Great ResetBuitenland

Canadese overheid geeft eindelijk toe een contract te hebben met World Economic Forum: ‘Geen complottheorie meer’

Help ons door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Het Canadese parlementslid Leslyn Lewis heeft de overheid vragen gesteld over de Known Traveler Digital Identity (KTDI), een project dat in januari 2018 is aangekondigd door de Canadese regering en dat 105,3 miljoen dollar gaat kosten.

Uit de antwoorden, die haar zijn toegestuurd door minister van Transport Omar Alghabra, blijkt dat de Canadese overheid een contract heeft met het World Economic Forum.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“De overheid heeft eindelijk toegegeven dat zij een contract ter waarde van 105,3 miljoen dollar heeft met het World Economic Forum over de Known Traveler Digital ID. Het is niet langer een complottheorie,” schreef Lewis op Twitter.

Digitaal reispaspoort

Het betreft hier een digitaal reispaspoort, dat kan worden uitgebreid met het coronavaccinatiebewijs. Het gaat om een samenwerkingsverband tussen het WEF, de Nederlandse overheid, de Canadese overheid, Air Canada, KLM en enkele luchthavens waaronder Schiphol.

Het doel van het project: ‘een nieuwe toekomstvisie creëren voor grensoverschrijdend reizen en een vertrouwd, gemeenschappelijk en wederzijds voordelig systeem ontwerpen waarin de reiziger centraal staat’.

‘Praatclub’

Eerder stelde FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen Kamervragen over dit project. Uit de antwoorden bleek dat Nederland in januari 2018 is benaderd door de Canadese overheid en het WEF om deel te nemen en dat ‘het projectmanagement aan Nederlandse zijde is belegd bij het ministerie van Justitie en Veiligheid’.

“Het WEF doet best veel voor een ‘praatclub’,” zei Van Houwelingen. In het Ongehoord Nieuwscafé zei hij dat hieruit blijkt dat ‘onze Staat, ons staatsapparaat helemaal verweven is geraakt met deze buitenlandse organisatie’.

4.9 154 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ikke
Ikke
1 jaar geleden

Dat weten we eigenlijk al lang dus dat verbaasd me niks. Volgende stap is dat die contracten verbroken worden en dat onzinnige en onnodige instanties als WEF opgedoekt worden.

Edo Timmermans
Edo Timmermans
1 jaar geleden

Iemand die me eens verteld heeft ‘vroeger’ voor de Mossad te hebben gewerkt heeft me ook verteld ‘je wil niet weten tot hoe hoog de Mossad is geïnfiltreerd in de regering van de Verenigde Staten’. Nu gaat dit over Canada en Nederland, maar deze landen zijn als schoothondjes voor de V.S., dus is het ook vanuit dat gezichtspunt niet erg verbazingwekkend dat we indirect door een ongekozen buitenlandse organisatie geregeerd worden.
Inlichtingen diensten zijn verworden tot ongeleide projectielen die buitengewoon gevaarlijk zijn voor de wereld. Dat Kaag aan een spionnenschool heeft gestudeerd en tevens de opdrachten van het WEF uitvoert is geen toeval.
In James Bond films wordt er door MI5 opgetreden tegen organisaties die de controle over de wereld proberen te verkrijgen, maar in de realiteit is de situatie nog gevaarlijker.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Helaas is dit weer de zoveelste zogenaamde “complottheorie” die bewaarheid wordt!

Het gaat hier in de eerste plaats over Canada, maar Nederland (dat piepkleine landje aan de Noordzee) zit hier ook vuistdiep in.

HOE is het toch in Godsnaam mogelijk dat juist WIJ de zogenaamde UITVERKORENEN zijn (cynisch bedoeld natuurlijk) om vooraan in de rij te staan om als één van de eersten verkocht en verraden te worden?

Ik denk (kan het natuurlijk nooit 100% zeker weten) dat dat te maken heeft met de leden van zowel de regering als de tweede kamer, die zó verweven zijn met het instituut World Economic Forum, dat zij louter en alleen de instructies van dit duivelse instituut met haar leider Klaus Schwab volgen.

Ik hoef maar te denken aan onze minister president Mark Rutte, die al jaren zijn instructies krijgt vanuit Davos. Dat gebeurde eerst nog heimelijk (ik denk dan aan de vraag van één van de kamerleden of hij dat boek The Great Reset had gelezen) en toen antwoordde: hij had het inderdaad ontvangen maar nog niet gelezen.

En dan die Sigrid Kaag. Die “dame” die jarenlang buiten Nederland vertoefde, ook NIETS met de Nederlandse bevolking had en ineens als een duveltje uit een doosje tevoorschijn komt. Was zij maar altijd in dat doosje gebleven. Dat was veel beter voor ons, Nederlanders, geweest.

Het is natuurlijk al langere tijd duidelijk, dat in ieder geval wat betreft Europa, Nederland de proeftuin is voor alle duivelse plannen, die daar in Davos zijn uitgebroed.

Wat kunnen wij doen?

Ja…. er IS maar één manier hoe je hier mee om moet gaan. En dat is: simpelweg NERGENS aan meedoen.

ALS je namelijk eenmaal dat digitale paspoort accepteert, dan klapt de val dicht en kom je nooit meer uit die digitale gevangenis.

Natuurlijk kost dat een hele hoop. Denk maar aan reizen. Precies datgene waarvoor zovelen vorig jaar die experimentele gentechinjecties zijn gaan halen. Schijnbaar vonden velen op vakantie gaan véél belangrijker dan hun gezondheid.

En dan kan ik nog wel wat zaken opnoemen: naar de bioscoop, naar het café, naar festivals, naar de sportschool. En noem maar op.

Dat zijn maar een paar dingen, die je dan hoogstwaarschijnlijk allemaal moet opgeven.

Maar WAT krijg je ervoor terug? Je vrijheid. En dat is, naast je gezondheid, het allergrootste goed.

En DAT is 100% de moeite waard om te verdedigen tot het uiterste.

Doe es normaal man!
Doe es normaal man!
1 jaar geleden

Onderwerping aan een stel globalisten die de wereld totaal willen veranderen, wat een wereld waar in we leven! Totale controle daar zijn ze op uit, maar of ze het gaat lukken is vers 2. En de MSM media hoor je hier totaal niet over, ze zijn alleen maar bezig met onbenulligheden. Het volk afleiden dat is hun taak.

Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x