BuitenlandCorona

Schok: in Amerika zijn afgelopen week meer vaccindoden gevallen dan coronadoden

Help anderen door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Verenigde Staten zijn inmiddels 9195 sterfgevallen na coronavaccinatie gemeld. Het aantal overlijdens dat is gelinkt aan de vaccins is dit jaar door het dak gegaan. Uit cijfers van het CDC, het Amerikaanse RIVM, blijkt dat in de eerste drie maanden van 2021 meer dan 1750 vaccindoden zijn geregistreerd in de Verenigde Staten.

Vorige week versprong de teller van 6985 naar 9048 sterfgevallen, schrijft website The Gateway Pundit. Dat zijn er 2063 meer. De cijfers worden bijgehouden door het VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System). Er zijn in totaal 411.931 gevallen van bijwerkingen gemeld na de coronavaccins.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Afgelopen week zijn er in de VS officieel 1505 coronadoden gemeld. Dat betekent dat er vorige week meer vaccindoden zijn gevallen dan coronadoden.

FDA waarschuwt voor ernstige bijwerking

De Amerikaanse gezondheidswaakhond FDA waarschuwt daarnaast voor een ernstige bijwerking bij het coronavaccin van Janssen. Volgens de autoriteiten is er een verhoogd risico op het Guillain-Barré-syndroom, een zenuwaandoening die tot plotselinge spierverlamming kan leiden. The Washington Post had eerder al geschreven dat de FDA die stap zou nemen.

De Jonge verkort periode tussen prikken

Ondertussen heeft demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge aangekondigd dat de periode tussen de eerste en de tweede prik met een coronavaccin wordt verkort van 35 dagen naar 25 dagen.

[WND via The Gateway Pundit]

4.9 64 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Hèhèhè…daar in Den Haag kunnen ze straks in ieder geval niet meer zeggen:

WIR HABEN ES NICHT GEWÜSST

Blijkbaar is er toch wel wat meer aan de hand dan de zoveelste Conspiracy-Theory…Reacties vanuit Den Haag & MSM beginnen binnen te komen naar aanleiding van GRAFEENOXIDE in Pfizer-VacciNazis & de Bijwerkingen ervan….gas d’rop…trek die Elite-Parasieten uit hun holletjes waar de zon nooit schijnt….vol in de Schijnwerpers & trap ze plat..!

https://fb.watch/v/3QgqgdHl6/

Geachte heer Hugens ,

Ik dank u voor de moeite die u heeft genomen om uw opmerking en bevinding over de Pfizer vaccins onder de aandacht te brengen.

Ik heb uw bericht ter informatie doorgestuurd naar het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Indien er naar aanleiding van uw bericht aanvullende informatie gewenst is, neemt de betreffende afdeling contact met u op.

Ik vertrouw erop dat ik u voldoende heb geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Danielle
Publieksvoorlichter Informatie Rijksoverheid

Ik hoor graag of u tevreden bent over mijn reactie.

Annette
Annette
2 jaren geleden

En dit zijn dan de OFFICIëLE cijfers! Die kun je dus rustig met 10 tot 50 maal vermenigvuldigen. Heel veel doden en gewonden worden niet eens vermeld. Teveel werk om al die papieren in te vullen. Dan zet je gewoon wat anders op het formulier. Dat gebeurde vorig jaar ook op grote schaal. Mensen met hersenbloedingen, hartinfarcten kwamen allemaal in de categorie “coronadoden”. Geen verhaaltje van mij hoor, staat allemaal beschreven.
Hugo de Jonge begint haast te krijgen nu er zoveel bekend wordt. Zelfs in de reguliere pers beginnen er verhalen te circuleren. Schijnbaar is het steeds moeilijker om de deksel op de doofpot te houden.
Nu moeten mensen die al één keer die prik hebben gehad, versneld de tweede halen. Voordat ze zich bedenken, vermoed ik zo maar.

Arnie
Arnie
2 jaren geleden

Ze maken haast, want tienduizend slachtoffers in de VS en vijftienduizend slachtoffers in de EU in maar acht maanden gaat niet rap genoeg, het is wachten op soldaten die je voordeur intrappen om je alsnog een spuit in je donder te jagen.
Als recht tot onrecht wordt, is verzet een plicht!

Piet
Piet
2 jaren geleden

Ongevaccineerden worden straks echt een probleem.

De wereld moet straks geloven dat er een superdodelijke mutant is i.p.v. dat de vaccinaties dodelijk zijn.

Maar ongevaccineerden sterven niet.

Dus wel logisch dat ze gaan pushen.

Back to top button
74
0
We lezen graag je reactie!x