Mens en Dier

Pim Fortuyn werd afgeluisterd. Maar in opdracht van wie?

Help door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 9 december 2005 vroeg ondernemer Yves Gijrath oud-minister van Binnenlandse Zaken Klaas de Vries (PvdA) in de uitzending van Barend en Van Dorp of hij op de hoogte was van het feit dat Pim Fortuyn werd gevolgd, dat zijn huis werd afgetapt en dat hij doodsbang was. De Vries zei toen: “Nee, absoluut niet.”

Gijrath sprak Fortuyn 6 dagen voor zijn dood. In de peilingen stond hij op meer dan 50 zetels. Op de vraag of hij nog steeds geen beveiliging kreeg, antwoordde Fortuyn: “Nee, want ze luisteren me af.” Gijrath besloot door te vragen. Wie zit daar dan achter? Volgens Fortuyn was dat De Vries. “Dat is dus niet zo,” reageerde de oud-minister.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In zijn podcast met Erik de Vlieger onthult Gijrath dat Pims butler Herman hem hierover nog veel meer details heeft gegeven. “Ik ben zo bang,” zei Herman tegen hem, toevoegende dat hij vreesde voor Pims leven. Dat had te maken met dingen die er in de maanden voorafgaand aan de moord waren gebeurd rond het huis van Fortuyn. “Mannen rond het pand, deuren die ’s nachts klapperden, het hele huis was getapet, de telefoon deed het daar niet,” aldus Gijrath. Dat laatste is volgens hem bewijs dat De Vries loog.

We hebben ‘het’ gevonden

De ondernemer zegt verder dat ze na de dood van Fortuyn gelijk naar zijn huis zijn gegaan. Pas 4 dagen na de moord onderzochten ze het huis van Volkert van der G. De Vlieger zei hierover: “Er was een makelaar bij die gehoord had dat iemand had gezegd dat ‘ze het hebben gevonden’. “Dat was natuurlijk afluisterapparatuur,” aldus De Vlieger.

Herman bevestigde dus aan Gijrath dat Fortuyn werd afgeluisterd. De vraag is nu: wie heeft die call gemaakt? “We kunnen zeggen dat het Klaas de Vries was, maar we kunnen het niet bewijzen.”

4.6 12 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bert
Bert
3 jaren geleden

Met de dood van Pim is de ondergang van Nederland begonnen niet anders . We gaan nu allemaal naar de Filistijnen .

wolfje168
wolfje168
3 jaren geleden

Het establishment heeft na de dood van Pim vrijwel onmiddellijk een zetbaas naar voren geschoven.

kees
kees
3 jaren geleden

Duidelijk afkomstig van link links.
Iedereen moest eens weten waartoe die liberale fascisten in staat zijn als ze aan de verliezende hand zijn.
Duidelijk is dat ze geen verlies accepteren en dus over lijken gaan mocht hun vergiftigende gedachtengoed in gevaar komen.

exegese
exegese
3 jaren geleden

Als je werkelijk verandering wilt bewerkstelligen, ten nadele van het smerige, criminele, schrapende old boys network en je dreigt de macht te krijgen en de competentie te hebben, dan verdwijn je vrijwillig van het toneel of je gaat d’r aan. Bruno Bruins en Pim Fortuyn zijn treffende voorbeelden daarvan. Iedereen dus die in Den Haag in het pluche mag blijven plakken is ongevaarlijk voor hen en volstrekt van generlei waarde voor het volk. Dat gegeven maakt stemmen op al wat daar zit of waar zij mee aan komen dragen volstrekt zinloos en zelfs een criminele daad t.a.v. je medemens ! Het is 1 grote meedogenloze criminele bende en wij faciliteren hen vrijwillig in alle opzichten. Alleen als we daar mee stoppen kan er iets veranderen.

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x