Gezondheid

“Gezondheidsdienst houdt verband tussen autisme en vaccins geheim”

Help mee door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het tijdschrift BioMed Research International is een nieuwe studie verschenen waarin wordt gesteld dat de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC het causale verband tussen kwik in vaccins (thiomersal) en schade bij kleuters en kinderen onder het tapijt veegt.

Wetenschappers onder leiding van dr. Brian Hooker van de Simpson-universiteit in Californië zeggen dat er 165 studies zijn die concluderen dat thiomersal, een organokwikverbinding in vaccins, schadelijk is. Van deze studies zijn er 16 die specifiek keken naar de effecten van thiomersal op kleuters en kinderen, denk aan allergieën, tics, taalachterstand, ADD en autisme.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hoewel de CDC beweert dat er ‘geen relatie is tussen vaccins met thiomersal en autisme bij kinderen’, wijzen de onderzoekers op een studie uitgevoerd door epidemiologen van de CDC waaruit blijkt dat kinderen die zijn blootgesteld aan thiomersal 7,6 keer meer kans hebben op autisme.

De CDC baseert zich bovendien op uitspraken die zijn gedaan in door de CDC geschreven of gefinancierde studies, aldus de wetenschappers. Ze voegden toe dat onafhankelijke onderzoeksgroepen al jaren aantonen dat kwik in vaccins wel degelijk schadelijk is.

Het team citeert 16 verschillende studies waaruit blijkt dat blootstelling aan thiomersal wordt geassocieerd met de diagnose van stoornissen als autisme. De onderzoekers vragen zich dan ook af waarom de Amerikaanse gezondheidsdienst concludeert dat er geen bewijs is voor het verband.

Er is één CDC-studie waaruit naar voren komt dat er een duidelijk verband is tussen kwik in vaccins en neurologische aandoeningen waaronder autisme, maar uit e-mailcorrespondentie is gebleken dat de hoofdonderzoeker van de bewuste studie onder druk is gezet om de resultaten af te zwakken.

Hoewel in 2005 is begonnen met de uitfasering van kwik in vaccins, komt er steeds meer wetenschappelijk bewijs dat vervangende stoffen als aluminiumhydroxyde bijdragen aan auto-immuunziektes en schade aan het zenuwstelsel.

Wat de studie van dr. Hooker laat zien is dat er nooit een consensus is geweest over de veiligheid van kwik in vaccins, maar dat er een rookgordijn werd opgeworpen. Aangezien naar aanleiding van een Wob-verzoek is aangetoond dat de gezondheidsdienst gemanipuleerde resultaten heeft gebruikt als ‘bewijs’, moeten we uiterst behoedzaam zijn en niet blind vertrouwen op de autoriteiten.

[GreenMedInfo]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Is dit niet gelijk aan langzame moord?

pietje bell
pietje bell
9 jaren geleden

Gezondheid,s dienst.Dat is toch een afdeling van Agenda 21. Maar alles wat je je broeders en zusters aandoet komt ten alle tijden bij de veroorzaker(s)terug.

eNdEmiOn
eNdEmiOn
9 jaren geleden

Laatst gewezen op deze opnamen.
https://www.youtube.com/watch?v=a5oVnDzxeJA

Gaat ook over het vaccinatie schandaal zoals die er nu ligt. Best lang maar laat dat je er niet van weerhouden om ernaar te kijken hoewel het beeldmateriaal niet direct nodig is dus je kunt er ook een mp3 van maken (in Firefox bv met Youtube MP3 Podcaster) voor onderweg of zo.

Back to top button
3
0
We lezen graag je reactie!x