Homepagina » Binnenland » Waarom in vredesnaam liepen prominente politici met pedo-organisatie mee in haatdemonstratie tegen Baudet? Dit zijn ze
Waarom in vredesnaam liepen prominente politici met pedo-organisatie mee in haatdemonstratie tegen Baudet? Dit zijn ze
Foto: YouTube/Forum voor Democratie

Waarom in vredesnaam liepen prominente politici met pedo-organisatie mee in haatdemonstratie tegen Baudet? Dit zijn ze

Je hoort altijd dat we in een democratisch land leven. Wat je de laatste tijd vaak merkt is dat de verliezende partij een verkiezingsverlies niet accepteert, merkt Robert Jensen op in zijn talkshow.

Zo won Donald Trump in 2016 in de Verenigde Staten de verkiezingen, maar hij wordt al twee jaar lang tegengewerkt door al die slechte verliezers, zegt hij.

“Ze proberen hem kapot te maken, ondanks dat hij democratisch gekozen is,” klinkt het.

Tegengewerkt

Drie jaar geleden werd democratisch besloten dat Brexit moest plaatsvinden. “Dat wordt al drie jaar tegengewerkt,” zegt Jensen.

Ook in Nederland kunnen de verliezers niet omgaan met de uitslag van de meest recente verkiezingen.

Een haatdemonstratie tegen FvD-leider Baudet werd door de media gelabeld als ‘antiracismedemonstratie’.

Verwerpelijke groeperingen

“Dit heeft helemaal niks te maken met racisme,” legt Jensen uit. “Dit was een bijzonder haatvolle demonstratie.”

Hij onthult dat er bij dit protest meerdere verwerpelijke groeperingen aanwezig waren.

Zo liep er ook een pedo-organisatie mee, stelt Jensen. “Ze hebben zelfs een Twitterpagina.”

Misselijkmakende bijeenkomst

Hij vindt het sowieso bizar dat zij wel op Twitter mogen zijn, terwijl mensen die onwelgevallige geluiden laten horen er gelijk af worden gegooid.

“Het overheersende beeld is nu wel duidelijk: het was een misselijkmakende bijeenkomst van vreselijke figuren,” zegt Jensen. “Heel anders dan de media omschreven.”

Schandalig

Maar er is nog een grote vraag: waarom in vredesnaam liepen prominente politici van grote politieke partijen mee in deze demonstratie?

Jensen noemt Rutger Groot Wassink van GroenLinks, SP-Kamerlid Sadet Karabulut en PvdA-Kamerlid Kirsten van den Hul.

“Ik vind het schandalig,” besluit hij.

Bekijk de video hieronder:

[Jensen]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
2 jaren geleden

Haat kan alleen ontstaan uit zelfhaat, daarom heb je ook van die kleine losse groepjes….
Als je al een minderheid bent met ook een minderwaardigheids complex, tja dan heb je snel al angst dat je erkenning afgepakt wordt. Het gaat niet over democratie het gaat over angst……
En Aangezien we in Nederland de laatste 40 jaar elke vorm van discipline en verantwoording links laten liggen, juist bij politici, krijg dit soort uitwassen . Ook het slechte beleid van OM en Justitie is verantwoordelijk voor alle slachtoffers die zijn gevallen, kijk naar het labbekakkerige gedrag van al die medewerkers van de dader van Anne Faber vandaag….en zo zijn er meer. Al de verwarde mensen die al jaren bekend zijn……Politici hebben bloed aan hun handen, gewoon uit balorigheid en teveel gefocust op geld,l materialistisch gewin…….Dat is onze maatschappij nu.. Ik hoop dat er een andere mentaliteit komt, eentje die rechtvaardiger is, niks geen taakstraffen, als je iemand gedood hebt, gewoon oppakken en achter de tralies…..Op dit moment is iedere vorm van gerechtigheid zoek, ik zou me maar gaan schamen vooe zover dat nog mogelijk is….zachte heelmeesters maken stinkende wonden….

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Louise
2 jaren geleden

Nederland houd van asociale mensen dus nederland kweekt asociale mensen, dat is nou 40 jaar socialisme, er is in die tijd veel verknoeid.

Louise
Louise
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
2 jaren geleden

Precies, pappen en nat houden, geen eigen verantwoordelijkheid , slachtoffer rol, de grote zieligheids industrie……typisch Hollands dit hele drama..
Staat helemaal los van het feit of de grote jongens een plan hebben……Dat plan ligt er al een tijdje en gaat gewoon door..
Een Lavrov ( Rus) die al enige tijd geleden vertelde dat de dollar hoogstens nog 2 jaar bestaat…
Rusland die al gesetteld is in Venezuela , De Chinezen die afgelopen wknd voor biljoenen binnen harkten in Europa…… En ook toevallig Rusland rijkste vrouw met vliegtuig neer gestort,toevallig liep haar contract af in de Oekraïnes fabriek voor luchtvaart en defensie ..Waar de Amerika afhankelijk van is……Iedereen in de stress bij de EU voor de verkiezingen ….En toch kan het zo maar zijn dat de plannen anders verlopen dan de mensen denken…….

bert s
bert s
2 jaren geleden

De politiek heeft maar één hoofddoel, controle over het volk. Welke richting het volk op moet wordt niet bepaald door de politiek maar door Bilderberg conferenties, de bis en vele denktanks van de elite. De machthebbers achter de schermen hebben allang geconstateerd dat het volk steeds meer voor de populisten gaan en dit komt ze zeer goed uit, Overal in de wereld grijpen, geheel volgens plan, de populisten de macht en de dag dat het hele financiële systeem in elkaar stort nadert met rasse schreden, drie keer raden wie de schuld gaat krijgen. Stop met stemmen, stop met schulden maken en haal uw geld van de bank, pas dan zullen we echte veranderingen mee gaan maken.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  bert s
2 jaren geleden

@bert s,

Beste,

In een paar woorden van u een verdomd scherpe en absoluut correcte analyse…..u heeft het voor de volle 100% bij het rechte eind en dus chapeau!!!

Gegroet,

Gladiator

Rob
Rob
Reactie op  bert s
2 jaren geleden

@bert s,

Inderdaad komt de instorting van het oude financiële systeem steeds dichterbij. Echter, er is ook al een hele tijd uit verschillende bronnen informatie dat er ook al een nieuw quantum financieel systeem gereed en actief is. De banken zijn er schijnbaar al in opgenomen (niet andersom, dat het systeem in de banken is opgenomen). Dat nieuwe systeem wordt alleen tegen gewerkt en ze zijn continue bezig de boel te vertragen, waarschijnlijk in de hoop dat ze nog ergens kapitaal (en dus macht) vandaan kunnen halen, wat ze niet meer hebben. Dan wordt er gezegd dat wij dat oude systeem kunnen laten instorten door ons geld van de bank te halen. Velen van ons hebben alleen niet veel meer om van de bank te halen. Maar al zouden we met een paar miljoen mensen 100 tot 500 euro van de bank kunnen halen, dan verdwijnt er bij elkaar toch nog een behoorlijk bedrag. Zeker vanwege het feit dat het hele systeem nagenoeg alleen maar uit schulden bestaat. Na het betalen van de rekeningen gewoon opnemen wat er over blijft, ook al is dat niet veel meer. Daarbij gewoon in eigen omgeving je inkopen doen in plaats van via internet laten bezorgen. Nu voornamelijk focussen op wat je werkelijk nodig hebt, niet wat je hebzucht vervult. Als de boel straks plat gaat is wat cash het enige wat misschien nog mogelijkheden geeft. Degenen die in de winkel werken en geen contant hebben, kunnen door contante betalingen nog wat geld verdienen voor eigen eerste behoeften. Ik heb bij mij in de buurt al bij de Chinees gecheckt of die open zouden blijven als de bank dicht gaat. 😄 En dan zouden ze doen.

André
André
Reactie op  bert s
2 jaren geleden

Je hebt gelijk met hoe de wereld bestuurt wordt, niet door de politici maar via de politici. Echter het financiele systeem is er juist op gestoeld om ons slaaf te houden, als dat verdwijnt verliezen ze alle macht omdat mensen zelf systemen gaan verzinnen. Crashen oke, maar verdwijnen gaat het niet verwacht ik.

peter
peter
2 jaren geleden

`hieruit blijkt duidelijk de ziekelijke angst en haat van links tegen Baudet.
en als je bij een demonstratie een pedofiele aanhang nodig hebt,is je lot beschoren.
zelfs een hysterische freek de jonge, liet merken, dat de tijd van de elite langzaam tanende is.

Erde
Erde
2 jaren geleden

Omdat pedofilie van oudsher een linkse hobby is.
Ik ken het nog uit de jaren eind zeventig, begin tachtig toen uit linkse hoek gepleit werd de leeftijd voor geslachtsgemeenschap omlaag te brengen van 16 naar 12 jaar. Seks met kinderen moet kunnen als er wederzijdse instemming is, was het argument. Ja, en er moest natuurlijk ook liefde zijn. Stelletje vieze pedo’s… En ondertussen wijzen en beschuldigen naar zielige gefrustreerde burgermannetjes en alles wat hun niet wel gevalt. terwijl het in hun kringen op handen gedragen wordt.
Als je zelf liegt, beschuldig dan altijd een ander van jou eigen leugen.
Dat is het hele spelletje dat ze met ons spelen.

Dirk
Dirk
Reactie op  Erde
2 jaren geleden

@Erde

Demminks politieke stroming is toch echt VVD… rechts.

Erde
Erde
Reactie op  Dirk
2 jaren geleden

De vvd is allang niet meer rechts. Zij dienen gewoon, zoals van oudsher de belangen van de hebbers. En die zijn tegenwoordig voor een groot deel links.

Dirk
Dirk
Reactie op  Erde
2 jaren geleden

VVD is rechts, als je zegt dat VVD links is, dan ben je bezig met geschiedenis vervalsing.

De VVD moet alleen de rode draad volgen, zoals alle partijen dat moeten als ze aan de “macht” zijn.

Erde
Erde
Reactie op  Dirk
2 jaren geleden

Als je nog geloofd in het verdeel en heers spelletje links en rechts dan ben je ziende ogen blind.
Zij zijn allemaal lakeien van het koningshuis.

Dirk
Dirk
Reactie op  Dirk
2 jaren geleden

Waar heb je het dan nog over, stop dan over links en rechts.

Of komt het je opeens niet zo goed uit nu?

Erde
Erde
Reactie op  Dirk
2 jaren geleden

Heb ik de vvd rechts of links genoemd dan? Waar dan?

Erde
Erde
Reactie op  Dirk
2 jaren geleden

Ik wil alleen maar zeggen dat het vaantje draait zoals de wind waait.

godajo26
godajo26
2 jaren geleden

Jen ze maar lekker Jensen

Johan_123
Johan_123
2 jaren geleden

Men mag demonstreren, of mag men alleen demonstreren wanneer het een bepaalde groep (stemmers) uitkomt.

Daarbij moet men zeker weten dat de genoemde politici het wisten dat deze groepering meedeed aan deze demonstratie.

Zolang dat niet uitgesproken is en allerlei aannames zijn, kan ik mij hier niet druk om maken.

J@n
2 jaren geleden

Dit is nu juist het voorbeeld van hoe de huidige politici links in het zadel willen houden. Ze zouden eens hun baantje in Brussel kunnen verliezen. Momenteel zijn er meer dan 1000 academici die actie ondernemen tegen Baudet, tja dat zijn de toekomstige linkse broeders. Laat het kabinet maar vallen, laat er maar 2e kamer verkiezingen komen, dan eens kijken hoe democratisch Nederland is. Het is toch te zot voor woorden dat bij een stemming een partij de meeste zetels heeft gekregen en de tegenstanders gaan dan vertellen dat dit niet kan (?) Ik zeg, stuur het huidige kabinet compleet naar huis, momenteel is er geen draagvlak meer.

Mijn voorkeuren:

-Uit de EU
-Gulden terug
-Ziekenfonds terug
-Privatisering terug draaien (ziekenhuizen, NS etc)

Maar ja, al deze maatregelen treffen onze linkse broeders en dus direct hun geld, actie dus!!

Henk
Henk
2 jaren geleden

Als het om pedos gaat zegt het OM; aangifte is niet meer nodig.

Als het om Wilder gaat zegt het OM; hier liggen de voorgedrukte aangifteformulieren.

Kalki
Kalki
2 jaren geleden

Binnen de nog onvolwassen Democratie is er nog ruimte voor pedo-organisaties en wat niet meer het geval is als we met zijn allen voor een nieuw, volwassene en beter systeem gaan; Meritocratie genaamd en waarbinnen ook oa. demo(cratie)niseringen zich oplossen.

ankorvat
ankorvat
Reactie op  Kalki
2 jaren geleden

Is het niet een illuminatiestandpunt om meritocraten te belonen met de controle van produktiemiddelen/bestuursrechterlijke processen zij zouden eigenaren of bezitters mogen zijn en nalatenschap wilt de illuminatie afschaffen omdat anders het gewone volk (on)roerende goederen zouden erven? Meritocratie komt langs streberige intellectuelen van telkens een nieuw slavengilde die de gevestigde orde tot de heersende klasse maakt en ik vouw de mouwen uit de handen. Allemaal van hetzelfde laken een pak.

Elise
Elise
2 jaren geleden

Samen tegen racisme? Ha ha. Ik had liever iets gezien van: samen tegen het systeem. Want het systeem zelf zorgt voor onderdrukking, het buiten sluiten van mensen etc. waardoor discriminatie/fascisme etc. ontstaat.
Als het in de basis al niet goed zit, dan werkt het gewoon niet meer.
Ik heb niet gestemd en ga ook nooit meer stemmen. Mede door gedoe wat er nu aan het ontstaan is. Is voor mij de druppel.

x

Check Also

van haga

‘Dit is zonder meer de beste speech van Wybren van Haga van het afgelopen jaar’

Een strijdvaardige Wybren van Haga meldde zich ...

test

Kabinet in 2020: er is geen geld voor hoger zorgsalaris. Kabinet in 2021: 1 miljard euro voor sneltesten

Op 19 augustus 2020 zei premier Rutte ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x