Buitenaards

‘Buitenaardsen zijn menselijke tijdreizigers uit de toekomst’

Help anderen door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De serie Ancient Aliens van History Channel laat kijkers kennismaken met het idee dat buitenaardsen in een ver verleden hebben ingegrepen op aarde.

Als gevolg van die interventies hebben onze voorouders volgens deze theorie grote wetenschappelijke, astronomische en technologische doorbraken kunnen bereiken.

We moeten wel hulp gehad hebben van boven, van wezens die veel intelligenter en meer ontwikkeld zijn dan de mens, zo schrijft Rob Szarek, gastblogger voor de Huffington Post.

Aanwijzingen

Hoe konden we anders de Egyptische piramides hebben gebouwd en de enorme standbeelden op Paaseiland hebben neergezet? Szarek verwijst naar gliefen, rotsschilderingen, graveringen en tekeningen uit een ver verleden die figuren met ‘helmen’ uitbeelden die er niet uitzien als mensen. Leefden onze voorouders samen met wezens van de sterren en lieten ze hier aanwijzingen voor achter in hun kunst, architectuur, mythen en religieuze geschriften?

Hoewel velen beweren dat mensen geen hulp van bovenaf nodig hebben om sprongen in de evolutie te kunnen maken, zijn er ook veel mensen die stellen dat het archeologische bewijs er niet om liegt.

Waren de buitenaardsen die indertijd hebben ingegrepen wel buitenaardsen? Waren het misschien mensen uit de toekomst, die terugkwamen om onze voorouders te begeleiden, te sturen of te waarschuwen?

Roswell

In de zomer van 1947 stortte bij Roswell in New Mexico een mysterieus object neer. Er werd in eerste instantie gesproken over een vliegende schotel, maar het officiële verhaal werd een paar keer bijgesteld en uiteindelijk kwam men uit bij een weerballon.

Werden er, zoals velen beweren, buitenaardse lichamen geborgen en verscheept naar een topgeheime hangar op Wright-Patterson AFB? Werd later reverse engineering toegepast in Area 51 in Nevada? Werd er autopsie verricht op de buitenaardse lichamen?

Volgens de belangrijke Amerikaanse marinecommandant George W. Hoover waren de buitenaardsen mogelijk menselijke tijdreizigers uit de toekomst. Hoover had naar verluidt in de jaren vijftig toegang tot de wrakstukken van Roswell en deelde zijn opvattingen vlak voor zijn dood met een selecte groep individuen, waaronder zijn zoon en een ufoloog.

Hoover zei onder meer dat de buitenaardsen van Roswell in feite tijdreizigers waren, mensen uit de toekomst die met de kracht van bewustzijn de realiteit konden omvormen.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
alifix
alifix
9 jaren geleden

Ik begon al te twijfelen maar the history channel seriues nemen is toch wel de grens

Jer
Jer
9 jaren geleden

Als buitenaardse de mensen uit de toekomst zijn, hoe kan de mens dan ineens wat je op die oude schilderingen ziet, ineens van vorm veranderen, zoals bijvoorbeeld de vorm van het hoofd of andere gedaante?

Taken
Taken
9 jaren geleden

Als de bezoeken op aarden echt zijn lijkt het mij geen onmogelijke gedachten dat aliens zoals wij die kennen geëvalueerde mensen uit de toekomst zijn!

pietje bell
pietje bell
9 jaren geleden

de redenering die gegeven wordt slaat nergens op.Indeed je kan reizen in de tijd maar dan terug. Niet vooruit.tenminste niet vanuit een 3d punt.Dan hoe kan een menselijke beschaving van de planeet aarde ons komen helpen als wij voor die tijd de planeet om zeep hebben geholpen.Dan kunnen die niet eens bestaan.Wat wel kan is voor en terug in de aardse tijd reizen maar dan vanuit minimaal een 5d dimensie en hoger.De aardse beschaving was een project vanuit hogere beschavingen,dus zeker in het begin was die hulp hard nodig.Wat de z,g wetenschap er van brouwt is gewoon poppenkast.Er zitten te veel gaten (vervalsing) in de gehele geschiedenis om er achter te komen .wat de echte werkelijke geschiedenis was.maar al met al leuk geprobeerd.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

24
0
We lezen graag je reactie!x