Mens en Dier

Psycholoog noemt viroloog Marc Van Ranst moordenaar en nomineert hem als lul van het jaar

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!

Psycholoog Steve van Herreweghe, die twee jaar geschorst is vanwege zijn uitlatingen op social media, was maandag te zien in het Belgische tv-programma Helden van het Internet.

Ik ben anti-beleidsdenker en tegen massa-injectie. Heb zero vertrouwen in mainstreampers en het huidig monetair systeem, twitterde hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Vijand

Ook schreef hij: “Van Ranst is een moordenaar. Een doosje Durex voor zijn verwekkers had veel kunnen oplossen.” De psycholoog nomineerde de Belgische viroloog als lul van het jaar.

“Rusland is de vijand niet. Virussen zijn de vijand niet. Het klimaat is de vijand niet. De vijand is de zieke Totalitaire Geest van Big Money/Banks/Pharma,” aldus Van Herreweghe.

Compleetdenker

Hij wordt complotdenker genoemd, maar spreekt zelf liever van ‘compleetdenker’. “Daarmee wil ik zeggen dat er natuurlijk bepaalde complotten gaande zijn. Het zijn eerst theorieën en dan worden ze praktijk, al dan niet.”

De psycholoog en ‘getraind leugendetector’ werd vorig jaar 230 dagen van Facebook gesmeten. Ook mag hij niet meer op LinkedIn, waar hij 15.000 volgers had. “Niet vanwege mijn taalgebruik, maar vanwege inhoud.”

4.8 216 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
11 maanden geleden

Blijkbaar heeft Vanzwanst al ingegrepen, want de video kan niet geopend worden…

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
11 maanden geleden

‘complotdenker” verzonnen door “de zieke Totalitaire Geest van Big Money/Banks/Pharma,” om de complotdenkers gek te verklaren !!!De complotdenker heeft altijd gelijk !!

Danny
Danny
11 maanden geleden

Ik zou het niet beter kunnen verwoorden

Yvonne
Yvonne
11 maanden geleden

Wanneer worden deze reptielen opgepakt,al 3 jaar houden ze de leugens in stand ook van Ranst en Kuipers en koopmanbeslag.Het word echt tijd voor een REVOLUTIE zodat we de schapen maar met een grote boem wakker schudden ben er zo klaar mee met al die LEUGENS.

Back to top button
83
0
We lezen graag je reactie!x