BuitenlandCorona

Fins parlementslid: de overheid injecteert burgers met gif vermomd als coronavaccins

Help ons door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Finse parlementslid Ano Turtiainen hield afgelopen week een speech die vrijwel meteen werd verwijderd door YouTube. Hij waarschuwde zijn collega’s dat de Finse overheid haar burgers injecteert met gif vermomd als coronavaccins.

Turtiainen wees erop dat deze zogenaamde coronavaccins niet zijn goedgekeurd, zoals vaak wordt beweerd, maar alleen mogen worden ingezet voor noodgebruik. Hij zei ook dat Fimea, het Finse equivalent van het Lareb, 78 meldingen van overlijden na coronavaccinatie heeft gekregen. Inmiddels is bekend dat slechts een fractie van alle bijwerkingen wordt gemeld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
De gevolgen zijn vreselijk

“Ik heb hier al vaak gezegd dat dit een menselijk experiment is. De Finnen is niet verteld dat dit een menselijk experiment is en dat is in strijd met de Code van Neurenberg,” benadrukte hij. “Met deze speech heb ik jullie en de media op de hoogte gebracht van het feit dat dit een medisch experiment is en dat de gevolgen vreselijk zijn.”

De politicus zei dat het vorige mislukte vaccinexperiment, Pandemrix, werd stopgezet toen er 32 keer minder gevallen van bijwerkingen waren dan nu het geval is. “Dus ik vraag jullie allemaal: hoeveel mensen moeten er nog sterven of beschadigd raken voordat we stoppen met het doden van mensen?”

Mogelijk zelfs genocide

“Als jullie onze burgers blijven misleiden door ze bijvoorbeeld te vertellen dat vaccins veilig zijn, maken jullie je doelbewust schuldig aan meerdere misdrijven, waaronder mogelijk zelfs genocide,” aldus Turtiainen, die in februari uit de Finnenpartij werd gezet.

Bekijk hier de hele video met Engelse ondertiteling.

4.8 70 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Wat een dapper Fins parlementslid, deze Ano Turtiainen. Ik heb tot nu toe nog geen een Nederlands parlementslid zoiets horen vertellen. Ik vermoed zomaar, dat in dat geval hij of zij de Tweede Kamer uitgebonjourd zou worden.
In Finland kan dat dus gelukkig wel. Maar of het daadwerkelijk zoden aan de dijk zet… ik heb mijn bedenkingen. De hele bevolking is inmiddels zo gebrainwasht, dat ze ziende blind en horende doof zijn.
WAAROM zijn er zoveel mensen die helemaal niet meer kritisch kunnen nadenken? WAAROM worden de leugens over die zogenaamde experimentele “veilige” gentherapie voor zoete koek geslikt?
Alleen al het feit, dat deze speech direct van YouTube werd verwijderd, moeten toch alle alarmbellen laten afgaan.
De waarheid mag niet meer gezegd worden.

TAO Foundation
TAO Foundation
2 jaren geleden

Dappere man !

Annette
Annette
2 jaren geleden

Ja zolang de schaapjes maar het vaccin blijven nemen komt er nooit verandering. Ik als huisvrouw ken genoeg mensen die er totaal niet bij stilstaan wat ze je toedragen….

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
2 jaren geleden

Als ook de politici in Nederland eens gaan inzien dat er wereldwijd sprake is van een depopulatieprogramma

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x