Homepagina » Het Complot » Cabal manipuleert ons door microchips in brein te implanteren. Deze professor onthult onheilspellende toekomstplannen
Cabal manipuleert ons door microchips in brein te implanteren. Deze professor onthult onheilspellende toekomstplannen

Cabal manipuleert ons door microchips in brein te implanteren. Deze professor onthult onheilspellende toekomstplannen

Professor Mujahid Kamran, oud-vicekanselier van de prestigieuze Universiteit van Punjab in Pakistan, is auteur van het boek 9/11 & the New World Order, waarin hij bewijs levert voor complottheorieën over de aanslagen op 11 september 2001.

In een artikel schreef hij dat 95 procent van de Amerikaanse media in handen is van slechts zes bedrijven en dat het dus erg makkelijk is voor de elite is om moorden en false flag-aanslagen te plegen.

Hij verwees daarbij specifiek naar de moord op JFK en 9/11.

Dictatuur

Volgens professor Kamran worden de Amerikaanse en Britse overheid beheerst door een cabal bestaande uit bankiersfamilies die ons proberen te manipuleren door microchips in ons brein te implanteren.

Cabal manipuleert ons door microchips in brein te implanteren. Deze professor onthult onheilspellende toekomstplannen

Professor Kamran (Abrar Cheema)

Hij zei dat de rest van de wereld het Amerikaanse volk moet redden uit de klauwen van deze bankiersfamilies.

In zijn ogen leven de Amerikanen in een ‘complete dictatuur’.

Microchips

Kamran verwees naar uitgebreide literatuur over de Nieuwe Wereldorde en zei dat Amerikaanse wetenschappers hebben bewezen dat Al Qaida is opgezet door de CIA.

Hij zei dat de cabal een wereldregering wil creëren en microchips in het brein van alle mensen wil implanteren om ze te controleren.

Hij claimde daarnaast dat families van Al Qaida-leiders, waaronder leden van de familie Bin Laden, door NAVO-vliegtuigen naar Centraal-Azië zijn gevlogen om de regio te destabiliseren.

1000 leugens

Hij zei verder dat de FBI geen bewijzen heeft dat Osama bin Laden betrokken was bij de 9/11-aanslagen.

“De CIA en NAVO zijn al 20 jaar betrokken bij terreuraanslagen in Europa,” zei de professor. “De NAVO financiert terreur- en zelfmoordaanslagen in Pakistan.”

Professor Kamran zei dat het Amerikaanse Center for Public Integrity had onthuld dat George W. Bush, Condoleezza Rice en Dick Cheney 1000 leugens hadden verzonnen om Irak te kunnen binnenvallen.

[Mujahid Kamran]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • 055 schreef:

  Micro chip plaatsen is niet nodig onze hersens zijn al geprogrammeerd door de beleidsmakers.

  11 likes
 • redice schreef:

  we leven in een wereld die geregeerd wordt door psychopathische bankiersfamilies.
  en onze politiekers zijn geen haar beter, zoveel ellende in de wereld terwijl het voor iedereen goed leven zou kunnen zijn..tijd dat iedereen wakker wordt en we de machthebbers opknopen zodat we met een schone lei kunnen beginnen

  5 likes
 • rayoflight schreef:

  Wat Professor Kamran zegt kan misschien de waarheid zijn. Heel veel topbankiers hebben de laatste jaren onder verdachte omstandigheden zelfmoord gepleegt. Banken staan heel dicht bij de elite/globalisten. En als je dan nog bedenkt dat het veminken van je lichaam heel erg gepromoot wordt door de media (de papagaai van de elite). Lijkt het mij dat mensen erop voorbereid worden om zichzelf te upgraden (predictive programming). Het is maar wat je wilt je vrijheid of een chip in je kop. Als er niet gauw wat veranderd in deze samenleving is het te laat , de phone-zombie apocalyse. Vrijheid met je chip in je kop…

  3 likes
 • Annunakii_contractchiller_it's_real schreef:

  Its real they are here

  1 likes
 • x

  Check Also

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  directeur

  Directeur ziekenhuisgroep zegt dat corona ‘veel minder erg is dan griep’ (en moet weg)

  Corona is veel minder erg dan de ...

  >