CoronaMens en Dier

Europarlementariër uit kritiek op herinneringsuitnodiging voor coronaprikken: ‘Dit is misdadig’

Help mee door deze info met anderen op je socials te delen!

Vanaf vrijdag ontvangen volwassenen die gevaccineerd zijn maar nog geen booster of herhaalprik hebben gehaald een herinneringsbrief van het RIVM of een sms van de GGD. Mensen worden er op deze manier aan herinnerd om de coronavaccinaties alsnog te halen.

Juist nu het aantal besmettingen met het coronavirus toeneemt, is dit extra belangrijk, staat op de website van de Rijksoverheid. “In veel gevallen voorkomt vaccinatie ernstige ziekte en ziekenhuisopname. Het vermindert daarmee de druk op de zorg en helpt om kwetsbaren in de samenleving te beschermen,” beweert de overheid.

Ondanks alle bewijs van vaccinschade en vaccindoden

Verder valt te lezen: “De boostervaccinatie brengt de basisbescherming weer op peil. De herhaalvaccinatie – specifiek voor 60-plussers, volwassenen met het syndroom van Down, bewoners van verpleeghuizen en volwassenen met een ernstige immuunstoornis – is nodig omdat bij deze mensen het immuunsysteem minder goed werkt, waardoor de bescherming sneller afneemt.”

“Ondanks alle bewijs van vaccinschade en vaccindoden gaat VWS toch door met het verspreiden van deze leugens,” klaagt Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD). “Dit is misdadig.”

Vijf keer zo dodelijk

De Graaff, die pleit voor een tribunaal, voegt toe dat de vaccinaties gevaarlijker zijn dan het virus. Dat zegt ook cardioloog en internist Peter McCullough. Volgens hem is het vaccin voor ouderen vijf keer zo dodelijk als het virus:


4.9 133 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
147 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J
H.J
6 maanden geleden

Verschrikkelijk deze gasten gaan echt te ver er vallen alleen maar door vaccineren doden.
Stop met die opschoning van de oudere Nederlanders.

Na regenkomt zonneschijn
Na regenkomt zonneschijn
6 maanden geleden

Ze kunnen beter zichzelf inspuiten, dan komen ze erachter dat de gevaccineerden hier de zieken zijn die de zorg bezig houden.
De genocide gaat ze niet te snel zeker.

Ron
Ron
6 maanden geleden

Het word toch tijd voor een tribunaal.
Iedereen die hier aan mee gewerkt hebben moeten terecht staan.
Geen medelijden met deze moordenaars.

Sven
Sven
6 maanden geleden

Te laat!! Hij had al veel eerder op moeten treden!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

147
0
We lezen graag je reactie!x