Mens en Dier

Advocaat Reiner Fuellmich stort zich in juridisch wespennest: ‘Ze verkeren in paniekmodus’

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de meeste landen, met name in Duitsland, zijn de rechtbanken niet onafhankelijk. Niet alle rechtbanken zijn omgekocht, er zijn altijd een paar rechters die het spelletje niet meespelen, zei advocaat Reiner Fuellmich tijdens zijn derde gesprek met Jerm Warfare.

Eén van die rechters is Christian Dettmar uit Weimar, die onlangs een streep haalde door coronamaatregelen op twee scholen, waarna twee huiszoekingen volgden. Hij luisterde wél naar de experts van Fuellmich.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Hij kreeg veel steun en ik weet dat er nog veel meer rechters zijn die niet corrupt, maar wel bang zijn,” zei de advocaat. En hoe meer zaken we winnen, hoe meer rechters onder hun bureau vandaan komen en tot soortgelijke vonnissen zullen komen, verwacht hij.

Het laat zien dat ze zich echt zorgen maken

“Dat is waar we ons op richten en daarom spannen we zoveel mogelijk rechtszaken aan,” zei Fuellmich. Er zijn meerdere zaken aangespannen in de Verenigde Staten en Duitsland. “Helaas zijn de meeste rechtbanken zoals gezegd niet onafhankelijk en worden ze onder druk gezet.”

Hij sleepte pas geleden Lothar Wieler, de baas van het Duitse RIVM, voor de rechter. Op de dag dat hij de rechtszaak aanspande, belde iemand van de rechtbank met het kantoor van de bondskanselier. “Dat is echt ongehoord. Het laat zien dat ze zich echt zorgen maken.”

Fuellmich heeft contact met iemand die op het kantoor van de bondskanselier werkt en die zei tegen hem dat ze ‘in paniekmodus verkeren’.

Dit is waar je mee te maken krijgt als je dit doet

Vervolgens dwongen de rechters de cliënt van Fuellmich 350.000 euro te betalen om de zaak in behandeling te nemen. Enkele dagen later deed de Duitse arbeidsinspectie een inval bij de fabrieken van zijn cliënt. “Dit is waar je mee te maken krijgt als je dit doet. Op alle fronten wordt druk uitgeoefend.” Zijn cliënt is echter vastbesloten om door te gaan.

Fuellmich zoekt momenteel naar een geschikte locatie om een internationaal coronatribunaal op te zetten. We hebben hier volgens de advocaat te maken met de ergste misdaden tegen de menselijkheid die ooit zijn gepleegd. “Wat er in de Tweede Wereldoorlog is gebeurd, valt in het niet bij wat er nu gebeurt.”

4.8 222 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mooncat
Mooncat
2 jaren geleden

Na een jaar veel gebabbel en gepraat is het tijd voor actie

Rose
Rose
2 jaren geleden

Internationale gerechtigheid ??????

Annette
Annette
2 jaren geleden

Onvoorstelbaar, als je ziet wat er op dit moment allemaal gebeurt. Reiner Fuelmich, je bent een kanjer! Trouwens ook die rechter Christian Dettmar uit Weimar mag er wezen.
Ik denk ook dat er meer rechters zullen komen, die niet meer onderdeel willen zijn aan zoiets kwaadaardigs.
Er is nu sprake van een enorme strijd tussen het Goede en het Kwade. Wij kunnen alleen maar hopen dat het Goede zal overwinnen, maar dat zal zeker niet zonder slag of stoot zijn.
Je merkt ook heel duidelijk, dat de strijd zich steeds meer verhardt. Zogenaamde speldenprikken uitdelen, alleen om te laten zien wat voor een ongelooflijke macht deze satanisten hebben.
Wat natuurlijk ook schandalig is, is wat er in Duitsland gebeurde. Het idee dat het kantoor van de bondskanselier wordt ingeschakeld. Dat laat zien dat de rechtbank en de rechters absoluut niet meer onafhankelijke rechtspraak nastreven. Uiteindelijk weten wij dat Angela Merkel in de zak zit van het WEF.
Ik ben heel benieuwd wat er de komende tijd allemaal nog staat te gebeuren. Maar één ding laat ik NIET gebeuren: ik laat angst niet meer toe. Angst is een zeer slechte raadgever.

johan den haag
johan den haag
2 jaren geleden

voor WOII voelde iedereen de spanning. NU is de overgrote deel eens met de regering aangaande klimaat, corona, prikken, etc.
mensen denken alleen aan hun vakantie en hun luxe leventje.
Lastig om van de ingeslagen weg af te gaan wijken.

Dit gaat in een onprettige revolutie eindigen.

Voor de echte machthebbers maakt het niet uit of het volledige controle of revolutie wordt.

Dat heeft ze nog nooit uitgemaakt. Maar het totalitaire is nog nooit zo extreem geweest!!!

en dat bedoelt Fuelmich.

Dat beangstigt mij het meest en maar zo weinigen die het zien 🙁

en van de weinigen die het zien ook maar weer een heel dun laagje die hoop op God stellen.

Ik voel mij enorm ontheemd!

Back to top button
97
0
We lezen graag je reactie!x