Buitenland

Waarom pusht de regering-Biden Oekraïne om een oorlog met Rusland uit te lokken?

Help door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 24 maart verklaarde de president van Oekraïne, Vladimir Zelensky, Rusland min of meer de oorlog. De door Amerika gesteunde Oekraïense leider ondertekende een presidentieel decreet dat duidelijk maakt dat Oekraïne van plan is om de Krim in te lijven. Kort daarvoor had president Joe Biden gezegd dat ‘de Krim van Oekraïne is’.

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken, het brein achter de staatsgreep in 2014 in Oekraïne, beloofde de ‘territoriale integriteit’ van Oekraïne te zullen beschermen.

Begin deze maand belde de Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin, die eerder in de bestuursraad van raketbouwer Raytheon zat, zijn Oekraïense evenknie om hem ‘onvoorwaardelijke Amerikaanse steun’ te beloven.

Derde Wereldoorlog

De Verenigde Staten geven hiermee groen licht voor militaire actie, schrijft voormalig presidentskandidaat Ron Paul. Washington stuurt ook wapens naar Oekraïne. Veel wapens. In de afgelopen week is er 300 ton aan nieuwe wapens aangekomen en er zijn nog meer wapens onderweg.

Moskou heeft op het decreet gereageerd door troepen en militair materieel langs de grens met Oekraïne te plaatsen. Volgens de mediatak van het Amerikaanse militair-industrieel complex zijn de Russische troepenbewegingen geen reactie op de dreigementen, maar ‘Russische agressie’.

De Amerikaanse ‘experts’ die achter de staatsgreep in 2014 zaten, zijn weer aan de macht en vastbesloten om de klus te klaren, zelfs als dat betekent dat er een Derde Wereldoorlog uitbreekt, aldus Paul.

Wakker worden

De Oekraïeners kunnen maar beter op hun tellen passen, waarschuwt hij. In 1956 beloofde Amerika Hongarije militaire steun in de strijd tegen de Sovjets. Toen de Hongaren, die in de leugens van Washington waren getrapt, in opstand kwamen, werden ze in de steek gelaten en sloegen de Sovjets hard terug.

Het is alsof Amerikanen door een gevaarlijk mijnenveld slaapwandelen. Laten we hopen dat ze snel wakker worden, voordat we allemaal worden opgeblazen, besluit Paul.

[Zero Hedge via Ron Paul Institute]

4.9 44 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
W Appie??
W Appie??
1 jaar geleden

Dit hoort allemaal bij hun endgame dooien zullen er vallen als t nu een vaccin is of oorlogs doden maakt hen geen fuck uit Wereld in chaos ???

Inge
Inge
1 jaar geleden

Freemason meet freemason… doel depopulatie.

frans
frans
1 jaar geleden

waarom krijgt een seniele oude man zoveel macht krijgt en onze grote en geweldige EU leiders toestemming geven om Europa weer te laten vernielen door de Amerkanen

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

” voordat we allemaal worden opgeblazen, besluit Paul.”
Liever een Russische waterstofbom dan de langzame marteling door totalitaire staat der Nederlanden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

67
0
We lezen graag je reactie!x