Mens en DierCorona

BioNTech-topman laat zich nog niet vaccineren tegen corona: ‘Belangrijk dat niemand uitvalt’

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

BioNTech-topman Ugur Sahin heeft zich – net als Pfizer-directeur Albert Bourla – nog niet laten vaccineren tegen corona. “Zou het geen sterk signaal afgeven aan twijfelaars als u zich zou laten vaccineren?” vroeg hoofdredacteur Fritz Frey van SWR, de publieke omroep van de Duitse deelstaten Baden-Württemberg en Rijnland-Palts, hem tijdens een interview. Je laat dan zien dat je als ontwikkelaar bereid bent om je te laten vaccineren zodat iedereen kan zien dat je je eigen product vertrouwt, aldus Frey.

“Ik zou me natuurlijk graag laten vaccineren. Het is voor ons als bedrijf belangrijk dat we onze medewerkers beschermen. We moeten de komende 12 maanden 1,3 miljard doses produceren. Het is belangrijk dat er dan geen medewerkers uitvallen,” antwoordde de baas van BioNTech.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png


Enkele dagen geleden heeft de Europese medicijnwaakhond EMA het coronavaccin van Pfizer/BioNTech goedgekeurd voor gebruik in de EU. Maandag gaf het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) een persconferentie over het vaccin in Nederland.

Je weet niet of een infectie ook voorkomen wordt

Tijdens de persconferentie deed Leonoor Wijnans, beoordelaar en vaccinexpert bij het CBG, enkele opmerkelijke uitspraken over het coronavaccin. “Er zijn nog geen gegevens over hoe goed het vaccin beschermt tegen infectie. We weten dus nog niet of mensen die dit vaccin hebben gekregen het virus nog zouden kunnen overdragen, mochten ze toch besmet raken,” zei ze.

“Ook is nog niet duidelijk of het vaccin een goede bescherming biedt tegen de meer ernstige vormen van Covid, omdat te weinig mensen in de studie ernstige Covid kregen,” vervolgde ze. “Je weet niet of een infectie ook voorkomen wordt en ook of dat virus dan nog overgedragen wordt. Er gebeurt een hoop in het lichaam en daar hebben we nog niet volledig zicht op. Dat kunnen deze klinische studies normaal ook niet echt goed duidelijk maken.”

“Het wil niet zeggen dat het [coronavaccin] niet gaat helpen, maar op dit moment liggen die data er gewoon nog niet,” aldus Wijnans.

4.8 23 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Omdat BioNTech-topman Ugur Sahin wil nog niet dood gaan !!

Wlliam
Wlliam
3 jaren geleden

Een vaccine is toch om tegen covid beschermd te zijn.. er is aangetoond dat er een streng HIV in covid zit, waar ze al 30 jaar zonder success een vaccine voor proberen te ontwikkelen.. hoe kan je in vredesnaam in een paar maanden tijd een vaccin ontwikkelen.. er gaan heel wat mensen sterven.. niet door Corona maar door het frankenstein vaccine waardoor je GMO wordt… welkom in de nieuwe wereld…

t de vries
t de vries
3 jaren geleden

Dit is al de zo veelste ,die zich niet geroepen voelt om te vaccineren .met er kan niemand uitvallen of gemist worden doet hij dit af .Wederom een goede smoes om niet te vaccineren .

Bella
Bella
3 jaren geleden

ik zou het zelf ook als excuus gebruiken,
de eerste 10 jaar gaat het gewoon nog niet lukken,
stel dat ik uitval, dat is helaas nu onmogelijk.

Back to top button
42
0
We lezen graag je reactie!x