CoronaBuitenland

Cabaretier (32) waarschuwde voor bijwerkingen van de injecties, en nu is hij dood!

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!

Plotseling en onverwacht: de populaire Canadese cabaretier Nick Nemeroff is niet meer in leven. Zijn fans zijn verbijsterd, hij was pas 32 jaar oud. Saillant detail: Nemeroff sprak zich vorig jaar uit over bijwerkingen na het vaccin.

Hij zei zelfs spijt te hebben van zijn experimentele gentherapie. Hoewel de officiële doodsoorzaak niet bekend is gemaakt, vrezen velen dat er een verband is. Zijn manager liet weten dat hij ‘in zijn slaap is overleden’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ik wou dat ik het ongedaan kon maken

In februari 2021 schreef Nemeroff op Twitter dat hij het vaccin had gehaald en dat het een bijwerking had. Hij lichtte toe dat de prikplek pijn deed na vaccinatie. Hij schreef vervolgens: “Ik raad af om het te nemen en wou dat ik het ongedaan kon maken.”

Gezicht verlamd

Zijn landgenoot Justin Bieber maakte vorige maand bekend dat hij aan het Ramsey Hunt-syndroom lijdt, een aandoening waarbij een deel van zijn gezicht verlamd is geraakt. Op social media werd vervolgens gespeculeerd dat de neurologische aandoening een bijwerking is van de coronavaccins.

Miniberoerte en hartafwijking

In maart moest zijn vrouw Hailey Bieber (25) naar het ziekenhuis vanwege een bloedstolsel in haar hersenen. Ze kreeg een tia, ook wel bekend als een miniberoerte. Na onderzoek werd er ook een hartafwijking bij haar vastgesteld, die ook de oorzaak was van het bloedstolsel. Ze neemt nu elke dag bloedverdunners.

[Wochenblick]

4.9 83 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vrijheid is ver te zoeken
Vrijheid is ver te zoeken
1 jaar geleden

Niks aan de hand, gewoon doorprikken.

Hamala
Hamala
1 jaar geleden

Genoeg om het nooit te nemen!
Gifspuiten

Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
1 jaar geleden

Elke inbreuk op het lichaam gaat niet zonder gevolgen?

Anna
Anna
1 jaar geleden

Ben iedere dag dankbaar dat ik eigenwijs en nuchter ben en de prikken niet heb genomen ! Zou mijn haren uit m n kop trekken als ik elke dag moet afvragen wanneer mijn tijd zou komen met deze nazi prikken ! Had zo graag gezien dat heel veel mensen de gevaren hadden zien aankomen ! En voor velen nu te laat ! Mijn hart huilt ! ! Deze kolere experimenten moeten stoppen ! En de schuldige opgepakt en berecht worden ! ZSM 🤨

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x