Homepagina » Buitenland » Waarom pusht de regering-Biden Oekraïne om een oorlog met Rusland uit te lokken?
oekraïne
Foto: Joe Biden en Vladimir Poetin (CC0)

Waarom pusht de regering-Biden Oekraïne om een oorlog met Rusland uit te lokken?

Op 24 maart verklaarde de president van Oekraïne, Vladimir Zelensky, Rusland min of meer de oorlog. De door Amerika gesteunde Oekraïense leider ondertekende een presidentieel decreet dat duidelijk maakt dat Oekraïne van plan is om de Krim in te lijven. Kort daarvoor had president Joe Biden gezegd dat ‘de Krim van Oekraïne is’.

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken, het brein achter de staatsgreep in 2014 in Oekraïne, beloofde de ‘territoriale integriteit’ van Oekraïne te zullen beschermen.

Begin deze maand belde de Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin, die eerder in de bestuursraad van raketbouwer Raytheon zat, zijn Oekraïense evenknie om hem ‘onvoorwaardelijke Amerikaanse steun’ te beloven.

Derde Wereldoorlog

De Verenigde Staten geven hiermee groen licht voor militaire actie, schrijft voormalig presidentskandidaat Ron Paul. Washington stuurt ook wapens naar Oekraïne. Veel wapens. In de afgelopen week is er 300 ton aan nieuwe wapens aangekomen en er zijn nog meer wapens onderweg.

Moskou heeft op het decreet gereageerd door troepen en militair materieel langs de grens met Oekraïne te plaatsen. Volgens de mediatak van het Amerikaanse militair-industrieel complex zijn de Russische troepenbewegingen geen reactie op de dreigementen, maar ‘Russische agressie’.

De Amerikaanse ‘experts’ die achter de staatsgreep in 2014 zaten, zijn weer aan de macht en vastbesloten om de klus te klaren, zelfs als dat betekent dat er een Derde Wereldoorlog uitbreekt, aldus Paul.

Wakker worden

De Oekraïeners kunnen maar beter op hun tellen passen, waarschuwt hij. In 1956 beloofde Amerika Hongarije militaire steun in de strijd tegen de Sovjets. Toen de Hongaren, die in de leugens van Washington waren getrapt, in opstand kwamen, werden ze in de steek gelaten en sloegen de Sovjets hard terug.

Het is alsof Amerikanen door een gevaarlijk mijnenveld slaapwandelen. Laten we hopen dat ze snel wakker worden, voordat we allemaal worden opgeblazen, besluit Paul.

[Zero Hedge via Ron Paul Institute]
4.9 44 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
5 maanden geleden

Dit hoort allemaal bij hun endgame dooien zullen er vallen als t nu een vaccin is of oorlogs doden maakt hen geen fuck uit Wereld in chaos 😱😱😰

Inge
Inge
5 maanden geleden

Freemason meet freemason… doel depopulatie.

frans
frans
5 maanden geleden

waarom krijgt een seniele oude man zoveel macht krijgt en onze grote en geweldige EU leiders toestemming geven om Europa weer te laten vernielen door de Amerkanen

ProAsfalt
ProAsfalt
5 maanden geleden

” voordat we allemaal worden opgeblazen, besluit Paul.”
Liever een Russische waterstofbom dan de langzame marteling door totalitaire staat der Nederlanden.

x

Check Also

florida

Florida: Meer dan helft patiënten die levensreddende covidbehandeling krijgen, is volledig ingeënt

Een woordvoerster van het kantoor van Ron ...

fda

FDA-commissie zegt ‘nee’ tegen boosters voor álle Amerikanen: ‘Prikken kosten meer levens dan ze redden’

Een tegenvaller voor de Amerikaanse president Joe ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

67
0
We lezen graag je reactie!x