Homepagina » Mens en Dier » Filmpje: ‘Dit is waarom mensen zo vijandig tegenover viroloog Marc Van Ranst staan’
van ranst
Foto: Marc Van Ranst (Vlaams Parlement)

Filmpje: ‘Dit is waarom mensen zo vijandig tegenover viroloog Marc Van Ranst staan’

Viroloog Marc van Ranst, het gezicht van de corona-aanpak in België, zit op dit moment met zijn gezin ondergedoken vanwege ‘ernstige bedreigingen’. Hij zou net als een aantal andere kopstukken uit de Belgische corona-aanpak worden bedreigd door beroepsmilitair Jurgen Conings. Er is al enkele dagen een klopjacht gaande.

De laatste tijd is er veel aandacht geweest voor een video uit 2019 waarin Van Ranst uitlegt hoe je een verhaal over een pandemie in de markt moet zetten. Volgens professor Mattias Desmet is deze video een ‘must-see’. “Ik kan hem ten zeerste aanbevelen, hij is interessant voor iedereen,” zei hij.

De ware Van Ranst

Van Ranst legt in de video onder andere uit hoe je mensen angst kunt aanjagen door sterfgevallen te voorspellen die sowieso elk jaar plaatsvinden. Hij legt daarnaast uit hoe je bij een pandemie de aandacht naar je toe moet trekken en de spreekbuis moet worden. Hij doet ook uit de doeken wat je de mensen moet wijsmaken om ze onder de duim te houden.

Dit fragment gaat al geruime tijd rond, maar vast niet iedereen heeft de ware Van Ranst al een keer gezien, schrijft Statenlid Daniël Osseweijer (FVD) over onderstaand filmpje:


De uitspraken van Van Ranst zijn niet onomstreden. In juni vorig jaar vroeg ene Annie B. om ‘tips voor horecazaken die dreigen failliet te gaan’ als gevolg van de coronamaatregelen. “Ja, een gouden tip,” antwoordde de viroloog. “Zorg dat je meer inkomsten hebt dan uitgaven. Probeer dan nog maar eens failliet te gaan.” Hij verwijderde de tweet, maar screenshots deden de ronde in horecakringen en zetten er kwaad bloed.

Toen parlementslid Dries Van Langenhove (Vlaams Belang) in 2019 met de dood werd bedreigd, noemde Van Ranst hem ironisch genoeg een ‘loser’.

Volgens de viroloog is het coronavirus levensgevaarlijk. Dat terwijl hij begin vorig jaar nog twitterde: “Noem dit Wuhan-coronavirus geen ‘killervirus’. Vorig jaar stierven 140.000 mensen aan mazelen, 770.000 aan hiv, 405.000 aan malaria en 1.500.000 aan tuberculose. Ik kan u garanderen dat al deze mensen even dood zijn als diegenen die sterven aan het Wuhan-coronavirus.”

4.5 72 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arie
Arie
6 maanden geleden

Deze man is 1 van de ergste criminelen van deze wereld.
Hij heeft ook heel goed verdient aan de Mexicaanse griep.Ook heeft hij advies gegeven aan de vrijmetselaars om deze advies te geven over het uitrollen van de Cojona pandemie.Een ideaal figuur om een voorbeeld te stellen lijkt me.

Thamara
Thamara
6 maanden geleden

Ik heb totaal geen medelijden met Mark van Ranst, dat hij is “ondergedoken voor bepaalde andere mensen!
Marc legt in een filmpje haarfijn uit, hoe je mensen “bang kan maken” en dus bewust kan manipuleren”,om vervolgens de bang en gehersenspoelde mensen, uit zichzelf de de genocide-spuit te laten halen!
Dit is “met voorbedachte rade” mensen de dood injagen!🤮🤮🤮

Linda
Linda
6 maanden geleden

Ik had het filmpje vorig jaar al eens gezien. Zijn vriendje Osterhaus zit vooraan……dan weet je ook waar die griezel zijn inspiratie vandaan heeft gehaald. Stelletje fascisten zijn het😡

Annette
Annette
6 maanden geleden

Ik hoop dat Marc van Ranst nog héél lang ondergedoken mag blijven zitten met zijn gezin. Jammer voor zijn vrouw en kinderen, maar het is nu eenmaal niet anders. Wat een ongelooflijke rat is deze man. Onnozele mensen de stuipen op het lijf jagen en daar dan nog trots op zijn ook. Je moet maar durven!
Hij is trouwens niet anders dan dat spul dat hier meer dan een jaar lang op de tv te zien was en is met hun angst scenario’s. Ik noem maar Ab Osterhaus (met een zeer dubieus verleden), Marion Koopmans (de heks bijgenaamd) en dan die enge vrouw, ben even haar naam kwijt, die nota bene kinderarts is.
Hebben deze mensen überhaupt nog wel een geweten of zijn ze zo geldbelust dat dat geweten op de achtergrond is gezet en verdwenen is?

x

Check Also

limburg

Limburg: ergste corona-uitbraken in meest gevaccineerde gebieden

Het aantal besmettingen in de Belgische provincie ...

aartsbisschop

Aartsbisschop Vigano pleit voor wereldwijde alliantie om mensheid te bevrijden van het totalitaire regime

Aartsbisschop Carlo Maria Vigano roept mensen op ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

117
0
We lezen graag je reactie!x