Buitenland

Waarom pusht de regering-Biden Oekraïne om een oorlog met Rusland uit te lokken?

Help mee door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 24 maart verklaarde de president van Oekraïne, Vladimir Zelensky, Rusland min of meer de oorlog. De door Amerika gesteunde Oekraïense leider ondertekende een presidentieel decreet dat duidelijk maakt dat Oekraïne van plan is om de Krim in te lijven. Kort daarvoor had president Joe Biden gezegd dat ‘de Krim van Oekraïne is’.

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken, het brein achter de staatsgreep in 2014 in Oekraïne, beloofde de ‘territoriale integriteit’ van Oekraïne te zullen beschermen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Begin deze maand belde de Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin, die eerder in de bestuursraad van raketbouwer Raytheon zat, zijn Oekraïense evenknie om hem ‘onvoorwaardelijke Amerikaanse steun’ te beloven.

Derde Wereldoorlog

De Verenigde Staten geven hiermee groen licht voor militaire actie, schrijft voormalig presidentskandidaat Ron Paul. Washington stuurt ook wapens naar Oekraïne. Veel wapens. In de afgelopen week is er 300 ton aan nieuwe wapens aangekomen en er zijn nog meer wapens onderweg.

Moskou heeft op het decreet gereageerd door troepen en militair materieel langs de grens met Oekraïne te plaatsen. Volgens de mediatak van het Amerikaanse militair-industrieel complex zijn de Russische troepenbewegingen geen reactie op de dreigementen, maar ‘Russische agressie’.

De Amerikaanse ‘experts’ die achter de staatsgreep in 2014 zaten, zijn weer aan de macht en vastbesloten om de klus te klaren, zelfs als dat betekent dat er een Derde Wereldoorlog uitbreekt, aldus Paul.

Wakker worden

De Oekraïeners kunnen maar beter op hun tellen passen, waarschuwt hij. In 1956 beloofde Amerika Hongarije militaire steun in de strijd tegen de Sovjets. Toen de Hongaren, die in de leugens van Washington waren getrapt, in opstand kwamen, werden ze in de steek gelaten en sloegen de Sovjets hard terug.

Het is alsof Amerikanen door een gevaarlijk mijnenveld slaapwandelen. Laten we hopen dat ze snel wakker worden, voordat we allemaal worden opgeblazen, besluit Paul.

[Zero Hedge via Ron Paul Institute]

4.9 44 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
W Appie??
W Appie??
3 jaren geleden

Dit hoort allemaal bij hun endgame dooien zullen er vallen als t nu een vaccin is of oorlogs doden maakt hen geen fuck uit Wereld in chaos ???

Inge
Inge
3 jaren geleden

Freemason meet freemason… doel depopulatie.

frans
frans
3 jaren geleden

waarom krijgt een seniele oude man zoveel macht krijgt en onze grote en geweldige EU leiders toestemming geven om Europa weer te laten vernielen door de Amerkanen

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

” voordat we allemaal worden opgeblazen, besluit Paul.”
Liever een Russische waterstofbom dan de langzame marteling door totalitaire staat der Nederlanden.

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x