Homepagina » UFO » Wetenschappers en astronauten zien UFO’s op de maan (video)
Wetenschappers en astronauten zien UFO's op de maan

Wetenschappers en astronauten zien UFO’s op de maan (video)

Astronomen nemen al decennialang vreemde zaken waar op de maan. Steeds meer mensen leggen met behulp van hun telescopen en camera’s ongeïdentificeerde vliegende objecten vast op onze natuurlijke satelliet.

Anomalieën op het maanoppervlak worden sinds het begin van de achttiende eeuw gemeld.

Wetenschappers zagen honderden jaren geleden al mysterieuze lichten of oplichtende gebieden op de maan. In 1869 deed de Royal Astronomical Society een studie naar vreemde bewegende lichten. Na een aantal waarnemingen verdwenen de lichten plotseling.

Op 29 juli 1953 zag wetenschapsjournalist van de New York Herald Tribune John J. O’Neill door zijn telescoop een 20 kilometer groot object op de maan. Het zag er enigszins uit als een brug en bevond zich in de Mare Crisium.

Andere wetenschappers, waaronder Hugh Percy Wilkins van de British Astronomical Association, bevestigden de waarneming van O’Neill op het maanoppervlak. Het object, dat bekend is geworden als de Brug van O’Neill, was vermoedelijk een combinatie van lichten en schaduwen.

Tijdens de Apollovluchten in de jaren zestig en zeventig verschenen talloze artikelen over vermeende UFO-waarnemingen die door astronauten waren gedaan.

In onderstaande video legt astronaut Buzz Aldrin uit dat zijn Apollo 11 op weg naar de maan werd vergezeld door een ongeïdentificeerd vliegend object.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

34 reacties

 1. Erg overtuigend……

  0 likes
 2. De astronaut kijkt even omhoog en zegt :
  we konden natuurlijk niet zeggen dat het een onbekend object was
  had ook kunnen zeggen we hadden opdracht om over zulke zaken niet te spreken is een militair.
  hufftingtonpost is wel main-stream
  Denk dat de kaarten geschud zijn en nu moeten ze wel 😉

  0 likes
 3. Jeetje die helikopters van tegenwoordig 😀

  Ach grapje natuurlijk……nav de reacties in.
  ‘Het waren twee onbekende objecten en geen meteorieten’

  0 likes
 4. is wel een oude footage of niet?

  0 likes
 5. hoi,er is ook een heel klein filmpje,en daarin hoor je ze zeggen Santa klaus is hier,en wie have een buggie,en in de controle kamer is stiekem gefilmt en iedereen kon in de controle kamer de ufo,s zien.
  Armstrong en bud zijn in ruines op de maan geweest,lach niet maar dat schijnt van de Nazi,s te zijn geweest.
  Armstrong heet zijn geheim meegenomen in het graf om zijn fam,te beschermen.Bud zei ze kregen een waarschuwing mee om dit niet te zeggen wand iedereen kon meeluisteren en zei hoever is die weg,nu verteld hij ook nog niet veel.
  De tijd zal het leren.

  0 likes
 6. Volgens mij zijn het ruimtevuurvliegjes op de maan of hardlopende glimwormen.

  0 likes
 7. [quote name=”King of Light”]Volgens mij zijn het ruimtevuurvliegjes op de maan of hardlopende glimwormen.[/quote]
  Hoi,dan moeten dat wel hele grote zijn.
  haha.

  0 likes
 8. Grappig, want in een latere video ( http://www.youtube.com/watch?v=E7RUwbqrO08 ) ontkracht Buzz Aldrin dit zelf en legt uit wat ze volgens hem echt gezien hebben.
  Volgens Buzz is het hele verhaal door de documentairemakers uit zijn context gehaald, waar hij een excuus voor heeft geëist maar nooit heeft gekregen.

  Lees ook dit:
  “To get the story straight, I called Buzz Aldrin, who was happy to explain what happened. He said that his remarks were taken out of context to reverse his meaning. It is true that the Apollo 11 crew spotted an unidentified object moving with the spacecraft as they approached the Moon. After they verified that this mystery object was not Apollo 11’s large rocket upper stage, which was about 6,000 miles away by then, they concluded that they were seeing one of the small panels that had linked the spacecraft to the upper stage (any part of the spacecraft’s rocket upper stage will continue to move alongside the spacecraft, as both are floating in free-fall). These panels were too small to track from Earth and were relatively close to the Apollo spacecraft. Aldrin told me that they chose not to discuss this on the open communications channel since they were concerned that their comments might be misinterpreted. His entire explanation about identifying the panels was cut from the broadcast interview, giving the impression that the Apollo 11 crew had seen a UFO. Aldrin told me that he was angry about the deceptive editing and asked the Science Channel to correct the intentional twisting of his remarks, but they refused. Later, Aldrin explained what happened on CNN’s Larry King Live (left, bottom) but was nearly cut off by the host before he could finish.”

  http://www.csicop.org/si/show/ufos_and_aliens_in_space/

  0 likes
 9. [quote name=”King of Light”]Volgens mij zijn het ruimtevuurvliegjes op de maan of hardlopende glimwormen.[/quote]
  Zijn gewoon weerballonnen, net als hier ook altijd het geval is……duh

  0 likes
 10. de idiotie van de huidige tijd is dat UFO’s gewoon bestaan.
  Dat UFO’s niet van buitenaardse wezens zijn.
  Maar dat UFO’s gewoon geheime VS militaire machines zijn.
  Bemand door Amerikanen, ontwikkeld door Amerikanen voortbordurend op de vindingen van Nikola Tesla.
  Geen wonder dat Rusland tegenwoordig elke UFO neerschiet.
  Vladimir Putin is er eindelijk achter dat de VS hem en zijn land al jarenlang goed voor de gek heeft gehouden. En de VS via hun militaire UFO’s mooi Ruslands grondgebied onophoudelijk hebben bekeken en erger gedaan misschien.

  0 likes
 11. kijk goed in het filmpje 0:33 t/m 0:36 rechtsonder.. je ziet dat een ”object” aankomen en ineens 90 graden bocht maakt en andere richting opgaat. meteoren/kometen of ruimte puin doet dat NIET

  0 likes
 12. Dit is me toch een FOUT filmpje zeg :-P! Waarom is er met de beste telescoop op Aarde nog nooit een foto van die vlag op de Maan gemaakt? Weleens een vliegtuig vóór de Maan langs zien vliegen mét of zonder telescoop? Ja toch? Hoe absurd groot is zo’n UFO over het Maanoppervlak dan wel niet! Waarom zie ik nooit de grotere stukken ruimte afval door mijn telescoop voorbijkomen? En dan weer een filmpje zoals dit en vele soortgelijke…

  0 likes
 13. [quote name=”Jack”]de idiotie van de huidige tijd is dat UFO’s gewoon bestaan.
  Dat UFO’s niet van buitenaardse wezens zijn.
  Maar dat UFO’s gewoon geheime VS militaire machines zijn.
  Bemand door Amerikanen, ontwikkeld door Amerikanen voortbordurend op de vindingen van Nikola Tesla.
  Geen wonder dat Rusland tegenwoordig elke UFO neerschiet.
  Vladimir Putin is er eindelijk achter dat de VS hem en zijn land al jarenlang goed voor de gek heeft gehouden. En de VS via hun militaire UFO’s mooi Ruslands grondgebied onophoudelijk hebben bekeken en erger gedaan misschien.[/quote]

  en de artefacten waarop ufo’s staan afgebeeld uit Peru? De schilderijen uit de middeleeuwen waarop ufo’s staan afgebeeld. Neil Armstrong die toegaf dat ze ‘bezoekers’ hadden tijdens hun vlucht naar de maan,…enz. Hoe passen die in uw verhaal? Toegegeven, momenteel hebben we een ‘mengeling’ van ufo’s en drones. Maar niet alles is Amerikaans hoor! Ook niet buitenaards, niet extra-terrestrial maar extra-dimensional.

  0 likes
 14. [quote name=”Predator”]kijk goed in het filmpje 0:33 t/m 0:36 rechtsonder.. je ziet dat een ”object” aankomen en ineens 90 graden bocht maakt en andere richting opgaat. meteoren/kometen of ruimte puin doet dat NIET[/quote]

  Als het filmpje echt en onbewerkt is, dan is dit geen natuurlijk verschijnsel en ligt het voor de hand dat je naar andere opties kan kijken. Het is alleen wel een enorm groot schip als je die vanaf de aarde met die relatief kleine vergroting kan zien, daardoor twijfel ik nog een beetje.

  Deze vind ik erg fascinerend:
  http://www.youtube.com/watch?v=GbJRPTauFLQ

  Een aantal van die bolletjes zweven wat mee en is dus ruimtepuin/ijs van de space shuttle. Maar het gaat om het voorwerpje wat je ergens in het midden ziet aankomen en ineens een draai maakt van 60 graden. Dit is authentiek filmmateriaal, uitgezonden door NASA en onderschept door radio-amateurs en zeer uitgebreid door “debunkers” getest en echt bevonden.

  0 likes
 15. Sir Bernard Lovell spreekt zijn bezorgdheid uit over the Apollo 8 vlucht naar de maan. Apollo 8 was de eerste vlucht die door de “van Allen belts” zou zijn gevlogen om rond de maan te draaien en terug te komen. Sir Bernard Lovell spreekt van dwaasheid en een onverantwoordelijk risico.
  http://awe130.nl/index.php/documents-articles/20-sir-bernard-lovel-foolish-to-send-apollo-8-crew-to-the-moon

  0 likes
 16. de overheid houd ons in de gaten, en daar buiten houden ze de overheid en ons in de gaten

  0 likes
 17. Rasecht Berensiroop

  Space future exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen

  De VSA-ufocoverups van de maan of ergens anders in de kosmos, permanente oude stieren of versleten koeien uit de sloot halen is niet slecht in de waarheden of leugens van de geschiedenisbronnen.
  Met ruimtetuigen van Extraterrestrials door de ruimte reizen en planeten koloniseren en exploiteren is spotgoedkoop indien de samenwerkingsmogelijkheden het toelaten.
  Maar deze ET-spacetechnologie is geen speelgoed voor Aardse oorlogfanaten, tegen deze Aardse oorlogagressies waar Aardelingen zowel ET zich tegen moeten verweren. Ruimtevaart met buitenaardsen met staten naar hun keuze en uitwijken naar exoplaneten,lossen in deze context heel wat Aardse problemen op, en is mogelijk zonder zinloze oorlogsvoering, nodige politieke voorzorgen komen aan de dagorde met recht van spreken voor eigen burgers.

  0 likes
 18. Ik beheer zelf de site “Sky Watch” en daar heb ik dit filmpje op geplaatst een aanrader, zodat u kunt zien dat er wel terdege aktiviteit rond de maan aanwezig is.zie link: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Hh78FpOMTFQ

  0 likes
 19. [quote name=”Hunting wolf”]Ik beheer zelf de site “Sky Watch” en daar heb ik dit filmpje op geplaatst een aanrader, zodat u kunt zien dat er wel terdege aktiviteit rond de maan aanwezig is.zie link: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Hh78FpOMTFQ%5B/quote%5D Super gaaf! Ik heb de video ook gelinked op http://www.cosmicyou.us , als je het niet erg vindt:)

  Als ik naar de maan ga wordt ik meestal geteleporteerd. Ik kom dan aan in een mooie zwarte stoel, helemaal ergonomisch gevormd en met amberkleurige lichtjes er in verwerkt. De meeste mensen zijn heel slaperig als ze aankomen. Als je maar vaak genoeg gaat, heb je daar geen last meer van. Er zijn enorme flatgebouwen op de maan. Als je vanuit zo’n gebouw naar beneden kijkt zie je verlichte gangen, en wat lijkt op straatverlichting beneden op de grond. En een hele berg kleinere halfronde loodsen. De ruimteschepen vliegen naar de zijkant van de flat en blijven daar zweven. Dan kan je in- of uitstappen. Er is geen brug, maar een soort van transparante straal waar je over heen kan lopen. Zo’n flat is kilometers hoog.

  0 likes
 20. [quote name=”Andries”][quote name=”Hunting wolf”]Ik beheer zelf de site “Sky Watch” en daar heb ik dit filmpje op geplaatst een aanrader, zodat u kunt zien dat er wel terdege aktiviteit rond de maan aanwezig is.zie link: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Hh78FpOMTFQ%5B/quote%5D Super gaaf! Ik heb de video ook gelinked op http://www.cosmicyou.us , als je het niet erg vindt:)

  Als ik naar de maan ga wordt ik meestal geteleporteerd. Ik kom dan aan in een mooie zwarte stoel, helemaal ergonomisch gevormd en met amberkleurige lichtjes er in verwerkt. De meeste mensen zijn heel slaperig als ze aankomen. Als je maar vaak genoeg gaat, heb je daar geen last meer van. Er zijn enorme flatgebouwen op de maan. Als je vanuit zo’n gebouw naar beneden kijkt zie je verlichte gangen, en wat lijkt op straatverlichting beneden op de grond. En een hele berg kleinere halfronde loodsen. De ruimteschepen vliegen naar de zijkant van de flat en blijven daar zweven. Dan kan je in- of uitstappen. Er is geen brug, maar een soort van transparante straal waar je over heen kan lopen. Zo’n flat is kilometers hoog.[/quote]
  Hoe meer het gelinkt wordt, hoe meer wakkere mensen.Dus no problem I say thanks!!

  0 likes
 21. [quote name=”Mojomirosa”]Dit is me toch een FOUT filmpje zeg :-P! Waarom is er met de beste telescoop op Aarde nog nooit een foto van die vlag op de Maan gemaakt? Weleens een vliegtuig vóór de Maan langs zien vliegen mét of zonder telescoop? Ja toch? Hoe absurd groot is zo’n UFO over het Maanoppervlak dan wel niet! Waarom zie ik nooit de grotere stukken ruimte afval door mijn telescoop voorbijkomen? En dan weer een filmpje zoals dit en vele soortgelijke…[/quote]
  Uit “onbetrouwbare” bron:
  http://bit.ly/V9lI5a
  http://www.hq.nasa.gov/alsj/ApolloFlags-Condition.html

  0 likes
 22. [quote name=”Andries”]

  Andries, ik denk dat die flats aan de achterkant van de maan moeten zijn.
  Die reisjes in zo’n ergonomische stoel zullen ooit eens waarheid worden.
  Tja, er is gewoon meer aan de hand dan wordt toegegeven door de Elite.

  0 likes
 23. [quote name=”Hunting wolf”]Ik beheer zelf de site “Sky Watch” en daar heb ik dit filmpje op geplaatst een aanrader, zodat u kunt zien dat er wel terdege aktiviteit rond de maan aanwezig is.zie link: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Hh78FpOMTFQ%5B/quote%5D
  Volgens mij wordt de site ‘Sky Watch’ juist niet beheerd, zie:
  http://www.skywatch.nl

  0 likes
 24. Heb zelf een 8″ telescoop, en zie ook wel eens aparte dingen op het maanoppervlak. Niet vaak… Kan nog geen filmpjes maken maar de webcam voor de telescoop is in de maak 🙂

  0 likes
 25. me broer heeft een filmpje van een object dat hangt naast de maan en die pulst alle kleuren van de regenboog heel mooi maar weet niet of we die hierop kunnen zetten is een beetje heel erg mooi allemaal en fucking groot haha..ik geloof dat het enorme flat spaceships zijn ofzo XD

  0 likes
 26. [quote name=”FFHK”]me broer heeft een filmpje van een object dat hangt naast de maan en die pulst alle kleuren van de regenboog heel mooi maar weet niet of we die hierop kunnen zetten is een beetje heel erg mooi allemaal en fucking groot haha..ik geloof dat het enorme flat spaceships zijn ofzo XD[/quote]
  hij heeft em verwijdert of erover heen gefilmd lekker dan ik heb nog wel een ander filmpje di elijkt p[recies op deze ..hoe kan ik die laten zien ?

  0 likes
 27. ik doe het via youtube kan ik het een beetje bewerken en dan zet ik het hier neer jammer van dat ene filmpje dat die heeft verwijdert 😛

  0 likes
 28. [quote name=”Tim”]Heb zelf een 8″ telescoop, en zie ook wel eens aparte dingen op het maanoppervlak. Niet vaak… Kan nog geen filmpjes maken maar de webcam voor de telescoop is in de maak :)[/quote]
  Dan is waarschijnlijk de doc. CELESTIAL iets voor jou, hier komen veel hobbyastronomen aan bod die de maan ook observeren met verbluffende resultaten als gevolg, een ware must see..

  http://www.youtube.com/watch?v=bVKC_bNU_YM

  0 likes
 29. http://www.youtube.com/watch?v=WuYYO9jBn6o
  na de 40 seconde rechts onderin goed opletten

  0 likes
 30. heel snel zie je het als je na 40 seconden rechts midden van de maan kijk lol het is wel iets 😛

  0 likes
 31. en ik ben nogsteeds verbaasdt

  0 likes
 32. [quote name=”Jack”]de idiotie van de huidige tijd is dat UFO’s gewoon bestaan.
  Dat UFO’s niet van buitenaardse wezens zijn.
  Maar dat UFO’s gewoon geheime VS militaire machines zijn.
  Bemand door Amerikanen, ontwikkeld door Amerikanen voortbordurend op de vindingen van Nikola Tesla.[/quote]

  UFO’s werden al waargenomen voordat de mens het vliegtuig had uitgevonden. Bovendien halen sommige UFO’s vliegbewegingen uit die voor normale vliegtuigen gewoon onmogelijk zijn. Denk je dat deze allemaal door de mens gemaakt zijn?

  En wat betreft de UFO’s die in feite inderdaad militaire prototypes zijn: hoe komt men dan aan die soms zéér geavanceerde technologie? Denk je werkelijk dat men dat zelf allemaal ontwikkeld heeft? Reverse engineering is een veel logischer verklaring. Maar dan moet er wel wat te reverse engineeren zijn…

  0 likes
 33. [quote name=”Andries”][quote name=”Hunting wolf”]Ik beheer zelf de site “Sky Watch” en daar heb ik dit filmpje op geplaatst een aanrader, zodat u kunt zien dat er wel terdege aktiviteit rond de maan aanwezig is.zie link: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Hh78FpOMTFQ%5B/quote%5D Super gaaf! Ik heb de video ook gelinked op http://www.cosmicyou.us , als je het niet erg vindt:)

  Als ik naar de maan ga wordt ik meestal geteleporteerd. Ik kom dan aan in een mooie zwarte stoel, helemaal ergonomisch gevormd en met amberkleurige lichtjes er in verwerkt. De meeste mensen zijn heel slaperig als ze aankomen. Als je maar vaak genoeg gaat, heb je daar geen last meer van. Er zijn enorme flatgebouwen op de maan. Als je vanuit zo’n gebouw naar beneden kijkt zie je verlichte gangen, en wat lijkt op straatverlichting beneden op de grond. En een hele berg kleinere halfronde loodsen. De ruimteschepen vliegen naar de zijkant van de flat en blijven daar zweven. Dan kan je in- of uitstappen. Er is geen brug, maar een soort van transparante straal waar je over heen kan lopen. Zo’n flat is kilometers hoog.[/quote]

  Ik wil graag een afspraak met je maken om mee te gaan. Zie je dat zitten?

  0 likes
 34. [quote name=”days of our lives”][quote name=”Andries”][quote name=”Hunting wolf”]Ik beheer zelf de site “Sky Watch” en daar heb ik dit filmpje op geplaatst een aanrader, zodat u kunt zien dat er wel terdege aktiviteit rond de maan aanwezig is.zie link: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Hh78FpOMTFQ%5B/quote%5D Super gaaf! Ik heb de video ook gelinked op http://www.cosmicyou.us , als je het niet erg vindt:)

  Als ik naar de maan ga wordt ik meestal geteleporteerd. Ik kom dan aan in een mooie zwarte stoel, helemaal ergonomisch gevormd en met amberkleurige lichtjes er in verwerkt. De meeste mensen zijn heel slaperig als ze aankomen. Als je maar vaak genoeg gaat, heb je daar geen last meer van. Er zijn enorme flatgebouwen op de maan. Als je vanuit zo’n gebouw naar beneden kijkt zie je verlichte gangen, en wat lijkt op straatverlichting beneden op de grond. En een hele berg kleinere halfronde loodsen. De ruimteschepen vliegen naar de zijkant van de flat en blijven daar zweven. Dan kan je in- of uitstappen. Er is geen brug, maar een soort van transparante straal waar je over heen kan lopen. Zo’n flat is kilometers hoog.[/quote]

  Ik wil graag een afspraak met je maken om mee te gaan. Zie je dat zitten?[/quote]

  Ik ook 😀

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

friesland

Friesland vol met spandoeken tegen coronamaatregelen: ‘Media = vergif’

Actiegroepen De Buren en Vrij Normaal hebben ...

vlees

Zwaar verontreinigd vlees verdwijnt in onze kroketten en bitterballen. ‘Hier maak ik me echt heel boos over’

Vlees van runderen die leefden in het ...