Homepagina » Binnenland » De burger moet bloeden voor 0,0003 graden afkoeling. Is het kabinet nu hélemaal gek geworden?
De burger moet bloeden voor 0,0003 graden afkoeling. Is het kabinet nu hélemaal gek geworden?

De burger moet bloeden voor 0,0003 graden afkoeling. Is het kabinet nu hélemaal gek geworden?

Trouw-columnist Sylvain Ephimenco heeft zich uitgebreid verdiept in het Klimaatakkoord, waar een meerderheid in de Tweede Kamer zich achter heeft geschaard.

Hij merkt op dat er een verschil is tussen het voorgenomen dictaat van het Klimaatakkoord en een democratie die zichzelf enigszins respecteert.

Burgers hebben het recht om hun stem te laten horen, aldus Ephimenco.

Weinig tot niets

Gewone burgers die enkele tienduizenden euro’s bruto per jaar verdienen zullen veel gaan merken van de aanstaande energietransitie.

Ecopaus Ed Nijpels, die in nevenfuncties grossiert en zijn woonboerderij voor 2,4 miljoen euro te koop zette, merkt daar weinig tot niets van, stelt de columnist.

“Dit Klimaatakkoord oogt als de gratuite provocatie van gearriveerde Groene Khmers die niets van de gele hesjes-revolutie bij de buren willen leren,” schrijft hij.

Bindend referendum

Hij vindt daarom dat de overheid een nationale discussie moet organiseren die wordt afgesloten door een bindend referendum.

Toen premier Rutte de vraag kreeg waarom Nederland zo snel klimaatmaatregelen moet nemen, terwijl de uitstoot in de VS, India en China alleen maar toeneemt, ontweek hij de vraag en zei hij dat Emmanuel Macron zijn grootste partner is voor CO2-reductie.

“Kennelijk leest de premier geen kranten,” zegt Ephimenco, refererend aan de protesten van de gele hesjes.

0,0003 graden

Hij benadrukt dat Nederland verantwoordelijk is voor slechts 0,35 procent van de wereldwijde CO2-uitstoot.

Met de voorgenomen CO2-reductie van 49 procent uit het akkoord wordt een afkoeling bereikt van 0,0003 graden, besluit hij.

[Trouw]


Vind je deze info leuk? Deel het dan met mensen die je kent op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

38 reacties

 1. Dit is volslagen gestoord, als ze zouden beginnen om de uitstoot van “chemtrails” te verbieden die door de mengsels voor droogte (opwarming) zorgen.. en door de hoeveelheden alluminium onze natuur (longen van de aarde) vernietigen dan doen ze iets nuttigs.. en CO2 is het belangerijkste ellement om de natuur te laten groeien.. dit is de reinste zelfmoord gefinacierd door de burgers zelf.. gele hesjes aan an Rutte wakker schudden…

  47 likes
  • Denk jij nu écht dat je Rutte kunt “wakker” schudden ?????

   15 likes
   • Rutte is een knecht! Hij heeft helemaal niets te vertellen, slechts bevelen uit te voeren.

    Waar je ook niemand over hoort is de idiote situatie dat Nederland van het gas af moet en intussen de Nordstream pijplijn wordt voltooid die gas van Rusland naar Duitsland moet exporteren, natuurlijk helemaal tegen de zin van de Vs die hun liquide gas willen afzetten in Europa. Deel van de Russen fobie bij de Amerikanskies komt hier vandaan.

    En dan te bedenken dat wij gas hadden voor een paar eeuwen als inhalige types maar niet het Groningse gas in ijltempo hadden verpatst aan de hoogste bieder met alle gevolgen van dien voor de burgers in de aardbevingsgebieden. Iets zegt me dat als wij het gas hadden gereserveerd voor eigen gebruik, de winning veel langzamer had kunnen geschieden waardoor er minder of zelfs helemaal geen schade had hoeven te zijn en onze kinderen en kleinkinderen ook nog hadden kunnen profiteren. Maar nee, in no time werd de bodem geledigd, de buidels gevuld en moeten wij nu maar zien hoe we onze huizen verwarmen en ons potje koken.

    10 likes
   • Die hadden we allang aan moetenhebben gele hesjes maar als de rest van NL maar alles goed vind gaat de Regering maar zijn gang

    7 likes
 2. Echt wetenschappelijk ben ik niet meer ingesteld maar als ik er clean naar kijk dat is de bouw van b.v. een tesla, het opwekken van stroom en daarna het verwijderen van de accu vele malen slechter dan b.v. een diesel;. Maar daar heeft onze overheid natuurlijk allang goed naar gekeken en doorgerekend. Nah, reken daar maar niet op.

  26 likes
  • ALLE Olie op Aarde was in Handen van de Zionisten…. (Check; Seven Sisters)

   MAAR nu beginnen China, Rusland, Venezuela, Argentinie, enz te weigeren Olie voor Dollars te leveren.
   En laat nu ook (bijna) ALLE Banken in Handen van dezelfde kliek Zionisten\Kut-Joden te zijn!
   Net als alle Oorlogen op aarde het werk zijn van dezelfde kliek HoerenHonden.

   Er is zelfs een boek van de Duitse Nazi Braun waar wordt gesproken over een jongeman die Musk heet en die naar Mars gaat reizen. (Ring a Bell??)

   Daarom hebben de allerrijkste Zionisten die alle Olie op aarde tientallen jaren hebben verdeeld en gecashed; TESLA uit de grond gestampt! En ja de Saudis hebben hier ook een aandeel in…

   Nu snap je waarom de hele wereld versneld van het Olie en Gas moet. Dit verdienmodel was vroeger in handen van de Zionisten \ IsraHel aanbidders, maar vele landen WILLEN NIET MEER!!

   Dus versneld iedereen van het Olie en Gas en deze landen wordt vervolgens hun Olie en Gas geweigerd!

   Tja, dan zou je als Volk weer gedwongen worden om de Elektrische Auto’s van de Zion Elite te kopen.
   (Kopen zal hem niet worden, het slavenvolk mag een Abonnement kopen om even in de auto te zitten die je tegen betaling van A naar B brengt!)

   TESLA is eigenlijk een kleine versie van -een- Anti Christ. Het volk zal zwaarder onder het Elite Juk komen!!

   Conclusie: Geef het Volk GEEN Gas en Olie, Monopolie op stroom en je kunt vragen wat je wil. De slaven hebben geen keuzes meer. Doe er een EU Leger bij en Tada; NWO !!

   Oplossing?? Totale Anarchie 😉

   33 likes
   • Grootste milieuvervuiling(ergernis) ooit: Iedereen aan de mobiel(ik nog steeds niet) etc. Duizenden verschillende stekkertjes/snoertjes etc tot en met het opwekken van stroom. Alles gebracht van: dan gaat alles sneller en beter. Het geld wat we hiervoor betalen, daar kun je van eten en andere dingen doen.(vroeger). Kwamen mensen ook meer buiten. Deden mensen veel meer met elkaar. Nu wordt alles opgedrongen, alsof het zelf niet meer kunt denken. Het woordje eenzaamheid wordt als manipulatie middel gebruikt. Heel eng.
    Mijn ergernis is: wil je iets veranderen/doorgeven of een afspraak inplannen. Het gaat vrijwel nooit meteen goed. Moet je achterheen, krijg jij een snauw, dat het niet goed gaat etc. Het was toch allemaal simpeler geworden met al die technologie. Ik merk er niks van. Krijg er juist stress/irritatie van/door.
    Ik ga feest vieren op de dag, dat deze grootste onzinfabriek(die alleen maar bedoeld is op alles te kunnen controleren/op te lichten via codes etc) eindigt.
    Dan maar chaos. Het wordt tijd, dat we weer echt gaan leven.

    3 likes
 3. Tja soms snap ik de mensheid ook niet althans hier in de Nederlande…..
  De hele goegemeenschap koopt zich suf lees ik, kerstvakantie dat is kennelijk kopen….
  Maar ik lees ook dat mensen aan het hamsteren zijn tot in Duitsland toe, waarom?
  Omdat de btw per 1 Jan van 6 naar9% gaat, ik zou zeggen doe even rustig aan en koop wat minder..
  Maar om me heen hoor ik toch dat het allemaal wel mee zal vallen…..nou niet zeuren dus in 2019..
  Eerst voor miljoenen nog de lucht in knallen, want ja traditie moet toch kunnen, beetje extra luchtvervuiling , geeft niks….. en Edje Nijpels is altijd een opportunist geweest, die wint je op en dan gaat hij oreren over het klimaat deze keer……Dat neemt toch niemand serieus…..

  21 likes
  • Ed Nijpels in z´n energieslurpende boerderij kon tot voor kort het woord Zonne-energie niet eens uitspreken. Dan wouwelde hij zoiets van “O da zal gratis energie zijn…”.

   Maar inderdaad, Kerst is ook verworden tot een kapitalistisch feestje van Vreten en Kopen (en Janken). Het bewijst weer dat de D-evolutie van de mensheid in volle gang is.

   Doe al lang al m´n aankopen in Duitsland: betere kwaliteit en service en vrijwel alles is er een stuk goedkoper. Wilde er ook m´n zorgverzekering afsluiten maar dat mag dan weer niet van dit kabinet dat anders altijd “markt en concurrentie” predikt.

   Stop met stemmen Als minder dan 50% nog stemt bij de 2e kamerverkiezingen in 2020 dan verliest het instituut haar legitimiteit. Wie neemt haar regels nog serieus als minder dan 50% nog meedoet met zo´n instituut.

   16 likes
  • Wint …ik bedoel opwinden, wat een geklooi met die letters….. ik dank altijd sneller da ik kan typen 😝

   4 likes
 4. Morgen Zaterdag 29-12-2018, zijn er gewoon weer voor een ieder die Rutte de laan uit wil sturen, bijeenkomsten / wandelingen in diverse steden, van en voor personen die er wat aan willen doen.
  Erasmusbrug ca 11.30 en Den Haag ca 12.00 uur.
  Een Geel hesje staat goed, maar bepaal je zelf.
  Op Rutte.

  18 likes
  • Zolang de vlam niet in de pan slaat dat de burgers van Nederland het echt zat zijn en inzien hoe ze als een citroen uitgekenepen worden zal er weinig animo zijn om een geel hesje aan te trekken en echt to aktie overgaan. Druppelsgewijs word de belastingdruk opgevoerd zodat het “schijnbaar” niet opvalt.. maar de druppel die de emmer doet overlopen is heel dichtbij.. Word Wakker Mensen

   17 likes
 5. We moeten allemaal een centje bijdragen aan het klimaat.

  7 likes
  • @Stijn en alle andere klimaat sukkels,
   Er IS GEEN klimaat verandering, die door de mens is veroorzaakt en door de mans kan worden tegen gehouden. klimaat verandering (als die er al is) is een natuurlijk proces, dat al miljarden jaren plaats vindt. Wij, de arrogante mens, denken dat we de natuur kunnen beïnvloeden, maar dat is niet zo. Wij zijn alleen in staat de boel te verzieken en dat gaat nu weer gebeuren als we onze overheid toestaan om aan de belachelijke Europese eisen te voldoen en de bevolking financieel leeg te laten trekken. Er zijn vele gerenomeerde wetenschappers, die dit kunnen beamen, maar die worden niet gehoord omdat men bang is dat het volk zich dan tegen de overheid keert. Dit gebeurd nu in Frankrijk en België en ik hoop dat die beweging zich over heel Europa verspreidt. We hebben nu genoeg het falende beleid en het falen van onze politiek “leiders” bekostigd en geaccepteerd. Het wordt tijd om er een grote bezem doorheen te halen. Het heeft nu lang genoeg geduurd.

   10 likes
   • @StefanZ en al die andere aluhoedjes

    Klimaatverandering gaat door de industriele revolutie nu veel sneller. Daar zijn we met z’n allen verantwoordelijk voor en we MOETEN er dan ook met z’n allen iets aan doen.

    EEN BETER MILIEU BEGINT BIJ JEZELF!!!

    10 likes
    • NEE Stijn,

     Jij bent de zoveelste sukkel die klimaat en milieu door elkaar haalt. Dat wij het milieu verpesten is evident en daar moet wat aan gedaan worden. Het klimaat is HEEL wat anders en de weg die veel regeringen inslaan is een doodlopende weg, die heel veel geld gaat kosten en helemaal niet uit zal halen. Voordat je hier reageert moet je je eerst even inlezen voordat je domme dingen zegt….

     3 likes
     • @StefanZ

      Het klimaat is altijd al veranderd, lang voordat de mens op het toneel verscheen. En de studie daarvan, paleoklimatologie, laat zien dat CO2 vaak een sleutelrol vervulde bij die klimaatveranderingen in het verre verleden. Modellen, gebaseerd op natuurkundige kennis van het klimaatsysteem, kunnen de recente opwarming goed verklaren, maar alleen als daarbij ook de menselijke invloeden zoals emissies van broeikasgassen en aerosolen (fijn stof) worden meegenomen.

      Oftewel, meerdere bewijslijnen bevestigen de conclusie dat menselijk handelen de belangrijkste oorzaak is van de huidige opwarming. Zou het kunnen dat al die wetenschappers het faliekant mis hebben? Dat kun je natuurlijk nooit uitsluiten, maar voor een dergelijke boude stelling heb je dan wel heel sterke bewijzen nodig (‘extraordinary claims require extraordinary evidence’). En dat ontbreekt steevast aan dit soort claims.

      https://klimaatverandering.wordpress.com/2017/10/26/ja-de-mens-is-verantwoordelijk-voor-de-opwarming-van-de-aarde/

      5 likes
  • Leuk Stijn, dat je EEN stukje uit een blaadje of internet intikt, maar probeer eens ZELF te denken. Wij worden belazerd door de klimaat maffia, dat zich tot doel heeft gesteld VEEL geld te verdienen aan de klimaat hype. Heel veel gerenommeerde wetenschappers zeggen hetzelfde, maar worden niet uitgenodigd aan tafels of in praat programma’s, omdat ze een heel ander beeld schetsen en zand strooien in het verdien model. Overheden hebben de kennis niet en gaan blindelings met de stroom mee, denkende dat het goed is wat ze doen. De invloed van de mens op het klimaat is verwaarloosbaar. De natuur spuit vele malen meer aan broeikasgassen (CO2) de lucht in dan wij. Je zegt het zelf al “En de studie daarvan, paleoklimatologie, laat zien dat CO2 vaak een sleutelrol vervulde bij die klimaatveranderingen in het verre verleden.” , en dat maakt je reactie nog stommer. In het verre verleden bestond de mens nog niet en TOEN waren er ook al klimaat verschuivingen. Dat wij de aarde verkankeren is waar maar daar gaat deze discussie niet over. Dat wij het KLIMAAT laten veranderen en wij daar wat aan kunnen of moeten doen is de grootst mogelijke onzin, dat ons heel veel geld gaat kosten en niets zal opleveren. Het zal me zelfs niet verbazen, als het ons in de nabije toekomst juist heel veel problemen gaat opleveren, maar dat zal alleen de toekomst uit kunnen wijzen…..

   3 likes
 6. Electrische auto waarvan de accu’s het opeens begeven en je naar de garantie kunt fluiten. Kosten voor nieuwe accu’s loopt in de duizenden euro’s. De warmtepomp voor thuis schijnt ook zo brak te werken. Hoge kosten voor aanschaf, hoge kosten voor verbruik, hoge kosten voor onderhoud, hoge kosten bij reparatie.

  En dat laat men zich gedwongen door de strot duwen door de gluiperds, engnekken en landverraders in de politiek die zich tegen het volk keren en zogenaamd het milieu wensen te redden over de rug van de bevolking? Het milieu gered en dat ten koste van alles en iedereen!

  10 likes
  • [ Electrische auto waarvan de accu’s het opeens begeven en je naar de garantie kunt fluiten. ]
   Van dat schandaal hen je vast wel een linkje, toch?

   [ De warmtepomp voor thuis schijnt ook zo brak te werken. ]
   Van dat schandaal hen je vast wel een linkje, toch?

   10 likes
 7. We worden ons hele leven al in de maling genomen, wat is nieuw?
  Eerst zure regen, daar wordt niet meer over gesproken, plotseling verdwenen?
  Olie crisis, olie bijna op 40 jaar geleden?
  Gewoon luisteren en kop houden zodat we langzaam naar de verdommenis gaan.

  8 likes
  • [ zure regen, daar wordt niet meer over gesproken, plotseling verdwenen? ]
   Nee, niks plotseling.
   Ontzwavelde benzine en diesel/huisbrandolie.
   Katalysators op auto’s.
   Sluiting vuile kolencentrales.
   Filters op chemische fabrieken.

   [ olie bijna op 40 jaar geleden? ]
   Nee, in 1973 boycot van Nederland door Arabische olielanden vanwege steun aan Israël.
   Nee, in 1979 crisis in Perzië/Iran met de Shah waardoor sterk stijgende prijzen.
   Nee, in 1956 afsluiting van het Suezkanaal waardoor grote tekorten vanwege omweg moeten varen.

   Onderzoek jij wel eens wat?

   8 likes
 8. Heb ff gekeken op het uiterst korte cv-tje van markie rufte:
  https://www.rijksoverheid.nl/regering/bewindspersonen/mark-rutte/cv
  Wat zie ik nu? 8 jaar over een cursusje geschiedenis?
  Zeker elke keer gestruikeld over het begrip volksopstand?
  Geeft niks hoor knulletje, wordt je vanzelf wel duidelijk gemaakt als je zo doorgaat.

  14 likes
 9. Klimaatopwarming is geweldig. Laatst zette ik een pan soep buiten. Het was zo heet dat die soep zelf kookte. Ik hoefde geen gas/stroom te gebruiken. Hoezo is klimaatopwarming slecht dan? Je krijgt gratis energie. En die smeltende ijs op de polen verdampt wel, wordt regen en daalt neer in de Sahara en andere woestijnen. Prima toch?

  5 likes
 10. Neem A.U.B. even 29 minuten en 10 seconden de tijd om DEZE https://www.youtube.com/watch?v=GxERTlbAo7g info-docu te zien van Gregg Braden.

  EN stuur ‘m dan door naar je volksvertegenwoordiger en als je geen geel hesje aan wil trekken, post het dan op facebook!?

  Tip van de sluier: opwarming/klimaat verandering is al zo oud als de weg naar Rome; is in het verre verleden veeeeeeel heviger geweest en dit alles is WETENSCHAPPELIJK aangetoond… Rutte!!!!

  11 likes
 11. Electrische auto waarvan de accu’s het opeens begeven en je naar de garantie kunt fluiten. Kosten voor nieuwe accu’s loopt in de duizenden euro’s. De warmtepomp voor thuis schijnt ook zo brak te werken. Hoge kosten voor aanschaf, hoge kosten voor verbruik, hoge kosten voor onderhoud, hoge kosten bij reparatie.

  En dat laat men zich gedwongen door de strot duwen door de gluiperds, engnekken en landverraders in de politiek die zich tegen het volk keren en zogenaamd het milieu wensen te redden over de rug van de bevolking? Het idiote milieu ‘gered’ en dat ten koste van alles en iedereen!

  3 likes
 12. Of het nu kouder of warmer wordt………..ze pakken ons gegarandeerd!

  7 likes
 13. Rutte moeten we LATEN OPROTTEN WIE NU NOG VVD STEMT IS OF HEEL RIJK ( WANT DAAR IS RUTTE HEEL GOED VOOR) OF GEWOON STOM !!!!

  6 likes
 14. Ophouden of Aftreden!

  4 likes
 15. Nee wij moeten betalen voor hun climate change snap dat dan!

  3 likes
 16. Verdiep je in een petroliumkachel daar heb je geen schoorsteen voor nodig. Als je die gemiddelt 12 uur per dag aan hebt dan heb je 1 ruimte warm voor gemiddelt over een heel jaar verdeelt voor 35 a 50 euro. Pak dan wel de goedkopere versie petroliumkachel anders betaal je je een ongeluk. Zeker GEEN nemen met een blazer erop dan betaal je twee keer zoveel. Zet hem ook niet tegen een muur aan met behang want met kleine pech komt soms ook het vuur boven de rand uit. Ben je van huis, uit dat ding voor je veiligheid dus ook als je slaapt dat ding uit. De slaapkamer hoef je nooit te stoken als je genoeg dekens hebt en je raam openhoud zodat de vochtige lucht weg kan. Wij stoken al jaren niet meer op onze slaapkamer en tis er niet vochtig omdat we onze raam altijd open hebben staan op een kiertje. Zo’n petrolium kachel kost plus min 100 a 120 euro en zo’n kan petrolium tusen de 22 euro en de 27 euro per 20 liter waar je ongeveer 10 dagen mee doet. Dat van oct/november tot pl min april als je 12 uur per dag stookt gemiddelt. Google waar je zo’n kachel kan halen en de petrolium. Voor de brabanders denk ik dat je in Belgie moet zijn. Maar weet dat je de kan petrolium van vorig jaar NOOIT moet gebruiken, echt de oude petrolium kan je NOOIT gebruiken en ik kan het weten omdat we het zelf ook hebben meegemaakt je kan de kachel dan naar de stort brengen. Dus wat je NU koopt ook OP GEBRUIKEN en niet de seisoen erop, want die kachel is dan niet meer te maken. Voor stroom raad ik aan zonneenergie lampen te gebruiken en in vazen zetten voor je raam en die dan gebruiken voor s’avonds. Mobiel opladen in je auto of daar ook zonnepanelen voor kopen bij https://nl.aliexpress.com/wholesale?catId=0

  1 likes
  • [ Verdiep je in een petroliumkachel daar heb je geen schoorsteen voor nodig.]

   Hoe snel wil je een koolmonoxidevergiftiging hebben? Alle brandstofkachels zonder schoorsteen zijn uit den boze.

   2 likes
 17. Het klinkt misschien heel hard, maar de gemiddelde Nederlands burger is te stom om na te denken. Even een voorbeeld, wat doet men in Belgie en Duitsland momenteel op het gebied van gas? Zal je helpen, men gaat daar massaal over op gas daar dat goedkoper is dan warmtepomp en of steenkool.

  2 likes
 18. Trap hier niet in mensen, ze sturen aan op een Europese burgeroorlog, zodat ze straks helemaal ongestoord hun gestoorde plannen kunnen verwezenlijken.
  Er zijn in hun ogen te veel problematische mensen en die moeten eerst opgeruimd worden voordat het nieuwe, karakterloze ras is ontstaan die wel alles zullen gehoorzamen.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronamaatregelen

Coronamaatregelen ‘hebben niets te maken met bestrijding Covid-19’

De draconische coronamaatregelen die Italië en Frankrijk ...

corona

Oud-hoogleraar kraakt corona-aanpak: ‘Westen pleegt zelfmoord’

Veel mensen accepteren dat de hele economie ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.