Homepagina » Buitenland » Waarom pusht de regering-Biden Oekraïne om een oorlog met Rusland uit te lokken?
oekraïne
Foto: Joe Biden en Vladimir Poetin (CC0)

Waarom pusht de regering-Biden Oekraïne om een oorlog met Rusland uit te lokken?

Op 24 maart verklaarde de president van Oekraïne, Vladimir Zelensky, Rusland min of meer de oorlog. De door Amerika gesteunde Oekraïense leider ondertekende een presidentieel decreet dat duidelijk maakt dat Oekraïne van plan is om de Krim in te lijven. Kort daarvoor had president Joe Biden gezegd dat ‘de Krim van Oekraïne is’.

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken, het brein achter de staatsgreep in 2014 in Oekraïne, beloofde de ‘territoriale integriteit’ van Oekraïne te zullen beschermen.

Begin deze maand belde de Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin, die eerder in de bestuursraad van raketbouwer Raytheon zat, zijn Oekraïense evenknie om hem ‘onvoorwaardelijke Amerikaanse steun’ te beloven.

Derde Wereldoorlog

De Verenigde Staten geven hiermee groen licht voor militaire actie, schrijft voormalig presidentskandidaat Ron Paul. Washington stuurt ook wapens naar Oekraïne. Veel wapens. In de afgelopen week is er 300 ton aan nieuwe wapens aangekomen en er zijn nog meer wapens onderweg.

Moskou heeft op het decreet gereageerd door troepen en militair materieel langs de grens met Oekraïne te plaatsen. Volgens de mediatak van het Amerikaanse militair-industrieel complex zijn de Russische troepenbewegingen geen reactie op de dreigementen, maar ‘Russische agressie’.

De Amerikaanse ‘experts’ die achter de staatsgreep in 2014 zaten, zijn weer aan de macht en vastbesloten om de klus te klaren, zelfs als dat betekent dat er een Derde Wereldoorlog uitbreekt, aldus Paul.

Wakker worden

De Oekraïeners kunnen maar beter op hun tellen passen, waarschuwt hij. In 1956 beloofde Amerika Hongarije militaire steun in de strijd tegen de Sovjets. Toen de Hongaren, die in de leugens van Washington waren getrapt, in opstand kwamen, werden ze in de steek gelaten en sloegen de Sovjets hard terug.

Het is alsof Amerikanen door een gevaarlijk mijnenveld slaapwandelen. Laten we hopen dat ze snel wakker worden, voordat we allemaal worden opgeblazen, besluit Paul.

[Zero Hedge via Ron Paul Institute]
4.9 44 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
1 maand geleden

Dit hoort allemaal bij hun endgame dooien zullen er vallen als t nu een vaccin is of oorlogs doden maakt hen geen fuck uit Wereld in chaos 😱😱😰

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  W Appie🤔😁
1 maand geleden

Denk dat dit de USA manier is om Putin zijn Gaz pipe line testoppen, het zijn enorme schurken, en ik hoop dat Putin ze een behoorlijke bloedneus bezorgt !

Iterskaaja
Iterskaaja
Reactie op  Jenne Sr.
1 maand geleden

Sorry hoor, maar er is geen USA manier. Alle ‘manieren’ in welk land dan ook zijn van te voren bedacht. Alle machthebbers zijn puppets van het illuminati tuig. Alle noemenswaardige oppositie is direct of indirect door ze opgericht, danwel gesteund, om zo de schijn van het spontaan polariseren van de samenleving hoog te houden. Niets spontaan aan dat alles. En nee, ook aan covid zit niets spontaans, ook dit is minitieus gepland d.m.v. de germ theory. Vanaf het moment dat het bedacht is(dik 100 jaar geleden), hebben ze het vol kunnen houden tot heden om dit allesvernietigende principe tot de huidige climax te loodsen. Het is met een keiharde klap gebracht, om het straks langzaam af te layen zakken tot het punt dat de bevolking het weer enigszins kan handelen. Maar dan dus wel met behoud van vele criminele regels.

Tante Maart
Tante Maart
Reactie op  Iterskaaja
1 maand geleden

Zij kunnen ook de Islamitische Staat weer van stal halen, als de mondiale reset voor de kabal niet zo snel gaat als zij gewild hebben. En dan staat Europa weer in brand.

Rob
Rob
Reactie op  Jenne Sr.
1 maand geleden

Washington DC is het oorlogscentrum van de wereld op het gebied van macht. Het is één van de drie ‘strongholds’ op de planeet van het duister. Het Vaticaan is hetmachtcentrum op gebied van religie en de City of London is het financiële macht centrum. Oorlogen ontstaan niet zomaar, die worden georkestreerd in Washington DC. Daar zorgen ze ervoor dat er een oorlog komt door de boel tegen elkaar uit te spelen. En dat is in dit geval heel erg duidelijk. Maar zo is en wordt elke oorlog ‘geregeld’ in Washington DC. Net als het Vaticaan en de City of London’ is Washington DC een ministaat die niet aan de wetten en regels van het land zijn verbonden.

mikkie
mikkie
Reactie op  Jenne Sr.
1 maand geleden

Dan krijgt NL dus geen aardgas meer uit Rusland, zoals nu het geval is? Dan ben ik dus extra blij met m´n houtkacheltje.

Inge
Inge
1 maand geleden

Freemason meet freemason… doel depopulatie.

Inge
Inge
Reactie op  Inge
1 maand geleden

Voor wie gelooft dat Putin de goodguy is… Rusland is sinds 17 juli 1918 in handen van de communisten. En vaccineerd zijn bevolking eveneens tegen een fake pandemie…

Jan
Jan
Reactie op  Inge
1 maand geleden

Vaccinatie in Rusland is vrijwillig.

Inge
Inge
Reactie op  Jan
1 maand geleden

Vaccinaties zijn slecht en er is geen sprake van een pandemie, het is vrijwillig omdat Putin zich voordoet als de goodguy en het zogenaamd goed voor heeft met zijn volk. Een wolf in schaapskleding die een psychologisch spelletje speelt.

AlbertV
AlbertV
Reactie op  Inge
1 maand geleden

Kennelijk doet wolf Poetin het goed want sinds rampzalige periode Jeltsin is Rusland weer een goed functionerende staat geworden. Een grote meerderheid van de Russen staat pal achter hun president, hij heeft ze uit de klauwen van de westerse roofkapitalisten gered, heeft de plunderaars het land uitgeschopt, heeft de kaalvretende sprinkhanen verdelgd. En dankzij de zelfbeheersing van Poetin tegen de continue westerse hetze tegen hem en het voortdurende getreiter van de NAVO tegen de Russische landsgrenzen, is onze planeet nog geen uitgebrande sintel. Met de demente, corrupte idioot Biden zou wel eens een rode lijn overschreden kunnen gaan worden. Laten we hopen de Poetin en de zeer wijze Sergei Lavrov nog een kunstje voorhanden hebben om MAD te voorkomen, van de compleet geschifte Amerikanen hoeven we dat niet te verwachten.

Inge
Inge
Reactie op  AlbertV
1 maand geleden

Ex (?) KGB (marxistische hoek) agent Putin speelt zijn rol goed, net als Trump. Eerste en tweede W.O. zijn beide kanten gefinancieerd door Rothschild en de a.s. derde idem dito.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Inge
1 maand geleden

Je hebt wel iets gelezen maar je had daar niet op moeten houden, Putin is slim, en heeft zich altijd weten te beheersen zo als een verstandig mens doet, en zijn mede werkers zijn stuk voor stuk scherp van geest, en goede schaak spelers, de oude Nederlandse Prof Dr Euwe stond in hoog aan zien in Rusland, vanwegen wereld kampioen schaken ! groet !

Eus
Eus
Reactie op  Inge
1 maand geleden

Maakt niet uit, als de bevolking voor hem kiest is het toch goed. Of ben je geen democraat?Overigens gaat het goed met Rusland, dankzij Poetin.

frans
frans
1 maand geleden

waarom krijgt een seniele oude man zoveel macht krijgt en onze grote en geweldige EU leiders toestemming geven om Europa weer te laten vernielen door de Amerkanen

Vlrdngr
Vlrdngr
Reactie op  frans
1 maand geleden

De “seniele oude man” heeft helemaal geen macht, hij doet gewoon netjes wat hem opgedragen wordt. Net als alle presidenten voor hem overigens.
De EU leiders is allemaal een knus plekje beloofd, en zodoende gaan ze er allemaal in mee.

Tom
Tom
Reactie op  Vlrdngr
1 maand geleden

Niet alle presidenten, Kennedy niet en Trump niet, kijk maar: https://www.youtube.com/watch?v=sb9jRqgDOJ8&t=1093

EMBÉ
EMBÉ
Reactie op  Vlrdngr
1 maand geleden

Idd. Hij heeft geen macht doch is gewoon een marionet. Putin weet het ook.

ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

” voordat we allemaal worden opgeblazen, besluit Paul.”
Liever een Russische waterstofbom dan de langzame marteling door totalitaire staat der Nederlanden.

Dubito
Dubito
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Wel milieuvriendelijk, waterstof. Minder stikstof ook.

Marianna
Marianna
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

ja, we moeten ook de positieve kant zien, hahaha
maar waterstof kan knallen, de waterstofbom weet je nog?

Reknir
Reknir
Reactie op  Marianna
1 maand geleden

Waterstofbom is een bom die gebaseerd is op kernfusie en heeft niks met knalgas te maken.

Waldemar
Waldemar
1 maand geleden

…De Verenigde Staten geven hiermee groen licht voor militaire actie, schrijft voormalig presidentskandidaat Ron Paul….

Het zijn niet de Verenigde Staten van Amerika die groen licht geven!! Het zijn die vervloekte en oorlogszuchtige Libarals, Democrats en Globalisten die op conflicten uit zijn.
Laat dat vooral duidelijk zijn.
Republikeinen die in het verleden buitenlandse conflicten uitlokten waren/ zijn geen echte Republikeinen.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Waldemar
1 maand geleden

Volgens mijn gegevens zijn het de Zionistische wereld beheersers, die de macht in handen hebben, en in the USA en in de Oekraïne en in grote delen van de zogenaamde Vrije westerse wereld !

Dubito
Dubito
Reactie op  Waldemar
1 maand geleden

Hmm….Bush junior, Republikein en vredesduif?

Waldemar
Waldemar
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Bush jr. was een Nep Republikein en bedrieger.

Dubito
Dubito
Reactie op  Waldemar
1 maand geleden

En deep state.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Waldemar
1 maand geleden

Europa was toch zo blij met Joe Biden! Deze seniele man zorgt dat we in een oorlog met Rusland terecht komen!
Ik hoop dat onze militairen onthouden hebben dat ze van Alexander Penthouse PANG PANG moesten roepen omdat we geen minutie hadden!
Alles bijeen een vreselijk gevaarlijk spel om macht! Rusland laat zich echt niet de kaas van het brood eten, zeker niet omdat ze raketten hebben waar het westen geen enkele afweer tegen heeft!
We zullen eens kijken waar de Europeesche Unie blijft, misschien is er nog hoop!
We hebben de levensgevaarlijke van Balen en Verhofstad nog!
Ik denk dat de Russen niet op deze twee kanjers gerekend hebben!
Of loopt het bij hen inmiddels dun door de broek!

Manic
Manic
1 maand geleden

Wablief?!
Mogelijke “derde wereld oorlog”?
Daar zitten we nu al een jaar in!

Alena
Alena
Reactie op  Manic
1 maand geleden

Idd…de hele wereld heeft corona de oorlog verklaard! Dat virusje moest uitgeroeid worden! Wat barbaars; straks staat het op de lijst van bedreigde virus soorten…

Alena
Alena
1 maand geleden

Het is allemaal oorlog-by-proxy. Amerika, Rusland en China met Israël ertussenin. Iran? Vergeet niet dat Rusland en China daar via Noord Korea daar vinger in de pap hebben…

koddebeier
koddebeier
1 maand geleden

Ook al gaan de Russische Raketten het eerste richting Amerika, dan krijgen wij toch de afzwaaiers en de slecht werkende.

Vlrdngr
Vlrdngr
Reactie op  koddebeier
1 maand geleden

Er is iets ten westen van Rotterdam een hele grote wapenopslag van het Amerikaanse leger. Ik denk toch dat dit ook een target zal zijn.

Dubito
Dubito
Reactie op  Vlrdngr
1 maand geleden

Er ligt ook nog iets op Volkel.

Dubito
Dubito
Reactie op  koddebeier
1 maand geleden

Gelukkig ontploffen die dan niet: nog niet het doel bereikt. Dat is dan weer een voordeel van het moderne rakettentuig. Maar ja, wel opeens een raket in je tuin. Jaren geleden hadden we dat al liever dan een Rus in je keuken (of was dat nou andersom? Mijn actieve herinnering schiet een beetje tekort.)

Waakhond
Waakhond
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Ik zal je uit de brand helpen. De tekst van de sticker luidde destijds: “Liever een raket in de tuin dan een Rus in de keuken.” Heftige tijden, maar niets in vergelijking met nu. Toen hadden we te maken een stel herrieschoppers, nu met een stel volslagen idioten.

Dubito
Dubito
Reactie op  Waakhond
1 maand geleden

Dank je. Maar ik herinner me niet meer iets gevraagd te hebben. Oh, wacht…. Toen kon een boerinnetje nog een raket wegschoppen. Met dank aan Opland (rip)

Martijn
Martijn
1 maand geleden

Is toch niet zo gek biden is een puppet van de deepstate en het militair industriële complex wil oorlog

Waakhond
Waakhond
Reactie op  Martijn
1 maand geleden

Biden moet van het toneel verdwijnen. Laat Donald Trump alstublieft weer president worden van de VS. Biden is een groot gevaar voor de wereldvrede. Wat heeft hij, op zijn leeftijd, nog te verliezen? Maar u, jij en ik worden de dupe. En onze huidige minister-president kan zich hiervan “niets herinneren.” Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat hij nog steeds actief is in de politiek? En we blijven het nog slikken ook.
Rutte is staatsgevaarlijk en wij blijven stomme schapen. Dat is Nederland; land om alles behalve trots op te zijn!!

Dubito
Dubito
Reactie op  Waakhond
1 maand geleden

Old Bidens never die….they just fade away.

Onwell
Onwell
1 maand geleden

Ideaal scenario om de ‘great reset’ door te voeren. Lok een oorlog uit, vernietig alles wat iedereen heft opgebouwd en ‘build back better’. Maar de cabal zal van een koude kermis thuiskomen. Zelfoverschattende idioten.

x

Check Also

audit

Audit in Arizona brengt ‘grote verschillen’ aan het licht, Biden heeft ‘waarschijnlijk niet gewonnen’

De audit die momenteel plaatsvindt in Maricopa ...

cyberaanval

Cyberaanval grootste pijplijn VS: ‘Is Klaus Schwabs cyberpandemie aanstaande?’

Enkele dagen geleden sloot het grootste oliepijpleidingbedrijf ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

66
0
We lezen graag je reactie!x