Het Complot

Canadese oud-minister: “Duistere cabal verantwoordelijk voor problemen op aarde”

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Canadese oud-minister van Defensie Paul Theodore Hellyer wordt deze zomer 92 jaar . Op zaterdag gaf hij een lezing aan de Universiteit van Toronto over de geheimen rond UFO’s. Dat schrijft de Toronto Star.

Hellyer legde de 150 aanwezigen uit dat een geheime club – de ‘cabal’ – het internationale bankwezen in de houdgreep houdt en dat de technologie van buitenaardse wezens kan worden gebruikt om een einde te maken aan de klimaatverandering.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“De meesten van ons weten niet wat er gebeurt,” zei Hellyer. Toen kort na de Tweede Wereldoorlog een vliegende schotel neerstortte in New Mexico, waren de Amerikanen ‘buitengewoon verontrust’ omdat ze tot de ontdekking waren gekomen dat er andere beschavingen zijn die ‘lichtjaren verder zijn dan wij’, aldus Hellyer.

De afgelopen 60 jaar heeft de geheime kliek er alles aan gedaan om het volk in het duister te houden over technologieën waar de aliens gebruik van maken, legde hij uit. “Vanwaar al die leugens en doofpotten?”

Hellyer zei iedere dag wel e-mails te krijgen over UFO-waarnemingen. Van tijd tot tijd namen deze bezoekers de besturingssystemen van kernraketten over, zei hij. De aliens weten wat er op aarde speelt en zijn niet blij, waarschuwde hij.

“Ze zien ons als kinderen die met lucifers spelen,” aldus Hellyer. Onze planeet heeft volgens de oud-minister hooguit nog enkele jaren om schoon schip te maken. Hij zegt dat er grootschalige monetaire hervormingen nodig zijn om samen met de aliens de klimaatverandering aan te pakken.

[Toronto Star]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Precies en voor die samenwerking met ‘Aliens’ zouden onze grote wereldleiders Buitenaardse Ambassade’s moeten gaan opzetten.

Elise49
Elise49
9 jaren geleden

Beetje vaag verhaal. De NWO is er om hervormingen door te drukken, maar die zijn niet bepaald mensvriendelijk voor de gewone man/vrouw. Ik ben een gewone vrouw en heb de huidige technologie nooit gewild. Het is mij en mijn kinderen opgedrongen. Je hebt nu geen keuze meer. De huidige technologie is de grootste vervuiling aller tijden. 1. aan grondstoffen en energie. 2. Het is niet meer menselijk. En als die Aliens het nu al zo goed weten, waarom grijpen ze dan nu niet in?
Nog steeds denk ik dat die Aliens gewoon mensen zijn van vorige beschavingen, als ze bestaan. Ze weten heel goed dat grote beschavingen een keer moeten eindigen. Dus als ze bestaan dan is de NWO en Aliengroep gewoon 1 kliek.

Jeff
Jeff
9 jaren geleden

Toch blijf ik erbij, dat wij eerst moeten veranderen, alvorens naar de overheden en geheime clubjes te wijzen. Ben wel positief gestemd trouwens, want ik merk wel verandering.
We zijn er nog lang niet, maar denk wel dat er een bewustzijn aan het ontstaan is.
Groetjes, Jeff

Dnnnoz
Dnnnoz
9 jaren geleden

Natuurlijk, groot deel van de mensheid is afkomstig van buiten en heeft deze planeet zelf gekaapt.

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x