CoronaBuitenland

‘Buitengewone’ ontmoetingen met leiders van de wereld in Zwitserland: ‘Het spel is over’

Help mee door deze info met je kennissen op je socials te delen!

John Mappin, eigenaar van het Camelot Castle Hotel, is in het Zwitserse Gstaad, waar hij de afgelopen week ontmoetingen heeft gehad met leiders uit Europa en de rest van de wereld. Sommige van die ontmoetingen waren ‘buitengewoon’, laat hij weten.

Vrijwel iedereen hier beseft dat de injecties die in diverse landen aan mensen zijn gegeven, dodelijk zijn en miljoenen mensen hebben verminkt. De mensen hier maken zich grote zorgen dat hun familieleden zijn vergiftigd, aldus Mappin.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het tij is gekeerd

De gevaccineerden waar we mee spraken, hebben veel spijt dat ze dit giftige brouwsel hebben gehaald, zegt hij. Big Pharma heeft vele miljoenen mensen ervan weten te overtuigen om dit middel in hun lichaam te stoppen.

“Het tij is gekeerd,” benadrukt Mappin. “Mensen hebben geen vertrouwen in de media. Ze praten hier continu met elkaar over in Zwitserland.”

Eén van de grootste fouten uit de menselijke geschiedenis

Tegen de mensen die altijd hebben geweten dat de injecties giftig zijn, zegt hij: “Jullie zijn in het gelijk gesteld. Ze zijn inderdaad giftig. Ze zijn inderdaad dodelijk. Ze moeten per direct van de markt worden gehaald.”

Hij raadt gevaccineerden aan om hun lichaam te ontgiften. “Het is de moeite waard.”

Mappin krijgt bijval van het Australische parlementslid Craig Kelly. “Het spel is inderdaad over.” Hij voegt toe dat onze politici en media verantwoordelijk zijn voor één van de grootste fouten uit de menselijke geschiedenis.

4.9 200 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
164 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
20 dagen geleden

Alle middelen om de volkswoede onder controle te houden worden nu ook door de mainstream media uit de kast gehaald, door ons, de wappies gelijk te geven probeert men de lont uit het kruitvat te halen. Laat je niet misleiden, want er is nog van alles anders aan de gang, waarvan ze nu onze aandacht proberen af te leiden!

Wakkere Henkie
Wakkere Henkie
20 dagen geleden

Dit is meer dan een FOUT!
Het is de zwaarste misdaad tegen de menselijkheid ooit gepleegd.

Maar er zit inmiddels een gat in de dijk dat niet meer te dichten is.
Laat maar komen de tsunami van tribunalen.

Henk-J
Henk-J
20 dagen geleden

Een grove misdaad is het, bewust mensen vergiftigen. Ik ben blij dat ik geen enkel vaccin heb genomen.

Greet Resist
Greet Resist
20 dagen geleden

“Hij voegt toe dat onze politici en media verantwoordelijk zijn voor één van de grootste fouten uit de menselijke geschiedenis.”
dan zeg ik; zonder toestemming van financiers (de westerse private centrale bank) was er geen shitshow

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

164
0
We lezen graag je reactie!x