Homepagina » Mens en Dier » BioNTech-topman laat zich nog niet vaccineren tegen corona: ‘Belangrijk dat niemand uitvalt’
biontech
Foto: U.S. Secretary of Defense CC BY 2.0

BioNTech-topman laat zich nog niet vaccineren tegen corona: ‘Belangrijk dat niemand uitvalt’

BioNTech-topman Ugur Sahin heeft zich – net als Pfizer-directeur Albert Bourla – nog niet laten vaccineren tegen corona. “Zou het geen sterk signaal afgeven aan twijfelaars als u zich zou laten vaccineren?” vroeg hoofdredacteur Fritz Frey van SWR, de publieke omroep van de Duitse deelstaten Baden-Württemberg en Rijnland-Palts, hem tijdens een interview. Je laat dan zien dat je als ontwikkelaar bereid bent om je te laten vaccineren zodat iedereen kan zien dat je je eigen product vertrouwt, aldus Frey.

“Ik zou me natuurlijk graag laten vaccineren. Het is voor ons als bedrijf belangrijk dat we onze medewerkers beschermen. We moeten de komende 12 maanden 1,3 miljard doses produceren. Het is belangrijk dat er dan geen medewerkers uitvallen,” antwoordde de baas van BioNTech.


Enkele dagen geleden heeft de Europese medicijnwaakhond EMA het coronavaccin van Pfizer/BioNTech goedgekeurd voor gebruik in de EU. Maandag gaf het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) een persconferentie over het vaccin in Nederland.

Je weet niet of een infectie ook voorkomen wordt

Tijdens de persconferentie deed Leonoor Wijnans, beoordelaar en vaccinexpert bij het CBG, enkele opmerkelijke uitspraken over het coronavaccin. “Er zijn nog geen gegevens over hoe goed het vaccin beschermt tegen infectie. We weten dus nog niet of mensen die dit vaccin hebben gekregen het virus nog zouden kunnen overdragen, mochten ze toch besmet raken,” zei ze.

“Ook is nog niet duidelijk of het vaccin een goede bescherming biedt tegen de meer ernstige vormen van Covid, omdat te weinig mensen in de studie ernstige Covid kregen,” vervolgde ze. “Je weet niet of een infectie ook voorkomen wordt en ook of dat virus dan nog overgedragen wordt. Er gebeurt een hoop in het lichaam en daar hebben we nog niet volledig zicht op. Dat kunnen deze klinische studies normaal ook niet echt goed duidelijk maken.”

“Het wil niet zeggen dat het [coronavaccin] niet gaat helpen, maar op dit moment liggen die data er gewoon nog niet,” aldus Wijnans.

4.8 22 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

Omdat BioNTech-topman Ugur Sahin wil nog niet dood gaan !!

Rob
Rob
Reactie op  Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

Bio and Tech. Ofwel biologie en technologie samengevoegd. Precies wat de bedoeling is, de mens van nanotechnologie voorzien en zo onderdeel van een nieuw volledig technologisch systeem dat het oude financiële en economische systeem moet vervangen. The Great Reset van het kapitalisme, ook wel bekend als de NWO.

Jack
Jack
Reactie op  Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

We worden voor gelogen.
Het doel is De nieuwe Grote reset.

Wlliam
Wlliam
3 maanden geleden

Een vaccine is toch om tegen covid beschermd te zijn.. er is aangetoond dat er een streng HIV in covid zit, waar ze al 30 jaar zonder success een vaccine voor proberen te ontwikkelen.. hoe kan je in vredesnaam in een paar maanden tijd een vaccin ontwikkelen.. er gaan heel wat mensen sterven.. niet door Corona maar door het frankenstein vaccine waardoor je GMO wordt… welkom in de nieuwe wereld…

Just me
Just me
Reactie op  Wlliam
3 maanden geleden

Dat vind ik een hele mooie naam ervoor FRANKENSTEIN VACCIN.die houden we erin een nieuwe voor de Dikke van Dalen.

tinus
tinus
Reactie op  Wlliam
3 maanden geleden

dit wordt het nieuwe normaal waar rutte het over heeft en dus jij beent te duur nu jij niet meer werkt en 3 maanden later sterft aan de corona en die rutte mag dan 100 worden en van mij ?????????????

t de vries
t de vries
3 maanden geleden

Dit is al de zo veelste ,die zich niet geroepen voelt om te vaccineren .met er kan niemand uitvallen of gemist worden doet hij dit af .Wederom een goede smoes om niet te vaccineren .

rop
rop
Reactie op  t de vries
3 maanden geleden

Ja inderdaad, een smoes wel eentje die zeer doorzichtig is en dan nog het opperhoofd van de maker van het vaccin, Dat zegt al genoeg. geen vertrouwen in eigen product.

Hmje
Hmje
Reactie op  t de vries
3 maanden geleden

Hoe kun je uitvallen van een goed vaccin?

Pippie
Pippie
Reactie op  Hmje
3 maanden geleden

Ik schreef het ook al… Dit is toch te bizar. Ik hoop dat jullie overal de waarheid over het “vaccin”delen.. We laten ons niet snoeren..

Ertje
Ertje
Reactie op  Hmje
3 maanden geleden

je kunt van elk vaccin lichte ziekte verschijnselen krijgen, misschien is dat wat ze bedoelen?

Bella
Bella
3 maanden geleden

ik zou het zelf ook als excuus gebruiken,
de eerste 10 jaar gaat het gewoon nog niet lukken,
stel dat ik uitval, dat is helaas nu onmogelijk.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
3 maanden geleden

Ik heb toch meer vertrouwen in de verslaggever, dan in Ugur Sahin.

Edward
Edward
3 maanden geleden

Je niet laten vaccineren omdat je niet wil uitvallen of gemist kan worden, begrijpt iemand de logica nog ? Kortom, het vaccine is levensgevaarlijk.

doornbos
doornbos
Reactie op  Edward
3 maanden geleden

Klopt. Vanaf 2020 wordt de grootste genocide ooit uitgerold. Mensen kunnen niet wachten. Gas was niet origineel meer, vandaar dat de keuze is gevallen op dodelijke injecties.

M.L
M.L
3 maanden geleden

Dit zeg alles over de betrouwbaarheid van het vaccin

rrr
rrr
3 maanden geleden

En dat bij een vaccin dat in de verste verte niet bewezen is dat het werkzaam is. Er is slechts 1 gerandomiseerde dubbelblindstudie uitgevoerd is dat op een zeer selecte populatie (vnl. jonge mensen met goede gezondheid ) is uitgevoerd. Verder is voor het vaststellen van de “werkzaamheid” de PCR-test gebruikt waarvan inmiddels bekend is dat deze volkomen ongeschikt is voor het vaststellen van besmettingen. Precieze details van de opzet van de studie zijn niet prijsgegeven zodat een diepere analyse van systematische fouten nog niet mogelijk is. Een foutberekening van de foutmarge agv systematische fouten van de uitkomst is niet gemaakt.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
3 maanden geleden

Hoe nobel, dat hij de zwakkeren voor laat gaan…..

Chantal
Chantal
3 maanden geleden

Dus onvoldoende bekend nog en niet op ouderen getest wat de kwetsbare groep is.

Een gok dus kop of munt het speelveld uw gezondheid.

In iedere geval werkt 1 ding kassa voor de pharmaceutische industrie.

Just me
Just me
Reactie op  Chantal
3 maanden geleden

Russisch roulette

x

Check Also

vrouwen

Verontrustend: vrouwen ‘kregen miskraam’ nadat ze bij gevaccineerde mensen in de buurt waren geweest

Tientallen vrouwen laten weten dat ze last ...

vaccin

Verpleegster betrokken bij vaccinatieprogramma spreekt zich uit: ‘Dit is genocide’

Een klokkenluider en verpleegster die al 23 ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

42
0
We lezen graag je reactie!x