Gezondheid

Vaccinatie is geen immunisatie

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dr. Tim O’Shea is één van de meest vooraanstaande publicisten op het gebied van de vaccinatieproblematiek.

Hij geeft wereldwijd lezingen over onder meer holistische voeding, ontgifting, vaccins, immunologie, bioresonantie en kindergeneeskunde.

‘Vaccinatie Is Geen Immunisatie’ is zijn complete gids voor ouders op het gebied van vaccinaties. “We nemen aan dat het injecteren van microben in het bloed van baby’s veilig en wetenschappelijk is, zonder daar nog eens over na te denken,” zegt O’Shea. “Maar injecties zijn een inbreuk op de natuur. Het is hoe je het ook wendt of keert onwetenschappelijk om de natuur te vervuilen.”

“Vaccins behoren tot de meest beschermde geheimen in de industrie,” ging hij verder. “De harde realiteit is dat ouders geen idee hebben waarmee hun kinderen precies worden geïnjecteerd.”

Verborgen gehouden

De Canadese arts en redacteur van het Journal of Orthomolecular Medicine wijlen Abram Hoffer schreef na publicatie van het boek: “O’Shea doet verslag van het schandalige verleden van de farmaceutische industrie, en de instanties die zogenaamd zouden zorgen dat deze industrie eerlijk blijft. De rol van de vaccinaties in de afgelopen jaren is vreselijk overdreven, en de vaccinatieschade is zorgvuldig verborgen gehouden voor het grote publiek.”

Chiropractor Mark Cymerint uit Mission Viejo in Californië voegde toe: “Meer dan 300 referenties verdrijven de mythe en uitgesproken leugens die zijn verkondigd door kinderartsen en autoriteiten. Een absolute must voor iedere ouder.”

Op 1 juni aanstaande is Tim O’Shea in Den Dolder om een seminar te geven over chiropraxie en vaccinatie.

Bron: Schrijverijmooimens.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lampje
Lampje
9 jaren geleden

De Niet vertelde verhalen van, OP.Lichter, en ZW.Endelaar.Het farmaceutische sprookje,waar als je je even in verdiept, uitgeblazen wordt, en uitloopt, op een trauma,die dodelijk kan zijn.Ja niet het sprookje, maar de rommel van het farmaceutje.De stakkers die zeggen uw ziekte te bestrijden, maar het tegendeel doen.

Joris
Joris
9 jaren geleden

Ga erheen en vertel me hoe het was. Ik kan niet, maar heb het boek gelezen. Je mond valt open. Wat worden we belazerd.

kim
kim
9 jaren geleden

Een tip ;
Ik heb minstens een jaar lang met steeds ergere rugpijn gelopen sliep slecht alles ging moeilijk etc.Kreeg een ingeving en ben omega 3 en 6 gaan slikken ‘sochtends 2 en savonds 2 ,en nu na één week is de pijn zeker met 90 % gedaald,Ik ga ook vitamine D3 erbij slikken want dat is ook zo’n wondermiddel en goeie antioxidant.OH en een sapcentrufuge heb ik nu voor vers vruchtesap en groentesap.

ea
ea
9 jaren geleden

waar vindt ik meer info over seminar van 1 juni?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

8
0
We lezen graag je reactie!x