijn uitrusting af. Hij werd aan boord van een grote helikopter geleid en vloog weg.

Na een lang verhoor moest Weygandt een formulier ondertekenen waarmee hij verklaarde niets te hebben gezien. Hij werd nog drie weken apart gehouden voordat hij weer terug mocht naar de radarinstallatie.

Weygandt legt uit dat onbekende vliegende objecten, die van buiten de atmosfeer leken te komen, vaker in het gebied werden gezien toen hij er gestationeerd was.

Gerelateerd:

 Vind je deze info belangrijk? Deel het dan met je kennissen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. …Weygandt legt uit dat onbekende vliegende objecten, die van buiten de atmosfeer leken te komen, vaker in het gebied werden gezien toen hij er gestationeerd was….

  Eh..moesten ze hem hebben dan? Dus toen hij weg ging werd het daar ook meteen rustiger qua fantasie?

  0 likes
 2. In de video heb ik niet goed verstaan om welke datum het gaat en wanneer dit gebeurde.

  0 likes
 3. Dit filmpje is al oud.

  https://www.youtube.com/watch?v=n2lK3gihJIA
  Hij is 2 jaar geleden geupload.
  Het beeld materiaal zelf ziet er nog veel ouder uit.
  Of het een hoax is blijft altijd maar de vraag.

  0 likes
 4. Vanavond was er op 1 vandaag op nederland 1 een topic over windmolens bijna aan het einde van die topic is er een intervieuw met een man die in een shot staat dat een windmolen en de lucht samen met hem in beeld komen, wat je super duidelijk met hoge snelheid ziet vliegen links in beeld is geen vliegtuig of een ander vliegend object wat ik ken. Het ziet er sigaar vormig uit en heeft geen vleugels… ik heb geprobeert het op te nemen maar is niet gelukt.. ik verwacht dat er in de loop van de avond herhalingen te zien zijn van 1 vandaag. Hoop dat iemand het kan rippen en kan plaatsen zodat er meer mensen kunnen onderzoeken wat dit is.

  0 likes
 5. Als je een verhaal verzint, doe dan ook een beetje moeite om het geloofwaardig te maken. De wezens zouden telepatisch contact met hem hebben om hem gerust te stellen maar ondertussen roepen ze ook om hulp 🙂 Hehehe, erg grappig. Ook een document tekenen dat je niets hebt gezien, haha. Alsof er dat soort documenten opgesteld worden.
  Als hij dit daadwerkelijk serieus bedoeld zal hij wel een beetje goed gesnoven hebben welke hij geacht werd op te sporen. Maar ach, dit soort verhalen geven dit soort sites bestaansrecht.

  0 likes
 6. [quote name=”Vonzie”]…Weygandt legt uit dat onbekende vliegende objecten, die van buiten de atmosfeer leken te komen, vaker in het gebied werden gezien toen hij er gestationeerd was….

  Eh..moesten ze hem hebben dan? Dus toen hij weg ging werd het daar ook meteen rustiger qua fantasie?[/quote]

  je snapt het niet, hij bedoelt dat toen hij daar was het niet de enige keer was, dus dat het tijdens zijn diensten vaker voor is gekomen. niet omdat hij daar was.
  Moeilijk te begrijpen he, neem nog wat fluoride

  0 likes
 7. [quote name=”edjuh”]Vanavond was er op 1 vandaag op nederland 1 een topic over windmolens bijna aan het einde van die topic is er een intervieuw met een man die in een shot staat dat een windmolen en de lucht samen met hem in beeld komen, wat je super duidelijk met hoge snelheid ziet vliegen links in beeld is geen vliegtuig of een ander vliegend object wat ik ken. Het ziet er sigaar vormig uit en heeft geen vleugels… ik heb geprobeert het op te nemen maar is niet gelukt.. ik verwacht dat er in de loop van de avond herhalingen te zien zijn van 1 vandaag. Hoop dat iemand het kan rippen en kan plaatsen zodat er meer mensen kunnen onderzoeken wat dit is.[/quote]

  Op deze link is de uitzending na te kijken.
  http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1376254

  Ik heb de uitzending bekeken, maar kan niets ontdekken.

  0 likes
 8. [quote name=”edjuh”]Vanavond was er op 1 vandaag op nederland 1 een topic over windmolens bijna aan het einde van die topic is er een intervieuw met een man die in een shot staat dat een windmolen en de lucht samen met hem in beeld komen, wat je super duidelijk met hoge snelheid ziet vliegen links in beeld is geen vliegtuig of een ander vliegend object wat ik ken. Het ziet er sigaar vormig uit en heeft geen vleugels… ik heb geprobeert het op te nemen maar is niet gelukt.. ik verwacht dat er in de loop van de avond herhalingen te zien zijn van 1 vandaag. Hoop dat iemand het kan rippen en kan plaatsen zodat er meer mensen kunnen onderzoeken wat dit is.[/quote]

  Kun je de precieze tijdstip aangeven?

  http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1376254

  0 likes
 9. [quote name=”Larsh”][quote name=”edjuh”]Vanavond was er op 1 vandaag op nederland 1 een topic over windmolens bijna aan het einde van die topic is er een intervieuw met een man die in een shot staat dat een windmolen en de lucht samen met hem in beeld komen, wat je super duidelijk met hoge snelheid ziet vliegen links in beeld is geen vliegtuig of een ander vliegend object wat ik ken. Het ziet er sigaar vormig uit en heeft geen vleugels… ik heb geprobeert het op te nemen maar is niet gelukt.. ik verwacht dat er in de loop van de avond herhalingen te zien zijn van 1 vandaag. Hoop dat iemand het kan rippen en kan plaatsen zodat er meer mensen kunnen onderzoeken wat dit is.[/quote]

  Kun je de precieze tijdstip aangeven?

  http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1376254%5B/quote%5D
  Ga je hier serieus op in? Wat verwacht je? Marsmannetjes die zwaaien???

  0 likes
 10. [quote name=”r.”][quote name=”Vonzie”]…Weygandt legt uit dat onbekende vliegende objecten, die van buiten de atmosfeer leken te komen, vaker in het gebied werden gezien toen hij er gestationeerd was….

  Eh..moesten ze hem hebben dan? Dus toen hij weg ging werd het daar ook meteen rustiger qua fantasie?[/quote]

  je snapt het niet, hij bedoelt dat toen hij daar was het niet de enige keer was, dus dat het tijdens zijn diensten vaker voor is gekomen. niet omdat hij daar was.
  Moeilijk te begrijpen he, neem nog wat fluoride[/quote]
  Je zult waarschijnlijk gelijk hebben, dat is het meest logisch. Maar taalkundig lijkt het alsof het alleen onrustig was in de periode dat deze figuur er gestationeerd zat.

  Dus niet zo pedant met je “neem nog wat fluoride”.

  0 likes
 11. [quote name=”Larsh”][quote name=”edjuh”]Vanavond was er op 1 vandaag op nederland 1 een topic over windmolens bijna aan het einde van die topic is er een intervieuw met een man die in een shot staat dat een windmolen en de lucht samen met hem in beeld komen, wat je super duidelijk met hoge snelheid ziet vliegen links in beeld is geen vliegtuig of een ander vliegend object wat ik ken. Het ziet er sigaar vormig uit en heeft geen vleugels… ik heb geprobeert het op te nemen maar is niet gelukt.. ik verwacht dat er in de loop van de avond herhalingen te zien zijn van 1 vandaag. Hoop dat iemand het kan rippen en kan plaatsen zodat er meer mensen kunnen onderzoeken wat dit is.[/quote]

  Kun je de precieze tijdstip aangeven?

  http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1376254%5B/quote%5D
  Ik zie een vliegend object op exact 14.30 van linksonder naar boven gaan.
  Heel duidelijk…

  0 likes
 12. [quote name=”r.”]
  Moeilijk te begrijpen he, neem nog wat fluoride[/quote]

  het moet zijn dat fluoride goed is voor een mens. Als ik Wesley’s commentaren lees kan ik niets anders concluderen. Het zorgt duidelijk voor een klare geest 🙂

  0 likes
 13. [quote name=”Carpe Diem”]
  Ik zie een vliegend object op exact 14.30 van linksonder naar boven gaan.
  Heel duidelijk…[/quote]

  Klopt. Er lijken idd geen vleugels aan te zitten, maar, vergis je niet in hoe sterk bepaalde belichting / weerkaatsing / opnamehoek etc het beeld kan vertekenen.

  Het ziet er wel vreemd uit.

  0 likes
 14. Die Amerikaanse(met z’n babyface) marinier Jonathan Weygandt wil vast wat geld verdienen met een boek schrijven denk ik, of wil wat aandacht.

  0 likes
 15. Groenpaarse siroop….heel benieuwd hoe die smaakt….

  0 likes
 16. [quote name=”r.”][quote name=”Vonzie”]…Weygandt legt uit dat onbekende vliegende objecten, die van buiten de atmosfeer leken te komen, vaker in het gebied werden gezien toen hij er gestationeerd was….

  Eh..moesten ze hem hebben dan? Dus toen hij weg ging werd het daar ook meteen rustiger qua fantasie?[/quote]

  je snapt het niet, hij bedoelt dat toen hij daar was het niet de enige keer was, dus dat het tijdens zijn diensten vaker voor is gekomen. niet omdat hij daar was.
  Moeilijk te begrijpen he, neem nog wat fluoride[/quote]
  Juist omdat ik géén fluoride tot me neem kan ik de dingen met gezond verstand bekijken. Zou je ook eens moeten doen in plaats van in een fantasie wereld te leven.

  0 likes
 17. [quote name=”Hr”]Groenpaarse siroop….heel benieuwd hoe die smaakt….[/quote]
  Grenadine??

  0 likes
 18. [quote name=”Lucky Luck”][quote name=”Larsh”][quote name=”edjuh”]Vanavond was er op 1 vandaag op nederland 1 een topic over windmolens bijna aan het einde van die topic is er een intervieuw met een man die in een shot staat dat een windmolen en de lucht samen met hem in beeld komen, wat je super duidelijk met hoge snelheid ziet vliegen links in beeld is geen vliegtuig of een ander vliegend object wat ik ken. Het ziet er sigaar vormig uit en heeft geen vleugels… ik heb geprobeert het op te nemen maar is niet gelukt.. ik verwacht dat er in de loop van de avond herhalingen te zien zijn van 1 vandaag. Hoop dat iemand het kan rippen en kan plaatsen zodat er meer mensen kunnen onderzoeken wat dit is.[/quote]

  Kun je de precieze tijdstip aangeven?

  http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1376254%5B/quote%5D
  Ga je hier serieus op in? Wat verwacht je? Marsmannetjes die zwaaien???[/quote]

  0 likes
 19. [quote name=”Lucky Luck”][quote name=”Larsh”][quote name=”edjuh”]Vanavond was er op 1 vandaag op nederland 1 een topic over windmolens bijna aan het einde van die topic is er een intervieuw met een man die in een shot staat dat een windmolen en de lucht samen met hem in beeld komen, wat je super duidelijk met hoge snelheid ziet vliegen links in beeld is geen vliegtuig of een ander vliegend object wat ik ken. Het ziet er sigaar vormig uit en heeft geen vleugels… ik heb geprobeert het op te nemen maar is niet gelukt.. ik verwacht dat er in de loop van de avond herhalingen te zien zijn van 1 vandaag. Hoop dat iemand het kan rippen en kan plaatsen zodat er meer mensen kunnen onderzoeken wat dit is.[/quote]

  Kun je de precieze tijdstip aangeven?

  http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1376254%5B/quote%5D
  Ga je hier serieus op in? Wat verwacht je? Marsmannetjes die zwaaien???[/quote]
  ————————————-

  Gelukkig zijn de reacties zoals hierbovenstaan van mensen die openstaan voor marsmannetjes en n iet al bij voorbaat roeptoeteren dat het niet bestaat.

  Het gaat er volgens mij nog altijd om: WAT JE KAN BEWIJZEN
  en mensen belachelijk maken of beledigen die hier onerzoek naar doen is makkelijk en laf.
  Het zegt meer over die bekrompenheid v.d mensen die zo reageren dan diegene die dit onderzoeken/intersse hebben.

  0 likes
 20. Want wat weten wij nu eigenlijk werkelijkover het universum/heelal/andere bewoonde platen..?
  Wat wordt ons niet verteld door de NASA en de overheden..?
  Jarenlang werd ik uitgelachen omdat uit mijn onderzoek bleek dat we in Nederland afgeluisterd werden.
  “Hahhaha gel*l niet waar”dat geloof je toch niet dat de overheid dit ECHT doen.?
  Klonk het 10-15 jaar geleden…..
  En wat komt er nu allemaal uiit over geheime diensten die afluisteren..

  Nee hoor mensen is helemaal niet waar hoor..en Larsch: marsmannetjes bestaan idd niet..

  0 likes
 21. [quote name=”timj”]Want wat weten wij nu eigenlijk werkelijkover het universum/heelal/andere bewoonde platen..?
  Wat wordt ons niet verteld door de NASA en de overheden..?
  Jarenlang werd ik uitgelachen omdat uit mijn onderzoek bleek dat we in Nederland afgeluisterd werden.
  “Hahhaha gel*l niet waar”dat geloof je toch niet dat de overheid dit ECHT doen.?
  Klonk het 10-15 jaar geleden…..
  En wat komt er nu allemaal uiit over geheime diensten die afluisteren..

  Nee hoor mensen is helemaal niet waar hoor..en Larsch: marsmannetjes bestaan idd niet..[/quote]
  Nee marsmannetjes zullen niet bestaan? Aardemannetjes ook niet? Het is maar hoe je het bekijkt, maar wij zijn hier momenteel toch wel degelijk aanwezig. Overal is leven. Op iedere planeet, maan en ster.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

coronavirus

Harvard-professor: 40 tot 70 procent wereldbevolking krijgt coronavirus. ‘We kunnen dit niet tegenhouden’

Het coronavirus is niet tegen te houden ...

klimaatontkenners

Helemaal van het padje: Professor wil klimaatontkenners laten vervolgen

Normaal gesproken maken politici de wetten. Deze ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.