Mens en DierCorona

Burgemeester Schiedam wil dat coronavaccin verplicht wordt

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Burgemeester Cor Lamers van Schiedam heeft in een interview met Schie TV gezegd dat hij voor een verplichte vaccinatie tegen het coronavirus is. “Soms moet je als overheid zeggen: en nu is het verplicht om te vaccineren. Ik vind het jammer dat het kabinet die stap niet zet,” zei hij.

Vervolgens vergaloppeerde Lamers zich. Hij zei: “We hebben een heleboel verplichte vaccinaties, als kind kreeg je ook al een heel pakket. Kan je niet weigeren, is gewoon verplicht. Polio is ook verplicht.” In België is het poliovaccin verplicht, maar hier niet. Ook de overige vaccinaties zijn bij ons niet verplicht.

“Ik denk dat het kabinet er verstandig aan doet om die verplichting in te voeren en niet alleen te rekenen op vrijwilligheid,” vervolgde Lamers. “Want als minder dan 50 procent zich laat vaccineren, hebben we nog een probleem in Nederland. Dat moet echt veel en veel meer worden. Natuurlijk zullen er altijd wel een aantal principiële weigeraars zijn, maar Nederland verdient het dat er zo collectief mogelijk gevaccineerd wordt.”

Op de vraag of hij verwacht dat er uiteindelijk een verplichting gaat komen om te vaccineren, antwoordde burgemeester Lamers: “Nee, dat hoop ik.”

Bekijk het fragment hieronder:


[Schie]

2.4 24 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
206 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Erik
Erik
1 jaar geleden

Wat een idioot… ik hoop dat hij zijn spuitje als eerste krijgt.

THEO DE RAAU
THEO DE RAAU
1 jaar geleden

HEEFT DIE BURGEMEESTER ERG LANG BIJ EEN MOLEN GEWERKT ?
OF WAS HIJ AL HERSENDOOD ??

Kate
Kate
1 jaar geleden

Nah die dwaas mag die van mij en van al mijn familieleden (dat zijn er aardig wat) ook hebben.
#zekerheidvooralles
???

Paca
Paca
1 jaar geleden

vaccinaties in nederland zijn niet verplicht. de man is een stemmingmaker en het idee doet me denken aan de jaren 40 van de vorige eeuw.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

206
0
We lezen graag je reactie!x