Buitenland

Plotseling was het overdag urenlang donker in Siberië. Wat is hier gebeurd?

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het uiterste noorden van de Russische autonome republiek Jakoetië was het overdag plotseling urenlang pikkedonker. Lokale bewoners richtten zich tot de media in de hoop het mysterie te kunnen ontrafelen.

De afgelegen regio werd plotseling urenlang in duisternis gedompeld, hoewel het er rond deze tijd van het jaar 24 uur per dag licht zou moeten zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

“De zon verdween rond 11.00 uur en kwam pas rond 14.00 uur weer terug,” zei een bewoner. “Ik zag geen hand voor ogen.”

Verduistering

“We gebruikten fakkels om buiten te kunnen zijn, maar niemand wilde de straat op omdat het voelde alsof er iets zwaars in de lucht hing dat op onze borst drukte,” klonk het.

Sommigen vroegen zich af of er sprake was van een verduistering. Normaal gesproken daalt de temperatuur voor een eclips en die ochtend was het inderdaad kouder dan normaal.

“Maar het is hier altijd nogal koud, dus daar keken we niet van op,” zei Maria uit één van de getroffen dorpen.

Ver verwijderd

Anderen vermoeden dat stof of as van bosbranden die al sinds begin deze maand woeden de oorzaak zijn van dit vreemde fenomeen.

Maar het getroffen gebied ligt ver verwijderd van de bosbranden en op de ochtend dat het gebeurde was het windstil.


[Siberian Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Captain B.I.F.F.
Captain B.I.F.F.
5 jaren geleden

Wat zou dat gewéést zijn???

M.Coolen
M.Coolen
5 jaren geleden

Aankondiging dat ons de driedaagse duisternis (bijbelse profetie en van vele zieners) staat te wachten.

deze
deze
5 jaren geleden

niks raars aan.. komt ” bloedmaan ” aan a.s. vrijdag, een heel normaal natuurlijk fenomeen zoals een vrouw elke maand ( moet ) bloeden.. zeg maar de cyclus.. zo rond is de cirkel nog nooit geweest..

( wat wel opvalt is deze ” heerlijke ouderwetse lange hete zomers ” .. er wordt volgens mij ook minder ge-chemtrailed.. valt op.. ) maar goed.. we gaan het zien, de wereld is inmiddels wel toe aan een mestruatie en Moeder Aarde heeft last van opvliegers en haar hormonen vliegen alle kanten op door de hand van de mensheid die haar teistert met plastic bacillen o.a.
Dat het even donker is daarvoor.. is het zelfde als dat vrouwen vlak voor de eisprong rare sprongen maken en niet te volgen zijn

elisabethje
elisabethje
5 jaren geleden

Minder ge-chemtrailed, deze? Nou, waar ik woon wordt wel gesproeid. Maar iedereen zou er eens op moeten letten: Op wolkeloze dagen, blauwe lucht dus: juist géén chemtrails (heel soms een beetje), gevolg is dat het bloedheet is. De dagen dat er (natuurlijke) stapelwolken zijn, wordt er net wel gesproeid. Die dagen is het uiteraard een graad of vier koeler. Maar door te sproeien als er echte wolken zijn, kan het niet meer regenen, want de chemische stoffen verhinderen regen. Let daar maar eens op… Ze creëren het desert-effect met hun technologie!
Dit fenomeen hier, van duisternis overdag is helemaal niet normaal, maar ik heb dat hier ook al eens gemerkt. Een verklaring daarvoor is er toch nooit, het is allemaal maar ‘normaal’.

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x