Homepagina » Binnenland » Buitenhof: ‘Het kán nog helemaal fout gaan met de inentingen’
buitenhof
Foto: B1mbo CC BY-SA 4.0

Buitenhof: ‘Het kán nog helemaal fout gaan met de inentingen’

Mag ik een angstige vraag stellen? Kan het ook nog helemaal verkeerd uitpakken? Die vraag stelde Twan Huys eind vorig jaar in Buitenhof met betrekking tot de coronavaccinaties. Mark Kramer, internist en bestuurslid van het Amsterdam UMC, antwoordde: “Daar zijn voorbeelden van in het verleden.”

“Tot en met fase drie wordt er onderzoek gedaan, maar er moet nog een hele belangrijke periode komen – wat dan fase vier wordt genoemd. Fase drie-onderzoek kijkt naar effectiviteit en bijwerkingen. In fase vier-onderzoek ga je kijken wat er in de real-time world gebeurt. Ga je kijken wat voor extra bijwerkingen er nog worden geobserveerd. Ga je kijken hoelang dat vaccin immuniteit geeft,” legde Kramer uit in Buitenhof.

“Dus we zijn allemaal testpersonen?” vroeg Huys.

“De strategie die we nodig hebben om van dit virus af te komen, kunnen we nu nog niet bepalen. We weten nog een heleboel niet,” benadrukte de internist.

Aantal overlijdens en ernstige bijwerkingen neemt razendsnel toe

Neuroloog Jan Bonte schrijft over het optreden van Kramer in Buitenhof: “Hij zegt hele verstandige dingen. In tegenstelling tot de vaccinatiefascist die blijkbaar ook bij het gesprek zit.”

“Inderdaad Twan Huys, je hebt helemaal gelijk: we zijn allemaal testpersonen. We weten nog veel niet, wel inmiddels dat het aantal overlijdens en ernstige bijwerkingen na vaccinatie razendsnel toeneemt,” schrijft advocaat Niels Vanaken.

Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons merkt op: “Ja Twan Huys, testpersonen. Krijg je het door? Als je het Pfizerrapport had gelezen, had je geweten dat we al vanaf het begin van de massavaccinaties testpersonen zijn. Ze wisten alleen dat er antistoffen aangemaakt werden na vaccinatie. Verder niets.”

4.9 94 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jenny
Jenny
3 maanden geleden

Is van November 2020 wel.

Perm.
Perm.
3 maanden geleden

Uittesten. Ik ken ook nog wel een aantal mensen waar ik iets op wil uittesten.

Annette
Annette
3 maanden geleden

Wat goed om dat gesprek in Buitenhof van vorig jaar maar weer eens ter sprake te brengen. De meeste mensen zijn dit natuurlijk óf allang vergeten óf hebben het überhaupt niet gezien en gehoord.
IEDEREEN die het afgelopen jaar meegedaan heeft, vaak vol enthousiasme, met het prikkencircus, IS een proefkonijn. En dat in de letterlijke zin van het woord.
Wat er NU gebeurt is nog nooit vertoond. Het is in één woord: misdadig! En ALS onze machthebbers het binnenkort nog verplicht gaan stellen, dan is werkelijk het hek van de dam.
Zo langzamerhand merk ik, dat er meerdere mensen toch wel nare bijwerkingen beginnen te ontwikkelen. Een verkoudheid, gepaard met koorts, die maar niet over wil gaan.
Een buurvrouw, die op “dwingend” advies van haar kinderen, twee vaccinaties kreeg. Daarna is zij twee keer in het ziekenhuis beland: nierfalen en later een longontsteking. Zij is vorige week overleden. UITERAARD heeft dit niets, maar dan ook niets met die vaccinaties te maken. Althans, zo gaat het verhaal hier natuurlijk.
Dat is natuurlijk logisch, als je bedenkt dat 90% van het appartementencomplex die spuiten heeft gehad. Dat zou natuurlijk paniek veroorzaken, als de link gelegd zou worden.
Al met al is het droevig gesteld met eerlijke informatie omtrent vaccinaties en bijwerkingen. Alles wordt in de doofpot gestopt. En die doofpot puilt steeds meer uit.

Hans
Hans
3 maanden geleden

Als het een luchtweg virus is en je longen aantast: waarom vaccineren ze je dan om anti lichamen aan maken in je bloed?

x

Check Also

kinderen

Meer dan 120 kinderen belanden in het ziekenhuis na Pfizer-prik: ‘We gaan door met vaccineren’

In de Vietnamese provincie Thanh Hoa zijn ...

pathologen

Duitse pathologen geven nieuwe persconferentie over sterfgevallen na coronaprik, is er een verband?

In september hielden Duitse pathologen een persconferentie ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

77
0
We lezen graag je reactie!x